Καλλιάς

Το Kallyas είναι ένα δημοφιλές θέμα premium που δημιουργήθηκε ως θέμα πολλαπλών χρήσεων για χρήση σε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου. Είναι γεμάτο με εκατοντάδες δυνατότητες και επιλογές, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε πτυχή του ιστότοπού σας. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στην κριτική μας στο Kallyas.


Αναθεώρηση θεμάτων Kallyas WordPress

Σχετικά με τον Καλλιά

Το Kallyas αναπτύχθηκε από τον Hogash, κατασκευαστές διαφόρων θεμάτων Joomla και προτύπων HTML. Το Kallyas είναι το μόνο θέμα του WordPress. Είναι από τα πιο δημοφιλή στο Themeforest με περισσότερες από 20.000 πωλήσεις και έχει υψηλή βαθμολογία.

Χαρακτηριστικά του Kallyas

Το Kallyas είναι γεμάτο με πολλά χαρακτηριστικά. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια:

Οδηγός εγκατάστασης με εγκατάσταση επίδειξης με ένα κλικ

Αφού εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε το Kallyas, θα μεταφερθείτε στον οδηγό εγκατάστασης για να σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε το θέμα.

Βεβαιωθείτε ότι η κατάσταση του διακομιστή σας είναι πράσινη – αν όχι, μπορείτε να ακολουθήσετε τους συνδέσμους για να μάθετε πώς να διορθώσετε τυχόν προβλήματα.

Αναθεώρηση Kallyas - εγκατάσταση οδηγού

Απλώς συνεχίστε να κάνετε κλικ στο επόμενο βήμα στο πάνω μέρος της οθόνης για να μετακινηθείτε στον οδηγό εγκατάστασης.

Στο βήμα 4, μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε έναν από τους 9 ιστότοπους επίδειξης για να ξεκινήσετε πιο γρήγορα. Χρησιμοποιώντας την επίδειξη, μπορείτε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο για να κάνετε τον ιστότοπο δικό σας.

Κριτική Kallyas - επιδείξεις

Στο τελευταίο βήμα, υπάρχουν σύνδεσμοι για μερικά μαθήματα σχετικά με τις πιο κοινές λειτουργίες, καθώς και γενικοί σύνδεσμοι για την τεκμηρίωση, τις συχνές ερωτήσεις και τα φόρουμ υποστήριξης εάν χρειάζεστε βοήθεια για να ξεκινήσετε.

Εκατοντάδες επιλογές

Το Kallyas έχει τεράστιες επιλογές για να προσαρμόσει τον ιστότοπό σας. (Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτές οι επιδείξεις είναι τόσο χρήσιμες – μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να εξεταστούν όλες οι επιλογές και να ρυθμιστεί ο ιστότοπός σας.)

Μπορείς να πας Θέμα Kallyas »Γενικές επιλογές για να ξεκινήσετε.

Αναθεώρηση Kallyas - μενού

Εδώ μπορείτε να ορίσετε τις επιλογές κεφαλίδας, πλοήγησης και υποσέλιδου, καθώς και ενοποίηση με το Google Analytics, MailChimp και reCAPTCHA.

Αναθεώρηση Kallyas - γενικές επιλογές

(Πρόσεχε εισάγοντας τον κωδικό σας Google Analytics σε οποιοδήποτε θέμα, γιατί αν αλλάξετε θέματα θα σταματήσει να παρακολουθείται.)

Υπό Θέμα Kallyas »Ρύθμιση γραμματοσειρών και Επιλογές γραμματοσειράς, μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά κάθε πλευράς του ιστότοπού σας.

Αναθεώρηση Kallyas - γραμματοσειρές

Στη συνέχεια, υπάρχουν επιλογές για την προσαρμογή της σελίδας του ιστολογίου σας, της σελίδας χαρτοφυλακίου, της τεκμηρίωσης (περισσότερες για αυτές που ακολουθούν) και των γενικών επιλογών διάταξης.

Προσαρμόστε το περιεχόμενό σας με “Έξυπνες περιοχές”

Το Kallyas διαθέτει μια λειτουργία που ονομάζεται “έξυπνες περιοχές” που σας επιτρέπει να δημιουργείτε μπλοκ περιεχομένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά σε διαφορετικές περιοχές γύρω από τον ιστότοπό σας.

Στην πραγματικότητα, είναι σαν να δημιουργείτε προσαρμοσμένες πλευρικές γραμμές όπου θέλετε, ή μια συντόμευση για την εισαγωγή περιεχομένου που χρησιμοποιείτε συχνά.

Υπό Θέμα Kallyas »Επιλογές έξυπνης περιοχής, μπορείτε να ρυθμίσετε τις έξυπνες περιοχές σας ώστε να εμφανίζονται παγκοσμίως σε ολόκληρο το σετ σας σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, όπως πριν ή μετά το υποσέλιδο, ή ακόμη και να τις ρυθμίσετε να αντικαταστήσουν το υποσέλιδο ή τον υποκεφαλή.

