Ανασκόπηση θέματος Astra: Είναι καλό αυτό το θέμα WordPress;

Ψάχνετε για ένα δωρεάν ελαφρύ θέμα WordPress και αναρωτιέστε αν το θέμα Astra WordPress θα μπορούσε να είναι το καλύτερο στοίχημα?


Το Astra είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα θέματα WordPress πολλαπλών χρήσεων στο αποθετήριο WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφους ιστότοπους μέσα σε λίγα λεπτά, χάρη στη μεγάλη βιβλιοθήκη των προ-κατασκευασμένων ιστότοπων. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο, μια βιτρίνα WooCommerce ή έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, το Astra μπορεί να είναι η επιλογή σας.

Εδώ θα συζητήσουμε λεπτομερώς το θέμα Astra, ώστε να μπορείτε να μάθετε εάν είναι η καλύτερη επιλογή για τον ιστότοπό σας.

Θέμα Astra: Μια επισκόπηση

Θέμα Astra

Το Astra είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους αρχάριους. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή της καθιστά εύκολο να δώσετε στον ιστότοπό σας την καλύτερη εμφάνιση χωρίς να κωδικοποιήσετε ούτε μία γραμμή.

Το Astra αναπτύχθηκε από την Brainstorm Force, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά WordPress εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Το καλύτερο πράγμα για το Astra είναι ότι είναι ελαφρύ και κατασκευασμένο για γρήγορη απόδοση σελίδων. Χρειάζεται λιγότερο από 50 KB χώρο και φορτώνει σε μόλις 0,5 δευτερόλεπτα με τα προεπιλεγμένα δεδομένα του WordPress.

Λειτουργεί επίσης απρόσκοπτα με διάφορους δημιουργούς σελίδων όπως το Elementor και το Beaver Builder και πολλές άλλες δημοφιλείς προσθήκες που το καθιστούν ιδανική επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για προγραμματιστές ιστού..

Ας ρίξουμε μια ματιά σε τι άλλες δυνατότητες προσφέρει η Astra.

Ανασκόπηση θεμάτων Astra: Χαρακτηριστικά

Με τη λίστα των ισχυρών δυνατοτήτων του, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Astra έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ενεργά από 700.000 χρήστες. Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη για το τι προσφέρει.

1. Βιβλιοθήκη προκατασκευασμένων ιστότοπων

Ιστοσελίδες επίδειξης Astra

Το Astra προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη προκατασκευασμένων ιστότοπων. Αυτό όχι μόνο σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά σας δίνει επίσης μια πρώτη αρχή για τη δημιουργία και την προσαρμογή ενός ιστότοπου.

Στη βιβλιοθήκη προτύπων, θα βρείτε 2 διαφορετικές επιλογές προτύπων: δωρεάν πρότυπα και πρότυπα premium. Τα δωρεάν πρότυπα μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με οποιαδήποτε από τις δωρεάν δημοφιλείς προσθήκες δημιουργίας σελίδων, όπως το Beaver Builder, το Elementor κ.λπ. -σε πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress.

Τα πρότυπα Premium επισημαίνονται ως Agency, η οποία είναι προσβάσιμη μόνο με τις άδειες Mini Agency Bundle ή Agency Bundle του θέματος Astra. Για να εισαγάγετε μια βιβλιοθήκη προτύπων επίδειξης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν προσθήκη, γνωστή ως Πρότυπα εκκίνησης.

2. Ομαλή ενσωμάτωση με δημοφιλή πρόσθετα

Συμβατότητα Astra

Δεδομένου ότι το Astra έχει δημιουργηθεί ως ένα ελαφρύ θέμα, δεν διατίθεται με πολλά φουσκωμένα και ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυχόν προσθήκες WordPress στον ιστότοπό σας για να κάνετε ό, τι θέλετε. Το καλύτερο είναι ότι το Astra είναι συμβατό με σχεδόν κάθε δημοφιλές plugin WordPress.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις δημοφιλείς προσθήκες που είναι συμβατές με το Astra:

 • WooCommerce: Δημιουργήστε εύκολα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Δημιουργία σελίδων: Το Astra υποστηρίζει το Beaver Builder, το Elementor και άλλα
 • Και πολλά άλλα: Άλλες δημοφιλείς προσθήκες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, LearnDash, Toolset, Yoast και άλλα

3. Γρήγορο, ελαφρύ, φιλικό προς το SEO

Το Astra είναι ελαφρύ και χρειάζεται λιγότερους από 50 kb πόρων, γεγονός που το καθιστά ένα από τα ταχύτερα θέματα WordPress που υπάρχουν. Το θέμα έρχεται επίσης με την απαραίτητη σήμανση Schema.org που χρειάζεστε για να βοηθήσετε τις μηχανές αναζήτησης να επιστρέψουν πιο ενημερωτικά αποτελέσματα από τον ιστότοπό σας.

4. Μετάφραση & Έτοιμο RTL

Εάν ο ιστότοπός σας εξυπηρετεί μη γηγενή αγγλικά ομιλητές, το Astra μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας, επειδή είναι εύκολο να εντοπίσετε τον ιστότοπο με το Astra. Μπορείτε επίσης να το μεταφράσετε σε γλώσσες RTL όπως τα αραβικά.

