Σύγκριση WP Engine εναντίον GreenGeeks (2020) – 1 Clear Winner

wp engine vs greengeeks


Αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ WP Engine και GreenGeeks; Τόσο το WP Engine όσο και το GreenGeeks εξυπηρετούν εκατομμύρια τομείς από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, είναι δύσκολο για τους πελάτες να αναλύσουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή των δύο λόγω τόσων πολλών αντικρουόμενων απόψεων στο διαδίκτυο. Χρειάζεστε μια εμπεριστατωμένη κριτική από μια αξιόπιστη πηγή!

Στην ΑΜΥΡΙΑ σύγκριση μας μεταξύ WP Engine και GreenGeeks, θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε ποιος πάροχος διαθέτει τις σωστές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού για τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

WP Engine εναντίον GreenGeeks – Επισκόπηση

Μηχανή WP

Το WP Engine είναι μια από τις καλύτερες λύσεις φιλοξενίας που διαχειρίζονται το WordPress στην αγορά. Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες λύσεις φιλοξενίας, η WP Engine προσφέρει λύσεις φιλοξενίας για όλα τα μεγέθη και προϋπολογισμούς.

Είτε εκτελείτε ένα προσωπικό ιστολόγιο είτε μια επιχείρηση σε επίπεδο επιχείρησης με ανάπτυξη εκτός του διαγράμματος, θα βρείτε το τέλειο σχέδιο φιλοξενίας με το WP Engine.

greengeeks-web-hosting

Η GreenGeeks είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων φιλικές προς το περιβάλλον. Εκτός από την παροχή μιας εξαιρετικά γρήγορης εμπειρίας φιλοξενίας ιστοσελίδων σε πελάτες, δεσμεύονται επίσης να αντισταθμίσουν τα ίχνη άνθρακα που παράγονται από τα κέντρα δεδομένων τους.

WP Engine εναντίον GreenGeeks – Ταχύτητα σελίδας και χρόνος λειτουργίας

Χωρίς αμφιβολία, η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη Ιστού.

Για να ελέγξουμε εάν οι GreenGeeks και WP Engine ανταποκρίνονται πραγματικά στη διαφημιστική τους εκστρατεία, αποφασίσαμε να αναλύσουμε τις εγγυήσεις ταχύτητας και χρόνου λειτουργίας της σελίδας τους, εγγραφόμενοι σε καθένα από αυτά και δημιουργώντας 2 ιστότοπους δοκιμών.

Για να αντικατοπτρίσουμε το ζωντανό περιβάλλον στους ιστότοπους δοκιμών, εγκαταστήσαμε ένα θέμα WordPress και δημοσιεύσαμε εικονικό περιεχόμενο μαζί με μερικές εικόνες.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήσαμε μερικά διαφορετικά πειράματα σε αυτούς τους ιστότοπους δοκιμών με τα ακόλουθα εργαλεία:

 • Pingdom: Για την ανάλυση της ταχύτητας του ιστότοπου.
 • Φορτίο πρόσκρουσης: Για την παρακολούθηση του τρόπου με τον οποίο αυτοί οι διακομιστές φιλοξενίας χειρίζονται μια αύξηση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια του μέγιστου χρόνου φόρτωσης.
 • Bitcatcha: Για να προσδιορίσετε την απόδοση αυτών των διακομιστών φιλοξενίας από 8 διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες.

Σύμφωνα με τη δοκιμή ταχύτητας ιστότοπου Pingdom, ο ιστότοπος δοκιμών WP Engine χρειάστηκε μόνο 582 ms για φόρτωση, κάτι που είναι ταχύτερο από το 96% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων.

δοκιμή ταχύτητας wpengine

Ο χρόνος φόρτωσης για τον ιστότοπό μας GreenGeeks ήταν ελαφρώς υψηλότερος: χρειάστηκε 697ms για τη φόρτωση του ιστότοπου.

Δοκιμή ταχύτητας GreenGeeks

Είναι επίσης σημαντικό να αναλύσετε εάν ένας διακομιστής φιλοξενίας μπορεί να επιβιώσει από μια αύξηση της κίνησης. Για τη δοκιμή αύξησης της κυκλοφορίας, χρησιμοποιήσαμε ένα εργαλείο που ονομάζεται Load Impact. Στείλαμε μερικούς εικονικούς χρήστες στους ιστότοπούς μας και σταδιακά δημιουργήσαμε έως 100 επισκέπτες κάθε φορά για να δούμε πώς αποδόθηκαν οι διακομιστές.

wpengine loadimpact test test

Από τη δοκιμή μας, είναι προφανές ότι ο αριθμός των ζωντανών επισκεπτών δεν επηρέασε αρνητικά τους διακομιστές WP Engine.

Φορτίο GreenGeeks

Για τον ιστότοπό μας GreenGeeks, υπήρχαν μερικές μικρές αυξήσεις στο χρόνο φόρτωσης, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπος επιβραδύνθηκε ελαφρώς.

Μετά τις δοκιμές Load Impact, χρησιμοποιήσαμε ένα εργαλείο που ονομάζεται Bitcatcha για να αναλύσουμε τους χρόνους απόκρισης διακομιστή από 8 διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες: Νέα Υόρκη, LA, Λονδίνο, Βραζιλία, Ινδία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία και Αυστραλία. Η ταχύτητα για κάθε τοποθεσία μετρήθηκε 3 ξεχωριστές φορές και στη συνέχεια τα αποτελέσματα ήταν κατά μέσο όρο.

