WP Engine vs. Σύγκριση φιλοξενίας InMotion (2020) – 1 νικητής

wp engine vs inmotion hosting


Αναζητάτε τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας WordPress; Προσπαθείτε να αποφασίσετε μεταξύ InMotion Hosting και WP Engine; Τόσο το InMotion Hosting όσο και το WP Engine σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας WordPress με ευκολία. Ενώ το InMotion Hosting σας παρέχει μερικές διαφορετικές επιλογές φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας WordPress και της φιλοξενίας ιστοσελίδων που βασίζεται σε WordPress. Το WP Engine είναι ένας τελείως κεντρικός πάροχος φιλοξενίας με διαχείριση WordPress.

Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε μεταξύ WP Engine και InMotion Hosting, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είναι το πιο κατάλληλο για τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

WP Engine έναντι InMotion Hosting – Επισκόπηση

Μηχανή WP

Το WP Engine είναι μια από τις καλύτερες λύσεις φιλοξενίας που διαχειρίζονται το WordPress στην αγορά. Εκτός από τη φιλοξενία, προσφέρουν μια σειρά λύσεων για να παρέχουν μια εκπληκτική γρήγορη εμπειρία στους χρήστες σας, να αναπτύξουν εύκολα νέες δυνατότητες ιστότοπου και να αποκτήσουν ενεργές πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του ιστότοπου.

Η WP Engine απέκτησε θέματα StudioPress, τον # 1 κορυφαίο θεματικό κόμβο WordPress. Με κάθε πρόγραμμα WP Engine, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα premium θέματα StudioPress χωρίς επιπλέον κόστος.

αναθεώρηση φιλοξενίας inmotion

Το InMotion Hosting είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων και προσφέρει πολλές επιθυμητές δυνατότητες. Σας επιτρέπουν να επιλέξετε ένα κέντρο δεδομένων κατά την εγγραφή σας σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας και να παρέχετε 24ωρη υποστήριξη στις ΗΠΑ.

Συνεργάστηκαν με το Trees for the Future, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στην αντιστάθμιση των αποτυπωμάτων άνθρακα με τη φύτευση δέντρων.

Το καλύτερο από όλα, παρέχουν μια απαράμιλλη εγγύηση 90 ημερών για να δοκιμάσουν την υπηρεσία τους, χωρίς κίνδυνο.

WP Engine vs. InMotion Hosting – Ταχύτητα σελίδας και χρόνος λειτουργίας

Η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας της ιστοσελίδας είναι οι πιο κρίσιμοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων.

δοκιμή ταχύτητας wpengine

Σύμφωνα με το Pingdom, ο ιστότοπος δοκιμών WP Engine χρειάστηκε μόνο 582 ms για φόρτωση, που είναι ταχύτερος από το 96% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων. Ο ιστότοπός μας InMotion Hosting χρειάστηκε 982 ms για φόρτωση, που είναι ταχύτερος από το 90% των δοκιμασμένων ιστότοπων, αλλά πιο αργός από τον ιστότοπο δοκιμών WP Engine.

Δοκιμασία Pingdom InMotion Hosting

Για να πάρουμε ολόκληρη την εικόνα της απόδοσης του διακομιστή, αποφασίσαμε επίσης να δοκιμάσουμε τους ιστότοπους δοκιμών μας με Load Impact. Χρησιμοποιώντας το Load Impact, στείλαμε μερικούς εικονικούς χρήστες στους ιστότοπούς μας και δημιουργήσαμε έως 100 επισκέπτες κάθε φορά για να παρακολουθούμε πώς θα το χειριστούν οι διακομιστές.

wpengine loadimpact test test

Από το γράφημα, είναι προφανές ότι, για τον ιστότοπό μας WP Engine, η αύξηση της κυκλοφορίας δεν είχε αρνητικό αντίκτυπο στο χρόνο απόκρισης. Ωστόσο, ο ιστότοπός μας InMotion Hosting είχε καλή απόδοση μόνο μέχρι να φτάσει τους 25 χρήστες. Μετά από αυτό, επιβραδύνθηκε σημαντικά. Η απόδοση του διακομιστή τους δεν ήταν συνεπής καθ ‘όλη τη διάρκεια του τεστ.

