HostGator vs. Σύγκριση φιλοξενίας InMotion (2020) – 1 νικητής!

Hostgator vs inmotion hosting


Θέλετε να μάθετε ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας: InMotion Hosting εναντίον HostGator; Τόσο το HostGator όσο και το InMotion Hosting είναι δημοφιλείς πάροχοι φιλοξενίας, αλλά η εύρεση της τέλειας υπηρεσίας φιλοξενίας για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας μπορεί να είναι δύσκολη. Ένας πάροχος πρέπει να είναι πολύ περισσότερο από απλώς «δημοφιλής» για να χαρακτηριστεί ως ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

Γι ‘αυτό έχουμε γράψει μια αμερόληπτη σύγκριση μεταξύ HostGator και InMotion Hosting, ώστε να μπορείτε να βρείτε την υπηρεσία φιλοξενίας που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

HostGator vs. InMotion Hosting – Επισκόπηση

hostgator-web-hosting

Το HostGator είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας στην αγορά. Ιδρύθηκε το 2002 από τον Brent Oxley, φοιτητή του Πανεπιστημίου Atlantic της Φλόριντα. Πριν από λίγα χρόνια, εξαγοράστηκε από την Endurance International Group και τώρα διαθέτει πάνω από 8 εκατομμύρια ιστότοπους από όλο τον κόσμο.

Ενώ προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας, προωθούν ιδιαίτερα την κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας, η οποία απευθύνεται σε χρήστες αρχάριου επιπέδου.

inmotion-web-hosting

Το InMotion Hosting είναι μια ακόμη αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ιδρύθηκε το 2001 και είναι ανεξάρτητος πάροχος φιλοξενίας και λειτουργίας. Το δίκτυο φιλοξενίας τους βασίζεται σε λειτουργικά συστήματα Linux και Unix.

Σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσουν το αποτύπωμα άνθρακα, έχουν συνεργαστεί με το Trees for the Future, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Μέσω της συνεργασίας, έχουν φυτέψει 5000 δέντρα σε ολόκληρο τον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Και οι δύο είναι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων συμβατές με PCI.

HostGator εναντίον Hosting InMotion – Ταχύτητα και χρόνος λειτουργίας

Η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Σχεδόν κάθε πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων εγγυάται γρήγορους χρόνους φόρτωσης και υψηλό χρόνο λειτουργίας. Για να ελέγξουμε εάν το HostGator και το InMotion Hosting ανταποκρίνονται στις υποσχέσεις ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας τους, εγγραφήκαμε με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους και δημιουργήσαμε έναν δοκιμαστικό ιστότοπο σε καθέναν από τους λογαριασμούς φιλοξενίας. Για να αντικατοπτρίσουμε το περιβάλλον παραγωγής στους δοκιμαστικούς ιστότοπους μας, εγκαταστήσαμε το WordPress, προσθέσαμε εικονικό περιεχόμενο και ανεβάσαμε μερικές εικόνες.

Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε μερικά διαφορετικά πειράματα ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας στους ιστότοπους δοκιμών.

 • Δοκιμή Pingdom: Για την παρακολούθηση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας των ιστότοπων δοκιμής μας.
 • Δοκιμή πρόσκρουσης φορτίου: Για να ελέγξετε τον τρόπο με τον οποίο οι διακομιστές χειρίζονται μια αύξηση της κυκλοφορίας στους ιστότοπούς μας κατά τη διάρκεια του μέγιστου χρόνου φόρτωσης.
 • Δοκιμή Bitcatcha: Για καταγραφή του χρόνου απόκρισης του διακομιστή από 8 διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες.

speedtest hostgator

Σύμφωνα με τη δοκιμή Pingdom, ο ιστότοπός μας HostGator χρειάστηκε 691 ms για να φορτωθεί όταν δοκιμάστηκε από το Ντάλας. Από την άλλη πλευρά, ο ιστότοπός μας InMotion Hosting χρειάστηκε 982 ms για φόρτωση.

Δοκιμασία Pingdom InMotion Hosting

Μετά τη δοκιμή Pingdom, πραγματοποιήσαμε δοκιμές Load Impact για να δούμε πώς θα εξυπηρετούσαν οι διακομιστές μια αύξηση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια του μέγιστου χρόνου φόρτωσης. Για αυτήν τη δοκιμή, στείλαμε μερικούς εικονικούς χρήστες στους ιστότοπούς μας και δημιουργήσαμε έως και 100 επισκέπτες κάθε φορά.

loadimpact hostgator

Σύμφωνα με το Load Impact, ο διακομιστής HostGator μας ανταποκρίθηκε γρήγορα έως ότου υπήρχαν περίπου 80 επισκέπτες κάθε φορά. Αντίθετα, ο ιστότοπός μας InMotion Hosting είχε καλή απόδοση μόνο μέχρι να φτάσει τους 25 χρήστες. Μετά από αυτό, επιβραδύνθηκε σημαντικά. Η απόδοση του διακομιστή τους δεν ήταν συνεπής καθ ‘όλη τη διάρκεια του τεστ.

φορτίο εφέ κίνησης

Μετά τη δοκιμή Load Impact, πραγματοποιήσαμε μια δοκιμή Bitcatcha στους ιστότοπους δοκιμών μας.

