Προσαρμογή

Το Customizr είναι ένα πολύ δημοφιλές δωρεάν θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτο και εύκολο στην προσαρμογή χωρίς να γνωρίζει κανέναν κωδικό. Υπάρχει επίσης μια premium έκδοση, το Customizr Pro, που προσθέτει ακόμη περισσότερες επιλογές προσαρμογής. Μάθετε αν αυτό είναι το θέμα που αναζητάτε στην κριτική Customizr.


Αναθεώρηση Customizr

Σχετικά με το Customizr

Το Customizr είναι ένα θέμα WordPress που αναπτύχθηκε από το Press Customizr, τους δημιουργούς του δημοφιλούς θέματος Hueman και πολλά πρόσθετα του WordPress.

Το Press Customizr εστιάζει στη δημιουργία θεμάτων που είναι εύχρηστα και προσαρμόσιμα, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε κανέναν κωδικό. Πολλές προσαρμογές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου χωρίς να χρειάζεται καν να κοιτάξετε τον κώδικα του ιστότοπού σας. Τα θέματα τους είναι από τα πιο δημοφιλή στον κατάλογο WordPress.org.

Χαρακτηριστικά του Customizr

Το Customizr περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν στον ιστότοπό σας μια μοναδική εμφάνιση.

Πλήρης ανταπόκριση

Όλες οι δυνατότητες του θέματος Customizr ανταποκρίνονται πλήρως στην εμφάνιση σε οποιαδήποτε οθόνη μεγέθους. Παίρνετε επίσης τον έλεγχο για το εάν σας πλαϊνές μπάρες εμφανίζονται πριν ή μετά το περιεχόμενο σε μια οθόνη κινητού.

Πολλές επιλογές προσαρμογής

Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του θέματος Customizr (εξ ου και το όνομα): προσθέτει πολύ περισσότερες επιλογές στο WordPress Εμφάνιση »Προσαρμογή μενού.

Customizr Review - Εμφάνιση Προσαρμογή μενού

Από αυτό το μενού, μπορείτε να κάνετε κάθε είδους αλλαγές στον ιστότοπό σας κατά την προβολή μιας ζωντανής προεπισκόπησης.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα εξής:

 • χρώματα ιστότοπου
 • σύνδεσμοι κοινωνικών μέσων
 • επιλογές μενού
 • στυλ συνδέσμου
 • ρυθμίσεις εικόνας
 • γραμματοσειρές
 • …και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Με την έκδοση Pro του θέματος, έχετε επίσης περισσότερες επιλογές για το στυλ γραμματοσειρών και αναρτήσεων ιστολογίου.

Το Customizr Pro σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε τις πιστώσεις υποσέλιδου από το Εμφάνιση »Προσαρμογή μενού. Χωρίς αυτήν την επιλογή, μπορείτε να προσαρμόσετε μόνο τις πιστώσεις υποσέλιδου προσθέτοντας κώδικα στο αρχείο functions.php ή χρησιμοποιώντας μια προσθήκη που σας επιτρέπει να το κάνετε.

Επιλογές Περιοχών Widget και Sidebar

Το Customizr περιλαμβάνει 5 περιοχές widget:

 • Αριστερή πλευρική γραμμή
 • Δεξιά πλευρική γραμμή
 • 3 περιοχές widget υποσέλιδου

Τα γραφικά στοιχεία υποσέλιδου εμφανίζονται σε κάθε σελίδα σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας, σε τρεις στήλες.

Για κάθε ανάρτηση ή σελίδα, μπορείτε να αποφασίσετε αν θα χρησιμοποιήσετε μια αριστερή πλευρική γραμμή, μια δεξιά πλευρική γραμμή ή και τα δύο.

Δημιουργία ρυθμιστικών εικόνων

Το Customizr περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε απλά ρυθμιστικά εικόνας για τοποθέτηση στην πρώτη σας σελίδα ή να προσθέτετε σε οποιαδήποτε σελίδα ή ανάρτηση.

Για να δημιουργήσετε ένα ρυθμιστικό, πρέπει να πάτε στο Βιβλιοθήκη πολυμέσων και κάντε κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα θέλετε να συμπεριλάβετε στο ρυθμιστικό.

Στο κάτω μέρος της σελίδας, θα δείτε μια νέα επιλογή Προσθήκη σε ένα ρυθμιστικό.

Customizr Review - προσθέστε ένα νέο ρυθμιστικό

Κάντε κλικ στο Οχι ρυθμιστικό για να το μετατρέψετε σε ναι και παρακάτω θα εμφανιστεί μια σειρά από νέες επιλογές. Θα δείτε ότι μπορείτε να προσθέσετε ένα κουμπί παρότρυνσης για δράση και να το συνδέσετε με το περιεχόμενό σας ή έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο.