φορτίο εφέ κίνησης

Μετά τη δοκιμή Load Impact, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μια δοκιμή απόκρισης διακομιστή με το Bitcatcha. Παρακολουθεί την απόδοση των διακομιστών από 8 διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες.

wpengine bitcatcha χρόνος απόκρισης διακομιστή

Σύμφωνα με την Bitcatcha, η συνολική απόδοση του WP Engine βαθμολογήθηκε C, ενώ ο ιστότοπος InMotion Hosting βαθμολογήθηκε με A.

δοκιμή bitcatcha InMotion Hosting

Νικητής: WP Engine

WP Engine vs. InMotion Hosting – Ευκολία χρήσης

Πίνακας ελέγχου InMotion

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με το InMotion Hosting. Εάν έχετε εκτελέσει ποτέ έναν ιστότοπο WordPress, τότε θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο InMotion Hosting χωρίς ταλαιπωρία.

Με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων, έχετε πρόσβαση στο cPanel για τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας ιστού σας. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο BoldGrid, ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας drag and drop του ιστότοπου, το οποίο είναι χτισμένο πάνω από το WordPress.

wpengine ο λογαριασμός μου

Το WP Engine είναι ένας διαχειριζόμενος πάροχος φιλοξενίας WordPress, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο διακομιστής σας θα είναι εξαιρετικά βελτιστοποιημένος για γρήγορη ταχύτητα χωρίς να χρειάζεται να χειριστείτε τη βελτιστοποίηση διακομιστή.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί περιορισμοί στην πλατφόρμα WP Engine. Για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται να εγκαταστήσετε συγκεκριμένα πρόσθετα, τα οποία θα έρχονταν σε διένεξη με τις ενσωματωμένες λειτουργίες φιλοξενίας και ασφάλειας.

Για να μην αναφέρουμε, υπάρχει λίγη καμπύλη μάθησης που πρέπει να αντιμετωπίσετε προτού χρησιμοποιήσετε το WP Engine.

Νικητής: Φιλοξενία InMotion

WP Engine εναντίον InMotion Hosting – Χαρακτηριστικά

Δεν δημιουργείται ίσος κάθε ιστότοπος. Είναι δύσκολο να περιηγηθείτε στην πλήρη λίστα των δυνατοτήτων φιλοξενίας τόσο του WP Engine όσο και του InMotion Hosting για να επεξεργαστείτε τι είναι σωστό για τον ιστότοπό σας.

Το InMotion Hosting συνοδεύεται από όλες τις βασικές δυνατότητες που οι αρχάριοι πρέπει να ξεκινήσουν γρήγορα μια ιστοσελίδα όπως εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress με 1 κλικ, δημιουργός ιστότοπων, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων, αποθήκευση SSD, Nginx, δωρεάν CDN κ.λπ..

Ενώ οι δυνατότητες του InMotion Hosting προσανατολίζονται σε μια ευρύτερη βάση χρηστών, οι λειτουργίες του WP Engine επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα τμήματα πελατών, συμπεριλαμβανομένων προγραμματιστών, εμπόρων, SMB, πρακτορείων και επιχειρήσεων.

Μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά του WP Engine είναι:

 • 35+ θέματα StudioPress: Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα θέματα StudioPress χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Εργαλείο 1 κλικ: Ρυθμίστε την ανάπτυξη, τα περιβάλλοντα παραγωγής γρήγορα και εύκολα με το εργαλείο 1 κλικ.
 • Γρήγορη απόδοση αστραπής: Η WP Engine συνεργάστηκε με τις Υπηρεσίες Ιστού Amazon και το Google Cloud Platform για να προσφέρει γρήγορη εμπειρία χρήστη.

