Φρίγια

Ψάχνετε για ένα προσωπικό θέμα WordPress blog; Το Freyja είναι ένα θέμα blog πολλαπλών χρήσεων και όμορφα σχεδιασμένο με τόνους εξαιρετικών χαρακτηριστικών. Σε αυτήν την κριτική της Freyja, θα δείξουμε τις δυνατότητές της και θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν είναι το σωστό θέμα για τις ανάγκες σας.


Κριτική Freyja

Σχετικά με τον Freyja

Το Freyja είναι προϊόν του Mojo Marketplace που αναπτύχθηκε από τους Sparrow and Snow. Το Mojo Marketplace είναι γνωστός πωλητής θέματος WordPress στη βιομηχανία ιστού.

Είναι ένα προσωπικό θέμα WordPress blog και έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί το περιεχόμενό σας όμορφα. Το Freyja διασφαλίζει ότι το ιστολόγιό σας φαίνεται όμορφο με τις εκπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει.

Χαρακτηριστικά του Freyja

Το θέμα Freyja έχει ισχυρές τοποθεσίες μενού, περιοχές widget, ρυθμιστικό, φόρμα επικοινωνίας και πολλά άλλα. Σας δίνει τις προτάσεις για την εγκατάσταση προσθηκών που βοηθούν στην αύξηση των δυνατοτήτων του θέματος.

Αυτό το θέμα έρχεται με έναν πίνακα προσαρμογής για τη διαχείριση των γενικών, βασικών και σύνθετων ρυθμίσεων θέματος. Το Freyja φέρνει τα πάντα στο δάχτυλό σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε και να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας.

Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στα χαρακτηριστικά του Freyja:

Τοποθεσίες μενού

Μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα περισσότερα από τα θέματα του WordPress έχουν πρωτεύον και δευτερεύον μενού. Το Freyja προσφέρει πάνω από 4 τοποθεσίες μενού και το καθένα έχει μια αξία σε αυτό.

Τοποθεσίες μενού

Το κύριο μενού και το δευτερεύον μενού διαφέρουν από το μενού κύλισης, μενού για κινητά και μενού καταστημάτων. Κάνει το Freyja ισχυρό στα μενού, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε και να εμφανίσετε το περιεχόμενο της επιλογής σας σε διαφορετικές οθόνες στους χρήστες.

Widgets και Widget Περιοχές

Το θέμα έχει πολλά να προσφέρει στην ενότητα widget. Υπάρχουν 8 περιοχές widget και πολλά widget από τους κατόχους θεμάτων. Αυτές οι περιοχές widget μπορούν να μειώσουν το χρόνο δημιουργίας του ιστολογίου σας από ώρες σε λεπτά.

Περιοχή Widgets

Όλες οι περιοχές των widget έχουν τις εξηγήσεις τους, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε τα widget σε αυτά ανάλογα. Μερικές από τις σημαντικές περιοχές widget είναι:

Υποσέλιδο Instagram

Είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Freyja. Η περιοχή widget λαμβάνει μόνο το widget Instagram. Μπορείτε να δείτε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις να γράφονται πριν αποθέσετε το widget.

Περιοχή Widget Instagram

Το widget Instagram λειτουργεί τέλεια στο υποσέλιδο και εμφανίζεται σε όλο το πλάτος του ιστολογίου σας. Μπορείτε να εμφανίσετε τις φωτογραφίες Instagram όμορφα. Η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι εύκολη καθώς απλά πρέπει να αναφέρετε το όνομα του λογαριασμού σας στο Instagram και να ορίσετε το απόρρητο του λογαριασμού σας σε δημόσιο.

Widget Instagram

Μπορείτε να δείτε πόσο εκπληκτικά οι φωτογραφίες Instagram κάλυψαν τον χώρο του υποσέλιδου. Οι νέες φωτογραφίες θα εμφανίζονται αυτόματα καθώς δημοσιεύετε στον λογαριασμό σας.

Πλευρική γραμμή ιστολογίου

Αυτή η περιοχή widget χρησιμοποιείται για την προβολή του περιεχομένου σας στην αριστερή και δεξιά πλευρική γραμμή του ιστολογίου.

Περιοχή υποσέλιδου

Υπάρχουν 4 περιοχές υποσέλιδου widget σε αυτό το θέμα. Αυτές οι περιοχές widget του υποσέλιδου θα χωρίσουν το υποσέλιδο σας σε 4 ενότητες. Το υποσέλιδο θα εμφανιστεί κάτω από τις φωτογραφίες του Instagram.

