Μπλε Χοστ

Αναθεώρηση BlueHost


Η Bluehost είναι μια από τις μεγαλύτερες μάρκες φιλοξενίας ιστοσελίδων στο διαδίκτυο. Είναι ένας επίσημα προτεινόμενος πάροχος φιλοξενίας από το WordPress.org και σήμερα φιλοξενούν πάνω από 2 εκατομμύρια ιστότοπους. Όταν εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού, το Bluehost προσφέρει δωρεάν τομέα, δωρεάν SSL και αποκλειστική έκπτωση 63% για χρήστες IsItWP.

Συνολική βαθμολογία
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 4.9 / 5.0

Bluehost Review: το καλό, το κακό και το άσχημο

κριτική Bluehost

Το Bluehost είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα εμπορικά σήματα όταν πρόκειται για web hosting. Είναι ένας επίσημα προτεινόμενος πάροχος φιλοξενίας από το WordPress.org. Συμμορφώνονται με όλα τα σύγχρονα πρότυπα για υλικό και λογισμικό. Κάθε φορά που χρειάζεστε βοήθεια για φιλοξενία ιστού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Bluehost 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας ή τηλεφώνου.

Πιστεύουμε ότι η Bluehost είναι η καλύτερη φθηνή υπηρεσία φιλοξενίας χάρη στην προσιτή τιμή, τη φήμη, τη χρηστικότητα και την ικανότητά τους να αναπτύσσονται με την επιχείρησή σας. Με το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας Bluehost, αποκτάτε δωρεάν τομέα, δωρεάν SSL και πολλά άλλα. Μόλις υπερβείτε το όριο κυκλοφορίας στην κοινόχρηστη φιλοξενία, μπορείτε εύκολα να κάνετε αναβάθμιση σε VPS και αποκλειστικές επιλογές διακομιστή.

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα στα σχέδια Bluehost πληρώνοντας ετησίως.

Η Bluehost προσπαθεί με συνέπεια για την τελειότητα βελτιώνοντας τακτικά την υποδομή υλικού του διακομιστή καθώς και τη συνολική εμπειρία φιλοξενίας. Σε μια προσπάθεια να καταστεί εξαιρετικά εύκολο για τους αρχάριους να ξεκινήσουν έναν ιστότοπο, έχουν ανανεώσει τον πίνακα ελέγχου των χρηστών τους. Χρησιμοποιούν κορυφαίες τεχνολογίες όπως το KVM και το OpenStack για να διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός σας είναι όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Το Bluehost είναι τακτικός συνεργάτης σε έργα ανοιχτού κώδικα όπως το WordPress. Προσφέρουν προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ για το WordPress, καθώς και άλλες δημοφιλείς δημιουργίες ιστότοπων και πλατφόρμες blogging. Εάν μόλις ξεκινήσετε, τότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Bluehost.

 • Δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα
 • 1-κλικ στο WordPress εγκατάσταση
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και κορυφαίο υλικό στη βιομηχανία
 • Κανονική τιμή 7,99 $ / μήνα, αλλά οι χρήστες μας πληρώνουν 2,75 $ / μήνα!
 • Υποστήριξη συνομιλίας και τηλεφώνου 24/7
 • Ξεκινήστε με το Bluehost τώρα!

Φτηνές βαθμολογία φιλοξενίας
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Bluehost Φτηνές κριτική φιλοξενίας

bluehost κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων

Η φθηνή φιλοξενία της Bluehost, γνωστή και ως κοινόχρηστη φιλοξενία, είναι μια τέλεια επιλογή αν μόλις ξεκινήσετε και περιμένετε μόνο χαμηλό όγκο επισκεψιμότητας. Σε έναν κοινόχρηστο διακομιστή φιλοξενίας, ο ιστότοπός σας μοιράζεται πόρους φιλοξενίας με άλλους ιστότοπους που φιλοξενούνται στον ίδιο διακομιστή. Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες φιλοξενίας να διατηρούν το κόστος χαμηλό.

