Θέμα Avada

Το Avada είναι το θέμα με τις καλύτερες πωλήσεις WordPress όλων των εποχών στο Themeforest. Σε αυτήν την κριτική θέματος Avada, θα εξετάσουμε τι κάνει το Avada τόσο δημοφιλές στους χρήστες του WordPress.


Αναθεώρηση θεμάτων Avada

Σχετικά με το θέμα Avada

Το Avada δημιουργήθηκε από την ThemeFusion, μια ομάδα σχεδιασμού ιστοσελίδων με έδρα τις ΗΠΑ που ιδρύθηκε από τους Luke Beck και Muhammad Haris. Το Avada παρουσιάστηκε για πρώτη φορά προς πώληση το 2012, από τότε είναι συνεχώς το θέμα WordPress με τις καλύτερες πωλήσεις στην αγορά.

Έχει περισσότερους από 170.000 πελάτες και το ThemeFusion έχει πουλήσει αντικείμενα αξίας άνω των 5 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι στιγμής.

Πιστεύουμε ότι η Avada μπορεί να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι εσείς, ο χρήστης και το ζούμε αυτό παρέχοντας σε κάθε χρήστη κορυφαία υποστήριξη. Όταν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς. Σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε το Avada, θα αλλάξει την άποψή σας για το τι μπορεί να κάνει ένα θέμα WordPress.

– Ομάδα ThemeFusion

Η επιτυχία του Avada είναι μια ιστορία είναι πολύ εντυπωσιακή. Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες που προσφέρει.

Χαρακτηριστικά

Το WordPress χρησιμοποιείται στο 23% όλων των ιστότοπων στον κόσμο. Υπάρχουν όλες οι ιστοσελίδες που λειτουργούν στο WordPress και χρειάζονται όλοι ένα θέμα που να ταιριάζει στις απαιτήσεις τους.

Χαρακτηριστικά Avada

Το Avada είναι γνωστό ως το μαχαίρι στρατού εναλλαγής θεμάτων WordPress. Έχει κερδίσει αυτήν τη φήμη προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που έχουν δημιουργηθεί με το θέμα.

Απεριόριστα σχέδια

Το θέμα Avada διαθέτει απεριόριστες επιλογές σχεδίασης. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ σχεδίασης εξαλείφοντας την ανάγκη πολλαπλών θεμάτων. Υπάρχει ένας πολύ εύχρηστος πίνακας επιλογών θέματος που σας επιτρέπει να επιλέξετε απεριόριστα χρώματα και στυλ. Καθιστώντας δυνατή τη χρήση ενός δημοφιλούς θέματος και εξακολουθείτε να έχετε ένα σχέδιο που είναι μοναδικά δικό σας.

avadadesigns

Πλήρης ανταπόκριση

Τα κινητά και τα tablet δημιουργούν ένα μεγάλο μέρος της κίνησης στο Διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε ιστότοπος πρέπει να ανταποκρίνεται έτσι ώστε να φαίνεται καλός σε μικρότερες οθόνες. Το Avada ανταποκρίνεται πλήρως στο κουτί. Σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε το πλάτος των δοχείων και των κουτιών χωρίς να σπάσετε την απόκριση διάταξης.

Πυρήνας σύντηξης

Το Fusion core είναι ένα πρόσθετο που συνοδεύεται από κάθε θέμα Avada. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συνεργάζεται με το Avada και προσθέτει ένα εξαιρετικά εύκολο στη χρήση πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Fusion. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μπορείτε να σχεδιάσετε τις δικές σας σελίδες χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες του Avada. Ο πυρήνας Fusion περιλαμβάνει επίσης το Fusion Slider, τη σύντομη γεννήτρια και το μεγάλο μενού.

Μόλις δοκιμάσετε αυτό το θέμα δεν θα αναζητήσετε άλλο. Πάντα. Απλώς καταπληκτικό με κάθε τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε.

-Drazencro, Themeforest Χρήστης

Ολοκληρώσεις

Το Avada είναι πλήρως συμβατό με την πλατφόρμα WooCommerce. Η ενσωμάτωση είναι απίστευτα όμορφη και σας δίνει αρκετό εργαλείο για να προσθέσετε σελίδες προορισμού, ενότητα ιστολογίου, χαρτοφυλάκιο ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που θέλετε να προσθέσετε.

avada-woocommerce

Το Avada είναι επίσης πλήρως συμβατό με τα φόρουμ bbPress. Μπορείτε να δημιουργήσετε φόρουμ χωρίς να ανησυχείτε για τη δημιουργία ξεχωριστού θέματος για φόρουμ. Ενσωματώνεται όμορφα με τον υπόλοιπο ιστότοπό σας.