Σύμφωνα με το τεστ Bitcatcha, ο διακομιστής WP Engine ανταποκρίθηκε σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο.

wpengine bitcatcha χρόνος απόκρισης διακομιστή

Η συνολική απόδοση του WP Engine βαθμολογήθηκε A από το BitCatcha, ενώ το GreenGeeks βαθμολογήθηκε C.

Χρόνος απόκρισης GreenGeeks

Νικητής: WP Engine

WP Engine εναντίον GreenGeeks – Ευκολία χρήσης

wpengine ο λογαριασμός μου

Δεδομένου ότι το WP Engine είναι μια διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο διακομιστής σας θα βελτιστοποιηθεί για υψηλή απόδοση χωρίς να χρειάζεται να χειριστείτε τις τεχνικές της βελτιστοποίησης διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ηρεμία ενώ εστιάζετε σε αυτό που είστε πραγματικά καλοί: δημοσίευση περιεχομένου και μάρκετινγκ.

GreenGeeks cpanel

Από την άλλη πλευρά, η GreenGeeks παρέχει πρόσβαση στο cPanel για τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας ιστού σας με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρουν. Θα λάβετε επίσης ένα πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress με ένα κλικ για να ξεκινήσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας. Το GreenGeeks σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με τον τρόπο που θέλετε με ένα εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης.

Νικητής: WP Engine

Το WP Engine είναι επίσης η # 1 επιλογή για το PCI Compliant Hosting.

WP Engine εναντίον GreenGeeks – Χαρακτηριστικά

Μηχανή WP

Ως διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress, το WP Engine προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις ανάγκες ανάπτυξης, μάρκετινγκ και μετεγκατάστασης του WordPress. Ας ρίξουμε μια ματιά στα μοναδικά χαρακτηριστικά τους:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε θέματα StudioPress: Θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε 35+ θέματα StudioPress υψηλής ποιότητας χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Εξατομίκευση με γεωγραφική στόχευση: Εξατομικεύστε εύκολα το περιεχόμενό σας με βάση τις γεωγραφικές τοποθεσίες και τις ανάγκες του κοινού σας.
 • Εργαλείο 1 κλικ: Θα λάβετε επίσης ένα εργαλείο 1 κλικ για τη ρύθμιση περιβάλλοντος ανάπτυξης, παραγωγής και σκηνής.

GreenGeeks

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του GreenGeeks:

 • Απεριόριστοι ιστότοποι: Ακόμα και με το πρόγραμμα εκκίνησης, μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους χρησιμοποιώντας το GreenGeeks.
 • Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου: Εάν έχετε ήδη φιλοξενηθεί σε άλλες πλατφόρμες φιλοξενίας, μπορείτε να μεταφέρετε τους ιστότοπούς σας στο GreenGeeks δωρεάν.
 • Δημιουργός ιστότοπου: Με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού, θα λάβετε ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.
 • Λογαριασμοί email: Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστους λογαριασμούς email ακόμη και με το αρχικό πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού.

Νικητής: WP Engine

WP Engine εναντίον GreenGeeks – Υποστήριξη και τεκμηρίωση

Το GreenGeeks παρέχει υποστήριξη 24/7 μέσω 3 τρόπων: ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο και υποστήριξη βάσει εισιτηρίων. Η εκτεταμένη τεκμηρίωσή τους σας καθοδηγεί σε κάθε πτυχή της δημιουργίας ενός ιστότοπου με την πλατφόρμα φιλοξενίας GreenGeeks.

Ωστόσο, με το πρόγραμμα εκκίνησης, το WP Engine προσφέρει μόνο υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Τηλεφωνική υποστήριξη παρέχεται με τα υψηλότερα σχέδιά τους. Και η υποστήριξη βάσει εισιτηρίων παρέχεται με τα προσαρμοσμένα ειδικά προγράμματα διακομιστή τους.

Νικητής: GreenGeeks

WP Engine εναντίον GreenGeeks – Τιμολόγηση

Η κανονική τιμή για το WP Engine ξεκινά από $ 35 ανά μήνα. Έχουμε διαπραγματευτεί μια συμφωνία με την WP Engine, οπότε οι χρήστες μας έχουν έκπτωση 20% στα σχέδια της WP Engine, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να πληρώνετε μόνο 28 $ το μήνα.

Το GreenGeeks παρέχει πιο προσιτές υπηρεσίες φιλοξενίας για χρήστες αρχάριου επιπέδου. Μπορείτε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο μαζί τους με μόλις 2,95 $ το μήνα.

Νικητής: GreenGeeks

Ανακεφαλαίωση – WP Engine εναντίον GreenGeeks

Αν ψάχνετε για μια διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress, το WP Engine είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Με το WP Engine, θα έχετε ό, τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας WordPress από το μηδέν, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν πρόσβασης σε 35+ premium θέματα StudioPress, εργαλεία 1 κλικ για τη διαχείριση του ιστότοπού σας και πολλά άλλα.

Για να παρέχουν εκπληκτικές ταχύτητες ιστότοπου, έχουν συνεργαστεί ακόμη και με το Google Cloud Platform και τις Υπηρεσίες Ιστού Amazon.

Θα θέλατε επίσης να δείτε τις συγκρίσεις μεταξύ μας,

 • WP Engine εναντίον DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine εναντίον Liquid Web
 • WP Engine εναντίον iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να βρείτε τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας WordPress για τις ανάγκες σας. Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρηση της μηχανής WP ή στην πλήρη κριτική της GreenGeeks.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map