Αναπτύσσω

Το Evolve είναι ένα δημοφιλές θέμα WordPress που διατίθεται σε δωρεάν και premium εκδόσεις. Το Evolve διαθέτει πολλές επιλογές για την προσαρμογή κάθε λεπτομέρειας του ιστότοπού σας από τον πίνακα ελέγχου, χωρίς να απαιτείται κωδικός. Διαβάστε την κριτική μας Evolve για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις ρυθμίσεις και τις δυνατότητες αυτού του θέματος.


Evolve κριτική

Σχετικά με το Evolve

Το Evolve είναι ένα δημοφιλές δωρεάν θέμα WordPress από το Theme4Press. Υπάρχει επίσης μια premium έκδοση του θέματος που ξεκλειδώνει πολλές άλλες λειτουργίες και ρυθμίσεις.

Για να χρησιμοποιήσετε το θέμα Evolve, πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την προσθήκη Redux Framework. Το Redux είναι ένα πλαίσιο επιλογών που βοηθά τους προγραμματιστές να επιταχύνουν τη διαδικασία δημιουργίας θεμάτων και προσθηκών WordPress.

Αφού ενεργοποιήσετε το θέμα Evolve, θα δείτε ένα σφάλμα PHP στο επάνω μέρος της σελίδας και μια προτροπή για την εγκατάσταση της προσθήκης Redux Framework. Κατά την εγκατάσταση της προσθήκης, το σφάλμα θα πρέπει να εξαφανιστεί.

Χαρακτηριστικά του Evolve

Το Evolve διαθέτει ένα εκτεταμένο μενού λειτουργιών και ρυθμίσεων που μπορείτε να προσαρμόσετε. Η πρόσβαση στις περισσότερες δυνατότητες γίνεται μέσω των δύο Εμφάνιση »Προσαρμογή μενού και το Εμφάνιση »Επιλογές θέματος μενού. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά:

Επιλογές διάταξης και πλευρικής γραμμής

Το Evolve συνοδεύεται από πολλές επιλογές πλευρικής γραμμής για να σας δώσει ευελιξία στη διάταξη της σελίδας σας. Μπορείτε να επιλέξετε από:

 • πλήρες πλάτος
 • μόνο αριστερή πλευρική γραμμή
 • 2 αριστερές πλευρικές μπάρες
 • μόνο στη δεξιά πλευρική γραμμή
 • 3 δεξιές μπάρες
 • αριστερή και δεξιά πλευρική μπάρα

Evolve Review - επιλογές διάταξης σελίδας

Η διάταξη του ιστολογίου σας μπορεί επίσης να προσαρμοστεί ξεχωριστά.

Evolve Review - επιλογές διάταξης ιστολογίου

Επιλογές περιεχομένου πρώτης σελίδας

Για να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο στην πρώτη σελίδα, πρέπει να πλοηγηθείτε στο Εμφάνιση »Επιλογές θέματος» Πλαίσια περιεχομένου πρώτης σελίδας. Εδώ μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε ή να τα απενεργοποιήσετε και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα εικονίδια χρησιμοποιώντας εικονίδια Font Awesome.

Evolve Review - περιεχόμενο πρώτης σελίδας

Αμέτρητες επιλογές προσαρμογής σχεδιασμού

Κάθε περιοχή του ιστότοπού σας μπορεί να προσαρμοστεί από τον πίνακα ελέγχου.

Για παράδειγμα, οι επιλογές κεφαλίδας ιστότοπου περιλαμβάνουν:

 • αλλάξτε τις τιμές της επένδυσης (απόσταση στα αριστερά, δεξιά, πάνω και κάτω μέρος της κεφαλίδας)
 • επιτρέπω κουτί αναζήτησης
 • προσαρμόστε την αδιαφάνεια (ώστε να μπορείτε να δείτε το φόντο σας μέσω της κεφαλίδας)
 • ενεργοποίηση κολλώδους κεφαλίδας
 • απόκρυψη του τίτλου του ιστολογίου σας
 • μετακινήστε το tagline δίπλα, πάνω ή κάτω από τον τίτλο. ή να το κρύψετε
 • προσαρμόστε το διάστημα μεταξύ των στοιχείων του μενού
 • αλλάξτε τον αριθμό των στηλών widget στην κεφαλίδα (0, 1, 2, 3 ή 4)

Evolve Review - επιλογές επιλογών

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ξεχωριστές γραμματοσειρές και χρώματα για τον τίτλο του ιστολογίου σας, τον τίτλο ανάρτησης, τα μενού, τα γραφικά στοιχεία και άλλα.

Ενσωματωμένα ρυθμιστικά

Το Evolve περιλαμβάνει υποστήριξη για πολλά πρόσθετα ρυθμιστικών, και διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο Bootstrap Slider που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην δωρεάν έκδοση.

