Μόνο οικοδεσπότης

Κριτική JustHost


Το Just Host είναι μια ακόμη εταιρεία φιλοξενίας που παρέχει φτηνές και αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Παλαιότερα γνωστό ως Super Green Hosting, προσφέρουν προσαρμοσμένη υποστήριξη βάσει της υπηρεσίας φιλοξενίας που επιλέγετε. Οι χρήστες του IsItWP έχουν έκπτωση άνω του 50% στην κανονική τους τιμή και ένα δωρεάν όνομα τομέα.

Συνολική βαθμολογία
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Just Host Review: Πόσο καλό είναι?

Απλώς φιλοξενεί κριτική

Το Just Host προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας για ιστότοπους όλων των μεγεθών. Όταν ξεκινάτε, μπορείτε να επιλέξετε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, το οποίο σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε εύκολα τον ιστότοπό σας. Προσφέρουν επίσης VPS και αποκλειστικές υπηρεσίες φιλοξενίας για ιστοσελίδες που καταναλώνουν πόρους και καταναλώνουν μεγάλο εύρος ζώνης.

Το Just Host σας δίνει 200 ​​$ σε διαφημιστικές πιστώσεις για την προώθηση και ανάπτυξη του νέου σας ιστότοπου. Κατά την αγορά ενός προγράμματος φιλοξενίας, μπορείτε να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα δωρεάν. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο Trendy δημιουργό ιστότοπων, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας που βασίζεται σε φλας για να ξεκινήσετε γρήγορα έναν νέο ιστότοπο, χωρίς να απαιτείται κωδικοποίηση.

Όλοι οι ιστότοποί σας φιλοξενούνται σε διακομιστές quad επεξεργαστών υψηλής απόδοσης. Εκτελούν παρακολούθηση δικτύου όλο το εικοσιτετράωρο για να εξασφαλίσουν μέγιστο χρόνο λειτουργίας για τον ιστότοπό σας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με τη φιλική ομάδα υποστήριξής τους μέσω τηλεφώνου ή ζωντανής συνομιλίας.

Με το Just Host, έχετε πρόσβαση SSH, η οποία σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στον διακομιστή σας χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό φιλοξενίας σας γρηγορότερα από ό, τι μπορεί να παρέχει μια γραφική διεπαφή χρήστη.

 • Αποκτήστε πρόσβαση στο cPanel
 • Εγκαταστάτες με ένα κλικ
 • Υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου και συνομιλίας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Κανονική τιμή 9,49 $ / μήνα, αλλά οι χρήστες μας πληρώνουν 3,95 $ / μήνα!
 • Ξεκινήστε με το Just Host σήμερα!

Φτηνές βαθμολογία φιλοξενίας
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Απλά Φιλοξενήστε την κριτική Φιλοξενίας

απλώς υπηρεσία φιλοξενίας,

Το Just Host ειδικεύεται στην κοινή φιλοξενία μικρών ιστολογίων και ιστοτόπων. Προσφέρουν 4 διαφορετικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας: Basic, Plus, Prime και Pro. Ανεξάρτητα από το σχέδιο που επιλέγετε, ο λογαριασμός σας θα δημιουργηθεί σχεδόν αμέσως μετά την αγορά σας.

Όλα τα σχέδια έρχονται με εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, που σημαίνει ότι δεν σας χρεώνουν με βάση το εύρος ζώνης που καταναλώνει ο ιστότοπός σας. Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης το cPanel, τον πιο δημοφιλή πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας σας. Με το cPanel, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων εγκατάστασης 1 κλικ, δημιουργών ιστότοπων, στατιστικών ιστότοπων και άλλων.

Τα σχέδια διαφέρουν ανάλογα με τον αποθηκευτικό χώρο που λαμβάνετε, τον αριθμό των ιστότοπων που επιτρέπεται να φιλοξενήσετε και τον αριθμό των λογαριασμών email που μπορείτε να ρυθμίσετε.

Το Prime πρόγραμμα σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστους ιστότοπους με μη μετρημένο χώρο ιστότοπου. Έρχεται επίσης με το Site Backup Pro, το οποίο σας δίνει μια ηρεμία με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με ασφάλεια όλων των αρχείων και των βάσεων δεδομένων του ιστότοπού σας.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ίσως θελήσετε να επιλέξετε το πρόγραμμα Pro. Το πρόγραμμα Pro συνοδεύεται από όλα τα πακέτα Prime, καθώς και ένα ειδικό πιστοποιητικό IP και SSL. Με ένα πιστοποιητικό SSL, μπορείτε να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ των πελατών σας, εμφανίζοντας ένα πράσινο εικονίδιο λουκέτου στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής τους.

Το Just Host προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους. Εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με την υπηρεσία φιλοξενίας τους, μπορείτε να ζητήσετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό φιλοξενίας σας και να λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης
 • Δωρεάν εγγραφή τομέα
 • Μέχρι 200 ​​$ σε διαφημιστικές πιστώσεις
 • Δωρεάν SSL και αποκλειστική IP με το πρόγραμμα Pro
 • Κανονική τιμή 9,49 $ / μήνα, αλλά οι χρήστες μας πληρώνουν 3,95 $ / μήνα!
 • Ξεκινήστε με το Just Host σήμερα!

