SiteGround vs. GreenGeeks Σύγκριση (2020) – Μόνο 1 νικητής!

siteground εναντίον greengeeks


Αναζητάτε την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων; Το SiteGround και το GreenGeeks είναι 2 από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο?

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή υπηρεσία φιλοξενίας, έχουμε γράψει μια ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σύγκριση φιλοξενίας μεταξύ GreenGeeks και SiteGround.

SiteGround εναντίον GreenGeeks – Επισκόπηση

siteground-godaddy-hosting-εναλλακτικές λύσεις

Το SiteGround είναι ένας επίσημα προτεινόμενος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων από το WordPress.org. Ιδρύθηκε το 2004 και εξυπηρετεί πάνω από 1,8 εκατομμύρια τομείς σε όλο τον κόσμο.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το SiteGround είναι ότι σας επιτρέπουν να επιλέξετε ένα κέντρο δεδομένων όταν εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού. Έχουν 3 κέντρα δεδομένων σε 3 διαφορετικές ηπείρους: ΗΠΑ, Ευρώπη και Σιγκαπούρη.

greengeeks-web-hosting

Η GreenGeeks είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων φιλικών προς το περιβάλλον. Έχουν την έδρα τους στην Καλιφόρνια και διαθέτουν παγκόσμιο εργατικό δυναμικό, εξυπηρετώντας πελάτες που εκτείνονται σε περισσότερα από 150 έθνη.

Έχουν δεσμευτεί να παρέχουν εξαιρετικά γρήγορη φιλοξενία Ιστού με αποθήκευση SSD και CloudFlare CDN. Για να αντισταθμίσουν το αποτύπωμα άνθρακα από τα κέντρα δεδομένων τους, επανέλαβαν 3 φορές την ισχύ που καταναλώνουν στο δίκτυο με τη μορφή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

SiteGround εναντίον GreenGeeks – Ταχύτητα και χρόνος λειτουργίας

Η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Σχεδόν κάθε πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων υπόσχεται μια εξαιρετικά γρήγορη εμπειρία φιλοξενίας ιστοσελίδων και υψηλή διαθεσιμότητα. Το SiteGround και το GreenGeeks δεν διαφέρουν.

Για να δοκιμάσουμε τις υποσχέσεις τους, αποφασίσαμε να εγγραφούμε για ένα κοινόχρηστο σχέδιο φιλοξενίας με το SiteGround και το GreenGeeks και δημιουργήσαμε 2 ιστότοπους WordPress. Για να αντικατοπτρίσουμε το ζωντανό περιβάλλον σε αυτούς τους ιστότοπους δοκιμών, εγκαταστήσαμε ένα προεπιλεγμένο θέμα WordPress, δημοσιεύσαμε εικονικό περιεχόμενο και ανεβάσαμε μερικές εικόνες.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήσαμε μερικές διαφορετικές δοκιμές ταχύτητας και απόδοσης.

γήπεδο δοκιμής ταχύτητας

Σύμφωνα με τη δοκιμή ταχύτητας ιστότοπου της Pingdom, ο ιστότοπος δοκιμών SiteGround φορτώθηκε σε 649 m όταν δοκιμάστηκε από το Ντάλας του Τέξας. Αυτό είναι γρηγορότερο από το 95% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων. Ο χρόνος φόρτωσης για τον ιστότοπό μας GreenGeeks ήταν ελαφρώς υψηλότερος. Χρειάστηκαν 697ms για τη φόρτωση του ιστότοπου.

Φορτίο GreenGeeks

Όσον αφορά την ταχύτητα, είναι προφανές ότι το SiteGround είναι η καλύτερη επιλογή φιλοξενίας.

Νικητής: SiteGround

SiteGround εναντίον GreenGeeks – Ευκολία χρήσης

Siteground cPanel

Με κάθε σχέδιο φιλοξενίας ιστού, τόσο το SiteGround όσο και το GreenGeeks προσφέρουν πρόσβαση στο cPanel για τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας ιστού σας. Το cPanel είναι ο πιο δημοφιλής πίνακας ελέγχου φιλοξενίας. Προσφέρουν επίσης ένα πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ για γρήγορη εγκατάσταση δημοφιλών σεναρίων ιστότοπου στον διακομιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των WordPress, Joomla και Drupal.

GreenGeeks cpanel

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε γρήγορα έναν ιστότοπο χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή, τότε ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης. Οι κατασκευαστές μεταφοράς και απόθεσης συνοδεύονται από τα προγράμματα φιλοξενίας SiteGround και GreenGeeks.

Νικητής: Είναι ισοπαλία.

SiteGround εναντίον GreenGeeks – Χαρακτηριστικά

Το καλύτερο πράγμα για το GreenGeeks είναι ότι με όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους, σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε απεριόριστους ιστότοπους. Αυτό σημαίνει, σε αντίθεση με το SiteGround, δεν απαιτείται να κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερο πακέτο εάν θέλετε να φιλοξενήσετε 2 ή περισσότερους τομείς.

