Νίμβα

Θέλετε ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων για τον ιστότοπό της επιχείρησής σας; Το Nimva είναι ένα πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα WordPress που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στον ιστότοπό σας. Στην κριτική μας Nimva, θα σας δείξουμε τις δυνατότητες του θέματος και θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε αν είναι το καλύτερο θέμα WordPress για τον ιστότοπό σας.


Αναθεώρηση Nimva

Σχετικά με τη Nimva

Το Nimva είναι ένα καθαρό, μοντέρνο και πολυχρηστικό θέμα που εστιάζει δημιουργία ιστολογίου WordPress, επιχειρηματικός ιστότοπος ή οποιοσδήποτε άλλος τύπος ιστότοπου. Είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο θέμα που προσελκύει την προσοχή των χρηστών σας με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του και τις διαφορετικές διατάξεις του. Το Nimva διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για να κάνει αυτό το θέμα το τέλειο για τον ιστότοπό σας.

Χαρακτηριστικά του Nimva

Το Nimva είναι ένα ανταποκρινόμενο θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που συνοδεύεται από τόνους εξαιρετικών δυνατοτήτων για τη δημιουργία του τέλειου ιστότοπου. Αυτό το θέμα είναι γεμάτο με πολλές επιλογές θέματος, καθιστώντας πολύ εύκολο να προσαρμοστεί από οποιονδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει καθόλου κωδικοποίηση.

Ακολουθούν ορισμένες βασικές δυνατότητες που κάνουν το θέμα Nimva μια εξαιρετική επιλογή για τον ιστότοπό σας.

Προηγμένες επιλογές θέματος

Με τη διεπαφή Επιλογές θέματος για προχωρημένους του θέματος Nimva, έχετε 20 ενότητες που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε τη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα του θέματος στις μικρότερες λεπτομέρειες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές θέματος για να ενεργοποιήσετε τον νέο ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά και να αρχίσετε να προσαρμόζετε τον ιστότοπό σας με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού.

Προσαρμογή

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη από τη χρήση του Nimva είναι ότι σας δίνει τη δύναμη να προσαρμόσετε τις παλέτες χρωμάτων σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Εκτός από τα χρώματα του φόντου και της κύριας γραμματοσειράς, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα χρώματα του φόντου και της σκιάς του ρυθμιστικού, της γραμμής προόδου και άλλων. Για να προσαρμόσετε τα χρώματα, μεταβείτε στο Επιλογές θέματος Nimva »Σχέδιο χρωμάτων.

Αναθεώρηση Nimva - Χρώμα

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις προσαρμοσμένες επιλογές χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους προεπιλεγμένους συνδυασμούς χρωμάτων. Αυτή η επιλογή είναι βολική αν δεν είστε πολύ σίγουροι για την χρωματική σας έννοια. Για να προσαρμόσετε τους συνδυασμούς χρωμάτων, μπορείτε να μεταβείτε στη διεύθυνση Επιλογές θέματος Nimva »Σχέδιο χρωμάτων.

Το Nimva περιλαμβάνει κάποια εύχρηστη επιλογή προσαρμογής γραμματοσειρών στις επιλογές θεμάτων Nimva. Μπορείτε να επιλέξετε από δεκάδες διαφορετικές επιλογές γραμματοσειράς και χρώματα. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε ανεξάρτητα τα στυλ γραμματοσειράς σώματος και κεφαλίδας.

Layer Slider

Το Nimva έρχεται με ένα premium slider plugins: Layer Slider. Η προσθήκη είναι 100% ευαίσθητη και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικές, εντυπωσιακές διαφάνειες για να αναδείξετε το περιεχόμενό σας. Μπορείτε εύκολα να αντιστοιχίσετε οποιοδήποτε ρυθμιστικό που δημιουργείτε σε αναρτήσεις, σελίδες ή στοιχεία χαρτοφυλακίου με λίγα μόνο κλικ.

