Έξυπνο παθητικό εισόδημα Pro

Ψάχνετε για ένα θέμα WordPress που σας βοηθά να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε μια μηχανή δημιουργίας χρημάτων; Το Smart Passive Income Pro είναι ένα θέμα WordPress που μοιάζει με το σχεδιασμό του blog του Pat Flynn, ενός διάσημου έμπορου συνεργατών. Σε αυτήν την κριτική Smart Passive Income Pro, θα σας δείξουμε γιατί μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον ιστότοπο μάρκετινγκ συνεργατών σας.


Smart-Passive-Income-Pro-θέμα-αρχική σελίδα

Σχετικά με το Smart Passive Income Pro

Το Smart Passive Income Pro είναι ένα θέμα WordPress που κυκλοφόρησε από το StudioPress. Είναι ένα άμεσο αντίγραφο του ιστολογίου Smart Passive Income του Pat Flynn που διδάσκει στους ανθρώπους πώς να κάνουν ένα παθητικό διαδικτυακό εισόδημα.

Το Smart Passive Income Pro είναι ένα παιδικό θέμα του πλαισίου Genesis, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το θέμα Genesis πριν ενεργοποιήσετε το Smart Passive Income Pro.

Ένα θυγατρικό θέμα κληρονομεί όλες τις δυνατότητες από το γονικό του θέμα. Μπορείτε να κάνετε προσαρμογές σε ένα παιδικό θέμα χωρίς να ανησυχείτε για την απώλεια τους μετά την ενημέρωση του γονικού θέματος. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για γιατί χρειάζεστε ένα παιδικό θέμα.

Το πλαίσιο Genesis ως γονικό θέμα προσφέρει πολλά οφέλη στους χρήστες. Διατίθεται με ρυθμίσεις SEO και είναι ένα ελαφρύ θέμα χωρίς πολλά φουσκωμένα χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:Κορυφαίες προσθήκες μάρκετινγκ συνεργατών.

Χαρακτηριστικά του Smart Passive Income Pro

Αν ψάχνετε για ένα θέμα WordPress που έχει βελτιστοποιηθεί για την ενίσχυση του παθητικού σας εισοδήματος, το Smart Passive Income Pro μπορεί να είναι το κατάλληλο θέμα για εσάς. Ας ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά του.

Όμορφη σχεδίαση αρχικής σελίδας

Το Smart Passive Income Pro σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη αρχική σελίδα χρησιμοποιώντας το Widgets επιλογή. Μπορείτε να προσαρμόσετε την αρχική σελίδα με τον τρόπο που θέλετε προσθέτοντας widget σε 6 περιοχές widget της πρώτης σελίδας.

Μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα φόντου της αρχικής σας σελίδας μεταβαίνοντας στο Εμφάνιση »Προσαρμογή» Αρχική εικόνα φόντου.

φόντο της πρώτης σελίδας

Διακεκριμένα κουμπιά CTA

Η αρχική σελίδα σάς επιτρέπει επίσης να προβάλλετε πολλά εμφανή κουμπιά παρότρυνσης για δράση, τα οποία μπορεί να είναι χρήσιμα για εσάς αν θέλετε να κατευθύνετε τους επισκέπτες σε μια σελίδα προορισμού απευθείας από την αρχική σας σελίδα.

Παρόμοια με την αρχική σελίδα, μπορείτε να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη παρότρυνση για δράση αμέσως μετά τις καταχωρήσεις μιας ανάρτησης. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε στον πίνακα Widgets και να εισαγάγετε το περιεχόμενό σας στο Μετά την είσοδο περιοχή widget.

μετά την είσοδο περιοχή widget

Πρότυπα 3 σελίδων

Το θέμα υποστηρίζει τρία προσαρμοσμένα πρότυπα σελίδων. Είναι Αρχείο, Ιστολόγιο και Προσγείωση.