Αναθεώρηση Kallyas - έξυπνες περιοχές

Απεριόριστες πλευρικές γραμμές, επικεφαλίδες και διατάξεις σελίδας

Το Kallyas σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε οποιονδήποτε αριθμό περιοχών widget πλευρικής γραμμής. Μπορείτε να αποφασίσετε ποιες από τις πλευρικές γραμμές σας θα χρησιμοποιηθούν στα αρχεία, τη σελίδα ιστολογίου, τις μεμονωμένες αναρτήσεις και τις σελίδες σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό στυλ υποφακέλου και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό σε κάθε σελίδα.

Σύμφωνα με το Διατάξεις σελίδας μενού, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα διάταξης. Οι διατάξεις σελίδων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παράκαμψη συγκεκριμένων επιλογών θέματος σε μία ή περισσότερες σελίδες. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα πρότυπο με διαφορετικό στυλ κεφαλίδας, διαφορετικό λογότυπο κ.λπ. και να το χρησιμοποιήσετε μόνο στις συγκεκριμένες σελίδες που επιλέγετε.

Σύρετε και αποθέστε το Εργαλείο δημιουργίας σελίδων

Το Kallyas περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης.

Αναθεώρηση Kallyas - στοιχεία δημιουργίας σελίδων

Πάνω από 100 διαφορετικά στοιχεία είναι διαθέσιμα, όπως:

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα σελίδας για επαναχρησιμοποίηση και να τοποθετήσετε ελεύθερα στοιχεία ρυθμίζοντας το περιθώριο και γεμίζοντας γύρω τους.

Περιλαμβάνει το Revolution Slider

Το Kallyas έρχεται συσκευασμένο με το Revolution Slider, ένα premium πρόσθετο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε πολύ περίπλοκα ρυθμιστικά. Περιλαμβάνει εκατοντάδες διαφορετικές επιλογές για τη δημιουργία διαφανειών και κινούμενων σχεδίων, αν και συνοδεύεται από μια απότομη καμπύλη μάθησης.

Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρηση Slider Revolution για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της.

Εάν αναζητάτε ένα πιο φιλικό προς το χρήστη ρυθμιστικό προσθήκης που έχει πολύ πιο γρήγορη απόδοση, σας συνιστούμε Μονόλογος.

Χαρτοφυλάκιο και τεκμηρίωση Προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων

Το Kallyas περιλαμβάνει την επιλογή προσθήκης χαρτοφυλακίου στον ιστότοπό σας ως προσαρμοσμένος τύπος ανάρτησης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στοιχεία χαρτοφυλακίου σε σελίδες και αναρτήσεις χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας σελίδων.

Υπάρχει επίσης ένας προσαρμοσμένος τύπος δημοσίευσης τεκμηρίωσης. Είναι ένας πολύ απλός προσαρμοσμένος τύπος ανάρτησης που μπορείτε να ταξινομήσετε σε κατηγορίες, αλλά δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Το Hogash διαθέτει εκτενή τεκμηρίωση για το θέμα Kallyas στον ιστότοπό τους, τόσο σε γραπτή όσο και σε μορφή βίντεο. Είναι δυνατή η αναζήτηση, ώστε να μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Υπάρχουν επίσης σύνδεσμοι για σχετικούς οδηγούς από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Ορισμένες λειτουργίες τεκμηριώνονται μόνο με εκπαιδευτικά βίντεο, ωστόσο, καθιστούν δύσκολη τη γρήγορη εύρεση των συγκεκριμένων πληροφοριών που χρειάζεστε.

Υπάρχει επίσης μια ζωντανή συνομιλία για ερωτήσεις πριν από τις πωλήσεις, κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες GMT.

Έξι μήνες υποστήριξης περιλαμβάνονται στην αγορά θεμάτων σας, με δυνατότητα παράτασης για 12 ακόμη μήνες. Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη μόνο μέσω ενός φόρουμ υποστήριξης.

Το σκορ μας

Τα demo Kallyas είναι πολύ ωραία σχέδια, αλλά το θέμα είναι πολύ περίπλοκο και χρονοβόρο για χρήση και διαμόρφωση. Η τεκμηρίωση βοηθά, αλλά περιμένετε μια σημαντική επένδυση χρόνου για να μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτό το θέμα.

Το Kallyas είναι φουσκωμένο με δυνατότητες που είναι πιθανώς περιττές για τους περισσότερους ιστότοπους. Για παράδειγμα, δεν θα χρειαστούν πολλοί χρήστες να εμφανίζουν ένα διαφορετικό υποσέλιδο σε κάθε σελίδα ή να χρειάζονται έναν ειδικό τύπο τεκμηρίωσης προσαρμοσμένη ανάρτηση. Ορισμένες λειτουργίες, όπως το εργαλείο δημιουργίας φόρμας επικοινωνίας ή τα στοιχεία συλλογής εικόνων, θα εφαρμοστούν πολύ καλύτερα χρησιμοποιώντας ένα πιο φιλικό προς το χρήστη plugin όπως WPForms ή Γκαλερί Envira εάν χρειάζεστε αυτές τις συγκεκριμένες δυνατότητες.

Επειδή τόσες πολλές δυνατότητες είναι ενσωματωμένες στο θέμα, αν θέλετε ποτέ να αλλάξετε θέματα, θα χάσετε μεγάλο μέρος του περιεχομένου σας και θα πρέπει να δημιουργήσετε ξανά τον ιστότοπό σας από το μηδέν.

Δίνουμε στον Kallyas 3 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 2.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Αποκτήστε το Kallyas τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map