Βιτρίνα

Το Storefront είναι το επίσημο θέμα WooCommerce για WordPress, διαθέσιμο δωρεάν από τον κατάλογο WordPress.org. Είναι ένα ελαφρύ, βασικό θέμα που αποτελεί εξαιρετική βάση για τη δημιουργία του διαδικτυακού σας καταστήματος. Διαβάστε την κριτική μας στο Storefront για να μάθετε αν πρέπει να εκτελέσετε τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σε αυτό το θέμα.


Κριτική στο κατάστημα

Σχετικά με το Storefront

Το Storefront δημιουργήθηκε από τους προγραμματιστές πίσω από το WooCommerce, το πιο δημοφιλές πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress. Χρησιμοποιώντας το WooCommerce και το θέμα Storefront, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Το Storefront χρησιμεύει ως ένα ελαφρύ, βασικό θέμα για τη γρήγορη δημιουργία ενός λειτουργικού διαδικτυακού καταστήματος. Αν και περιλαμβάνει βασικές επιλογές προσαρμογής, αν θέλετε ένα πιο μοναδικό στυλ, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα από τα premium παιδικά θέματα.

Ελέγξτε επίσης: Οι καλύτερες προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου για διαδικτυακά καταστήματα.

Χαρακτηριστικά του Storefront

Οι δυνατότητες του Storefront εστιάζονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα κατάστημα με το WooCommerce.

Αποκριτικός

Το Storefront είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και προσαρμόζεται ώστε να ταιριάζει σε οποιαδήποτε οθόνη μεγέθους.

Σε κινητές συσκευές, ένα ωραίο δευτερεύον μενού είναι κολλημένο στο κάτω μέρος της οθόνης, επιτρέποντας στους επισκέπτες να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, να αναζητούν προϊόντα και να κάνουν checkout από οπουδήποτε.

Σχετίζεται με: Καλύτερα θέματα απόκρισης για το WordPress.

Επανεξέταση βιτρίνας - αυτοκόλλητο μενού κινητών υποσέλιδων

Πλήρης ολοκλήρωση WooCommerce

Το Storefront σχεδιάστηκε από τους προγραμματιστές του WooCommerce ειδικά για να ενσωματωθεί στο δημοφιλές πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την προσθήκη WooCommerce, μια γραμμή αναζήτησης προϊόντων και ένας σύνδεσμος καλαθιού αγορών θα εμφανιστούν αυτόματα στην κεφαλίδα – δεν χρειάζεται να αναπαράγετε τις ρυθμίσεις ή τον κωδικό.

Review etalase - ενοποίηση woocommerce

Πρότυπο αρχικής σελίδας ECommerce

Το Storefront περιλαμβάνει ένα ειδικό πρότυπο που έχει σχεδιαστεί για την αρχική σας σελίδα. Εμφανίζει κατηγορίες προϊόντων, πρόσφατα και διαθέτει προϊόντα, πωλήσεις και προϊόντα με κορυφαία βαθμολογία. (Μπορείτε να το δείτε σε δράση στο στιγμιότυπο οθόνης στο πάνω μέρος της σελίδας.)

Για να το χρησιμοποιήσετε, δημιουργήστε μια νέα σελίδα και επιλέξτε το πρότυπο αρχικής σελίδας.

Κριτική βιτρίνας - πρότυπο αρχικής σελίδας

Στη συνέχεια, πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις »Ανάγνωση και κάτω Εμφανίζεται η πρώτη σελίδα στην κορυφή, επιλέξτε Μια στατική σελίδα. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη σελίδα που μόλις δημιουργήσατε.

Κριτική βιτρίνας - αρχική σελίδα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές κουμπί στο κάτω μέρος της σελίδας. Τώρα η αρχική σας σελίδα θα εμφανίσει τις κατηγορίες προϊόντων σας.

Επιλογές προσαρμογής

Υπό Εμφάνιση »Προσαρμογή, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα φόντου, τα στυλ κεφαλίδας, το χρώμα συνδέσμου, την τυπογραφία, τα στυλ κουμπιών και άλλες ρυθμίσεις για να κάνετε το κατάστημά σας δικό σας.

Το Storefront έχει αρκετές επιλογές για να δώσει στον ιστότοπό σας μια διαφορετική εμφάνιση, χωρίς να φουσκώνει με μια συντριπτική σειρά λειτουργιών, όπως πολλές άλλες προσθήκες.

