WP Engine vs. DreamHost Σύγκριση (2020) – 1 Clear Winner!

wp engine vs dreamhost


Θέλετε να μάθετε τη διαφορά μεταξύ του WP Engine και του DreamHost; Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το WP Engine και το DreamHost είναι 2 από τους πιο δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω. Αλλά ποιο είναι καλύτερο?

Στην ΑΜΠΕΡΒΑΣΗ σύγκριση του DreamHost εναντίον WP Engine, θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

WP Engine εναντίον DreamHost – Επισκόπηση

Μηχανή WP

Το WP Engine είναι ένας από τους καλύτερα διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας WordPress στην αγορά. Διαθέτουν μια εντυπωσιακή λίστα πελατών, συμπεριλαμβανομένων των Yelp, Asana, National Geographic, PBS και MyFitnessPal.

Εκτός από τη φιλοξενία WordPress, θα έχετε επίσης premium πρόσβαση σε 35+ θέματα StudioPress δωρεάν. Σας εξοπλίζουν επίσης με μια σειρά από λύσεις απόδοσης και ολοκλήρωσης για να χτίσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

όνειρο

Το DreamHost, από την άλλη πλευρά, είναι βετεράνος στο φθηνό φιλοξενία. Ιδρύθηκε το 1996, ακόμη και πριν από την έλευση του Google. Εξυπηρετούν πλέον περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους, ιστολόγια και εφαρμογές με περισσότερους από 400 χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας, όπως κοινόχρηστο, WordPress, διαχειριζόμενο WordPress, φιλοξενία WooCommerce κ.λπ. Το καλύτερο από όλα, παρέχουν μια κορυφαία εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών στον κλάδο.

WP Engine εναντίον DreamHost – Ταχύτητα σελίδας και ώρα λειτουργίας

Ως διαχειριζόμενος πάροχος φιλοξενίας WordPress, το WP Engine παρέχει απόδοση WordPress σε εταιρικό επίπεδο για τον ιστότοπό σας. Εν τω μεταξύ, το DreamHost εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας στους χρήστες τους.

Για να ελέγξουμε εάν αυτοί οι πάροχοι φιλοξενίας ανταποκρίνονται στις υποσχέσεις τους, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μερικές διαφορετικές δοκιμές ταχύτητας σελίδας και χρόνου λειτουργίας στο WP Engine και το DreamHost.

Ακολουθούν τα εργαλεία δοκιμής ταχύτητας που χρησιμοποιήσαμε:

 • Pingdom
 • Φορτίο πρόσκρουσης
 • Bitcatcha

δοκιμή ταχύτητας wpengine

Σύμφωνα με τη δοκιμή ταχύτητας Pingdom, ο ιστότοπος δοκιμών WP Engine χρειάστηκε μόνο 582 ms για φόρτωση, κάτι που είναι ταχύτερο από το 96% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων.

δοκιμή ταχύτητας dreamhost

Ο ιστότοπος δοκιμών DreamHost φορτώθηκε σε 445 ms. το οποίο είναι ταχύτερο από το 97% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων.

Μετά τη δοκιμή Pingdom, αναλύσαμε εάν οι διακομιστές φιλοξενίας θα μπορούσαν να επιβιώσουν από μια αύξηση της κυκλοφορίας με ένα εργαλείο που ονομάζεται Load Impact. Στείλαμε μερικούς εικονικούς χρήστες στους ιστότοπούς μας και σταδιακά δημιουργήσαμε έως 100 επισκέπτες κάθε φορά για να δούμε πώς θα αποδίδουν οι διακομιστές.

wpengine loadimpact test test

Από τη δοκιμή μας, μπορείτε να δείτε ότι ο αριθμός των ζωντανών επισκεπτών δεν είχε αρνητικό αντίκτυπο στον ιστότοπό μας WP Engine.