Ενώ οι κοινόχρηστοι πάροχοι φιλοξενίας λένε συχνά μη μετρημένο εύρος ζώνης, εάν ο ιστότοπός σας αρχίσει να προσελκύει υψηλό φορτίο κίνησης, τότε ο πάροχος φιλοξενίας σας θα σας ζητήσει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε ένα υψηλότερο σχέδιο που είναι ταχύτερο και πιο αξιόπιστο από την κοινή φιλοξενία. Το Cloud hosting χρησιμοποιεί πολλούς διακομιστές, οπότε σε περίπτωση μεγάλης αύξησης της κίνησης, η αυτόματη διαδικασία ανακατεύθυνσης θα σας μεταφέρει σε άλλο διακομιστή φιλοξενίας για να εξασφαλίσετε γρήγορη απόδοση.

Με κάθε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, λαμβάνετε δεκάδες δωρεάν σενάρια ιστότοπου για να ξεκινήσετε εύκολα τον ιστότοπό σας, το blog ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, συμπεριλαμβανομένων των WordPress, Joomla και Drupal με προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ.

Θα λάβετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα και δωρεάν πιστοποιητικό SSL για την προστασία του ιστότοπού σας από την παρακολούθηση δεδομένων και κατάχρηση δεδομένων. Αυτό διαβεβαιώνει τους πελάτες σας ότι τα δεδομένα τους αποστέλλονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης, η οποία μπορεί επίσης να δελεάσει τους πελάτες σας να συνεργαστούν μαζί σας.

Ως μέρος του κοινού προγράμματος φιλοξενίας της Bluehost, προσφέρουν επίσης δωρεάν μπόνους μάρκετινγκ για να σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε τον ιστότοπό σας. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα για όλες τις μικρές επιχειρήσεις.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών, αλλά είναι πολύ απίθανο να το χρειαστείτε!

 • Δωρεάν δημιουργός τομέα και ιστότοπου
 • 1-κλικ στις εγκαταστάσεις του WordPress
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και κορυφαίο υλικό στη βιομηχανία
 • Κανονική τιμή 7,99 $ / μήνα, αλλά οι χρήστες μας πληρώνουν 2,75 $ / μήνα!
 • 24/7 συνομιλία και υποστήριξη τηλεφώνου
 • Ξεκινήστε με το Bluehost τώρα!

Ειδική βαθμολογία φιλοξενίας
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Half 4.7 / 5.0

Bluehost Dedicated Hosting Review

bluehost-dedicated-hosting

Με την αποκλειστική φιλοξενία της Bluehost, νοικιάζετε έναν φυσικό διακομιστή αποκλειστικά για τον ιστότοπό σας. Το καλύτερο μέρος για αποκλειστικούς διακομιστές είναι ότι δεν μοιράζεστε πόρους με άλλους ιστότοπους, οπότε ο διακομιστής μπορεί να διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες σας.

Χτισμένο στην τεχνολογία OpenStack, το Bluehost προσφέρει αξιόπιστη ειδική φιλοξενία σε λογική τιμή. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά πακέτα τιμολόγησης και κάθε πακέτο συνοδεύεται από ένα βελτιωμένο cPanel που σας επιτρέπει να αναβαθμίζετε εύκολα τον αποθηκευτικό σας χώρο εν κινήσει χωρίς παρέμβαση διαχειριστή.

Με την αποκλειστική φιλοξενία Bluehost, έχετε τουλάχιστον 4 πυρήνες ανά διακομιστή, 1 TB αποθήκευσης RAID και μεταξύ τεσσάρων και 16 συναυλιών διαθέσιμης μνήμης RAM. Μπορείτε ακόμη και να έχετε περισσότερες από μία υπηρεσίες φιλοξενίας σε έναν λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων κοινόχρηστων, VPS ή αποκλειστικής φιλοξενίας.

Σε αντίθεση με άλλους αποκλειστικούς διακομιστές που χρειάζονται ώρες ή μέρες για τη δημιουργία του λογαριασμού σας, το Bluehost έχει τη δυνατότητα να παρέχει άμεσα τους αποκλειστικούς διακομιστές του, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως.

Επειδή η Bluehost κατέχει το δικό της κέντρο δεδομένων, επενδύουν τακτικά σε κορυφαίο υλικό και υποδομή για να διασφαλίσουν ότι οι αποκλειστικοί διακομιστές τους είναι κορυφαίοι. Η Bluehost κάνει εξαιρετική δουλειά στο να διασφαλίζει ότι ο διακομιστής σας θα ενημερώνεται με νέες αλλαγές λειτουργικού συστήματος και διορθώσεις ασφαλείας.