Μεταβείτε στο Εμφάνιση »Επιλογές θέματος» Slider Bootstrap »Slides για να δημιουργήσετε το ρυθμιστικό σας. Από εκεί μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας εικόνες και να προσαρμόσετε τους τίτλους διαφανειών, τις περιγραφές και τον κωδικό κουμπιού.

Evolve Review - ρυθμιστικό

Στην δωρεάν έκδοση του Evolve, μπορείτε να προσθέσετε μόνο έως 5 διαφάνειες.

Υπάρχει επίσης ένα widget Carousel Slider. Εμφανίζει το ίδιο ρυθμιστικό που ρυθμίσατε στις παραπάνω επιλογές – στο γραφικό στοιχείο, θα δείτε απλώς τον ακατέργαστο HTML. Ωστόσο, το ρυθμιστικό δεν εμφανίζεται καλά σε μικρές περιοχές όπως η πλευρική γραμμή σας.

Evolve Review - ρυθμιστικό widget τι

Evolve Review - ρυθμιστικό widget τι

Ενσωματωμένη φόρμα επικοινωνίας

Σύμφωνα με το Εμφάνιση »Επιλογές θέματος» Επικοινωνία μενού, μπορείτε να ρυθμίσετε μια σελίδα επαφής που περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο χάρτη Google με την τοποθεσία της επιχείρησής σας.

Υπάρχει επίσης ένα απλό ενσωματωμένο Φόρμα Επικοινωνίας που επιτρέπει στους επισκέπτες να σας στέλνουν email.

Ξεκλειδώστε περισσότερες δυνατότητες με το Evolve+

Καθώς ρυθμίζετε το θέμα Evolve, θα παρατηρήσετε ότι πολλές από τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες είναι κλειδωμένες και λένε “Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο με την έκδοση evolve + Premium.” Αγοράζοντας μια άδεια για την premium έκδοση του θέματος, το Evolve +, θα ξεκλειδώσετε όλες αυτές τις δυνατότητες.

Evolve Review - κλειδωμένες λειτουργίες

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Όλες οι διαθέσιμες επιλογές με το θέμα Evolve μπορεί να είναι αρκετά συντριπτικές. Το Theme4Press διαθέτει τεκμηρίωση των κύριων δυνατοτήτων και ρυθμίσεων στον ιστότοπό του, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών με στιγμιότυπα οθόνης για να σας καθοδηγήσει στη ρύθμιση του θέματος.

Ορισμένες λειτουργίες φαίνεται να λείπουν από την τεκμηρίωση, και είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθείτε και να βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε, καθώς δεν υπάρχει τρόπος αναζήτησης μέσω της τεκμηρίωσης.

Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη τόσο στα φόρουμ υποστήριξης του WordPress.org όσο και στον ιστότοπο Theme4Press. Το προσωπικό υποστήριξης ανταποκρίνεται και τα περισσότερα νήματα απαντώνται εντός περίπου μιας ημέρας και επιλύονται γρήγορα.

Το σκορ μας

Το Evolve μπορεί να είναι ένα καλό θέμα για όσους αναζητούν ένα πολύ προσαρμόσιμο θέμα, που δεν θέλουν να μάθουν κανέναν κώδικα. Ωστόσο, υπάρχει μια απότομη καμπύλη μάθησης για να συνηθίσετε την πλοήγηση σε όλες τις δυνατότητες και τις ρυθμίσεις και τις επιλογές. Το Evolve δεν είναι γρήγορο ή εύκολο στη ρύθμιση – θα χρειαστεί λίγος χρόνος.

Τα μενού καθίστανται δυσκολότερα στην πλοήγηση από όλες τις κλειδωμένες λειτουργίες premium που αναφέρονται στο δωρεάν θέμα. Θα ήταν πιο φιλικό προς το χρήστη να αποκρύψετε αυτές τις δυνατότητες ή τουλάχιστον να επισημάνετε με σαφήνεια τα στοιχεία μενού στο δωρεάν θέμα.

Ορισμένες από τις λειτουργίες του Evolve θα εφαρμοστούν καλύτερα χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο, όπως το ενσωματωμένο ρυθμιστικά εικόνων και Φόρμα Επικοινωνίας. Ένα ειδικό πρόσθετο έχει συνήθως περισσότερες επιλογές και είναι καλύτερο στη συγκεκριμένη λειτουργία του από ένα θέμα που προσπαθεί να κάνει τα πάντα. Και αν αποφασίσετε να αλλάξετε το θέμα σας σε οποιοδήποτε σημείο στο μέλλον, όλο το περιεχόμενο και οι ρυθμίσεις σας θα χαθούν.

Δίνουμε στο Evolve 3 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Εκτέλεση
Αξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 0,0 / 5,0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 2.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Αποκτήστε εξέλιξη τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map