SiteGround vs. DreamHost Σύγκριση (2020) – 1 Clear Winner!

siteground vs dreamhost


Αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη επιλογή φιλοξενίας: SiteGround ή DreamHost; Είναι 2 από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω. Αλλά το ένα πρέπει να είναι καλύτερο από το άλλο, σωστά?

Στην ΑΜΕΣΗ σύγκριση μεταξύ SiteGround και DreamHost, θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε την καλύτερη επιλογή για τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

SiteGround εναντίον DreamHost – Επισκόπηση

siteground-godaddy-hosting-εναλλακτικές λύσεις

Τόσο το SiteGround όσο και το DreamHost έχουν πολλά κοινά. Για παράδειγμα, και οι δύο πάροχοι φιλοξενίας συνιστώνται επίσημα από το WordPress.org. Και οι δύο προσφέρουν διαφορετικές λύσεις φιλοξενίας με επίκεντρο το WordPress, όπως τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και τη φιλοξενία WooCommerce.

Το SiteGround είναι μια από τις λίγες εταιρείες φιλοξενίας που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το κέντρο δεδομένων που προτιμούν κατά την εγγραφή τους σε μια υπηρεσία φιλοξενίας. Παρέχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να δοκιμάσουν την υπηρεσία τους, χωρίς κίνδυνο.

όνειρο

Το DreamHost ιδρύθηκε το 1996 και φιλοξενεί περίπου 1,5 εκατομμύρια τομείς. Προσφέρουν κορυφαία εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών για τη δοκιμή της υπηρεσίας τους, χωρίς κίνδυνο.

SiteGround εναντίον DreamHost – Ταχύτητα και ώρα λειτουργίας

Η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τόσο το SiteGround όσο και το DreamHost καυχιέται για την εξαιρετικά γρήγορη απόδοση του διακομιστή και την υψηλή διαθεσιμότητα. Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τις υποσχέσεις τους για να δούμε αν οι διακομιστές τους πραγματικά ανταποκρίνονται στη διαφημιστική εκστρατεία τους.

Για να αναλύσουμε την απόδοση των διακομιστών φιλοξενίας τους, εγγραφήκαμε με τους δύο παρόχους φιλοξενίας και δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο WordPress σε καθέναν από αυτούς. Για να αντικατοπτρίσουμε ένα ζωντανό περιβάλλον, εγκαταστήσαμε επίσης ένα προεπιλεγμένο θέμα WordPress, προσθέσαμε εικονικό περιεχόμενο και ανεβάσαμε μερικές εικόνες.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήσαμε μερικές διαφορετικές δοκιμές ταχύτητας σε κάθε διακομιστή φιλοξενίας με τα ακόλουθα εργαλεία δοκιμής:

 • Pingdom
 • Φορτίο πρόσκρουσης
 • Bitcatcha

γήπεδο δοκιμής ταχύτητας

Σύμφωνα με το εργαλείο δοκιμής ταχύτητας του Pingdom, ο ιστότοπος δοκιμών SiteGround χρειάστηκε 649 ms για να φορτωθεί όταν δοκιμάστηκε από το Ντάλας του Τέξας. Αυτό είναι γρηγορότερο από το 95% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων.

δοκιμή ταχύτητας dreamhost

Από την άλλη πλευρά, ο ιστότοπος δοκιμής DreamHost χρειάστηκε μόνο 445 ms για φόρτωση, που είναι ταχύτερος από το 97% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων.

Μετά τη δοκιμή Pingdom, δοκιμάσαμε τους ιστότοπους με Load Impact για να δούμε πώς οι διακομιστές θα χειρίζονταν την αύξηση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια του μέγιστου χρόνου φόρτωσης.

loadimpact-siteground

Από το γράφημα, μπορείτε να δείτε ότι υπήρχαν κάποιες αιχμές όταν υπήρχαν περίπου 50 χρήστες κάθε φορά στον ιστότοπό μας στο SiteGround. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπος επιβραδύνθηκε για λίγα λεπτά και μετά επανήλθε μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

δοκιμή dreamhost loadimpact

Ωστόσο, το DreamHost έπαιξε με συνέπεια καθ ‘όλη τη διάρκεια του τεστ. Ο αριθμός των ζωντανών επισκεπτών στον ιστότοπο δεν επηρέασε την απόδοση.

Δοκιμάσαμε επίσης τους ιστότοπους με το Bitcatcha για να δούμε την απόδοση αυτών των ιστότοπων σε διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες. Καταγράψαμε τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας από 8 διαφορετικές παγκόσμιες τοποθεσίες: Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Λονδίνο, Βραζιλία, Ινδία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία και Αυστραλία.

siteground του χρόνου απόκρισης

Σύμφωνα με την Bitcatcha, ο ιστότοπος δοκιμών SiteGround βαθμολογήθηκε ως C; ενώ ο ιστότοπος DreamHost βαθμολογήθηκε με Α+.

dreamhost bitcatcha

Νικητής: DreamHost

SiteGround εναντίον DreamHost – Ευκολία χρήσης

Siteground cPanel

Ενώ όλα τα σχέδια SiteGround συνοδεύονται από το cPanel για τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας ιστοσελίδων σας, το DreamHost παρέχει έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου που βασίζεται στον ιστό και αναπτύχθηκε εσωτερικά. Ο πίνακας ελέγχου του DreamHost είναι διαισθητικός. Ωστόσο, εάν είστε συνηθισμένοι να χρησιμοποιείτε το cPanel, τον πιο δημοφιλή πίνακα ελέγχου φιλοξενίας ιστοσελίδων της βιομηχανίας, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια καμπύλη εκμάθησης πριν χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή DreamHost.

dreamhost διαχείριση τομέων

Τόσο το SiteGround όσο και το DreamHost προσφέρουν προγράμματα εγκατάστασης 1 κλικ για γρήγορη εκκίνηση των σεναρίων ιστότοπου που προτιμάτε, όπως το WordPress, το Joomla και το Drupal.