Ωστόσο, όταν ξεκινάτε να μπαίνετε στην προηγμένη βελτιστοποίηση και διαμόρφωση διακομιστή, η εμπειρία σας θα διαφέρει από κάθε διαχειριστή υποστήριξης / συστήματος με το οποίο μιλάτε. Μερικές φορές, θα σας ζητηθεί να πληρώσετε πρόσθετα τέλη για την εγκατάσταση συγκεκριμένων σεναρίων ή ενοτήτων στο διακομιστή.

Συνολικά όμως, ο αποκλειστικός διακομιστής της Bluehost προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

 • Αποθήκευση – 500 GB έως 1 TB
 • RAM – 4 GB έως 12 GB
 • Κανονική τιμή 79,99 $ / μήνα.
 • 24/7 συνομιλία και υποστήριξη τηλεφώνου
 • Ειδικοί αντιπρόσωποι υποστήριξης
 • Ξεκινήστε με το Bluehost τώρα!

Βαθμολογία VPS
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 4.8 / 5.0

Αναθεώρηση φιλοξενίας Bluehost VPS

bluehost vps

Μετά την κοινή φιλοξενία, το cloud και το VPS hosting είναι το επόμενο βήμα. Το VPS είναι σύντομο για τον εικονικό ιδιωτικό διακομιστή. Με το VPS, ενώ θα μοιράζεστε πόρους με άλλους ιστότοπους, έχετε πολύ περισσότερη ισχύ και ευελιξία για τον ιστότοπό σας.

Χτισμένο χρησιμοποιώντας τεχνολογία ανοιχτού κώδικα όπως το OpenStack και το KVM, το Bluehost προσφέρει φιλοξενία VPS που είναι τόσο ισχυρή όσο και εύκολη στη χρήση. Επειδή η Bluehost κατέχει τα δικά της κέντρα δεδομένων, επενδύουν σε υπερσύγχρονο υλικό για να ξεκλειδώσουν ταχύτητες.

Με τα σχέδια VPS, το Bluehost σας προσφέρει έως και τέσσερις πυρήνες και 2 GB έως 8 GB RAM με εγγυημένους πόρους. Κάθε διαμόρφωση VPS συνοδεύεται από βελτιωμένη διεπαφή cPanel, που περιλαμβάνει όλα όσα βρίσκονται σε μια κοινόχρηστη διεπαφή φιλοξενίας μαζί με ειδικά εργαλεία για τη διαχείριση του VPS σας.

Σε αντίθεση με τις υπηρεσίες φιλοξενίας VPS, το VPS του Bluehost παρέχεται άμεσα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε ώρες ή ημέρες για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να συνδεθείτε αμέσως και να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας.

Οι διακομιστές VPS του Bluehost έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν πρόσβαση Secure Shell, πρόσβαση σε αρχεία καταγραφής και άλλα. Παίρνετε επίσης χώρο αποθήκευσης SSD (Solid State Drive) από 30 GB έως 120 GB. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της φιλοξενίας VPS είναι ότι διαθέτετε εγγυημένους πόρους που διατίθενται στον ιστότοπό σας, οπότε μπορεί να έχει τη μέγιστη απόδοση και χρόνο λειτουργίας.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε διαχείριση πολλαπλών διακομιστών, να έχετε έλεγχο πρόσβασης, να αποκτήσετε πρόσβαση root για προηγμένες ρυθμίσεις και πολλά άλλα. Η προσφορά VPS της Bluehost είναι από τις καλύτερες στον κλάδο για την τιμή της. Η ομάδα έξυπνης υποστήριξης της Bluehost θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα.

 • Αποθήκευση – 30 GB έως 120 GB
 • RAM – 2 GB έως 8 GB
 • Κανονική τιμή 19,99 $ / μήνα.
 • 24/7 συνομιλία και υποστήριξη τηλεφώνου
 • Ειδικές διευθύνσεις IP
 • Ξεκινήστε με το Bluehost τώρα!

