Το7

Το The7 είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που είναι διαθέσιμο στο Themeforest. Είναι ισχυρό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά θέμα με εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής. Σε αυτήν την αναθεώρηση θεμάτων The7, θα ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά και την ευελιξία του.


Η θεματική κριτική 7

Σχετικά με το Θέμα7

Το The7 Theme είναι προϊόν της Dream-Team, μιας εταιρείας ανάπτυξης WordPress που εδρεύει στο Κίεβο της Ουκρανίας. Η ομάδα διαθέτει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο στο Themeforest με 24 αντικείμενα που έχουν αγοραστεί από περισσότερες από 65000 φορές με περισσότερες από 2 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις.

Το θέμα The7 είναι το πιο δημοφιλές προϊόν τους μέχρι σήμερα. Έχει πωληθεί περισσότερες από 30.000 φορές και έχει κερδίσει εξαιρετικές κριτικές από πελάτες και ειδικούς. Το θέμα7 είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για σχεδόν οποιοδήποτε είδος ιστότοπου. Επικεντρώνεται στην ευκολία χρήσης και την ευελιξία, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να προσαρμόσουν κάθε πτυχή του ιστότοπού τους.

Χαρακτηριστικά του The7 WordPress Theme

Το Θέμα7 προσφέρει μεγάλη ευελιξία, συνοδεύεται από όλες τις δυνατότητες που θα περιμένατε από ένα premium θέμα WordPress. Αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το θέμα The7 να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων θεμάτων WordPress στην αγορά.

δεν υπάρχει θέμα που να ξεπερνά το 7 όταν πρόκειται για εύκολη προσαρμογή με λιγότερη γνώση του WordPress. Είστε φοβεροί.

– Keleverk, Themeforest χρήστης

3 Στυλ σχεδίασης

Προσαρμοσμένα στυλ σχεδίασης

Το θέμα WordPress 7 έρχεται με τρία στυλ σχεδίασης διαθέσιμα στους χρήστες. Κάθε στυλ σχεδίασης έχει διαφορετική εμφάνιση. Είναι σαν να έχετε πολλά θέματα με το θέμα του WordPress. Αυτά τα τρία στυλ σχεδίασης είναι στυλ υλικών, μινιμαλιστικό και iOS 7. Οι χρήστες μπορούν απλά να επιλέξουν αυτό που μοιάζει πολύ με αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

Κάθε στυλ σχεδίασης είναι πλήρως προσαρμόσιμο και οι χρήστες μπορούν εύκολα να αλλάξουν σχεδόν τα πάντα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας χρώματα, φόντο, κεφαλίδες, γραμματοσειρές κ.λπ. Αυτή η ευελιξία προσαρμογής σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εντελώς μοναδικά σχέδια μόνοι σας.

20 διαφορετικά δέρματα για κάθε στυλ σχεδίασης

Όπως είπαμε, μπορείτε να προσαρμόσετε οτιδήποτε στο στυλ σχεδίασης που θα επιλέξετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα 20 διαφορετικά δέρματα με κάθε σχέδιο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε σχέδιο μπορεί να έχει 20 διαφορετικά χρώματα και διάταξη που μπορείτε να επιλέξετε έξω από το κουτί.

Περιλαμβάνεται το Visual Layout Builder

Το Θέμα 7 έρχεται με το Visual Composer, το οποίο είναι ένα από τα πιο ισχυρά πρόσθετα δημιουργίας διάταξης για το WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας διάταξη σελίδας χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση ακόμη και για νέους χρήστες. Με τον οπτικό συνθέτη στο θέμα του WordPress, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες διατάξεις και σχέδια μόνοι σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρές διατάξεις με φόντο prallax, βίντεο πλήρους οθόνης, ρυθμιστικά, κινούμενα σχέδια, κουμπιά παρότρυνσης για δράση και πολλά άλλα.

Έχοντας χάσει εκατοντάδες $ $$ σε θέματα Theme Forest, ο πελάτης μου με ζήτησε να το χρησιμοποιήσω στο έργο του. Με χαρά μου, αυτό το θέμα έχει κάτι παραπάνω από παράδοση και λειτουργεί απρόσκοπτα σε αρμονία με το Visual Composer 4 στο βαθμό που το βρήκα αρκετά εθιστικό με τον αριθμό των επιλογών και του ελέγχου που έχετε στα χέρια σας.