Το GreenGeeks συνοδεύεται από όλες τις βασικές δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από την αρχή, συμπεριλαμβανομένου του χώρου αποθήκευσης SSD, του απεριόριστου εύρους ζώνης, των απεριόριστων λογαριασμών email και του CloudFlare CDN. Για να κάνετε τους διακομιστές σας συμβατούς με PCI για συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερο σχέδιο ή να αγοράσετε ένα πρόσθετο συμμόρφωσης PCI.

Σχετίζεται με: 10 καλύτερες υπηρεσίες CDN για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας.

Με το SiteGround, έχετε σχεδόν κάθε δυνατότητα που προσφέρεται από το GreenGeeks. Επιπλέον, προσφέρουν μερικές πρόσθετες δυνατότητες με το πακέτο GoGeek που δεν το GreenGeeks:

 • Εύκολο εργαλείο σταδιοποίησης: Δοκιμάστε γρήγορα τις ενημερώσεις του ιστότοπού σας σε έναν ιστότοπο σταδιοποίησης προτού τον μεταφέρετε στον ιστότοπο παραγωγής.
 • Git ολοκλήρωση: Βελτιώστε τη ροή ανάπτυξης με το προεγκατεστημένο Git στους διακομιστές σας.
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Θα λάβετε δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας κατ ‘απαίτηση και δωρεάν επαναφορές αντιγράφων ασφαλείας.

Νικητής: SiteGround

SiteGround εναντίον GreenGeeks – Υποστήριξη και τεκμηρίωση

Το SiteGround είναι γνωστό για την ανώτερη υποστήριξη πελατών του 24/7. Το καλύτερο από όλα, δεν χρειάζεται να περιμένετε περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα για τον επόμενο διαθέσιμο χειριστή, επειδή υπερασπίζει όλες τις βάρδιες, οπότε υπάρχει πάντα κάποιος να παραλάβει.

Η εκτεταμένη τεκμηρίωσή τους σας καθοδηγεί σε κάθε πτυχή της δημιουργίας ενός ιστότοπου με το SiteGround.

Τόσο το SiteGround όσο και το GreenGeeks προσφέρουν 24ωρη υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας, email και τηλεφώνου. Όπως το SiteGround, το GreenGeeks είναι επίσης γνωστό για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών του. Για το GreenGeeks, ο μέσος χρόνος επίλυσης ενός προβλήματος είναι 15-20 λεπτά για υποστήριξη βάσει εισιτηρίων.

Νικητής: Είναι ισοπαλία

SiteGround εναντίον GreenGeeks –Pricing

Ας ρίξουμε μια ματιά στη σύγκριση μεταξύ των τιμών για διαφορετικές επιλογές φιλοξενίας από το SiteGround και το GreenGeeks:

SharedWordPressCloudVPSDedicated
SiteGround3,95 $ / μήνα.3,95 $ / μήνα.80,00 $ / μήνα.269,00 $ / μήνα.
GreenGeeks2,95 $ / μήνα.2,95 $ / μήνα.39,95 $ / μήνα.169,00 $ / μήνα.

Από τον πίνακα, μπορείτε να δείτε ότι το GreenGeeks προσφέρει φθηνότερες λύσεις φιλοξενίας. Η GreenGeeks προσφέρει επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα με τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους. Επιπλέον, ακόμη και με το βασικό τους πρόγραμμα, μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους τομείς.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SiteGround για να λάβετε ΜΕΓΑΛΕΣ εκπτώσεις.

Νικητής: GreenGeeks

Ανακεφαλαίωση – SiteGround εναντίον GreenGeeks

Μετά τη σύγκριση μας, πιστεύουμε ότι το SiteGround είναι η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας συνολικά. Το SiteGround διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας Ανανεώνουν συνεχώς την υποδομή φιλοξενίας τους για να βελτιώσουν την απόδοση του ιστότοπού σας στο WordPress. Επιπλέον, είναι ένας επίσημα προτεινόμενος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων από το WordPress.org.

Από την άλλη πλευρά, η GreenGeeks προσφέρει προσιτά προγράμματα φιλοξενίας. Τονίζουν συχνά τη δέσμευσή τους να αντισταθμίσουν το αποτύπωμά τους άνθρακα, επαναφέροντας 3 φορές την ισχύ που καταναλώνουν με τη μορφή ανανεώσιμης ενέργειας. Εάν έχετε έναν προϋπολογισμό ή προτιμάτε να χρησιμοποιείτε έναν φιλικό προς το περιβάλλον πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων, τότε το GreenGeeks θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Θα πρέπει επίσης να δείτε αυτές τις συγκρίσεις φιλοξενίας μεταξύ,

 • SiteGround εναντίον HostGator
 • SiteGround εναντίον WPEngine
 • SiteGround vs InMotion Hosting
 • SiteGround vs A2 Hosting
 • SiteGround εναντίον DreamHost
 • SiteGround vs Liquid Web
 • SiteGround εναντίον iPage

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων για τις ανάγκες σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη κριτική SiteGround και σε βάθος κριτική GreenGeeks.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map