Το Bitcatcha αναλύει τους χρόνους απόκρισης διακομιστή σε όλο τον κόσμο αγνοώντας το περιεχόμενο στον ιστότοπο. Έχει μέσο όρο την ταχύτητα φόρτωσης από 8 διαφορετικές παγκόσμιες τοποθεσίες: Νέα Υόρκη, LA, Λονδίνο, Βραζιλία, Ινδία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία και Αυστραλία. Η ταχύτητα για κάθε τοποθεσία μετριέται 3 ξεχωριστές φορές και στη συνέχεια ο μέσος όρος των αποτελεσμάτων.

bitcatcha-hostgator

Τόσο οι διακομιστές InMotion Hosting όσο και οι διακομιστές HostGator βαθμολογήθηκαν C από την Bitcatcha. Και οι δύο διακομιστές αποκρίθηκαν σε ένα κλάσμα δευτερολέπτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά οι χρόνοι απόκρισης ήταν σχετικά υψηλοί σε διεθνείς τοποθεσίες.

δοκιμή bitcatcha InMotion Hosting

Νικητής: HostGator

HostGator vs. InMotion Hosting – Ευκολία χρήσης

hostgator-cpanel

Τόσο το InMotion Hosting όσο και το HostGator έρχονται με πρόσβαση στο cPanel που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τα αρχεία, τις βάσεις δεδομένων και τα email του ιστότοπού σας.

Πίνακας ελέγχου InMotion

Θα λάβετε επίσης ένα πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε γρήγορα WordPress, Joomla, Drupal και άλλα δημοφιλή σενάρια ιστότοπου στον διακομιστή φιλοξενίας σας.

Νικητής: Είναι ισοπαλία

HostGator vs. InMotion Hosting – Χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, η InMotion Hosting ξεπερνά όλο τον ανταγωνισμό της. Φυσικά, το HostGator σας παρέχει όλες τις βασικές δυνατότητες φιλοξενίας για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με ευκολία. Ωστόσο, το InMotion Hosting πηγαίνει πάνω και πέρα.

Ακολουθούν μερικές δυνατότητες φιλοξενίας InMotion που δεν θα βρείτε στο HostGator:

 • 2Χ καλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Ενώ το HostGator παρέχει εγγύηση 45 ημερών για να δοκιμάσει την υπηρεσία φιλοξενίας τους χωρίς κίνδυνο, το InMotion Hosting συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.
 • Επιλέξτε ένα κέντρο δεδομένων: Σε αντίθεση με το HostGator, το InMotion σάς επιτρέπει να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων για τον ιστότοπό σας όταν εγγραφείτε στο πρόγραμμα φιλοξενίας τους.
 • Αποθήκευση SSD: Όλα τα προγράμματα InMotion Hosting συνοδεύονται από χώρο αποθήκευσης Solid State Drive (SSD), ο οποίος αποδεικνύεται ότι είναι ταχύτερος από τον χώρο αποθήκευσης HDD, τον οποίο χρησιμοποιεί το HostGator.

Νικητής: Φιλοξενία InMotion

HostGator vs. InMotion Hosting – Υποστήριξη και τεκμηρίωση

Το HostGator προσφέρει υποστήριξη 24/7 μέσω 3 λειτουργιών: τηλέφωνο, ζωντανή συνομιλία και email. Η εκτεταμένη πύλη υποστήριξής τους περιλαμβάνει 680+ άρθρα βοήθειας και 500+ εκπαιδευτικά βίντεο που σας βοηθούν να εξερευνήσετε κάθε πτυχή της φιλοξενίας ιστού, βήμα προς βήμα.

Το InMotion Hosting, από την άλλη πλευρά, παρέχει 24/7/365 τεχνική υποστήριξη στις ΗΠΑ μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας, email / εισιτηρίων, ακόμη και Skype! Έχουν επίσης μια ισχυρή βάση γνώσεων που εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία ενός ιστότοπου με το InMotion Hosting.

Νικητής: Είναι ισοπαλία

HostGator vs. InMotion Hosting – Τιμολόγηση

Ας ρίξουμε μια ματιά στη σύγκριση μεταξύ των τιμών των 2 παρόχων φιλοξενίας: HostGator και InMotion Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
HostGator2,78 $ / μήνα.5,95 $ / μήνα. (Σύννεφο)19,95 / μήνα.19,95 $ / μήνα.119,00 $ / μήνα.
Φιλοξενία InMotion3,99 $ / μήνα.4,99 $ / μήνα.13,99 $ / μήνα.19,99 $ / μήνα.105,69 $ / μήνα.

Το HostGator έχει καλύτερες επιλογές τιμολόγησης για χρήστες που μόλις ξεκινούν. Χρεώνουν μόνο 2,78 $ το μήνα για κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Ωστόσο, το InMotion Hosting παρέχει φθηνότερα προγράμματα για φιλοξενία WordPress, αφιερωμένο και μεταπωλητή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού HostGator για να λάβετε ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση.

Νικητής: Φιλοξενία InMotion

Ανακεφαλαίωση: HostGator εναντίον InMotion Hosting

Μετά τη σύγκριση μας, πιστεύουμε ότι το HostGator είναι μια καλύτερη επιλογή από το InMotion Hosting. Από τη δοκιμή μας, είναι προφανές ότι, όταν πρόκειται για ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας, το HostGator χτυπάει το παντελόνι από όλο τον ανταγωνισμό τους.

Προσφέρουν επίσης φθηνότερα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Όποτε χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να βασιστείτε στη φιλική ομάδα υποστήριξής τους.

Θα θέλατε επίσης να δείτε αυτές τις συγκρίσεις μεταξύ,

 • HostGator εναντίον DreamHost
 • HostGator εναντίον GreenGeeks
 • HostGator εναντίον WP Engine
 • HostGator εναντίον iPage
 • HostGator εναντίον Liquid Web
 • HostGator vs A2 Hosting

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή επιλογή φιλοξενίας για τις ανάγκες σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε την πλήρη αναθεώρηση του HostGator και την εμπεριστατωμένη αναθεώρηση του InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map