Εφημερίδα

Η εφημερίδα είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο και προσαρμόσιμο premium θέμα που είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά και γρήγορο. Σχεδιασμένο για ιστολόγια, ειδήσεις, περιοδικά και άλλους ιστότοπους δημοσίευσης, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ευέλικτο θέμα πολλαπλών χρήσεων. Μάθετε αν αυτό το θέμα είναι αυτό που αναζητάτε στην κριτική μας στην εφημερίδα.


Κριτική θέματος εφημερίδας

Σχετικά με την εφημερίδα

Η εφημερίδα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και υψηλής ποιότητας θέματα WordPress στο Themeforest. Ένα θέμα σε στυλ περιοδικού, ταιριάζει καλύτερα σε ειδησεογραφικούς ιστότοπους, ψηφιακά περιοδικά και άλλες εκδόσεις, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά ευέλικτο για χρήση σε οποιοδήποτε είδος ιστότοπου, ανεξάρτητα από το θέμα.

Το θέμα της εφημερίδας αναπτύχθηκε από το tagDiv.

Χαρακτηριστικά της εφημερίδας

Η εφημερίδα είναι γεμάτη με πολλά χαρακτηριστικά. Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία:

Εξαιρετικά προσαρμόσιμο σχέδιο

Ο στόχος του θέματος Magazine είναι να σας διευκολύνει να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ειδήσεων με επαγγελματική εμφάνιση με μοναδική εμφάνιση. Κανένας ιστότοπος που χρησιμοποιεί αυτό το θέμα δεν θα μοιάζει ο ίδιος, λόγω των απεριόριστων δυνατοτήτων προσαρμογής.

Η εφημερίδα συνοδεύεται από πάνω από 80 έτοιμες επιδείξεις που μπορείτε να εισαγάγετε με ένα μόνο κλικ. Οι τελευταίες εκδόσεις περιλαμβάνουν επίσης επιδείξεις PRO, τα οποία είναι ταχύτερα και ελαφρύτερα σχέδια.

tagDiv Composer σελίδα δημιουργίας

Αφού εγκαταστήσετε το θέμα της εφημερίδας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις επιλογές προσαρμογής απευθείας στο frontend χρησιμοποιώντας το tagDiv Composer. Μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε χρώμα ή γραμματοσειρά χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο δημιουργίας σελίδων. Με το θέμα της εφημερίδας, έχετε πολλές επιλογές τυπογραφίας καθώς υποστηρίζει προσαρμοσμένα αρχεία γραμματοσειρών, γραμματοσειρές Google και Typekit, οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει όριο.

Για κάθε σελίδα, υπάρχουν πολλές επιλογές διάταξης για να διαλέξετε με το tagDiv Cloud Library.

Επανεξέταση εφημερίδας - πλαίσιο θεμάτων

Για κάθε σελίδα, υπάρχουν πολλές επιλογές διάταξης για να διαλέξετε.

Ανασκόπηση εφημερίδων - σχεδιαγράμματα

Στις αναρτήσεις σας, κάθε πτυχή της σελίδας μπορεί να κρυφτεί ή να προσαρμοστεί.

Επανεξέταση εφημερίδας - επιλογές μετά

Υπό Χρώματα θεμάτων και Γραμματοσειρές θεμάτων, μπορείτε να αλλάξετε το στυλ κάθε ενότητας του ιστότοπού σας, από κεφαλίδα σε υποσέλιδο. Η εφημερίδα υποστηρίζει προσαρμοσμένα αρχεία γραμματοσειρών, γραμματοσειρές Google και Typekit, επομένως δεν υπάρχει όριο στην τυπογραφία σας.

Κριτική εφημερίδας - χρώματα και γραμματοσειρές

Δημιουργία κεφαλίδας και υποσέλιδου

Ένας από τους τρόπους που μοιάζουν πολλοί ιστότοποι είναι η χρήση του ίδιου σχεδίου κεφαλίδας. Η εφημερίδα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν μοναδικό στιλ ιστότοπο παρέχοντας σας τις επιλογές να δημιουργήσετε τη δική σας κεφαλίδα και υποσέλιδο. Χρησιμοποιώντας το κουμπί “Διαχείριση ιστότοπου”, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Sticky Header και να δείτε την κεφαλίδα Mobile. Μεταφέρετε και αποθέστε αντικείμενα σε αυτό χρησιμοποιώντας τα στοιχεία μέσα στο tagDiv Composer.