Νικητής: Μηχανή WP

Το WP Engine περιλαμβάνεται επίσης στις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστολογίων.

WP Engine vs. InMotion Hosting – Υποστήριξη και τεκμηρίωση

Το InMotion Hosting παρέχει τεχνική υποστήριξη 24/7/365 στις ΗΠΑ μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας, email / εισιτηρίων, ακόμη και Skype!

Εκτός από την εκτενή τεκμηρίωση, ενημερώνουν τακτικά εκπαιδευτικά βίντεο στο YouTube για να απαντούν οπτικά στις σχετικές ερωτήσεις των πελατών τους.

Το WP Engine, από την άλλη πλευρά, προσφέρει μόνο ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας. Τηλεφωνική υποστήριξη παρέχεται με τα πακέτα υψηλότερης τιμής τους. Και η υποστήριξη βάσει εισιτηρίων παρέχεται μόνο με τα προσαρμοσμένα ειδικά προγράμματα διακομιστή τους.

Νικητής: Φιλοξενία InMotion

WP Engine εναντίον InMotion Hosting – Τιμολόγηση

Τα προγράμματα InMotion Hosting απευθύνονται κυρίως σε χρήστες αρχικού επιπέδου που θέλουν να ξεκινήσουν έναν ιστότοπο γρήγορα και εύκολα. Το κανονικό πρόγραμμα τιμολόγησης ξεκινά από 7,99 $ ανά μήνα.

Όταν ξεκινάτε, το κόστος κατασκευής ενός ιστότοπου μπορεί να μοιάζει πολύ. Γι ‘αυτό διαπραγματευτήκαμε μια συμφωνία με την InMotion Hosting για να προσφέρουμε έκπτωση 37% στους αναγνώστες μας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώνετε μόνο 4,99 $ το μήνα.

Η κανονική τιμή για το WP Engine ξεκινά από $ 35 ανά μήνα. Αν θέλετε μηνιαία συνδρομή, τότε μπορείτε να λάβετε έκπτωση 20% στο WP Engine, οπότε θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο 28 $ ανά μήνα.

Νικητής: Φιλοξενία InMotion

Recap – WP Engine εναντίον InMotion Hosting

Πιστεύουμε ότι το WP Engine είναι ένας καλύτερος πάροχος φιλοξενίας WordPress από το InMotion Hosting. Το WP Engine συνοδεύεται από ένα σύνολο εργαλείων και λειτουργιών που σας βοηθούν να δημιουργήσετε γρήγορα έναν ιστότοπο WordPress και να παράσχετε ένα γρήγορο, σταθερό περιβάλλον στους τελικούς χρήστες σας.

Όταν εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, παρέχουν πρόσβαση σε 35+ premium θέματα WordPress, αξίας άνω των 2000 $.

Σε αντίθεση με το WP Engine, το InMotion Hosting είναι ιδανικό για μια ευρύτερη βάση χρηστών, από αρχάριους χρήστες έως έμπειρους επαγγελματίες διαδικτύου. Ανεξάρτητα από τις δεξιότητες και τον προϋπολογισμό σας, θα βρείτε το τέλειο σύνολο δυνατοτήτων για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας με το InMotion Hosting.

Ωστόσο, εάν ψάχνετε για μια διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress, τότε το WP Engine είναι το καλύτερο στοίχημα.

Θα θέλατε επίσης να δείτε αυτές τις συγκρίσεις μεταξύ,

 • WP Engine εναντίον DreamHost
 • WP Engine εναντίον Liquid Web
 • WP Engine εναντίον iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting
 • WP Engine εναντίον GreenGeeks

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να βρείτε την καλύτερη λύση φιλοξενίας WordPress για τις ανάγκες σας. Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ανατρέξτε στην κριτική WP Engine και την αναθεώρηση InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map