Το πρότυπο προσγείωσης σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ολοκαίνουργια σελίδα που δεν μοιάζει με τη σχεδίαση του υπόλοιπου ιστότοπού σας. Το πρότυπο κρύβει το μενού πλοήγησης, την κεφαλίδα και το υποσέλιδο, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να εστιάζουν στην παρότρυνση για δράση, χωρίς περισπασμούς.

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις διάταξης για ολόκληρο το θέμα σας ή για μεμονωμένες αναρτήσεις ή σελίδες. Το θέμα υποστηρίζει αριστερή, δεξιά και χωρίς πλευρική γραμμή.

ρυθμίσεις διάταξης

Smart Passive Income Pro εναντίον Infinity Pro

Το Smart Passive Income Pro επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας στους solepreneurs δημιουργήστε έναν ιστότοπο δημιουργίας χρημάτων. Από την άλλη πλευρά, το Infinity Pro επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τις ψηφιακές επιχειρήσεις να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο.

Τούτου λεχθέντος, το Infinity Pro προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από τις προσφορές Smart Passive Income Pro για την ανάπτυξη της σόλο διαδικτυακής σας επιχείρησης. Για παράδειγμα, με το Infinity Pro θα λάβετε ένα επιπλέον πρότυπο σελίδας, Σύλληψη μολύβδου που έχει κατασκευαστεί ειδικά για να αναπτύξετε το ενημερωτικό δελτίο email σας. Στην πραγματικότητα, προσφέρει επίσης περισσότερες ενσωματωμένες περιοχές με widget. Ωστόσο, εάν προτιμάτε ένα θέμα που μοιάζει με το blog του Pat Flynn, το Smart Passive Income Pro μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Μόλις αγοράσετε το θέμα, θα έχετε πρόσβαση στην τεκμηρίωσή τους που σας λέει πώς να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας, όπως και ο ιστότοπος επίδειξης.

Θα λάβετε επίσης μια πλήρη λίστα αποσπασμάτων κώδικα για το πλαίσιο Genesis με το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω το θέμα σας.

Μπορείτε να λάβετε το θέμα με εφάπαξ χρέωση 99,95 $.

Το StudioPress δεν χρεώνει τέλος αδειοδότησης ανά ιστότοπο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θέμα τους σε όσους ιστότοπους επιθυμείτε χωρίς να πληρώσετε επιπλέον χρέωση. Το καλύτερο από όλα, μόλις αγοράσετε ένα θέμα, θα λάβετε απεριόριστες ενημερώσεις και υποστήριξη για τη ζωή.

Προσφέρουν υποστήριξη μέσω email και ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα σε αιτήματα υποστήριξης.

Το σκορ μας

Το StudioPress Smart Passive Income Pro σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπως το blog του Pat Flynn. Σας επιτρέπει να προσθέσετε πολλά κουμπιά παρότρυνσης για δράση σε διάφορες εμφανείς τοποθεσίες στην αρχική σας σελίδα.

Όπως κάθε θέμα StudioPress, το Smart Passive Income Pro είναι γρήγορο, βελτιστοποιημένη μηχανή αναζήτησης, ελαφριά και ανταποκρίνεται. Όλες οι προσαρμογές θέματος πρέπει να γίνουν χρησιμοποιώντας τις επιλογές Widgets και Customizer. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το θέμα του παιδιού Genesis, πιθανότατα θα πρέπει να ανατρέξετε στην τεκμηρίωσή του για να κάνετε τον ιστότοπό σας να μοιάζει με τον ιστότοπο επίδειξης.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ολόκληρη τη συλλογή θεμάτων StudioPress, μπορείτε να αποκτήσετε την ιδιότητα μέλους Pro Plus. Η συνδρομή σας κοστίζει 499,95 $ και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα τρέχοντα και μελλοντικά θέματα τους.

Δίνουμε στο StudioPress Smart Passive Income Pro 4,6 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Half 4.5 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Αποκτήστε το Smart Passive Income Pro τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map