Σίδνεϊ

Το Σίδνεϋ είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές θέμα WordPress που διατίθεται ως δωρεάν θέμα, καθώς και σε έκδοση επί πληρωμή με premium υποστήριξη και δυνατότητες. Σε αυτήν την κριτική θεμάτων του Σίδνεϊ, θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις λειτουργίες για να μάθουμε τι κάνει αυτό το θέμα τόσο δημοφιλές στους χρήστες του WordPress.


Αναθεώρηση θεμάτων του Σίδνεϊ

Σχετικά με το Θέμα του Σίδνεϊ

Το θέμα του Sydney δημιουργήθηκε από την aThemes, μια εταιρεία θεμάτων WordPress. Ξεκίνησε από τον Τσάρλι Λίβινγκστον το 2013 ως ατομική ομάδα, το aThemes έχει πλέον 6+ υπαλλήλους και ένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο θεμάτων WordPress. Η εταιρεία εξηγεί τη φιλοσοφία τους με αυτά τα λόγια.

Η φιλοσοφία πίσω από τα θέματα μας είναι ότι είναι καλά σχεδιασμένα, εύχρηστα και υποστηρίζονται από ταχεία υποστήριξη και συχνές ενημερώσεις (βελτιώνουμε πάντα).

-Ομάδα Θεμάτων

Το Σίδνεϊ είναι το πιο δημοφιλές θέμα τους μέχρι στιγμής με 203.000 λήψεις μόνο από τον κατάλογο θεμάτων WordPress.org. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα θέματα της έχουν ληφθεί πάνω από 600.000 φορές.

Το Sydney Theme διατίθεται σε δύο παραλλαγές μια δωρεάν έκδοση διαθέσιμη από τον κατάλογο θεμάτων WordPress.org και μια πληρωμένη έκδοση. Η πληρωμένη έκδοση συνοδεύεται από επιπλέον δυνατότητες + υποστήριξη premium. Θα επανεξετάσουμε την επαγγελματική έκδοση του πρόσθετου, καθώς περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες της δωρεάν έκδοσης και, στη συνέχεια, άλλες.

Χαρακτηριστικά του Θέματος του Σίδνεϊ

Το θέμα του Σίδνεϊ προσφέρει ένα υπέροχο σύνολο δυνατοτήτων χωρίς συντριπτικούς χρήστες. Παρέχει την ευελιξία ενός premium επιχειρηματικού θέματος WordPress με την ευκολία ενός καλά κωδικοποιημένου και τυπικού συμβατού θέματος WordPress. Ακολουθούν ορισμένες από τις δυνατότητες που κάνουν το Sydney Theme μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress.

Εκπληκτικά όμορφο φόντο πλήρους οθόνης

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του θέματος του Σίδνεϊ που το καθιστά ξεχωριστό μεταξύ άλλων δωρεάν επιχειρηματικών θεμάτων είναι η εικόνα κεφαλίδας πλήρους οθόνης. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μια εικόνα πλήρους οθόνης υψηλής ανάλυσης ως κεφαλίδα με μια παρότρυνση για δράση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν μια παρουσίαση πλήρους οθόνης στην κεφαλίδα με μια παρότρυνση για δράση.

Ιστορικό Parallax

Το εφέ Parallax κάνει τη κύλιση διασκεδαστική και δημιουργεί μια πιο ελκυστική εμπειρία για τους χρήστες. Το θέμα Sydney σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα παράλληλο εφέ φόντου σε οποιαδήποτε σειρά στη διάταξη του θέματος. Μπορείτε να προσθέσετε ένα εφέ παράλλαξης σε πολλές σειρές στην ίδια σελίδα. Ο συνδυασμός της παράλλαξης με την κεφαλίδα πλήρους οθόνης και άλλων χαρακτηριστικών θέματος σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφους σύγχρονους ιστότοπους μέσα σε λίγα λεπτά.

Εύκολη πρόσβαση σε 600+ γραμματοσειρές Google

Το θέμα του Sydney παρέχει έναν ευκολότερο τρόπο φόρτωσης οποιασδήποτε από τις 600+ γραμματοσειρές Google στο θέμα σας. Απλώς μεταβείτε στο πρόγραμμα προσαρμογής και κάντε κλικ στις γραμματοσειρές. Επιλέξτε την ενότητα στην οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε γραμματοσειρές Google και απλώς προσθέστε το όνομα της γραμματοσειράς. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο πρόσθετο για να χρησιμοποιήσετε τις γραμματοσειρές Google ή να τις φορτώσετε με την επεξεργασία των θεματικών αρχείων σας.

Χρήση γραμματοσειρών Google στο Σίδνεϊ

Μπλοκ αρχικής σελίδας

Το Σίδνεϊ έχει σχεδιαστεί για να είναι το τέλειο θέμα για μια σύγχρονη επιχειρηματική ιστοσελίδα. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα την αρχική σας σελίδα χρησιμοποιώντας διάταξη βάσει μπλοκ. Απλώς προσθέστε τα ενσωματωμένα μπλοκ στην αρχική σελίδα του θέματος σας για να δημιουργήσετε γρήγορα μια επαγγελματική αρχική σελίδα για τον ιστότοπό σας.

