Σημύδα

Θέλετε να δημιουργήσετε τον τέλειο ιστότοπο για την επιχείρησή σας; Ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το απλό και κομψό θέμα Birch. Σε αυτήν την κριτική Birch, θα σας δείξουμε τις δυνατότητες και αν είναι το τέλειο θέμα για τον ιστότοπό σας.


Αναθεώρηση σημύδας

Σχετικά με την Birch

Το Birch είναι ένα ανταποκρινόμενο θέμα WordPress που σχεδιάστηκε από τον Adam Mills.

Είναι ένα απλό, κομψό, εντυπωσιακό θέμα που εστιάζει στη δημιουργία του τέλειου ιστότοπου για την επιχείρησή σας. Είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο θέμα που προσελκύει την προσοχή των χρηστών σας με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του και τις διάφορες επιλογές προσαρμογής. Η Birch διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για να κάνει αυτό το θέμα το ιδανικό για την επιχείρησή σας.

Χαρακτηριστικά της σημύδας

Η Birch διαθέτει μια ευρεία γκάμα προσαρμοσμένων λειτουργιών για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτόν τον απλό και κομψό ιστότοπο για την επιχείρησή σας. Η τυπογραφία αυτού του θέματος είναι όμορφη και καθαρή και θα βοηθήσει τους αναγνώστες σας να αλληλεπιδράσουν περισσότερο στον ιστότοπό σας. Το Birch διαθέτει πολλές διαφορετικές επιλογές προσαρμογής για την αρχική σας σελίδα που θα την κάνουν να ξεχωρίζει και να προσελκύσει την προσοχή των χρηστών σας.

Ακολουθούν ορισμένες βασικές δυνατότητες που κάνουν το θέμα Birch μια εξαιρετική επιλογή για τον ιστότοπό σας.

Responsive και Retina Ready

Έχοντας ένα θέμα που δεν αποκρίνεται μπορεί να απογοητεύσει τους χρήστες σας και μπορεί να προκαλέσει χαμηλότερα επίπεδα ταξινομήσεις μηχανών αναζήτησης οπότε το να έχετε ένα θέμα που να ανταποκρίνεται σε κινητά είναι πολύ σημαντικό. Και η Birch ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές, που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα βελτιστοποιηθεί τέλεια για κάθε πρόγραμμα περιήγησης, συσκευή και μέγεθος οθόνης. Επίσης, η Birch είναι έτοιμη για Retina, που σημαίνει ότι οι εικόνες σας θα παραμείνουν ευκρινείς σε όλες τις συσκευές.

Επιλεγμένο βίντεο

Τα επιλεγμένα βίντεο μοιάζουν πολύ με μια επιλεγμένη εικόνα, εκτός από την εικόνα που έχετε ένα βίντεο. Το βίντεο θα προσελκύσει την προσοχή των χρηστών σας, δείχνοντάς τους τι έχει να προσφέρει η επιχείρησή σας. Μπορείτε απλά να προσθέσετε έναν κώδικα ενσωμάτωσης YouTube ή Vimeo για προβολή στο πάνω μέρος της σελίδας σας ή στην αρχική σελίδα.

Ολισθητήρας Parallax

Μπορείτε να τραβήξετε τα μάτια των χρηστών σας με ένα όμορφο ρυθμιστικό παράλλαξης στην αρχική σελίδα. Το ρυθμιστικό εμφανίζει εικόνες φόντου και επίπεδα με το εφέ παράλλαξης. Πολλοί δημοφιλείς ιστότοποι επιλέγουν αυτό το εφέ για να αυξήσουν την εμπειρία των επισκεπτών τους και θα πρέπει επίσης.

Αρχική σελίδα

Η αρχική σελίδα διαθέτει πολλές διαφορετικές χρήσιμες επιλογές προσαρμογής που θα την κάνουν να ξεχωρίζει για τους χρήστες σας. Όλες οι ενότητες της αρχικής σελίδας είναι προαιρετικές και μπορούν εύκολα να ενεργοποιηθούν / απενεργοποιηθούν όπως απαιτείται.