Ειδική βαθμολογία φιλοξενίας
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Just Host Dedicated Hosting Review

Εάν θέλετε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο που προσελκύει σημαντικό όγκο επισκεψιμότητας ή μια εφαρμογή με πολλούς πόρους που καταναλώνει πολύ εύρος ζώνης, ίσως θελήσετε να επιλέξετε ένα ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας διακομιστή.

Το κύριο πλεονέκτημα του Just Host είναι ότι ο λογαριασμός σας θα παρέχεται σχεδόν αμέσως, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του Just Host. Θα έχετε πρόσβαση στο βελτιωμένο cPanel και σε όλα τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στην κοινόχρηστη φιλοξενία.

Οι αποκλειστικοί διακομιστές του Just Host είναι κατασκευασμένοι με τα καλύτερα στοιχεία, όπως οι επεξεργαστές Intel® Xeon. Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα του λογαριασμού σας προστατεύονται με αποθηκευμένο χώρο αποθήκευσης RAID 1.

Οι διακομιστές Just Host υποστηρίζουν μόνο το CentOS. Αφού αγοράσετε ένα ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας διακομιστή, έχετε πλήρη πρόσβαση στο λειτουργικό σας σύστημα και στο διακομιστή. Χτισμένο σε προηγμένες τεχνολογίες cloud όπως το OpenStack και το KVM, το Just Host μπορεί να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας είναι όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Ενώ το Just Host σάς επιτρέπει να ορίσετε μια επιλογή πληρωμής από μήνα σε μήνα για την αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών, θα λάβετε μια τεράστια έκπτωση σε μια μακροπρόθεσμη συνδρομή. Σε όλα τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας, η χρέωση ρύθμισης απαλλάσσεται και, εάν χρειαστεί, μπορείτε να λάβετε πρόσθετα φιλοξενίας, όπως εργαλεία SiteLock Security και SEO.

Με την αποκλειστική φιλοξενία Just Host, λαμβάνετε 4 πυρήνες ανά διακομιστή, 1000 GB αποθήκευσης RAID και μεταξύ τεσσάρων και 16 συναυλιών διαθέσιμης μνήμης RAM. Θα έχετε μια αποκλειστική πρόσβαση σε μια αποκλειστική γραμμή υποστήριξης με την οποία τα αιτήματά σας θα απαντηθούν και θα επιλυθούν γρήγορα.

Εάν χρειαστεί, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης στον υπάρχοντα αποκλειστικό διακομιστή σας.

 • Άμεση παροχή
 • Εύκολη αναβάθμιση αποθήκευσης
 • Βελτιωμένη πρόσβαση στο cPanel
 • Διατίθεται ειδική γραμμή υποστήριξης
 • Κανονική τιμή 109,99 $ / μήνα, αλλά οι χρήστες μας πληρώνουν 79,99 $ / μήνα!
 • Ξεκινήστε με το Just Host σήμερα!

Βαθμολογία VPS
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Απλώς φιλοξενήστε την κριτική φιλοξενίας VPS

απλά φιλοξενεί, φιλοξενεί vps

Τα προγράμματα VPS του Just Host ταιριάζουν καλύτερα σε ιστότοπους που απαιτούν περισσότερους πόρους από ό, τι μπορεί να προσφέρει η κοινή φιλοξενία.

Με τα σχέδια VPS του Just Host, έχετε 2 GB έως 8 GB RAM και 30 GB έως 120 GB χώρο στο δίσκο. Με την εικονικοποίηση hypervisor KVM, οι πόροι του διακομιστή που αγοράζετε είναι εγγυημένοι στον λογαριασμό σας, ώστε να μπορείτε να φιλοξενείτε ιστότοπο υψηλής επισκεψιμότητας χωρίς προβλήματα.

Κάθε διαμόρφωση VPS συνοδεύεται από βελτιωμένη διεπαφή cPanel, που περιλαμβάνει όλα όσα βρίσκονται σε μια κοινόχρηστη διεπαφή φιλοξενίας, καθώς και ειδικά εργαλεία για τη διαχείριση του VPS σας. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς cPanel με μία σύνδεση.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους παρόχους φιλοξενίας, το Just Host μπορεί να παρέχει το VPS σας σε λίγα δευτερόλεπτα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε ημέρες ή ώρες για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας.

Θα έχετε επίσης πλήρη πρόσβαση root στο CentOS. Τα σχέδια VPS της Just Host είναι από τα καλύτερα στον κλάδο για την τιμή. Το προσωπικό υποστήριξής τους θα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει όταν χρειάζεστε.

 • Άμεση παροχή
 • Εγγυημένοι πόροι διακομιστή
 • Διαχείριση πολλών λογαριασμών
 • Βελτιωμένη πρόσβαση στο cPanel
 • Κανονική τιμή 29,99 $ / μήνα, αλλά οι χρήστες μας πληρώνουν 19,99 $ / μήνα!
 • Ξεκινήστε με το Just Host σήμερα!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map