Προσαρμογή

Το Freyja σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως το blog σας στο WordPress από το πάνελ του. Οι επιλογές προσαρμογής είναι λεπτομερείς και ευέλικτες. Από τις βασικές ρυθμίσεις όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διατάξεις και πολλά άλλα έως τις προηγμένες ρυθμίσεις όπως το κατάστημα WooCommerce, μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα το ιστολόγιό σας από αυτό το πλαίσιο.

Προσαρμογή πίνακα

Ας μιλήσουμε για μερικές από τις επιλογές ξεχωριστά:

Διάταξη κεφαλίδας αρχικής σελίδας

Η κεφαλίδα της αρχικής σελίδας έχει 3 διατάξεις και πολλές άλλες επιλογές, όπως χρώμα φόντου, ρυθμίσεις λογότυπου και άλλα. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διατάξεων εύκολα και να δείτε την προεπισκόπηση στη δεξιά πλευρά.

Διάταξη κεφαλίδας αρχικής σελίδας

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Απλώς εισαγάγετε τα ονόματα χρήστη των κοινωνικών μέσων και θα δημιουργήσει αυτόματα εικονίδια με συνδέσμους στην κεφαλίδα του ιστολογίου σας δίπλα στη γραμμή αναζήτησης.

Ρυθμίσεις κοινωνικών μέσων

Ρυθμίσεις WooCommerce

Αυτό το πλαίσιο θα σας βοηθήσει στη ρύθμιση της διάταξης του καταστήματος, των προϊόντων ανά σελίδα και άλλων. Υπάρχουν 2 διατάξεις για το κατάστημα και 2 διατάξεις για τα σχετικά προϊόντα.

Ρυθμίσεις WooCommerce

Αποκριτική διάταξη

Το Freyja είναι ένα αποκριτικό θέμα και ταιριάζει με τα πιο πρόσφατα πρότυπα του διαδικτύου. Καταφέρνει να προβάλει όμορφα το περιεχόμενό σας στις διάφορες φορητές συσκευές.

Η ορατότητα του περιεχομένου είναι καταπληκτική. Η διαίρεση του περιεχομένου εμφανίζεται σε τμήματα που επιτρέπουν στον αναγνώστη να περάσει εύκολα από τον ιστότοπό σας. Η αποκριτική διάταξη σας βοηθά να βαθμολογήστε το ιστολόγιό σας στις μηχανές αναζήτησης.

Επιλογές ολισθητήρα

Μπορείτε απλά να ενεργοποιήσετε το ρυθμιστικό από Επιλογές »Slide Posts στο backend διαχειριστή WordPress. Αυτή είναι μια επιλογή θέματος Freyja.

Δημοσιεύσεις διαφανειών

Η προσθήκη νέων διαφανειών είναι εύκολη. Απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο Προσθήκη δημοσίευσης κουμπί και επιλέξτε την ανάρτηση στο αναπτυσσόμενο μενού. Ωστόσο, οι επιλογές των θέσεων διαφανειών σάς προσφέρουν επίσης την ενσωμάτωση οποιουδήποτε πιο πλήρους χαρακτηριστικού πρόσθετου Μονόλογος προσθέτοντας απλώς τον σύντομο κωδικό του ρυθμιστικού.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Το θέμα Freyja έχει μια λεπτομερή τεκμηρίωση που εξηγεί με σαφήνεια πώς να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπο / ιστολόγιό σας γρήγορα και εύκολα.

Το Freyja διατίθεται με εφάπαξ χρέωση 59 $ για μία άδεια χρήσης ενός ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια άδεια 5 τοποθεσιών ή μια άδεια προγραμματιστή. Εάν χρειαστεί, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε υπηρεσίες addon με την αγορά σας, όπως εγκατάσταση θέματος WordPress και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου WordPress.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις ερωτήσεις υποστήριξής σας πραγματοποιώντας είσοδο στο Mojo marketplace. Sparrow And Snow, η ομάδα πίσω από τον Freyja επιλύει εγκαίρως όλα τα ερωτήματα υποστήριξης. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να τους στείλετε email για τυχόν απορίες.

Το σκορ μας

Το Freyja είναι ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress για προσωπικό blog στην αγορά Mojo. Με το Freyja, μπορείτε εύκολα να θέσετε σε λειτουργία τον ιστότοπό σας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε εύκολα να βρείτε μια λύση ανατρέχοντας στην τεκμηρίωση.

Ο πίνακας διαισθητικών επιλογών θέματος διευκολύνει την προσαρμογή.

Δίνουμε στον Freyja 4,6 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Half 4.6 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Εκτέλεση
Αξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 0,0 / 5,0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Αποκτήστε το Freyja τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map