Προεξοχή

Το Salient είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα premium που διατίθενται στο Themeforest. Αυτό το εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα πολλαπλών χρήσεων περιλαμβάνει πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες όπως κινούμενες εικόνες σελίδων, ρυθμιστικά και έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης χαρτοφυλακίου. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στην κριτική μας.


Αξιοσημείωτη κριτική

Σχετικά με το Salient

Το Salient είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και υψηλής βαθμολογίας θέματα στο Themeforest, με περισσότερες από 50.000 πωλήσεις. Έχει αναπτυχθεί από το ThemeNectar.

Το Salient απαιτεί την προσθήκη του Salient Visual Composer για να λειτουργήσει. Μετά την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση της προσθήκης, θα λάβετε μια ειδοποίηση ως εξής:

Αξιοσημείωτη αναθεώρηση - απαιτούνται πρόσθετα

Μπορείτε να κάνετε κλικ Ξεκινήστε την εγκατάσταση προσθηκών να αποφασίσει ποια θα εγκαταστήσει και θα ενεργοποιήσει.

Αν και συνιστά τα πρόσθετα Φόρμα Επικοινωνίας 7 και WooCommerce, δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιείτε. Διαπιστώσαμε ότι η προσθήκη της φόρμας επικοινωνίας 7 είναι περιορισμένη στις δυνατότητες και όχι πολύ φιλική προς το χρήστη και συνιστούμε τη χρήση WPForms αντι αυτου. Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική φόρμας επικοινωνίας 7 για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την προσθήκη.

Το WooCommerce είναι απαραίτητο μόνο εάν πρόκειται να πουλήσετε προϊόντα ή υπηρεσίες από τον ιστότοπό σας.

Χαρακτηριστικά του Salient

Το Salient έχει πολλές επιλογές για να προσαρμόσει πλήρως την εμφάνιση του ιστότοπού σας. Ακολουθούν μερικές από τις δυνατότητες που ξεχωρίζουν αυτό το θέμα από το πλήθος:

Τεράστιο πλαίσιο επιλογών

Αφού εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε το Salient, θα δείτε ένα νέο στοιχείο μενού στον πίνακα ελέγχου σας. Υπό Σημαντικό »Γενικές ρυθμίσεις, μπορείτε να δείτε όλες τις νέες διαθέσιμες επιλογές.

Αξιοσημείωτη αναθεώρηση - επιλογές

Μπορείς να διαλέξεις:

 • στυλ και εικονίδιο κουμπιού
 • χρώματα φόντου και γραμματοσειράς
 • τυπογραφία
 • χρώματα κεφαλίδας, επένδυση και αδιαφάνεια
 • υποσέλιδο στηλών και πιστωτικό κείμενο
 • …κι αλλα

Μεταβάσεις σελίδας και κινούμενες εικόνες

Το Salient περιλαμβάνει έναν αριθμό μετάβασης σελίδας και εφέ κίνησης για τον ιστότοπό σας.

Από προεπιλογή, η τρέχουσα σελίδα θα εξασθενίσει όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα κινούμενο εικονίδιο φόρτωσης μέχρι να φορτωθεί η επόμενη σελίδα.

Μπορείτε να αλλάξετε το εφέ εξασθένισης σε εφέ “αποκάλυψη κεντρικής μάσκας”, αποκαλύπτοντας τη νέα σελίδα που επεκτείνεται από το κέντρο.

Εάν κολλήσετε με το εικονίδιο φόρτωσης, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του εικονιδίου ή να επιλέξετε να ανεβάσετε το δικό σας προσαρμοσμένο εικονίδιο (όπως το λογότυπό σας). Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την κινούμενη εικόνα από ένα προεπιλεγμένο γύρισμα σε εφέ «ομαλή περιστροφή».

Αξιοσημείωτη αναθεώρηση - μεταβάσεις σελίδας

Παγκόσμιο κουμπί παρότρυνσης για δράση

Στο Σημαντικό »Παρότρυνση για δράση μενού, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ενότητα “παρότρυνση για δράση” που θα εμφανίζεται ακριβώς πάνω από το υποσέλιδο σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το κείμενο, το χρώμα του κουμπιού, τον σύνδεσμο και να το αποκλείσετε από την εμφάνιση σε συγκεκριμένες σελίδες.

