Πολύ καλή

Το Flatsome είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα που έχει σχεδιαστεί κυρίως για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας το πρόσθετο WooCommerce. Περιλαμβάνει ένα φιλικό προς τον χρήστη οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε τις σελίδες και τις αναρτήσεις σας από το μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας. Μάθετε αν αυτό το δημοφιλές θέμα WordPress είναι κατάλληλο για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην κριτική μας Flatsome.


Flatsome κριτική

Σχετικά με το Flatsome

Το Flatsome έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από τα UX Themes και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα με υψηλή βαθμολογία στο Themeforest με περισσότερες από 30.000 πωλήσεις. Ο στόχος των θεμάτων UX είναι ο σχεδιασμός θεμάτων που είναι εύχρηστα και προσαρμόσιμα ακόμη και αν δεν γνωρίζετε κώδικα.

Το Flatsome 3.1 είναι η τελευταία έκδοση αυτού του δημοφιλούς θέματος. Η έκδοση 3.0 ανακατασκευάστηκε πλήρως από το μηδέν και περιλαμβάνει πολλές περισσότερες επιλογές και δυνατότητες από την προηγούμενη έκδοση.

Παρόλο που έχει σχεδιαστεί για εύκολη ενσωμάτωση στο WooCommerce για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως θέμα πολλαπλών χρήσεων για κάθε τύπο ιστότοπου.

Χαρακτηριστικά του Flatsome

Το Flatsome διαθέτει πολλά μοναδικά εργαλεία και επιλογές που το ξεχωρίζουν. Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά:

Ενσωμάτωση WooCommerce

Το Flatsome μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θέμα πολλαπλών χρήσεων, αλλά σχεδιάστηκε κυρίως για ενσωμάτωση με το δωρεάν πρόσθετο WooCommerce για την εκτέλεση ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Από προεπιλογή, το Flatsome θα εμφανίζει ένα εικονίδιο καλαθιού αγορών στην κεφαλίδα και έχει πολλές επιλογές που διευκολύνουν την προβολή όλων των προϊόντων WooCommerce.

Οδηγός εγκατάστασης

Αφού εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε το θέμα Flatsome, θα μεταφερθείτε αυτόματα σε έναν οδηγό εγκατάστασης που θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία έναρξης.

(Αν θέλετε να παραλείψετε τον οδηγό, προς το παρόν, μπορείτε να το επανεκκινήσετε ανά πάσα στιγμή μεταβαίνοντας στο Flatsome »Οδηγός εγκατάστασης από τον πίνακα ελέγχου σας.)

Flatsome Review - οδηγός εγκατάστασης

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει ακόμη και την επιλογή αυτόματης δημιουργίας της δικής σας θέμα παιδιού, έτσι ώστε τυχόν τροποποιήσεις που κάνετε θα αποθηκευτούν σε περίπτωση ενημέρωσης θέματος.

Ο οδηγός εγκατάστασης σας ζητά να εγκαταστήσετε πολλά πρόσθετα. Αυτοί είναι:

 • Φόρμα επικοινωνίας 7 (απαιτείται)
 • Nextend Facebook Connect (απαιτείται)
 • Nextend Google Connect (απαιτείται)
 • Αναγέννηση μικρογραφιών (απαιτείται)
 • Απεριόριστες πλευρικές γραμμές Woosidebars (απαιτείται)
 • WooCommerce
 • YITH WooCommerce Λίστα επιθυμιών (απαιτείται)

Μπορείτε να παραλείψετε το βήμα και να επιλέξετε ποια θέλετε να εγκαταστήσετε αργότερα από τον πίνακα ελέγχου. Το θέμα θα εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς αυτά, οπότε μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε μια καλύτερη εναλλακτική λύση αν το επιλέξετε (όπως το πιο φιλικό προς το χρήστη WPForms αντί της φόρμας επικοινωνίας 7).

Ο οδηγός εγκατάστασης θα σας ρωτήσει τότε για τη δημιουργία περιεχομένου επίδειξης. Εάν εγκαθιστάτε το θέμα σε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο, αυτός θα μπορούσε να είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας, όπως στην επίδειξη θεμάτων Flatsome. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να προσαρμόσετε το περιεχόμενο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπάρχοντα ιστότοπο, ίσως θέλετε να παραλείψετε αυτό το βήμα. (Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν έχετε εγκαταστήσει όλα τα “απαιτούμενα” πρόσθετα, ενδέχεται να μην λειτουργεί κάποιο από το περιεχόμενο επίδειξης.)

Στη συνέχεια, μπορείτε να ανεβάσετε το λογότυπό σας (οποιοδήποτε μέγεθος, θα συρρικνωθεί ή θα επεκταθεί για να ταιριάζει στην κεφαλίδα) και να επιλέξετε μια προκαθορισμένη σχεδίαση.

Flatsome Review - λογότυπο

Header Builder και Front End Editor

Εάν πλοηγηθείτε στο Εμφάνιση »Προσαρμογή, θα δείτε πολλές επιλογές για την προσαρμογή της εμφάνισης του ιστότοπού σας.

Flatsome Review - επιλογές προσαρμογής

Κάνοντας κλικ στο Επί κεφαλής Το μενού σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις επιλογές σας για την κεφαλίδα και επίσης να χρησιμοποιήσετε το Header Builder, ένα πρόγραμμα επεξεργασίας διάταξης μεταφοράς και απόθεσης.