δοκιμή dreamhost loadimpact

Ομοίως, ο ιστότοπός μας DreamHost παρέμεινε σταθερός κατά τη δοκιμή αύξησης της κυκλοφορίας. Ο αριθμός των ζωντανών επισκεπτών δεν επηρέασε τον χρόνο απόκρισης.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήσαμε μια δοκιμή με το Bitcatcha για να καταγράψουμε πώς οι διακομιστές φιλοξενίας μας ανταποκρίθηκαν από 8 διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

wpengine bitcatcha χρόνος απόκρισης διακομιστή

Σύμφωνα με το τεστ Bitcatcha, ο ιστότοπος WP Engine βαθμολογήθηκε με Α, ενώ ο ιστότοπος DreamHost βαθμολογήθηκε με Α+.

dreamhost bitcatcha

Νικητής: DreamHost

WP Engine εναντίον DreamHost – Ευκολία χρήσης

dreamhost διαχείριση τομέων

Το DreamHost διαθέτει έναν πίνακα ελέγχου που βασίζεται στον Ιστό, ο οποίος αναπτύχθηκε εσωτερικά. Δεν προσφέρουν το cPanel για τη διαχείριση των λογαριασμών φιλοξενίας τους, κάτι που προκαλεί έκπληξη καθώς είναι ο πιο δημοφιλής πίνακας ελέγχου στην αγορά.

Ενώ ο πίνακας ελέγχου του DreamHost είναι διαισθητικός, υπάρχει μια μικρή καμπύλη μάθησης που πρέπει να αντιμετωπιστεί εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη χρήση του cPanel.

εγκαταστάσεις wpengine

Το WP Engine χειρίζεται όλες τις τεχνικές δυνατότητες βελτιστοποίησης του διακομιστή σας για βελτιωμένη απόδοση. Παίρνετε μια ωραία ρύθμιση φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τη λειτουργία ιστότοπων WordPress. Το πιο σημαντικό, δεν σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε πρόσθετα απόδοσης, όπως πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης και πρόσθετα ασφαλείας, επειδή μπορεί να έρχονται σε διένεξη με τις ενσωματωμένες λειτουργίες τους.

Νικητής: WP Engine

WP Engine εναντίον DreamHost – Χαρακτηριστικά

Το WP Engine είναι μια πλατφόρμα φιλοξενίας εταιρικού επιπέδου που κάνει τη δημοσίευση με WordPress εξαιρετικά εύκολη. Προσφέρουν πολλές δυνατότητες που βοηθούν στον εξορθολογισμό της ανάπτυξης κώδικα και της μετεγκατάστασης ιστότοπων. Συνεργάστηκαν επίσης με τις Υπηρεσίες Ιστού Amazon και το Google Cloud Platform για να προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές μοναδικές δυνατότητες της διαχειριζόμενης πλατφόρμας φιλοξενίας WordPress του WP Engine:

 • Πρόσβαση σε 35+ premium θέματα StudioPress χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Εργαλείο 1-κλικ για απλοποίηση της σταδιοποίησης, των δοκιμών και της ανάπτυξης.
 • Απρόσκοπτη ενοποίηση με τις αγαπημένες σας διαδικτυακές εφαρμογές.
 • Λάβετε πληροφορίες με δυνατότητα δράσης, υποστηριζόμενες από το Google Analytics, απευθείας στον διαχειριστή του WordPress σχετικά με την απόδοση, το περιεχόμενο και τις εφαρμογές του WordPress.

Σε σύγκριση με το WP Engine, το DreamHost είναι πάρα πολύ ένας πάροχος φιλοξενίας σε επίπεδο εισόδου για μια ευρύτερη βάση πελατών. Οι δυνατότητες φιλοξενίας τους είναι ελκυστικές για την ευρεία βάση χρηστών τους και περιλαμβάνουν απεριόριστο εύρος ζώνης, ένα δωρεάν όνομα τομέα, δημιουργούς ιστότοπων, πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress με 1 κλικ κ.λπ..