Βαθμολογία φιλοξενίας WordPress
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 4.9 / 5.0

Bluehost WordPress Hosting Review

Μπλε Χοστ

Το Bluehost είναι μια από τις μεγαλύτερες μάρκες φιλοξενίας στο οικοσύστημα WordPress. Συνιστάται επίσημα από το WordPress.org, το Bluehost ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος με την ισχυρή προσφορά του WordPress.

Προσφέρουν εγκατάσταση με 1 κλικ στο WordPress, δωρεάν όνομα τομέα και δωρεάν πιστοποιητικό SSL στην τιμή των 2,75 $ ανά μήνα, το οποίο είναι το καλύτερο όσον αφορά την ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρουν.

Η Bluehost συμβάλλει τακτικά στο έργο ανοιχτού κώδικα του WordPress και η ομάδα τους είναι πολύ εκπαιδευμένη για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του WordPress μπορεί να έχετε. Προσφέρουν επίσης premium θέματα και πρόσθετα μέσω της θυγατρικής τους, MOJO Marketplace. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ειδική υποστήριξη WordPress 1 σε 1 μέσω της υπηρεσίας WP Live.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση της προσφοράς τους στο WordPress ανακαινίζοντας τη ροή ενσωμάτωσης, συνδυάζοντας υπηρεσίες όπως ασφάλεια, CDN, προσωρινή αποθήκευση, λειτουργίες στάσης και πολλά άλλα.

Εάν ξεκινάτε απλώς τον ιστότοπό σας στο WordPress, τότε δεν υπάρχει καλύτερος πάροχος φιλοξενίας από τον Bluehost στην αγορά που προσφέρει τις δυνατότητες που κάνουν σε πολύ λογικό σημείο τιμής!

 • Δωρεάν δημιουργός τομέα και ιστότοπου
 • 1-κλικ στις εγκαταστάσεις του WordPress
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και κορυφαίο υλισμικό
 • Κανονική τιμή 7,99 $ / μήνα, αλλά οι χρήστες μας πληρώνουν 2,75 $ / μήνα!
 • 24/7 συνομιλία και υποστήριξη τηλεφώνου
 • Ξεκινήστε με το Bluehost τώρα!

Βαθμολογία φιλοξενίας WooCommerce
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 4.9 / 5.0

Bluehost WooCommerce Hosting Review

bluehost-woocommerce-αναφορά

Το WooCommerce είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στο Διαδίκτυο. Λόγω της πρόσφατης ανάπτυξής του, πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν αρχίσει να προσφέρουν βελτιστοποιημένα προγράμματα φιλοξενίας WooCommerce.

Το Bluehost λόγω της ισχυρής σχέσης του με την κοινότητα του WordPress ήταν από τους πρώτους που δημιούργησαν συγκεκριμένα προγράμματα φιλοξενίας WooCommerce. Το πρόγραμμα φιλοξενίας του WooCommerce έρχεται με προεγκατεστημένο το πρόσθετο WooCommerce μαζί με το θέμα του Storefront.

Με τη φιλοξενία WooCommerce της Bluehost, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Λαμβάνετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP, θετική ασφάλεια SSL, αποκλειστική γραμμή υποστήριξης και πολλά άλλα.

Το Bluehost είναι επίσης επίσημα προτεινόμενος πάροχος φιλοξενίας WooCommerce. Το Bluehost διασφαλίζει ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προϋπολογισμό.

Η φιλοξενία WooCommerce είναι χτισμένη πάνω από την υποδομή φιλοξενίας cloud του Bluehost, ώστε να μπορεί να χειριστεί μεγαλύτερο φορτίο και κίνηση από ένα τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Συχνά οι χρήστες συγχέονται μεταξύ της επιλογής φιλοξενίας WordPress έναντι του WooCommerce που προσφέρει η Bluehost.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα δύο προγράμματα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας WooCommerce για ιστότοπους WooCommerce για βέλτιστα αποτελέσματα.

 • Αποθήκευση – 100 GB έως Απεριόριστα
 • Προεγκατεστημένο WooCommerce
 • Ειδικές διευθύνσεις IP, ιδιωτικές προσφορές SSL και μπόνους
 • Κανονική τιμή 13,99 $ / μήνα, αλλά οι χρήστες μας πληρώνουν 6,95 $ / μήνα!
 • 24/7 συνομιλία και υποστήριξη τηλεφώνου
 • Ξεκινήστε με το Bluehost τώρα!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map