Ακτιβέλο

Το Activello είναι ένα δημοφιλές θέμα ιστολογίου WordPress στον επίσημο κατάλογο θεμάτων WordPress. Πρόκειται για ένα ελάχιστο θέμα blog WordPress πολλαπλών χρήσεων που δημιουργήθηκε από το Colorlib, ένα δημοφιλές κέντρο θεμάτων WordPress. Σε αυτήν την κριτική Activello, ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητές της και να αναλύσουμε εάν είναι το καλύτερο θέμα για τον ιστότοπό σας.


Κριτική θέματος Activello

Σχετικά με το θέμα Activello

Με 20000+ ενεργές εγκαταστάσεις, Ακτιβέλο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν θέματα blog WordPress πολλαπλών χρήσεων.

Αυτό το θέμα αναπτύχθηκε από την Colorlib, μια ομάδα επαγγελματιών σχεδιαστών ιστοσελίδων και προγραμματιστών που ειδικεύονται στη δημιουργία δωρεάν και premium θεμάτων WordPress.

Χαρακτηριστικά του Activello

Εάν ψάχνετε για ένα δωρεάν θέμα ιστολογίου με πολλά ενσωματωμένα πρότυπα και ρυθμιστικό, το Activello μπορεί να είναι ιδανικό. Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στις δυνατότητες του θέματος Activello.

Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός

Ακτιβέλο Το θέμα έχει δημιουργηθεί με μια πρώτη προσέγγιση για κινητά. Έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας το πλαίσιο frontend BootStrap 3, έτσι ώστε το ιστολόγιό σας να φαίνεται υπέροχο σε όλες τις συσκευές ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης.

Εργαλείο προσαρμογής WordPress

Το Activello χρησιμοποιεί τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του WordPress Customizer, γεγονός που διευκολύνει ακόμη και τους αρχάριους να προσαρμόσουν την εμφάνιση του θέματος.

Στο προεπιλεγμένο εργαλείο προσαρμογής, μπορείτε να ρυθμίσετε το ρυθμιστικό που έχετε επιλέξει, να αλλάξετε πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων, να αλλάξετε χρώμα φόντου και εικόνα κ.λπ..

Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στις ρυθμίσεις προσαρμογής παρακάτω.

Activello Review - ρυθμίσεις προσαρμογής

 • Επιλογές Activello: Θα βρείτε διάφορες επιλογές για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις διάταξης, να επιλέξετε το ρυθμιστικό και να προσθέσετε προσαρμοσμένο CSS στο θέμα σας.
 • Ταυτότητα ιστότοπου: Σε αυτήν την επιλογή, μπορείτε να ρυθμίσετε τον τίτλο του ιστότοπου, την προσθήκη ετικέτας και να ανεβάσετε το αρχείο λογότυπου.
 • Χρωματιστά: Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα φόντου που προτιμάτε.
 • Εικόνα φόντου: Για να αλλάξετε την εικόνα φόντου, μπορείτε είτε να επιλέξετε μια εικόνα φόντου από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας είτε να την ανεβάσετε.
 • Υποσέλιδο: Μπορείτε να αλλάξετε το κείμενο πνευματικών δικαιωμάτων εδώ.
 • Μενού: Το θέμα περιέχει δύο τοποθεσίες μενού. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μενού στην περιοχή widget με το μενού Custom Widget.
 • Widgets: Εδώ, μπορείτε να ρυθμίσετε widget της πλευρικής γραμμής.
 • Στατική πρώτη σελίδα: Μπορείτε είτε να εμφανίσετε τις τελευταίες δημοσιεύσεις σας είτε να χρησιμοποιήσετε μια στατική σελίδα ως πρώτη σελίδα.

Επιλεγμένο ρυθμιστικό πλήρους οθόνης

Το πλήκτρο προβολής πλήρους οθόνης είναι το κύριο αξιοθέατο του Ακτιβέλο θέμα. Σε αντίθεση με πολλά φουσκωμένα, περίπλοκα ρυθμιστικά πρόσθετα, μπορείτε διατηρήστε τον ιστότοπό σας WordPress γρήγορα με το απλό ενσωματωμένο ρυθμιστικό ανάρτησης του Activello.

Το θέμα Activello διαθέτει ένα ρυθμιστικό για τις αναρτήσεις σας ανά κατηγορία

Το επιλεγμένο ρυθμιστικό λειτουργεί με βάση μια καθορισμένη κατηγορία. Για να ρυθμίσετε ένα ρυθμιστικό επιλογής, πρέπει να επιλέξετε μια συγκεκριμένη κατηγορία και να ενεργοποιήσετε την επιλογή προβολής.

Επιλογές ρυθμίσεων Activello

Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στο Εμφάνιση »Προσαρμογή» Επιλογές Activello »Επιλογή Slider.

Στη συνέχεια, επιλέξτε την κατηγορία που προτιμάτε και κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου για να ενεργοποιήσετε το ρυθμιστικό στο θέμα σας.

Πριν επιλέξετε μια κατηγορία για το ρυθμιστικό, φροντίστε να ορίσετε μια μεγάλη εικόνα ως επιλεγμένη εικόνα σε όλες τις αναρτήσεις σας. Το μέγεθος της επιλεγμένης εικόνας πρέπει να είναι 1349 pixel ή μεγαλύτερο.

Αυτό το θέμα δεν σας επιτρέπει να επιλέξετε σελίδες στο Slider.