Το Σίδνεϊ είναι επίσης πλήρως συμβατό με τα περισσότερα πρόσθετα δημιουργίας σελίδων WordPress, όπως το Page Builder by Site Origin, το Visual Composer και το Beaver Builder. Αυτό σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό σελίδων προορισμού για τον ιστότοπό σας.

Υποστήριξη Crelly Slider (Pro)

Η επαγγελματική έκδοση του Sydney Theme έρχεται με ενσωματωμένη υποστήριξη για δωρεάν πρόσθετο Crelly Slider. Η ενότητα κεφαλίδας του θέματος του Σίδνεϊ μπορεί να εμφανίσει παρουσιάσεις πλήρους οθόνης και λειτουργεί έξω από το κουτί με το πρόσθετο Crelly Slider. Αυτό καθιστά εξαιρετικά εύκολο για οποιονδήποτε να προσθέσει ένα όμορφο ρυθμιστικό με πολύ λίγη προσπάθεια και χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης.

Προσαρμοσμένα widget

Το Sydney διαθέτει 12 προσαρμοσμένα widget που περιλαμβάνονται στη δωρεάν έκδοση. Η επαγγελματική έκδοση του θέματος περιλαμβάνει 4 πρόσθετα προσαρμοσμένα widget που μπορείτε να προσθέσετε οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Ακολουθεί μια λίστα με προσαρμοσμένα widget που περιλαμβάνονται στο θέμα:

 • Γραφικό στοιχείο πληροφοριών επαφής
 • Γραφικό στοιχείο βίντεο
 • Widget παρότρυνσης για δράση
 • Γραφικό στοιχείο πελατών
 • Γραφείο εργαζομένων
 • Γραφικό στοιχείο γεγονότων
 • Τελευταίο widget ειδήσεων
 • Γραφικά τύπων υπηρεσιών
 • Λίστα widget
 • Γραφικό στοιχείο κοινωνικού προφίλ
 • Widget μαρτυριών
 • Widget δεξιοτήτων
 • Widget χρονοδιαγράμματος (Pro)
 • Τελευταίες ειδήσεις στο widget carousel (Pro)

Πρότυπα σελίδας

Η δωρεάν έκδοση του θέματος του Σίδνεϋ συνοδεύεται από δύο πρότυπα σελίδας ανάγνωσης για χρήση. Το πρότυπο της πρώτης σελίδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας πρώτης σελίδας με θέμα το Σίδνεϊ. Ένα πρότυπο σελίδας πλήρους πλάτους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος σελίδας. Αυτό το πρότυπο πλήρους πλάτους μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σελίδων προορισμού με οποιαδήποτε από τις δωρεάν ή πληρωμένες προσθήκες δημιουργίας σελίδων WordPress.

Η επαγγελματική έκδοση συνοδεύεται από πέντε επιπλέον πρότυπα σελίδων με διαφορετικές επιλογές διάταξης. Αυτά τα πρότυπα σελίδας περιλαμβάνουν επαφή, προεπιλεγμένη κεφαλίδα προεπιλεγμένη, προεπιλεγμένη κεφαλίδα ευρεία, χωρίς κεφαλίδα – προεπιλογή, χωρίς κεφαλίδα ευρεία.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Συνήθως, τα δωρεάν θέματα WordPress δεν συνοδεύονται από λεπτομερή τεκμηρίωση. Τα περισσότερα δωρεάν θέματα έχουν πολύ περιορισμένες επιλογές υποστήριξης χωρίς εγγυημένη ανταπόκριση από προγραμματιστές. Το θέμα Sydney προσφέρει εξαιρετική τεκμηρίωση ακόμη και για τη δωρεάν έκδοση του θέματος. Η τεκμηρίωση περιλαμβάνει εκπαιδευτικά βίντεο για να ρυθμίσετε το θέμα σας και να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητές του.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημοσιεύσουν ερωτήσεις στα φόρουμ υποστήριξης όπου οι προγραμματιστές θεμάτων μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους. Η επαγγελματική έκδοση του θέματος σάς παρέχει πρόσβαση σε υποστήριξη προτεραιότητας και ένα έτος εγγυημένων ενημερώσεων για την πληρωμένη έκδοση.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το θέμα έχει μια τεράστια δωρεάν βάση χρηστών, πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικό να προσφέρουν λεπτομερή τεκμηρίωση και υποστήριξη για τους δωρεάν χρήστες τους καθώς και για τους πελάτες που πληρώνουν.

Το σκορ μας

Το Σίδνεϊ είναι ένα ιδανικό θέμα WordPress για έναν επιχειρηματικό ιστότοπο. Έχει υπέροχο σχεδιασμό και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Οι επιλογές προσαρμογής είναι αρκετές για να δώσουν στους χρήστες έλεγχο αλλά όχι πάρα πολλές για να τους κατακλύσουν. Το δίνουμε 3,6 στα 5 αστέρια.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star HalfΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.5 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Αποκτήστε το Σίδνεϊ τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map