Αυτό το ισχυρό θέμα έρχεται επίσης με ενσωματωμένα στυλ για Gravity Forms, Contact Form 7, The Events Calendar, WPML κ.λπ..

Πρόσθετα

Το Avada έρχεται με μια χούφτα πρόσθετα που αποστέλλονται με κάθε άδεια. Λαμβάνετε ένα αντίγραφο της προσθήκης Fusion Core που έχει γραφτεί από την ομάδα της Avada για να συνεργαστεί ειδικά με την Avada. Αυτό το πρόσθετο διαθέτει ρυθμιστικά, μενού, συντομεύσεις και πλήρες σύγχρονο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων.

Εκτός από αυτό, έχετε επίσης Revolution Slider, Layer Slider, Parallax Fusion Slider, Elastic Slider, όλα μαζί με το θέμα. Καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία όμορφων σελίδων με ρυθμιστικά και κινούμενα σχέδια CSS 3.

Γραμματοσειρά Awesome Vector εικονίδιο γραμματοσειρές

Το Avada έρχεται με πλήρως ενσωματωμένο σύνολο εικονιδίων Font Awesome που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με συντομεύσεις, μεγάλα μενού, μενού πλοήγησης, κοινωνικά widget, κοινωνικά μενού.

Ευκολία στη χρήση

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές και επιλογές που αποστέλλονται με το Avada που ακούγεται σαν ένα πολύ περίπλοκο σύστημα. Το ελέγξαμε για ευκολία στη χρήση για να μάθουμε πόσο φιλικός προς τον χρήστη είναι.

Το Avada λειτουργεί έξω από το κουτί μόλις ενεργοποιήσετε το θέμα. Ωστόσο, για να φτάσετε στο επίπεδο όπου ο ιστότοπός σας μοιάζει με μία από τις επιδείξεις, θα πρέπει να προσθέσετε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να προσθέσετε ρυθμιστικά, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ρυθμιστικά.

Προηγμένος πίνακας διαχείρισης για το Avada

Το Avada διαθέτει πολύ εύχρηστα εργαλεία για να δημιουργήσετε ρυθμιστικά, σελίδες προορισμού και να προσαρμόσετε το θέμα σας όσο χρειάζεστε. Έρχεται επίσης με ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εντελώς νέες διατάξεις με μοναδικό σχεδιασμό της δικής σας δημιουργίας.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την πλήρη σύγκριση των εμπειρογνωμόνων μεταξύ Divi εναντίον Avada.

Όλα αυτά τα εργαλεία είναι πολύ εύκολο στη χρήση, ακόμη και για τους πιο αρχάριους χρήστες. Ωστόσο, έχετε επίσης την ευκαιρία να εισαγάγετε περιεχόμενο επίδειξης. Απλώς επιλέξτε μια επίδειξη από τον ιστότοπο της Avada και μπορείτε να κατεβάσετε όλο το περιεχόμενό της στον ιστότοπό σας. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε το περιεχόμενο επίδειξης με το δικό σας.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Το Avada Theme ενισχύει την ομάδα υποστήριξής του στον ιστότοπό του. Η ομάδα ισχυρίζεται ότι παρέχουν πραγματική υποστήριξη από τους πραγματικούς ανθρώπους που δημιούργησαν το θέμα.

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ υποστήριξη μετά την πώληση. Νοιαζόμαστε για τον ιστότοπό σας όσο εσείς και θα βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο

-Ομάδα Avada

Το Avada είναι πολύ καλά τεκμηριωμένο. Κάθε χαρακτηριστικό του θέματος εξηγείται λεπτομερώς και βήμα προς βήμα οδηγίες στην τεκμηρίωση θέματος. Η τεκμηρίωση είναι επίσης διαθέσιμη για επιπλέον πρόσθετα που αποστέλλονται με το Avada.

Το σκορ μας

Αφού εξετάσουμε μια μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών, εκπληκτική τεκμηρίωση και ευκολία στη χρήση, δίνουμε στο Avada 5/5 αστέρια. Είναι ένα εξαιρετικό θέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σχεδόν κάθε είδους ιστότοπου WordPress που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Λήψη Avada τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map