Κριτική εφημερίδας - στυλ κεφαλίδας

Όταν φτάσετε στο κάτω μέρος της σελίδας, μπορείτε να εισαγάγετε ένα νέο υποσέλιδο από το tagDiv Cloud Library ή απλά να δημιουργήσετε το δικό σας όπως κάνατε με την κεφαλίδα.

Ενσωματωμένη ενοποίηση διαφημίσεων

Με την προσθήκη ενός στοιχείου πλαισίου διαφημίσεων στην ετικέταDiv Composer μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις διαφημίσεις που προβάλλετε σε κάθε σελίδα ή πρότυπο του ιστότοπού σας. Απλώς σύρετε και αποθέστε το στοιχείο στην επιθυμητή θέση, τοποθετήστε τον κωδικό σας ή ανεβάστε την εικόνα των συνεργατών και πατήστε Αποθήκευση.

Επιπλέον, μπορείτε πλέον να εμφανίζετε ενσωματωμένες διαφημίσεις στα άρθρα σας. Ανοίξτε το Πρότυπο μεμονωμένης ανάρτησης με το tagDiv Composer και κάντε κλικ στο Περιεχόμενο της ανάρτησής σας. Στην καρτέλα Ρυθμίσεις διαφημίσεων, γράψτε τον κωδικό σας και επιλέξτε να τον εμφανίσετε μετά τον επιθυμητό αριθμό παραγράφων. Το θέμα της εφημερίδας υποστηρίζει αποκριτικές διαφημίσεις Google Ads, AdSense και banner.

Κριτική εφημερίδας - τοποθεσίες διαφημίσεων

Για κάθε ενότητα, απλώς επικολλάτε τον κώδικα διαφήμισης από το Google Adsense (ή οποιοδήποτε άλλο δίκτυο διαφημίσεων τρίτων). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τη διαφήμιση σε υπολογιστή, tablet ή τηλέφωνο.

Κριτική εφημερίδας - επιλογές διαφήμισης

Πολλά στοιχεία για μεταφορά & Πτώση

Το θέμα της εφημερίδας περιλαμβάνει δεκάδες αντικείμενα επίσης. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να εμφανίσετε άρθρα, πληροφορίες συγγραφέα, τον καιρό κ.λπ..

Τα εξαιρετικά προσαρμόσιμα μπλοκ Flex και πλέγματα Flex σάς επιτρέπουν να προβάλλετε αναρτήσεις ιστολογίου με ευέλικτο τρόπο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα φίλτρο Ajax, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να επιλέξουν να δουν αναρτήσεις ανά συγγραφέα, κατηγορία, αναγνωριστικό ή ετικέτα. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ένα όφσετ, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε ποια άρθρα εμφανίζονται και πού.

Κριτική εφημερίδας - widgets

Υπάρχουν επίσης 25 widget “block” που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την εμφάνιση διαφορετικών δημοσιεύσεων. Τα μπλοκ σάς επιτρέπουν να προβάλλετε αναρτήσεις ιστολογίου με προσαρμόσιμο και ευέλικτο τρόπο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα φίλτρο Ajax, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να επιλέξουν να δουν αναρτήσεις ανά συγγραφέα, κατηγορία ή ετικέτα.

Ανασκόπηση εφημερίδων - BLOCKS

Και η λειτουργία “μοναδικές αναρτήσεις” αποτρέπει την εμφάνιση της ίδιας ανάρτησης περισσότερες από μία φορές σε μία σελίδα. Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά μπλοκ σε μία σελίδα χωρίς να ανησυχείτε για τις ίδιες αναρτήσεις που εμφανίζονται σε περισσότερα από ένα μπλοκ.

