Νέκταρ

Ψάχνετε για ένα καθαρό και μοντέρνο επιχειρηματικό θέμα WordPress; Το Nectar είναι ένα ανταποκρινόμενο θέμα WordPress που είναι ιδανικό για κάθε είδους δημιουργική, επιχειρηματική ή μη κερδοσκοπική χρήση. Σε αυτήν την κριτική θεμάτων Nectar, θα σας δείξουμε τις δυνατότητές της και αν είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας.


αναθεώρηση θεμάτων νέκταρ

Σχετικά με το νέκταρ

Το Nectar είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επιχειρηματικά θέματα στην αγορά Mojo. Το θέμα κυκλοφόρησε από το Bottomless Themes με επικεφαλής τον Adam Mills.

Το θέμα Nectar σάς επιτρέπει να κάνετε όλες τις προσαρμογές χρησιμοποιώντας τον πίνακα επιλογών θέματος χωρίς δεξιότητες προγραμματισμού. Ο διαισθητικός πίνακας θέματος κάνει την προσαρμογή ένα αεράκι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στον πίνακα επιλογών θέματος, να επιλέξετε ένα πλαίσιο ή να εισαγάγετε κάποιο απλό κείμενο.

Το Nectar έρχεται με σχεδιασμό απόκρισης, βελτιστοποιημένη θέα στον αμφιβληστροειδή, ρυθμιστικό παράλλαξης, προσαρμοσμένη αρχική σελίδα και πολλά άλλα.

Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στο θέμα Nectar Mojo και τα βασικά χαρακτηριστικά του.

3 προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων

Κατά την εγκατάσταση, το Nectar προσθέτει 3 διαφορετικούς τύπους προσαρμοσμένων δημοσιεύσεων στη γραμμή εργασιών στον πίνακα ελέγχου του WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σύνθετες διατάξεις με ευκολία.

 • Εργα: Προβάλετε τα έργα ή τα έργα τέχνης σας σε μια ελκυστική διάταξη πλέγματος.
 • Διαφάνειες: Εμφάνιση όμορφη παρουσίασης στην αρχική σελίδα του ιστότοπού σας
 • Μαρτυρίες: Προσθέστε κοινωνική απόδειξη στον ιστότοπό σας, παρουσιάζοντας αυτά που έχουν να πουν οι πελάτες σας για εσάς.

Ιδιαίτερα προσαρμόσιμη αρχική σελίδα

Το Nectar σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια πολύ προσαρμόσιμη αρχική σελίδα με ευκολία. Μπορείτε να καλωσορίσετε το κοινό σας με μια παρουσίαση παράλλαξης. Ακριβώς κάτω από τη διαφάνεια, μπορείτε να επισημάνετε μια παρότρυνση για δράση που προσελκύει την προσοχή.

Στην αρχική σας σελίδα, μπορείτε επίσης να προβάλλετε επιλεγμένες σελίδες, μαρτυρίες και αναρτήσεις ιστολογίου.

Το θέμα υποστηρίζει 3 υποσέλιδα. Για να συμπληρώσετε περιεχόμενο, απλώς σύρετε ένα widget στην περιοχή widget του υποσέλιδου.

Το Nectar σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε τα widget της αρχικής σας σελίδας διαφορετικά από τον υπόλοιπο ιστότοπό σας.

widgets νέκταρ

Διαισθητικός πίνακας επιλογών θέματος

Ο πίνακας επιλογών θέματος σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα τη σχεδίαση του ιστότοπού σας χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού.

επιλογές θεμάτων νέκταρ

Στον πίνακα επιλογών θέματος, θα βρείτε επιλογές για να προσαρμόσετε την κεφαλίδα, τις γραμματοσειρές, τα χρώματα, το Analytics και πολλά άλλα.

Ολισθητής

Το κύριο αξιοθέατο του θέματος Nectar είναι το ρυθμιστικό παράλλαξ. Εάν δεν σας αρέσει το εφέ παράλλαξης, μπορείτε εύκολα να το απενεργοποιήσετε στον πίνακα επιλογών θέματος. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το διάστημα προβολής διαφανειών και ακόμη και να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή.

Για να προσθέσετε διαφάνειες, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Διαφάνειες τύπος δημοσίευσης.

προσθέστε διαφάνειες mojo νέκταρ

Μαρτυρίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τύπο δημοσίευσης Testimonials για να προσθέσετε μαρτυρίες στον ιστότοπό σας.