Astra: Ευκολία χρήσης

Το Astra είναι ένα θέμα φιλικό για αρχάριους που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας χωρίς κωδικοποίηση. Μόλις εγκαταστήσετε το θέμα στον ιστότοπό σας, μπορείτε να μεταβείτε στη διεύθυνση Εμφάνιση »Επιλογές Astra στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας.

Εδώ θα δείτε πολλές επιλογές. Το πρώτο σας προσφέρει γρήγορους συνδέσμους προς το εργαλείο προσαρμογής. Μπορείτε εύκολα να κάνετε κλικ σε αυτά και να επεξεργαστείτε το λογότυπο, τη γραμματοσειρά, την κεφαλίδα και το υποσέλιδο του ιστότοπού σας.

Επιλογές Astra

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να προσαρμόσετε το υποσέλιδο σας. Μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο Επιλογές ρύθμισης υποσέλιδου σύμφωνα με το Σύνδεσμοι για τις ρυθμίσεις προσαρμογέα. Αυτό θα σας μεταφέρει στο εργαλείο προσαρμογής όπου μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε στο υποσέλιδο.

Απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι στο υποσέλιδο και θα δείτε διάφορες επιλογές στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας.

Εξατομικευτής Astra

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε μια διάταξη και να προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τις επιλογές στα αριστερά σας. Έχετε επίσης την επιλογή να προσαρμόσετε το πλάτος του υποσέλιδου σας, να προσθέσετε ένα περίγραμμα, εικόνα και χρώμα σε αυτό. Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα widget, κείμενο ή μενού υποσέλιδου στο υποσέλιδο, απλώς επιλέξτε το χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο βέλος κάτω Τομέας 2.

Για να κάνετε το υποσέλιδο σας να ξεχωρίζει μπορείτε να προσθέσετε ένα διαφορετικό χρώμα στο κείμενο και στους συνδέσμους σας. Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στο αλλαγμένο υποσέλιδο χρησιμοποιώντας το Astra.

Προσαρμοσμένο υποσέλιδο

Αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να την δώσετε ό, τι θέλετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για κάθε τμήμα του ιστότοπού σας και να αναδείξετε την καλύτερη εμφάνιση που του αξίζει.

Η επόμενη επιλογή εμφανίζει τις διαθέσιμες επιλογές με την έκδοση Pro του θέματος. Για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επιλογές, θα πρέπει να αναβαθμίσετε το θέμα σας στην premium έκδοση. Μέχρι τότε δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές.

Χαρακτηριστικά Astra pro

Μετακινηθείτε πιο κάτω στην οθόνη, θα δείτε τις δωρεάν προσθήκες που προτείνει το θέμα. Εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε, απλώς κάντε κλικ στο Θέτω εις ενέργειαν κουμπί δίπλα στην προσθήκη που θέλετε και είστε έτοιμοι.

Πρόσθετα χωρίς Astra

Astra: Τεκμηρίωση & Υποστήριξη

Στην ιδανική περίπτωση, το Astra είναι εύκολο στη χρήση. Ακόμα κι αν έχετε πρόβλημα με τη χρήση του, μπορείτε πάντα να δείτε την τεκμηρίωσή του για να βρείτε μια λύση. Έχουν μια σειρά από συνήθεις ερωτήσεις που απαντούν σε κάθε πιθανή ερώτηση που μπορεί να έχετε.

Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στην ομάδα τους στο Facebook και να δείτε το φόρουμ συζήτησης χρηστών για να δείτε εάν το πρόβλημά σας έχει απάντηση. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε μια απάντηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής τους αυξάνοντας ένα εισιτήριο.

Τιμές θέματος Astra

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το θέμα Astra. Αλλά αν θέλετε να επεκτείνετε τις δυνατότητές του, μπορείτε να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας στην έκδοση Pro που κοστίζει μόλις 59 $.

Τα καλά νέα είναι ότι αν δεν σας αρέσει η έκδοση Pro, μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας μέσα στις επόμενες 14 ημέρες.

Τι πιστεύουμε για το θέμα Astra – Η ετυμηγορία μας

Το Astra είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα θέμα φιλικό για αρχάριους για να κάνουν τον ιστότοπό τους οπτικό. Δεν έχει καθόλου καμπύλη μάθησης.

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους ιστότοπους επίδειξης με το δωρεάν πρόσθετο του ιστότοπου εκκίνησης και να το τροποποιήσετε λίγο προτού το ξεκινήσετε τελικά ή να δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο από το μηδέν.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα περάσετε υπέροχα να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας με το Astra, ειδικά με την εκπληκτική ταχύτητα και απόδοση.

Εν τω μεταξύ, εάν θέλετε να ενισχύσετε τον ιστότοπό σας με περισσότερες δυνατότητες, ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις απαραίτητες προσθήκες.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 4.8 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Αποκτήστε το Astra τώρα »
Κερδίστε έκπτωση 10% στο Astra »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map