Αρχική σελίδα αξιολόγησης Birch

 • Βιογραφικό αρχικής σελίδας: Προωθήστε το βιογραφικό σας ή μοιραστείτε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την εταιρεία σας.
 • Widget υποσέλιδου αρχικής σελίδας: Εμφανίστε μια μοναδική συλλογή widget υποσέλιδου για την αρχική σας σελίδα και μια διαφορετική συλλογή για άλλες σελίδες.
 • Μαρτυρίες αρχικής σελίδας: Επισημάνετε τις καλύτερες μαρτυρίες σας σε ένα ρυθμιστικό.
 • Προτεινόμενες δημοσιεύσεις στην αρχική σελίδα: Επιλέξτε από οποιαδήποτε κατηγορία ανάρτησης για να εμφανίσετε ένα απόσπασμα της πιο πρόσφατης ανάρτησης.
 • Προτεινόμενες σελίδες αρχικής σελίδας: Επισημάνετε οποιεσδήποτε 3 σελίδες του ιστότοπού σας.

Σύντομοι κωδικοί

Η σημύδα έρχεται με απλό στη χρήση σύντομοι κωδικοί ενσωματωμένο. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε κουμπιά με προσαρμοσμένα μηνύματα, συνδέσμους και χρώματα χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε όλους τους περίπλοκους κωδικούς. Οι σύντομοι κωδικοί θα βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργικότητα και την ποικιλία του περιεχομένου σας χωρίς την απογοήτευση που έρχεται με την εκμάθηση προηγμένων τεχνικών ανάπτυξης ιστού ή την πρόσληψη ενός προγραμματιστή για να κάνει την κωδικοποίηση για εσάς. Επίσης, μπορείτε να μορφοποιήσετε κείμενο και εικόνες σε στήλες και να εμφανίσετε παρουσιάσεις με τις εικόνες σας.

Προσαρμογή

Η Birch προσφέρει μια απεριόριστη επιλογή χρώματος, ώστε να μπορείτε να διαμορφώσετε οποιοδήποτε στοιχείο ακριβώς όπως θέλετε. Καθώς αλλάζετε τα χρώματα, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των αλλαγών σε πραγματικό χρόνο στον ιστότοπό σας. Επίσης, με το Birch μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε γραμματοσειρά Google για να προσαρμόσετε το κείμενο του σώματος και της επικεφαλίδας.

Birch Review Colors

επιλογές θέματος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές θέματος για να ενεργοποιήσετε τον νέο ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά και να αρχίσετε να προσαρμόζετε τον ιστότοπό σας με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Η αγορά Birch σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε δωρεάν υποστήριξη διάρκειας 24/7. Εκπαιδευτικά βίντεο είναι επίσης διαθέσιμα στο YouTube για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά το θέμα Birch.

Το θέμα Birch συνοδεύεται από μια εκτενή γραπτή τεκμηρίωση που καλύπτει κάθε πτυχή του θέματος.

Με κάθε αντίγραφο του θέματος Birch λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις διάρκειας ζωής που λαμβάνονται αυτόματα και εγκαθίστανται στον ιστότοπό σας.

Η σημύδα είναι διαθέσιμη με εφάπαξ χρέωση 59 $. Όταν αγοράζετε το Birch, αποκτάτε πρόσβαση σε τόνους διαφορετικών premium plugins που θα σας εξοικονομήσουν πάνω από 150 $.

Το σκορ μας

Το Birch είναι το τέλειο απλοϊκό θέμα για τη δημιουργία ενός κομψού, μινιμαλιστικού ιστότοπου για την επιχείρησή σας. Με τα επιλεγμένα βίντεο, τους σύντομους κωδικούς, το ρυθμιστικό παράλλαξης, τις διαφορετικές ρυθμίσεις προσαρμογής και το βιογραφικό της αρχικής σελίδας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πολύ απλό και κομψό ιστότοπο για την επιχείρησή σας.

Δίνουμε στο Birch 5 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Λήψη σημύδας τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map