Στην οθόνη επεξεργασίας μαρτυρίας, θα βρείτε ένα μετα-πλαίσιο για να προσθέσετε μια διεύθυνση URL μαρτυρίας που σας βοηθά να αυξήσετε την αξιοπιστία του ιστότοπού σας.

μαρτυρίες τύπου νέκταρ mojo

Αφού προσθέσετε μαρτυρίες χρησιμοποιώντας μεμονωμένες σελίδες, όλες θα συμπληρωθούν στη σελίδα με τις μαρτυρίες σας.

Εργα

Το Nectar σάς επιτρέπει να προβάλλετε τα έργα σας χρησιμοποιώντας τον τύπο δημοσίευσης έργων. Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τα έργα σας με βάση τις δεξιότητες που προσθέτετε.

Μπορείτε να επισημάνετε όλα τα έργα σας στη σελίδα του χαρτοφυλακίου σας και να διαμορφώσετε τη διεύθυνση URL του αρχικού χαρτοφυλακίου μεταβαίνοντας στον πίνακα επιλογών θέματος.

Κοινωνικά εικονίδια

Το Nectar διευκολύνει την εμφάνιση των προφίλ κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να εμφανίσετε εικονίδια όλων των μεγάλων ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter, το Google+, το Pinterest, το Instagram, το LinkedIn, το YouTube, το Tumblr κ.λπ. και να διαμορφώσετε τον σύνδεσμό του στον πίνακα επιλογών θέματος.

Πρότυπα σελίδας

Το Nectar συνοδεύεται από τους ακόλουθους τύπους προτύπων: Προεπιλογή, Ιστολόγιο, Πλήρες πλάτος, Αρχική σελίδα, Χαρτοφυλάκιο και μαρτυρία.

 • Προκαθορισμένο: Είναι το κύριο πρότυπο που περιέχει μια περιοχή widget της πλευρικής γραμμής.
 • Ιστολόγιο: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση των αναρτήσεων ιστολογίου σας όταν η αρχική σελίδα έχει ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας το πρότυπο αρχικής σελίδας.
 • Πλήρες πλάτος: Το πρότυπο πλήρους πλάτους δεν εμφανίζει πλευρική γραμμή.
 • Αρχική σελίδα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρότυπο για να δημιουργήσετε μια σύνθετη διάταξη αρχικής σελίδας όπως και η σελίδα επίδειξης. Μπορείτε να διαμορφώσετε το περιεχόμενο μεταβαίνοντας στον πίνακα επιλογών θέματος.
 • Χαρτοφυλάκιο, μαρτυρία: Αυτά τα πρότυπα σελίδων μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση σε ορισμένους χρήστες, επειδή το Nectar διαθέτει επίσης τύπους δημοσιεύσεων Projects and Testimonials που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Η κύρια διαφορά είναι ότι αυτά τα πρότυπα σελίδας χάνουν επιπλέον μετα-κουτιά που μπορείτε να βρείτε μέσα σε αυτούς τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Το θέμα του Nectar συνοδεύεται από μια ολοκληρωμένη τεκμηρίωση που εξηγεί με σαφήνεια πώς να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας γρήγορα και εύκολα.

Το Nectar διατίθεται με εφάπαξ χρέωση 59 $ για μια άδεια χρήσης ενός ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια άδεια 5 τοποθεσιών ή μια άδεια προγραμματιστή. Εάν χρειαστεί, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε υπηρεσίες addon με την αγορά σας, όπως εγκατάσταση θέματος WordPress και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου WordPress.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις ερωτήσεις υποστήριξής σας πραγματοποιώντας είσοδο στο Mojo marketplace. BottomlessTheme, η ομάδα πίσω από το Nectar επιλύει εγκαίρως όλα τα ερωτήματα υποστήριξης.

Το σκορ μας

Το Nectar είναι ένα από τα καλύτερα επιχειρηματικά θέματα WordPress στην αγορά Mojo. Με το Nectar, μπορείτε εύκολα ενεργοποιήστε τον ιστότοπό σας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε εύκολα να βρείτε μια λύση ανατρέχοντας στην τεκμηρίωση.

Ο πίνακας διαισθητικών επιλογών θέματος διευκολύνει την προσαρμογή.

Δίνουμε στο Nectar 4,8 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 4.8 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Αποκτήστε το νέκταρ τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map