Περιοχές Widget

Το Storefront περιλαμβάνει 6 περιοχές widget:

 • Κάτω από την κεφαλίδα: Εμφανίζει πλήρες πλάτος κάτω από την κεφαλίδα. Καλό για πώληση πανό και άλλα CTA
 • Πλευρική γραμμή: Εμφανίζει σε κάθε σελίδα και ανάρτηση, στα δεξιά ή στα αριστερά (μπορείτε να αλλάξετε την πλευρά κάτω Εμφάνιση »Προσαρμογή» Διάταξη)
 • Υποσέλιδο 1, 2, 3 και 4: εμφανίζεται σε τέσσερις στήλες στο υποσέλιδο, σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας

Έλεγχος βιτρίνας - περιοχές widget

Εύκολα επεκτάσιμο

Το WooCommerce και το Storefront είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής συνδυασμός με μια μεγάλη και υποστηρικτική κοινότητα. Υπάρχουν πολλά παιδικά θέματα, καθώς και δωρεάν και premium πρόσθετα διαθέσιμα εάν θέλετε να προσθέσετε συγκεκριμένες δυνατότητες ή να αλλάξετε την εμφάνιση του καταστήματός σας.

Οι επεκτάσεις προσθηκών περιλαμβάνουν:

 • Κριτικές: σας επιτρέπει να επισημάνετε τις καλύτερες κριτικές σας στην αρχική σας σελίδα ή σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας
 • Πίνακες τιμών: εμφανίστε τις δυνατότητες των προϊόντων και των υπηρεσιών σας με εντυπωσιακό τρόπο
 • Parallax ήρωας: προσθέστε μια προσοχή που τραβάει μεγάλη εικόνα στην αρχική σας σελίδα με εφέ παράλλαξης

Κριτική βιτρίνας - προσθήκες

Υπάρχουν επίσης πάνω από δώδεκα επίσημα παιδικά θέματα διαθέσιμα, τα οποία ειδικεύονται σε διαφορετική βιομηχανία ή θέση. Περιλαμβάνουν:

 • Γκαλερία: για καταστήματα μόδας και σχεδιασμού
 • Εξοδος: για καταστήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία
 • Κατάστημα με παιχνίδια: ένα διασκεδαστικό θέμα για παιδιά
 • Φαρμακείο: για τη βιομηχανία υγείας
 • Ξενοδοχειο: σχεδιασμένο για αυτούς που πωλούν υπηρεσίες και χρόνο κράτησης · ενσωματώνεται επίσης με το πρόσθετο WooCommerce Bookings

Κριτική βιτρίνας - παιδικά θέματα

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Το WooCommerce διαθέτει ένα ειδικό τμήμα του ιστότοπού του που διαθέτει τεκμηρίωση για όλα τα θέματα και τις προσθήκες τους, συμπεριλαμβανομένου του Storefront. Δικα τους Εγκατάσταση & Διαμόρφωση Το έγγραφο θα σας καθοδηγήσει στην εγκατάσταση και ρύθμιση του θέματος όπως είναι στο demo και θα σας δείξει πώς λειτουργούν οι κύριες λειτουργίες.

Οι χρήστες του δωρεάν θέματος Storefront μπορούν να δημοσιεύσουν στα φόρουμ υποστήριξης του WordPress.org εάν χρειάζονται βοήθεια. Η κοινότητα είναι πολύ ενεργή εκεί και τα περισσότερα αιτήματα υποστήριξης επιλύονται αρκετά γρήγορα.

Εάν αγοράσετε premium παιδικά θέματα ή προσθήκες από το WooCommerce, θα έχετε πρόσβαση στο Helpdesk όπου μπορείτε να ανοίξετε ένα εισιτήριο υποστήριξης.

Το σκορ μας

Το Storefront είναι ένα εξαιρετικό βασικό θέμα για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιούν την προσθήκη WooCommerce. Η ενσωμάτωση είναι απρόσκοπτη και διευκολύνει τη δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού διαδικτυακού καταστήματος.

Το θέμα είναι πολύ απλό, αλλά αυτό είναι σκόπιμο. Ο ελαφρύς σχεδιασμός του και χωρίς φούσκωμα διευκολύνει την επέκταση και την προσαρμογή για να ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες.

Οι χρήστες που θέλουν μια πιο μοναδική εμφάνιση ή χρειάζονται πιο προηγμένες επιλογές για το ηλεκτρονικό τους κατάστημα θα επωφεληθούν πιθανώς από την επένδυση σε ένα επίσημο παιδικό θέμα ή / και προσθήκες WooCommerce για το Storefront.

Δίνουμε στο Storefront 5 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Αποκτήστε το κατάστημα τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map