– WebJump, Themeforest χρήστης

Visual Composer στο The7 Theme για WordPress

Ομαδοποιημένα πρόσθετα

Το θέμα 7 έρχεται με μια ισχυρή επιλογή προσθηκών προσυσκευασμένων με το θέμα σας. Το συνολικό κόστος αυτών των premium plugins WordPress είναι περίπου 99 $. Παίρνετε όλα δωρεάν με το θέμα σας.

 • Ρυθμιστικό επιπέδων
 • Slider Επανάστασης
 • Αποκριτική τιμολόγηση και σύγκριση πινάκων
 • Οπτικός συνθέτης
 • Visual Composer Ultimate Addons

Με αυτά τα ισχυρά πρόσθετα στο χέρι σας, έχετε τη δύναμη να δημιουργήσετε επαγγελματικούς ιστότοπους μέσα σε λίγα λεπτά.

Ενσωματώσεις και συμβατότητα

Το Θέμα 7 υποστηρίζει πολλά δημοφιλή πρόσθετα του WordPress έξω από το κουτί. Υπάρχουν ενσωματωμένα στυλ για Gravity Forms, Events Calendar, Events Calendar Pro, Contact Form 7 κ.λπ..

Έρχεται με πλήρη υποστήριξη για το WooCommerce, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Το καλό είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο πράγμα για άλλες ενότητες του ιστότοπού σας με το κατάστημά σας. Το θέμα 7 υποστηρίζει επίσης bbPress και WPML προσθήκες.

Διάφορα Χαρακτηριστικά

Αναφέραμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του The7 Theme παραπάνω. Ωστόσο, είναι μια δύναμη των δυνατοτήτων και των επιλογών. Μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν είναι:

 • 4 Διατάξεις κεφαλίδας
 • Φανταστικές κεφαλίδες, που σας επιτρέπουν να ορίσετε κεφαλίδες για μεμονωμένες αναρτήσεις και σελίδες
 • 680+ γραμματοσειρές Google
 • Απεριόριστα υπόβαθρα και χρώματα
 • Διάταξη πλέγματος τοιχοποιίας
 • Διαχειριστής χαρτοφυλακίου
 • Μαρτυρίες
 • Κουμπιά παρότρυνσης για δράση
 • Γραμματοσειρές εικονιδίων
 • Άλμπουμ φωτογραφιών με διάταξη lightbox, κύλισης, μετρό και πλέγματος
 • Η μετάφραση είναι έτοιμη
 • Βελτιστοποιημένο για SEO
 • Και πολλα ΑΚΟΜΑ

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Μετά την πώληση, η υποστήριξη πελατών είναι ένας σημαντικός παράγοντας όταν αγοράζετε οτιδήποτε online. Το Θέμα 7 έρχεται με άδεια υποστήριξης premium για 6 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε δωρεάν βοήθεια και ενημερώσεις για το θέμα σας κατά τη διάρκεια της άδειας. Μπορείτε να ανανεώσετε την άδειά σας ή να επεκτείνετε την premium υποστήριξη εάν θέλετε αγοράζοντας άδεια εκτεταμένης υποστήριξης.

Το Dream-Team (προγραμματιστές του θέματος The7) παρέχει υποστήριξη πελατών μέσω των φόρουμ χρηστών τους. Παρέχουν υποστήριξη για τα προϊόντα WordPress για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε θα λάβετε υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης από ειδικευμένους ειδικούς.

Εκτός από αυτό, υπάρχει εκτεταμένη τεκμηρίωση μέσω της γνωσιακής τους βάσης. Έχουν λεπτομερή άρθρα με οδηγίες βήμα προς βήμα για κάθε χαρακτηριστικό του θέματός σας. Έχουν επίσης διαδραστικό εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα.

Το σκορ μας

Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των χαρακτηριστικών και την ευκολία χρήσης, πιστεύουμε ότι το θέμα The7 είναι ένα εξαιρετικό προϊόν. Παρέχει ευελιξία και δύναμη σε χρήστες που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν πανέμορφους ιστότοπους WordPress χωρίς κωδικοποίηση. Το δίνουμε 4 στα 5 αστέρια.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Αποκτήστε το θέμα The7 τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map