tagDiv Cloud Βιβλιοθήκη

Όταν εγκαθιστάτε για πρώτη φορά το Θέμα εφημερίδων και ενεργοποιείτε όλες τις απαιτούμενες προσθήκες του, λαμβάνετε ένα που ονομάζεται tagDiv Cloud Library. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 1000+ πρότυπα, μπλοκ, σελίδες, κεφαλίδες, υποσέλιδα και ενότητες. Από όμορφα πρότυπα Single Post έως αστεία 404, μπορείτε να εισαγάγετε το καθένα με ένα μόνο κλικ.

tagDiv Cloud Βιβλιοθήκη

(Αν αναζητάτε έναν τρόπο για να δημιουργήσετε πιο προηγμένες γκαλερί με πιο φιλική προς το χρήστη διεπαφή, συνιστούμε ανεπιφύλακτα το Πρόσθετο Envira Gallery.)

Περιλαμβάνει Premium Plugins

Το θέμα της εφημερίδας συνοδεύεται από μερικά πρόσθετα που περιλαμβάνονται δωρεάν:

 1. tagDiv Composer (απαιτείται εγκατάσταση): προσαρμοσμένο εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης
 2. tagDiv Cloud Library (απαιτείται): 1000+ προκατασκευασμένα πρότυπα για σελίδες και άρθρα
 3. tagDiv Newsletter: επιτρέπει στο κοινό σας να εγγραφεί για ενημερώσεις μέσω email χρησιμοποιώντας έναν από τους δημοφιλείς παρόχους συνδρομών: Mailchimp, Mailer Lite ή Feedburner.
 4. tagDiv Social Counter (απαιτείται): εμφανίζει τις μετρήσεις των οπαδών και των θαυμαστών των κοινωνικών μέσων σας
 5. tagDiv Mobile Theme: ένα ελαφρύτερο, πιο γρήγορο θέμα που φορτώνεται σε κινητές συσκευές
 6. Slider Revolution: ένα δημοφιλές πρόσθετο slider εικόνας

Πρόσθετα θέματος εφημερίδας

(Για ένα πολύ πιο γρήγορο και πιο φιλικό προς το χρήστη plugin slider εικόνας από το Slider Revolution, σας προτείνουμε Μονόλογος.)

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Το tagDiv προσφέρει εξαιρετική τεκμηρίωση στον επίσημο ιστότοπο που καλύπτει όλες τις δυνατότητες του θέματος της Εφημερίδας. Είναι περιεκτικό και περιλαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης κάθε βήματος. Ορισμένες δυνατότητες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν περισσότερη εξήγηση, αλλά υπάρχουν αρκετά για να καλύψουν τα βασικά και να ξεκινήσετε.

Η αγορά του θέματος της εφημερίδας περιλαμβάνει υποστήριξη 6 μηνών από τους προγραμματιστές, μέσω ενός αποκλειστικού ιδιωτικού φόρουμ υποστήριξης. Υπόσχονται μέγιστο χρόνο απόκρισης 1 εργάσιμη ημέρα και ιδιωτική υποστήριξη μέσω email εάν απαιτείται. Υπάρχει επίσης η επιλογή παράτασης της υποστήριξης για 12 ακόμη μήνες.

Το σκορ μας

Η εφημερίδα είναι ένα όμορφο θέμα με μεγάλη ευελιξία και επιλογές σχεδίασης. Όπως με οποιοδήποτε περίπλοκο θέμα, υπάρχει σίγουρα μια καμπύλη μάθησης για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, είναι σχετικά εύκολο να πλοηγηθείτε και το μεγαλύτερο μέρος της διεπαφής είναι ευέλικτο και φιλικό προς τον χρήστη.

Ορισμένες από τις ενσωματωμένες λειτουργίες θα εφαρμοστούν καλύτερα με προσθήκες, όπως η πολύ βασική συλλογή εικόνων (σας προτείνουμε Γκαλερί Envira αντι αυτου). Με αυτόν τον τρόπο, αν αποφασίσετε ποτέ να αλλάξετε θέματα, οι γκαλερί εικόνων σας θα διατηρηθούν.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό της εφημερίδας είναι οι ευέλικτες επιλογές σχεδίασης. Δεν θα μοιάζουν δύο ιστότοποι που χρησιμοποιούν αυτό το θέμα.

Δίνουμε στην εφημερίδα 5 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Λήψη εφημερίδας τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map