Νικητής: WP Engine

Το WP Engine περιλαμβάνεται επίσης στις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστολογίων.

WP Engine εναντίον DreamHost – Υποστήριξη και τεκμηρίωση

Με όλα τα προγράμματα φιλοξενίας, το WP Engine παρέχει υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας. Με προγράμματα υψηλότερου επιπέδου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τηλεφωνική υποστήριξη και, με το Προσαρμοσμένο πρόγραμμα, θα λάβετε 24/7 υποστήριξη εισιτηρίων.

Η ισχυρή βάση γνώσεων τους εξηγεί κάθε πτυχή της δημιουργίας ενός ιστότοπου με το WP Engine.

Παρόλο που το DreamHost διαφημίζει συχνά υποστήριξη 24/7, η πραγματικότητα είναι ότι προσφέρουν υποστήριξη 24/7 μόνο μέσω εισιτηρίων μέσω email. Ωστόσο, χρειάζονται σχεδόν μια μέρα για να επιλυθεί το αίτημά σας υποστήριξης μέσω email, γεγονός που καθιστά τους διαφημιστικούς τους ισχυρισμούς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμη μόνο κατά τις 5πμ – 10μμ PST, 7 ημέρες την εβδομάδα. Παρόλο που τα αιτήματα επανάκλησης είναι διαθέσιμα, πρέπει να κάνετε μια εφάπαξ πληρωμή ανά κλήση ή να εγγραφείτε σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα.

Νικητής: WP Engine

WP Engine εναντίον DreamHost – Τιμολόγηση

Το WP Engine απευθύνεται κυρίως σε συγκεκριμένα τμήματα χρηστών, όπως προγραμματιστές, έμποροι, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εταιρείες και επιχειρήσεις. Προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές σε σύγκριση με άλλους δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας WordPress, όπως το Pagely.

Δεδομένου ότι το DreamHost απευθύνεται σε χρήστες αρχικού επιπέδου, ήθελαν να διατηρήσουν την τιμή προσιτή για αυτούς.

Η εισαγωγική τιμή για την κοινή φιλοξενία WordPress του DreamHost ξεκινά από μόλις 2,59 $ το μήνα. Η διαχειριζόμενη τιμή φιλοξενίας WordPress ξεκινά από 16,95 $ ανά μήνα.

Από την άλλη πλευρά, η τιμή της WP Engine ξεκινά από 28 $. Αυτό είναι 20% έκπτωση στην κανονική τιμή για τους αναγνώστες του IsItWP.

Νικητής: DreamHost

Recap – WP Engine εναντίον DreamHost

Μετά τη σύγκριση μας, πιστεύουμε ότι το WP Engine είναι ένας καλύτερος πάροχος φιλοξενίας WordPress από το DreamHost.

Ενώ το DreamHost προσφέρει επίσης μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress, απευθύνονται ειδικά σε χρήστες αρχάριου επιπέδου. Εάν είστε σοβαροί για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και δεν σας πειράζει να ξοδέψετε μερικά επιπλέον χρήματα για να αποκτήσετε μια ανώτερη πλατφόρμα φιλοξενίας, τότε το WP Engine είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Το καλύτερο από όλα, το WP Engine διαθέτει σουίτες εργαλείων απόδοσης και πληροφοριών που σας βοηθούν να αναπτύξετε γρήγορα αλλαγές στον ιστότοπό σας και να βελτιώσετε την ανάπτυξη του ιστότοπού σας.

Μπορεί επίσης να θέλετε να δείτε τις συγκρίσεις μας μεταξύ…

 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine εναντίον Liquid Web
 • WP Engine εναντίον iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting
 • WP Engine εναντίον GreenGeeks

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να βρείτε την καλύτερη διαχείριση υπηρεσίας φιλοξενίας WordPress για τις ανάγκες σας. Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρηση του WP Engine ή στην πλήρη κριτική του DreamHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map