Νικητής: SiteGround

SiteGround εναντίον DreamHost – Χαρακτηριστικά

Τόσο το SiteGround όσο και το DreamHost εκτελούν το φάσμα των επιλογών φιλοξενίας, από φθηνή φιλοξενία έως φιλοξενία WordPress, έως και αποκλειστικούς διακομιστές.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε λίγες περιοχές όπου το SiteGround υπερέχει σε σύγκριση με το DreamHost:

 • Χαρακτηριστικά Geeky: Λάβετε χαρακτηριστικά geeky με το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας GoGeek, όπως εύκολη ενσωμάτωση git, περιβάλλοντα στάσης 1 κλικ, αντίγραφα ασφαλείας κατά παραγγελία, διακομιστές συμβατούς με PCI κ.λπ..
 • Επιλογή κέντρου δεδομένων: Επιλέξτε από 3 διαφορετικά κέντρα δεδομένων κατά την εγγραφή στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας.
 • Υψηλή απόδοση: Το SiteGround παρέχει απαράμιλλη απόδοση στο WordPress με τις μοναδικές επιλογές προσωρινής αποθήκευσης.

Τώρα που εξετάσαμε μερικά από τα πλεονεκτήματα του SiteGround, ήρθε η ώρα να εξετάσουμε μερικούς τομείς στους οποίους υπερέχει το DreamHost:

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών: Το DreamHost κερδίζει το παντελόνι του ανταγωνισμού με την κορυφαία εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών στον κλάδο τους.
 • Περισσότερες επιλογές φιλοξενίας: Το DreamHost προσφέρει περισσότερες επιλογές φιλοξενίας στο WordPress, όπως φιλοξενία WordPress, διαχείριση φιλοξενίας WordPress και φιλοξενία WooCommerce. Σε αντίθεση με το SiteGround, το DreamHost προσφέρει επίσης φιλοξενία VPS.
 • Αυτόματες ενημερώσεις WordPress: Το DreamHost προσφέρει αυτόματες ενημερώσεις, ώστε να έχετε ηρεμία γνωρίζοντας ότι η φιλοξενία σας είναι σε ασφαλή χέρια.

Συγκριτικά, πιστεύουμε ότι το SiteGround προσφέρει πιο προηγμένες δυνατότητες φιλοξενίας χάρη στις δυνατότητες Geeky και τις μοναδικές επιλογές προσωρινής αποθήκευσης.

Νικητής: SiteGround

SiteGround εναντίον DreamHost – Υποστήριξη και τεκμηρίωση

Το SiteGround προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, email και τηλεφώνου. Έχουν μια εκτενή τεκμηρίωση που βοηθά τους χρήστες να ακολουθούν κάθε πτυχή της δημιουργίας ενός ιστότοπου με το SiteGround.

Το DreamHost προσφέρει υποστήριξη μόνο μέσω ζωντανής συνομιλίας κατά τις 5πμ – 10μμ PST, 7 ημέρες την εβδομάδα. Παρόλο που τα αιτήματα επανάκλησης είναι διαθέσιμα, θα πρέπει να εγγραφείτε ξεχωριστά είτε πραγματοποιώντας εφάπαξ πληρωμή είτε αγοράζοντας μηνιαία συνδρομή.

Νικητής: SiteGround

SiteGround εναντίον DreamHost – Τιμολόγηση

Ας ρίξουμε μια ματιά στη σύγκριση κόστους-μεταξύ-μεταξύ μεταξύ SiteGround και DreamHost:

SharedWordPressResellerCloudDedicated
SiteGround3,95 $ / μήνα.3,95 $ / μήνα.42 $ / έτος80,00 $ / μήνα.269,00 $ / μήνα.
DreamHost2,59 $ / μήνα.2,59 $ / μήνα.169,00 $ / μήνα.

Το DreamHost προσφέρει τεράστιες εκπτώσεις αποκλειστικούς κωδικούς κουπονιών DreamHost στα εισαγωγικά τους σχέδια στους χρήστες για πρώτη φορά. Συνολικά, τα σχέδια του DreamHost είναι πολύ φθηνότερα από τα SiteGround.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SiteGround για να λάβετε ΜΕΓΑΛΕΣ εκπτώσεις.

Νικητής: DreamHost

Ανακεφαλαίωση – SiteGround εναντίον DreamHost

Μετά τη σύγκριση μας, πιστεύουμε ότι το SiteGround είναι μια καλύτερη επιλογή φιλοξενίας από το DreamHost.

Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα του DreamHost είναι η υποστήριξη πελατών τους. Το DreamHost δεν προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας όλο το 24ωρο. Αυτό σημαίνει, εάν βρίσκεστε σε διαφορετική ζώνη ώρας, τότε η επίλυση των προβλημάτων φιλοξενίας θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία. Ακόμα χειρότερα, η τηλεφωνική υποστήριξη θα σας κοστίσει επιπλέον χρήματα.

Εν τω μεταξύ, το SiteGround διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας. Είναι ο ξεκάθαρος νικητής.

Εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι; Δείτε τα άλλα άρθρα σύγκρισης SiteGround…

 • SiteGround εναντίον GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Hosting
 • SiteGround εναντίον HostGator
 • SiteGround εναντίον A2Hosting
 • SiteGround εναντίον iPage
 • SiteGround vs Liquid Web

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας για τους ιστότοπούς σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην πλήρη αναθεώρηση του SiteGround ή στην πλήρη κριτική του DreamHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map