Flatsome Review - εργαλείο δημιουργίας κεφαλίδας

Μπορείτε να προσθέσετε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε στην κεφαλίδα χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας, ακόμα και τον δικό σας προσαρμοσμένο κώδικα HTML. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το πλάτος, το ύψος, τα χρώματα και άλλες επιλογές στυλ.

Από οποιαδήποτε σελίδα ή ανάρτηση, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο δημιουργίας σελίδας – απλώς κάντε κλικ στο Οικοδόμος UX αυτί.

Flatsome Review - ux editor

Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα πρότυπο ή στοιχεία για να προσθέσετε και να τακτοποιήσετε.

Flatsome Review - frontend editor

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στοιχεία, όπως κείμενο, κουμπιά, γκαλερί εικόνων, ροές κοινωνικών μέσων, αντίστροφη μέτρηση, προϊόντα WooCommerce και πολλά άλλα.

Flatsome Review - στοιχεία

Πολλά στοιχεία έχουν λεπτομερείς επιλογές, όπως το banner, το οποίο συνοδεύεται από πολλά πρότυπα για να διαλέξετε.

Flatsome Review - banner

Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε μέρος του στοιχείου για να επεξεργαστείτε το κείμενο με έναν οπτικό επεξεργαστή.

Flatsome Review - πρόγραμμα επεξεργασίας banner

Ενσωματωμένο στοιχείο ρυθμιστικού

Ένα από τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα στο εργαλείο δημιουργίας μπροστινών άκρων είναι ένα ρυθμιστικό.

Εικόνες, πανό, πλέγματα και άλλα μπορούν να προστεθούν ως διαφάνειες. Κάθε διαφάνεια μπορεί να έχει λεζάντα, χρώμα επικάλυψης, εφέ αιωρήματος και κινούμενα σχέδια.

Flatsome Review - ρυθμιστικό

Προσαρμοσμένος τύπος ανάρτησης “Μπλοκ”

Εάν διαπιστώσετε ότι υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά ή συνδυασμοί στοιχείων, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα “μπλοκ” χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία. Κάθε μπλοκ μπορεί να εμφανιστεί χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κώδικα σε οποιαδήποτε σελίδα ή ανάρτηση.

Ευέλικτες επιλογές στυλ

Από το Εμφάνιση »Προσαρμογή μενού, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα, την τυπογραφία και την προεπιλεγμένη διάταξη του ιστότοπού σας. Μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερες από 700 γραμματοσειρές Google και απεριόριστες επιλογές χρωμάτων.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη διάταξη και το περιεχόμενο της σελίδας κατηγορίας, προϊόντος, λογαριασμού, καλαθιού αγορών και αγορών.

Το υποσέλιδο του ιστότοπού σας είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμο, όπως χρώματα, εικόνες, πιστωτικό κείμενο, αριθμός στηλών και άλλα.

Τύπος προσαρμοσμένου ταχυδρομείου

Η Flatsome διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη επιλογή χαρτοφυλακίου. Μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία χαρτοφυλακίου ως προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και να προσαρμόσετε τη διάταξη στο Εμφάνιση »Προσαρμογή μενού.

(Απλώς λάβετε υπόψη ότι εάν αποφασίσετε να αλλάξετε θέματα ανά πάσα στιγμή στο μέλλον, όλα τα στοιχεία χαρτοφυλακίου σας θα χαθούν, καθώς ο προσαρμοσμένος τύπος ανάρτησης είναι ενσωματωμένος στο θέμα Flatsome.)

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο Flatsome »Βοήθεια & Οδηγοί για πρόσβαση στην τεκμηρίωση και υποστήριξη.

Η βασική τεκμηρίωση διατίθεται στον ιστότοπο θεμάτων UX. Υπάρχουν άρθρα σχετικά με τη ρύθμιση του θέματος, τη διαμόρφωση βασικών επιλογών και την αντιμετώπιση προβλημάτων των πιο κοινών προβλημάτων. Μερικά εκπαιδευτικά βίντεο είναι επίσης διαθέσιμα.

Με την αγορά του Flatsome, αποκτάτε πρόσβαση σε ιδιωτική υποστήριξη email 6 μηνών από τον προγραμματιστή.

Υπάρχει επίσης μια ενεργή ομάδα Facebook για το θέμα όπου μπορείτε να λάβετε υποστήριξη από την κοινότητα.

Το σκορ μας

Το Flatsome είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα με πολλές διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής. Αν και όλες οι επιλογές μπορεί να είναι συντριπτικές, το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι καλά σχεδιασμένο και εύκολο στην πλοήγηση. Υπάρχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης, αλλά το εργαλείο δημιουργίας μπροστινού άκρου είναι εύκολο στη χρήση. Το Flatsome διευκολύνει την προσαρμογή του ιστότοπού σας χωρίς να χρειάζεται να μάθετε κανένα κωδικό.

Επειδή τόσες πολλές δυνατότητες είναι ενσωματωμένες στο θέμα, θα χάσετε μεγάλο μέρος του περιεχομένου του ιστότοπού σας (όπως το χαρτοφυλάκιό σας) εάν αποφασίσετε ποτέ να αλλάξετε θέματα στο μέλλον, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη σας καθώς εξετάζετε αυτό το θέμα.

Δίνουμε στο Flatsome 5 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Αποκτήστε το Flatsome τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map