Κωδικός

Θέλετε ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων πλούσιο σε χαρακτηριστικά για τον ιστότοπό σας; Το Uncode είναι ένα τέλειο θέμα WordPress με pixel που συνοδεύεται από τόνους ενσωματωμένων προτύπων αρχικής σελίδας και εισαγωγέα επίδειξης 1 κλικ. Σε αυτήν την αναθεώρηση θεμάτων Uncode, ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στις λειτουργίες του και να προσδιορίσουμε αν είναι η καλύτερη επιλογή για τον ιστότοπό σας.


αποσυνδέστε το στιγμιότυπο οθόνης

Σχετικά με το Uncode

Το Uncode είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress στην αγορά ThemeForest. Κυκλοφορεί από την Undsgn, μια δημιουργική ομάδα προγραμματιστών WordPress που βρίσκονται στην Ιταλία και τη Σουηδία.

Το θέμα Uncode σάς επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο των διατάξεων και των σχεδίων σας χρησιμοποιώντας τα συστήματα Επιλογών του.

Το θέμα συνδυάζεται επίσης με πολλά premium plugins WordPress, συμπεριλαμβανομένου του Visual Composer, του πιο ισχυρού plugin δημιουργίας σελίδων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σελίδες στον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε.

Το Uncode σάς βοηθά επίσης να προβάλλετε το χαρτοφυλάκιό σας ως προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης. Αυτό το θέμα θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να εμφανίσει χαρτοφυλάκιο με όμορφα ρυθμιστικά.

Χαρακτηριστικά

Η ομάδα στο Undsgn θέλει να δημιουργήσει ένα θέμα all-in-one που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο σχεδιασμού στον ιστότοπό σας, ανεξάρτητα από τη θέση του ιστότοπού σας και την τεχνογνωσία σας στο σχεδιασμό.

Προαπαιτούμενα θεμάτων

Το Uncode είναι ένα βαρύ θέμα WordPress που απαιτεί από εσάς να ορίσετε ένα όριο μνήμης σε τουλάχιστον 64MB για σωστή λειτουργία. Εάν το όριο μνήμης του WordPress είναι μικρότερο από 64 MB, θα σας ζητηθεί να αυξήσετε τη μνήμη που έχει εκχωρηθεί στο PHP κατά την εγκατάσταση.

κωδικοποίηση ορίου μνήμης wp

Θα πρέπει να εγκαταστήσετε τις ακόλουθες προσθήκες για την ομαλή λειτουργία του ιστότοπού σας.

 • Μη κωδικοποιημένος πυρήνας: Είναι μια βασική προσθήκη που οι προγραμματιστές σας προτείνουν να εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας παράλληλα με το θέμα.
 • Εργαλείο δημιουργίας σελίδων WPBakery: Εκτεταμένη έκδοση του WPBakery Page Builder. Πάρτε τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας στο WordPress, δημιουργήστε οποιαδήποτε διάταξη μπορείτε να φανταστείτε.
 • Αποκωδικοποίηση απορρήτου: Επέκταση απορρήτου για θέματα Undsgn.
 • Πρόχειρο WPBakery Page Builder: Πρόχειρο και διαχειριστής προτύπων για το WPBakery Page Builder.

Άλλα συνιστώμενα πρόσθετα είναι η φόρμα επικοινωνίας 7, το Envato WordPress Toolkit, το προτείνω αυτό, το Layer Slider, το Revolution Slider, το Uncode Dave’s WordPress Live Search, το VC Particles Background και το WooCommerce.

70+ Ενσωματωμένα σχέδια αρχικής σελίδας για επιλογή

Το Uncode σάς επιτρέπει δημιουργήστε έναν εκπληκτικό ιστότοπο αρχική σελίδα σχεδόν αμέσως. Σας επιτρέπει να διαλέξετε πάνω από 30 εκπληκτικά σχέδια αρχικής σελίδας.

Του εγκατάσταση περιεχομένου επίδειξης Η επιλογή σας επιτρέπει να εισαγάγετε όλο το περιεχόμενο από τον ιστότοπο επίδειξης με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε το περιεχόμενο επίδειξης είτε να εγκαταστήσετε αναρτήσεις, σελίδες ή χαρτοφυλάκια ένα προς ένα.

uncode εισαγωγέας περιεχομένου επίδειξης

Πρόγραμμα επεξεργασίας frontend

Το Uncode είναι γεμάτο με το Frontend Editor που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τις σελίδες σας στο frontend του ιστότοπού σας. Τώρα μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που κάνετε στα στοιχεία σας σε πραγματικό χρόνο. Η προβολή κάθε τροποποίησης κατά την εργασία κάνει μια τεράστια διαφορά.

uncode-frontend-builder

Πρόσθετο Wireframes ιστότοπου

Το Wireframes, είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που συνδυάζεται με το Uncode. Σας επιτρέπει να εισάγετε εύκολα περισσότερα από 400 προσεκτικά σχεδιασμένα πρότυπα ενοτήτων που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν για τη δημιουργία ενός πλήρους ιστότοπου ή ανεξάρτητων σελίδων προορισμού.

uncode-wireframes

Πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων με δυνατότητα προσαρμογής

Ο επεξεργαστής σελίδων διαθέτει πολλές επιλογές προσαρμογής σελίδων, όπως Επιλογές σελίδας και Visual Composer.