Αξιοσημείωτη αναθεώρηση - ρυθμίσεις κουμπιού παρότρυνσης για δράση

Σημαντικός οπτικός συνθέτης

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Salient απαιτεί τη χρήση της προσθήκης Salient Visual Composer.

Το Visual Composer είναι ένα πρόσθετο δημιουργίας σελίδας μεταφοράς και απόθεσης για WordPress. Η έκδοση Salient σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον οπτικό επεξεργαστή τόσο για δημοσιεύσεις όσο και για σελίδες και περιλαμβάνει μερικές μοναδικές επιλογές.

Αξιοσημείωτη κριτική - οπτικός συνθέτης

Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας για το τυπικό plugin Visual Composer εδώ.

Ενσωματωμένο ρυθμιστικό

Μετά την εγκατάσταση του θέματος, θα παρατηρήσετε μερικές νέες επιλογές μενού, όπως Ολισθητικό σπίτι και Nectar Slider.

Για να ενεργοποιήσετε το ρυθμιστικό αρχικής σελίδας, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα χρησιμοποιώντας ένα από τα πρότυπα της αρχικής σελίδας.

Αξιοσημείωτη κριτική - πρότυπα σελίδας

Τότε πρέπει να πάτε Ρυθμίσεις »Ανάγνωση και ορίστε αυτήν τη σελίδα ως στατική πρώτη σελίδα σας.

Μπορείτε να προσθέσετε διαφάνειες στο ρυθμιστικό αρχικής σελίδας μεταβαίνοντας στο Home Slider »Προσθήκη νέου. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε εικόνες ή βίντεο για να προσθέσετε και να εισαγάγετε κείμενο και κουμπιά λεζάντας αν θέλετε.

Οι εικόνες πρέπει να έχουν πλάτος μεταξύ 1600-2000 εικονοστοιχείων και ύψος 700 εικονοστοιχείων. Εάν είναι μεγαλύτερα από 700 εικονοστοιχεία, θα περικοπούν σε ευρύτερα μεγέθη οθόνης. Ανεξάρτητα από το πλάτος, η εικόνα θα τεντωθεί για να ταιριάζει σε ολόκληρη την οθόνη, έτσι οι μικρότερες εικόνες θα φαίνονται πολύ pixelated σε μεγαλύτερες οθόνες.

Για να αλλάξετε το στυλ και τις λειτουργίες του ρυθμιστικού, πρέπει να πάτε Σημαντικό »Home Slider. Εδώ μπορείτε να προσαρμόσετε τις κινούμενες εικόνες, τις ρυθμίσεις αυτόματης αναπαραγωγής, την ταχύτητα κ.λπ..

Nectar Slider

Το Nectar Slider μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλες τοποθεσίες εκτός από την αρχική σελίδα. Περιλαμβάνει πολλές περισσότερες επιλογές από το Home Slider.

Οι διαφάνειες σας εμφανίζονται ανά Τοποθεσία (οι τοποθεσίες λειτουργούν σαν κατηγορίες). Έτσι, για να δημιουργήσετε ένα ρυθμιστικό, πρέπει να προσθέσετε όλες τις διαφάνειες σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Για να χρησιμοποιήσετε το Nectar Slider, πρέπει να το τοποθετήσετε με έναν σύντομο κωδικό.

Κατά την επεξεργασία οποιασδήποτε ανάρτησης ή σελίδας, θα δείτε ένα μπλε Σύντομος Νέκταρ κουμπί.

Αξιοσημείωτη κριτική - νέκταρ συντομεύσεις

Μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, να επιλέξετε τις επιλογές σας για να εμφανιστεί το ρυθμιστικό Nectar που δημιουργήσατε. Επιλέξτε “Nectar Slider” στην ενότητα “Elements” και, στη συνέχεια, στην περιοχή “Location” επιλέξτε την τοποθεσία στην οποία προσθέσατε όλες τις διαφάνειες σας.