Φροντίστε να ονομάσετε το ρυθμιστικό σας στο τελευταίο πεδίο και κάντε κλικ στο Προσθέστε ένα ρυθμιστικό κουμπί όταν τελειώσετε να κάνετε επιλογές.

Θα δείτε το ρυθμιστικό σας να εμφανίζεται στο κάτω μέρος, μαζί με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο προσθήκης περισσότερων διαφανειών. Βασικά, πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία επεξεργασίας κάθε εικόνας που θέλετε να προσθέσετε στο ρυθμιστικό σας.

Customizr Review - δημιουργήθηκε ρυθμιστικό

Προσαρμογέας πλέγματος

Στην αρχική σας σελίδα, μπορείτε να εμφανίσετε τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις σας ως λίστα ή πλέγμα. Μπορείτε να προσαρμόσετε επιλογές όπως ο αριθμός των στηλών (από 1 έως 4) ή εάν θα εμφανίζονται μικρογραφίες των επιλεγμένων εικόνων.

Με το Customizr Pro, έχετε πολλές ακόμη επιλογές για να διαλέξετε, καθώς και 21 διαφορετικά εφέ hover. Τα διαφορετικά εφέ αιωρήματος καθορίζουν τον τρόπο εμφάνισης του αποσπάσματος της ανάρτησής σας και προσθέτει διαφορετικά εφέ κίνησης όταν ένας χρήστης θέτει σε λειτουργία τη μικρογραφία.

Επιλογές ταχύτητας και απόδοσης

Το Customizr περιλαμβάνει επίσης μερικές επιλογές για τη βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης σελίδας του ιστότοπού σας.

Στο μενού Προσαρμογή στην ενότητα Επιλογές για προχωρημένους »Παραστάσεις ιστότοπου, Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ελαχιστοποιημένα φύλλα στυλ και να περιμένετε να φορτώσετε εικόνες σε κύλιση αντί για τη φόρτωση της σελίδας.

Customizr Review - ρυθμίσεις απόδοσης

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Το Customizr Pro διαθέτει εκτενή τεκμηρίωση, συχνές ερωτήσεις και άρθρα αντιμετώπισης προβλημάτων που διατίθενται στον επίσημο ιστότοπο. Υπάρχουν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης κάθε δυνατότητας και βοήθεια για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα.

Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος σάς παρέχει πρόσβαση στην υποστήριξη μέσω email. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ξεχωριστά προηγμένη υποστήριξη, είτε εφάπαξ είτε σε μηνιαία βάση.

Για τους χρήστες του δωρεάν θέματος, η υποστήριξη περιορίζεται στα φόρουμ υποστήριξης κοινότητας στο WordPress.org. Δεδομένου ότι το θέμα είναι τόσο δημοφιλές, η κοινότητα είναι σχετικά ενεργή και μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που συναντάτε. Οι προγραμματιστές παρέχουν επίσης βασική υποστήριξη στα φόρουμ.

Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα φόρουμ υποστήριξης premium που έχουν καταργηθεί τώρα για να δείτε εάν οι προγραμματιστές έχουν επιλύσει παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν.

Το σκορ μας

Το Customizr είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα στον κατάλογο WordPress.org, με πάνω από 100.000 ενεργές εγκαταστάσεις. Η δημοτικότητά του οφείλεται στην τεράστια γκάμα επιλογών προσαρμογής, επιτρέποντάς σας να δώσετε στον ιστότοπό σας μια μοναδική εμφάνιση χωρίς να απαιτείται να μάθετε κανέναν κώδικα.

Λόγω όλων των διαθέσιμων επιλογών, το μενού Customizr μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να πλοηγηθείτε – μπορεί να είναι δύσκολο να θυμάστε πού πρέπει να πάτε για να αλλάξετε μια συγκεκριμένη επιλογή και δεν υπάρχει τρόπος αναζήτησης στο μενού.

Ορισμένες από τις επιλογές είναι επίσης λίγο αινιγματικές, όπως η δυνατότητα τυχαιοποίησης των χρωμάτων σε κάθε σελίδα ή απενεργοποίηση της βελτιστοποίησης απόδοσης. Δεν είμαστε σίγουροι γιατί οποιοσδήποτε χρήστης θα έκανε αυτές τις επιλογές.

Ενώ το Customizr σάς προσφέρει πολλές δυνατότητες, ένα από τα μειονεκτήματα της ενσωμάτωσης αυτών των λειτουργιών σε ένα θέμα είναι ότι θα χάσετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις σας εάν αποφασίσετε να αλλάξετε θέματα στο μέλλον. Για παράδειγμα, αντί να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο ρυθμιστικό Customizr, προτείνουμε ένα ρυθμιστικό όπως Μονόλογος, το οποίο είναι πιο γρήγορο, πιο εύκολο στη χρήση και έχει περισσότερες επιλογές – και λειτουργεί με οποιοδήποτε θέμα.

Δίνουμε στο Customizr 4 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Λήψη Customizr τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map