Responsive και Retina Ready

Έχοντας ένα θέμα που δεν αποκρίνεται μπορεί να απογοητεύσει τους χρήστες σας και μπορεί να προκαλέσει χαμηλότερα επίπεδα ταξινομήσεις μηχανών αναζήτησης οπότε το να έχετε ένα θέμα που να ανταποκρίνεται σε κινητά είναι πολύ σημαντικό. Και το Nimva ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές, που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα βελτιστοποιηθεί τέλεια για κάθε πρόγραμμα περιήγησης, συσκευή και μέγεθος οθόνης. Επίσης, το Nimva είναι Retina έτοιμο, που σημαίνει ότι οι εικόνες σας θα παραμείνουν ευκρινείς σε όλες τις συσκευές.

WooCommerce

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε την πώληση προϊόντων στον ιστότοπό σας, το Nimva είναι συμβατό με το WooCommerce.

Ένα θέμα έτοιμο για το WooCommerce σημαίνει ότι το κατάστημα θα φαίνεται ωραίο χωρίς να χρειάζεται να το στυλ του χρήστη με το CSS. Σας δίνει τη δυνατότητα με δυνατότητες όπως η πώληση και η διασταύρωση, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Είναι επίσης φιλικό προς κινητά, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δημιουργία διαφορετικών εκδόσεων για διαφορετικές συσκευές.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το δωρεάν πρόσθετο WooCommerce που συνοδεύει την αγορά σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την πώληση των προϊόντων σας και κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Έτοιμη μετάφραση

Το Nimva είναι ένα πολύγλωσσο θέμα, είναι έτοιμο να μεταφραστεί σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε. Μεταφράστε τον ιστότοπό σας στη γλώσσα της επιλογής σας και άνεση με αυτό το υπέροχο χαρακτηριστικό.

Σύρετε και αποθέστε το Εργαλείο δημιουργίας σελίδων

Δεν χρειάζεστε δεξιότητες κωδικοποίησης όταν πρόκειται για το θέμα Nimva. Χρησιμοποιήστε τον ισχυρό Visual Composer για να δημιουργήσετε εκπληκτικές σελίδες για τον ιστότοπό σας μεταφέροντας και αποθέτοντας τα στοιχεία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο συνθέτη.

Επανεξέταση Nimva - Drag and Drop Builder

Ιστορικό

Βελτιώστε τη σχεδίαση του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας το Parallax Backgrounds. Η προσθήκη παρασκηνικού φόντου σε οποιαδήποτε σελίδα, θέση ή χαρτοφυλάκιο θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες σας.

Επίσης, με το Ιστορικό βίντεο μπορείτε να προσθέσετε στυλ στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να προσθέσετε φόντα βίντεο απευθείας από το YouTube για ολόκληρο τον ιστότοπό σας ή μόνο για μία σελίδα ή ανάρτηση.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Η αγορά του Nimva σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε δωρεάν υποστήριξη διάρκειας 24/7. Εκπαιδευτικά βίντεο είναι επίσης διαθέσιμα στο YouTube για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά το θέμα Nimva.

Το θέμα Nimva συνοδεύεται από μια εκτενή γραπτή τεκμηρίωση που καλύπτει κάθε πτυχή του θέματος.

Με κάθε αντίγραφο του θέματος Nimva λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις διάρκειας ζωής που λαμβάνονται αυτόματα και εγκαθίστανται στον ιστότοπό σας.

Το Nimva είναι διαθέσιμο με εφάπαξ χρέωση 59 $. Όταν αγοράζετε το Nimva, έχετε πρόσβαση σε τόνους διαφορετικών premium plugins που θα σας εξοικονομήσουν πάνω από 150 $.

Το σκορ μας

Το Nimva είναι ένα καθαρό, μοντέρνο, θέμα πολλαπλών χρήσεων, ιδανικό για επιχειρηματικούς ιστότοπους, ιστότοπους καταστημάτων και χρήστες που θέλουν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε έναν τακτοποιημένο ιστότοπο χαρτοφυλακίου. Το θέμα αποστέλλεται επίσης με ένα εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη διάταξη με ευκολία, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο διατάξεων χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε έναν προγραμματιστή. Η εύκολη ρύθμιση του θέματος θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία. Σίγουρα θα ξεχωρίζετε από το πλήθος και δεν θα σας απογοητεύσει.

Δίνουμε στη Nimva 5 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Λήψη Nimva τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map