Ηλιοστάσιο

Θέλετε ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων για τον ιστότοπό σας; Το Solstice είναι ένα πολύχρωμο θέμα από το Mojo Marketplace με εκπληκτικές επιλογές που δεν θα θέλατε να χάσετε. Σε αυτήν την κριτική Solstice, θα δείξουμε τις δυνατότητές της και θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν είναι το σωστό θέμα για τις ανάγκες σας.


Επισκόπηση Solstice

Σχετικά με το Solstice

Το Solstice είναι ένα θέμα WordPress βελτιστοποιημένο από το Retina από το Mojo Marketplace, ένα γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα για θέματα πολλαπλών χρήσεων.

Αυτό το θέμα έχει πολύχρωμη, φωτεινή και αποκριτική διάταξη. Είναι καλύτερο για τους φωτογράφους, τους συγγραφείς περιεχομένου, ηλεκτρονικά καταστήματα κι αλλα. Τα απεριόριστα χρώματα και η προσαρμογή καθιστούν το Solstice ένα υπέροχο θέμα.

Χαρακτηριστικά του Solstice

Τα περισσότερα από τα θέματα στο Mojo Marketplace είναι γεμάτα με εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Ομοίως, το Solstice έχει τις καλύτερες επιλογές για να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας χωρίς να μπείτε σε κώδικα.

Ο ισχυρός προσαρμογέας WordPress διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν τέλειο ιστότοπο. Το Solstice διαθέτει τόνους χαρακτηριστικών όπως κοινωνικά εικονίδια, προσαρμοσμένο widget “Σχετικά με εμένα”, περιοχές widget, χρώματα, χαρτοφυλάκιο και άλλα.

Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στα χαρακτηριστικά του:

Κεφαλίδα και παρότρυνση για δράση

Το Solstice έχει τις ρυθμίσεις κεφαλίδας στον πίνακα προσαρμογής θέματος. Σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα το λογότυπο, τον τίτλο του ιστότοπου και να επιλέξετε τη διάταξη της κεφαλίδας. Υπάρχουν 3 διαθέσιμες επιλογές διάταξης για την κεφαλίδα.

Ρυθμίσεις κεφαλίδας

Κάτω από αυτές τις επιλογές, θα βρείτε τις ρυθμίσεις παρότρυνσης για δράση. Πρέπει να το ενεργοποιήσετε και να προσθέσετε το κείμενο, τον σύνδεσμο κ.λπ..

Πρόσκληση σε δράση

Το μενού έχει διαφορετική ενότητα στο εργαλείο προσαρμογής. Μπορεί επίσης να δημιουργηθεί από τις ρυθμίσεις μενού στον διαχειριστή του WordPress.

Προσαρμοσμένη αρχική σελίδα

Η αρχική σελίδα του ιστότοπού σας μπορεί να ρυθμιστεί από το εργαλείο προσαρμογής WordPress στο θέμα Solstice. Κανονικά υπάρχουν περιορισμένες επιλογές σε άλλα εργαλεία προσαρμογής θέματος. Ωστόσο, το Solstice προσθέτει τα πάντα για εσάς στο πρόγραμμα προσαρμογής για να δημιουργήσετε εύκολα την αρχική σελίδα.

Μπορείτε να επιλέξετε από τι θα εμφανίσετε, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την προβολή διαφανειών με λεπτομερείς επιλογές, επιλεγμένες σελίδες, επιλεγμένες αναρτήσεις, κείμενο καλωσορίσματος και άλλα.

Ρυθμίσεις αρχικής σελίδας

Απλώς κάντε κύλιση προς τα κάτω στον πίνακα προσαρμογής των ρυθμίσεων της αρχικής σελίδας για τις άλλες επιλογές. Σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα το κείμενο καλωσορίσματος.

Κείμενο καλωσορίσματος

Όλες οι αλλαγές που κάνετε στο εργαλείο προσαρμογής μπορούν να προβληθούν στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα πάντα πριν πατήσετε το Αποθήκευση και δημοσίευση κουμπί.

Χρώματα ιστότοπου

Από κεφαλίδα σε υποσέλιδο, φόντο, μενού, συνδέσμους, κουμπιά και όλα τα χρώματα μπορούν απλά να αλλάξουν από τον πίνακα προσαρμογής στο θέμα Solstice.

Χρωματιστά

Μόλις κάνετε κλικ σε μια επιλογή χρώματος, θα ανοίξει ένας οπτικοποιητής για να επιλέξετε απλώς το χρώμα της ανάγκης σας.