Οι επιλογές σελίδας σάς επιτρέπουν να διαμορφώσετε μενού, κεφαλίδα, περιεχόμενο, πλευρική γραμμή και υποσέλιδο.

επιλογές σελίδας

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια μοναδική προσαρμοσμένη διάταξη για κάθε ανάρτηση και σελίδα.

Ο οπτικός συνθέτης σάς επιτρέπει να επιλέξετε είτε κλασική λειτουργία είτε λειτουργία επεξεργασίας backend στον επεξεργαστή σελίδας σας. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το περιεχόμενό σας και από το frontend.

Το καλύτερο από όλα, κάθε στοιχείο σελίδας που δημιουργείτε από το Visual Composer ανταποκρίνεται 100%, οπότε ο ιστότοπός σας θα φαίνεται καλός σε οποιαδήποτε συσκευή μεγέθους.

Άλλα δροσερά χαρακτηριστικά

Ακολουθούν μερικές ακόμη χρήσιμες λειτουργίες που προσφέρει το θέμα Uncode.

 • Υποστηρίζει μια τεράστια λίστα γραμματοσειρών: Το Uncode υποστηρίζει τόνους διαφόρων γραμματοσειρών Google. Μπορείτε να προσθέσετε αυτές τις γραμματοσειρές Google στον ιστότοπό σας κάνοντας κλικ στο + εικονίδιο δίπλα στο όνομα της γραμματοσειράς.
 • Προσαρμοστικές εικόνες: Το Uncode ανιχνεύει το μέγεθος της οθόνης των επισκεπτών σας και δημιουργεί κατάλληλες επανασφραγμένες εκδόσεις των εικόνων σας.
 • Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη πολυμέσων: Η βιβλιοθήκη πολυμέσων σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο πολυμέσων τρίτου μέρους στον ιστότοπό σας χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετα πρόσθετα για να το υποστηρίξετε.

Βιτρίνα

Στην Έκθεση πελατών είναι δυνατό να δείτε υπέροχα παραδείγματα ολοκαίνουργων ιστότοπων που δημιουργήθηκαν με το Θέμα δημιουργικού Uncode.

uncode-βιτρίνα

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Η τεκμηρίωση αποτελείται από αναλυτικά άρθρα που εξηγούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη χρήση του θέματος Uncode. Μπορείτε επίσης να βρείτε διάφορα πρακτικά εκπαιδευτικά βίντεο.

Αγοράζοντας μια κανονική άδεια, θα λάβετε υποστήριξη από την Undsgn, τον προγραμματιστή του Uncode, για 6 μήνες.

Μπορείτε να υποβάλετε αιτήματα υποστήριξης στα φόρουμ τους. Θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Envato για να υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης. Το φόρουμ παρακολουθείται από Δευτέρα έως Παρασκευή σε ώρες γραφείου με ευρωπαϊκό χρονοδιάγραμμα.

Μια κανονική άδεια χρήσης του Uncode θα σας κοστίσει 59 $. Μπορείτε να αγοράσετε μια εκτεταμένη άδεια για $ 2950 εάν θέλετε να μεταπωλήσετε το θέμα στους πελάτες σας.

Το σκορ μας

Το θέμα Uncode WordPress προσφέρει ένα τεράστιο πλήθος δυνατοτήτων έξω από το κουτί. Στην πραγματικότητα, το Uncode μπορεί ακόμη και να θεωρηθεί φουσκωμένο θέμα με πάρα πολλές δυνατότητες.

Ενώ το θέμα Uncode ακούγεται σαν ένα πολύ περίπλοκο σύστημα, είναι πραγματικά πολύ φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση. Εκτός από προσαρμοσμένες αρχικές σελίδες, μπορείτε να δημιουργήσετε ιστότοπους χαρτοφυλακίου, σελίδες συλλογής δυνητικών πελατών, σελίδες προορισμού προϊόντων επιλέγοντας μια υπάρχουσα διάταξη ή δημιουργώντας τις από την αρχή.

Αν ψάχνετε για ένα θέμα WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου με λίγα μόνο κλικ, το Uncode μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Αλλά πιθανότατα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το web hosting σας μπορεί να χειριστεί αυτό το τεράστιο θέμα χωρίς να διακυβεύεται το δικό σας Ταχύτητα ιστότοπου WordPress.

Με το Uncode, μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οποιαδήποτε διάταξη με ευκολία, ακόμη και αν είστε απόλυτος αρχάριος.

Δίνουμε Uncode 5 στα 5 αστέρια. Εδώ είναι η ανάλυση των βαθμολογιών μας.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Λήψη κωδικού τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map