Αξιοσημείωτη αναθεώρηση - ρυθμιστικό νέκταρ

(Εάν αναζητάτε έναν ευκολότερο τρόπο δημιουργίας ρυθμιστικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με οποιοδήποτε θέμα, σας προτείνουμε να το κάνετε Πρόσθετο Soliloquy.)

Τύπος προσαρμοσμένου ταχυδρομείου

Το Salient έρχεται με έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης που προορίζεται για το χαρτοφυλάκιό σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το στυλ και την εμφάνιση των στοιχείων του χαρτοφυλακίου σας Σημαντικό »Χαρτοφυλάκιο, και προσθέστε τα στοιχεία του χαρτοφυλακίου σας μεταβαίνοντας στο Χαρτοφυλάκιο »Προσθήκη νέου. Στοιχεία χαρτοφυλακίου μπορούν να εκχωρηθούν κατηγορίες και ετικέτες, όπως και οι δημοσιεύσεις.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι επειδή αυτός ο τύπος προσαρμοσμένης ανάρτησης χαρτοφυλακίου έχει συγκεκριμένο θέμα, θα χάσετε όλες τις πληροφορίες του χαρτοφυλακίου σας εάν αλλάξετε ποτέ θέματα.

Υποστήριξη και τεκμηρίωση

Έξι μήνες υποστήριξης από τον προγραμματιστή περιλαμβάνονται στην αγορά του Salient. Η υποστήριξη διατίθεται μέσω συστήματος εισιτηρίων.

Το Salient συνοδεύεται από ένα έγγραφο PDF 16 σελίδων που παρέχει μια βασική επισκόπηση των κύριων λειτουργιών και ρυθμίσεων του θέματος.

Αλλά αν θέλετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και περιηγήσεις, πρέπει να παρακολουθήσετε τα βίντεο εκμάθησης. Δυστυχώς για όσους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βίντεο ή προτιμούν να μην το κάνουν, δεν υπάρχουν διαθέσιμα αντίγραφα ή γραπτά σεμινάρια.

Πολλές κρίσιμες οδηγίες για τη χρήση του θέματος είναι διαθέσιμες μόνο σε μορφή βίντεο και πολλά από τα βίντεο έχουν διάρκεια πάνω από 10 λεπτά. Έτσι, δεν υπάρχει τρόπος να αναζητήσετε το συγκεκριμένο κομμάτι των πληροφοριών που χρειάζεστε – πρέπει να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο (και ελπίζουμε ότι έχει αυτό που χρειάζεστε, ώστε να μην χάνετε περισσότερο χρόνο).

Εάν προτιμάτε τα γραπτά μαθήματα από το βίντεο, αυτό πιθανώς δεν είναι το θέμα για εσάς.

Το σκορ μας

Το Salient είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα στο Themeforest και έχει πολύ υψηλή βαθμολογία.

Εάν δεν θέλετε να μάθετε κανέναν κώδικα, αλλά θέλετε ένα θέμα που να είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο σε κάθε πτυχή, το Salient μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Έχει μερικά μοναδικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως τα κινούμενα σχέδια μετάβασης σελίδας, που θα κάνουν τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει.

Ένα πιθανό ζήτημα που μπορεί να έχετε με το θέμα Salient (εκτός από την έλλειψη γραπτών οδηγών) είναι ότι εάν αποφασίσετε ποτέ να αλλάξετε θέματα, όλες οι πληροφορίες που εισαγάγατε στις λειτουργίες του συγκεκριμένου θέματος θα χαθούν. Αυτό περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιό σας, τα ρυθμιστικά, τις σελίδες που έχουν δημιουργηθεί με τον οπτικό συνθέτη και κάθε άλλη δυνατότητα Salient. Σύμφωνα με τις οδηγίες του WordPress, πρέπει να δημιουργηθεί επιπλέον λειτουργικότητα με πρόσθετα και όχι θέματα, λόγω αυτού του ζητήματος.

Δίνουμε στο Salient 4 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Λήψη τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map