Κοινωνικά εικονίδια

Τα κοινωνικά εικονίδια εμφανίζονται στο υποσέλιδο του θέματος Solstice. Εξαρτάται από εσάς για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση αυτών των εικονιδίων από το υποσέλιδο.

Κοινωνικά εικονίδια

Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τους συνδέσμους των κοινωνικών σας προφίλ, όπως Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn και άλλα.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο εικονίδιο συνδέσμου στο τέλος αυτών των ρυθμίσεων. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές κοινωνικού προφίλ. Εάν δεν θέλετε όλα αυτά, μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε αποεπιλέγοντας οποιαδήποτε επιλογή.

Κείμενο υποσέλιδου

Παρόμοια με όλες τις άλλες επιλογές στο θέμα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε εύκολα το κείμενο του υποσέλιδου από τον πίνακα προσαρμογής του WordPress.

Κείμενο υποσέλιδου

Είναι αρκετά απλό για να προσθέσετε το κείμενο σε δύο γραμμές ξεχωριστά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τους συνδέσμους ή οποιονδήποτε προσαρμοσμένο κώδικα στυλ σε αυτά τα πεδία κειμένου υποσέλιδου.

Χαρτοφυλάκιο και μαρτυρίες

Υπάρχουν δύο προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων στον διαχειριστή του WordPress μετά την ενεργοποίηση του θέματος Solstice. Αυτοί οι τύποι δημοσιεύσεων χαρτοφυλακίου και μαρτυριών είναι παρόμοιοι με τις σελίδες και τις αναρτήσεις του WordPress.

Μπορείτε να προσθέσετε μαρτυρίες χαρτοφυλακίου και πελατών από αυτούς τους τύπους δημοσιεύσεων στον ιστότοπό σας.

Περιοχές Widget

Το θέμα Solstice έχει 4 περιοχές widget. Τρεις πλευρικές γραμμές και μια περιοχή υποσέλιδου widget για να προσθέσετε το κείμενο, τους συνδέσμους και άλλα widget στον ιστότοπο.

Περιοχές Widget

Μπορείτε να εμφανίσετε διαφορετικά widget στην κύρια πλαϊνή γραμμή, στην πλαϊνή μπάρα της σελίδας και στην πλαϊνή γραμμή μετά. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα widget στο υποσέλιδο. Όλες οι περιοχές widget έχουν τις οδηγίες που δίνονται για να κατανοήσουν τι πρέπει να εμφανίζονται σε ποια τοποθεσία.

Αλλες ρυθμίσεις

Υπάρχει μια ενότητα για ρυθμίσεις στον πίνακα προσαρμογής Solstice. Αυτή η ενότητα σάς επιτρέπει να προσθέσετε την εικόνα φόντου, το εικονίδιο του ιστότοπου και την ενσωμάτωση του Google Analytics.

Ρυθμίσεις

Όλες αυτές οι ρυθμίσεις συνοδεύονται από τις οδηγίες για ρύθμιση, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε χωρίς προβλήματα στην κατασκευή του ιστότοπού σας.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Το θέμα του Solstice διαθέτει μια λεπτομερή τεκμηρίωση που εξηγεί με σαφήνεια πώς να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπο / ιστολόγιό σας γρήγορα και εύκολα.

Το Solstice είναι διαθέσιμο με εφάπαξ χρέωση 59 $ για μια άδεια μίας τοποθεσίας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια άδεια 5 τοποθεσιών ή μια άδεια προγραμματιστή. Εάν χρειαστεί, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε υπηρεσίες addon με την αγορά σας, όπως εγκατάσταση θέματος WordPress και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου WordPress.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις ερωτήσεις υποστήριξής σας πραγματοποιώντας είσοδο στο Mojo marketplace. BottomlessThemes, η ομάδα πίσω από το Solstice επιλύει εγκαίρως όλα τα ερωτήματα υποστήριξης. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να τους στείλετε email για τυχόν απορίες.

Το σκορ μας

Το Solstice είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων από το Mojo Marketplace για τα προσωπικά σας blog, φωτογραφίες, γραφεία τέχνης και βιοτεχνίας, περιεχόμενο, διαδικτυακές επιχειρήσεις αγορών και άλλα. Με το Solstice, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε εύκολα να βρείτε μια λύση ανατρέχοντας στην τεκμηρίωση.

Ο σχεδιασμός θεμάτων και ο πίνακας επιλογών καθιστούν εύκολη την προσαρμογή.

Δίνουμε στο Solstice 5 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Αξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 0,0 / 5,0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Λάβετε ηλιοστάσιο τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map