Άπειρη κύλιση

Ακτιβέλο υποστηρίζει Ο άπειρος κύλινδρος του Jetpack χαρακτηριστικό. Για αυτό, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την άπειρη ενότητα κύλισης στην προσθήκη Jetpack. Ενεργοποιώντας τη λειτουργική μονάδα, μπορείτε να τραβήξετε την επόμενη ανάρτηση αυτόματα όταν ο αναγνώστης πλησιάσει το κάτω μέρος της σελίδας σας, ακριβώς όπως στο Pinterest.

Το Activello λειτουργεί άψογα με τις περισσότερες προσθήκες

Το Activello υποστηρίζει την προσθήκη WooCommerce, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με ευκολία. Το θέμα έχει βελτιστοποιηθεί για δημοφιλείς προσθήκες όπως Yoast SEO, Gravity Forms, Jetpack και πολλά άλλα.

Widgets πλευρικής γραμμής

Ακτιβέλο έρχεται με τρία ενσωματωμένα widget.

 • Κατηγορίες Activello: Ένα widget για προβολή κατηγοριών
 • Activello Πρόσφατα Widget Δημοσίευσης: Ένα πρόσφατο widget δημοσίευσης με μικρογραφίες
 • Activello Social Widgets: Ένα widget για την εμφάνιση εικονιδίων κοινωνικών μέσων στο sidebars και στο υποσέλιδο

Μπορείτε να βελτιώσετε τα γραφικά στοιχεία της πλαϊνής γραμμής ενεργοποιώντας τη μονάδα Extra Sidebar Widgets του Jetpack.

Ο ιστότοπος επίδειξης του Activello χρησιμοποιεί αυτήν την ενότητα για να εμφανίσει την ενότητα Σχετικά με εμένα στην πλαϊνή γραμμή.

Activello για μένα jetpack module

Για να εμφανίσουν τη ροή Instagram στην πλαϊνή γραμμή του ιστότοπου επίδειξης, χρησιμοποιούν το SnapWidget.com αντί να χρησιμοποιούν μια προσθήκη WordPress.

Ροή instagram θεμάτων Activello

Το Activello σάς επιτρέπει να εμφανίζετε μία πλευρική γραμμή σε μια σελίδα. Μπορείτε να το τοποθετήσετε είτε στα δεξιά είτε στα αριστερά, ώστε η προσαρμοσμένη πλευρική γραμμή σας να αντικαταστήσει την προεπιλεγμένη (δεν μπορείτε να εμφανίσετε και τα δύο σε μια σελίδα). Αν προτιμάτε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση της πλευρικής γραμμής και να επιλέξετε διάταξη πλήρους πλάτους.

Το θέμα σάς επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε ένα στυλ διάταξης για μεμονωμένες αναρτήσεις, επομένως δεν χρειάζεται να επιλέξετε μία διάταξη για ολόκληρο τον ιστότοπο.

Μπορείτε επίσης να βρείτε επιλογές για να επεξεργαστείτε το χρώμα έμφασης, το χρώμα κοινωνικού εικονιδίου και το χρώμα του εικονιδίου του κοινωνικού εικονιδίου. Για να επεξεργαστείτε τα χρώματα, μεταβείτε στο Εμφάνιση » Προσαρμόστε » Επιλογές Activello »Επιλογές διάταξης.

Ενεργοποίηση επεξεργασίας υποσέλιδου επιλογές

Υποσημειώσεις υποσέλιδου

Μπορείτε να γράψετε το δικό σας κείμενο πνευματικών δικαιωμάτων υποσέλιδου μεταβαίνοντας στο Εμφάνιση » Προσαρμόστε » Υποσέλιδο.  Το θέμα δεν υποστηρίζει γραφικά στοιχεία στην περιοχή υποσέλιδου εκτός από κοινωνικά εικονίδια.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Για να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας ώστε να μοιάζει με τον ιστότοπο επίδειξης, μπορείτε να ανατρέξετε στην τεκμηρίωση του Ακτιβέλο θέμα. Η τεκμηρίωση αποτελείται από 7 εύκολα παρακολουθημένα βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φόρουμ υποστήριξης του Colorlib εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση του θέματος. Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα δωρεάν φόρουμ θεμάτων, το Colorlib ανταποκρίνεται γρήγορα στο αίτημα υποστήριξης. Το φόρουμ υποστήριξης στο WordPress.org είναι επίσης πολύ ενεργό, αλλά η σύνδεση στα φόρουμ του Colorlib είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε γρήγορα τα αιτήματά σας.

Το σκορ μας

Τώρα που έχετε διαβάσει την κριτική μας στο Activello, ίσως αναρωτιέστε εάν είναι το σωστό θέμα για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Ακτιβέλο θα ήταν κατάλληλη για όσους θέλουν ένα απλό και ελαφρύ θέμα για το blog τους. Είναι υπέροχο για εκείνους που μόλις ξεκινούν ένα blog WordPress.

Το μεγάλο ρυθμιστικό εικόνας είναι το κύριο αξιοθέατο του Activello. Ωστόσο, σε σύγκριση με άλλα δωρεάν θέματα στην αγορά, η δυνατότητα προσαρμογής είναι περιορισμένη.

Αν ψάχνετε για ένα πιο ευέλικτο θέμα με περισσότερες επιλογές, ρίξτε μια ματιά στα προτεινόμενα κορυφαία θέματα WordPress.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Half 4.5 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Λήψη Activello τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map