Κωδικός κουπονιού iPage (2020)

iPage


Το iPage προσφέρει μια αποκλειστική έκπτωση 75% στην φιλοξενία ιστοσελίδων τους και ένα δωρεάν όνομα τομέα σε χρήστες IsItWP. Η γνωστή εταιρεία φιλοξενίας WordPress διαθέτει πάνω από 1 εκατομμύριο ιστότοπους για να κάνει την παρουσία τους στο διαδίκτυο ισχυρή. Το iPage διαθέτει υποστήριξη πελατών 24/7, εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, εγκατάσταση WordPress 1 κλικ και πολλά άλλα. Εκτός από τη φιλοξενία, προσφέρουν περισσότερες διευκολύνσεις στους χρήστες μας, όπως οι πιστώσεις μάρκετινγκ, η πολιτική ακύρωσης, το f και πολλά άλλα. Οι χρήστες του IsItWP θα λάβουν ένα κουπόνι iPage παρακάτω που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποκομίσουν μέγιστες εκπτώσεις στην αγορά του web hosting.

Εξαργύρωση κωδικού κουπονιού iPage – ΕΚΠΤΩΣΗ 75% + Δωρεάν τομέας

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε τις αποκλειστικές προσφορές iPage για καθεμία από τις επιλογές φιλοξενίας ιστού. Μπορείτε επίσης να βρείτε πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτούς τους αποκλειστικούς κωδικούς κουπονιών iPage.

Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω επιλογές φιλοξενίας για να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε υπηρεσία. Αν προτιμάτε να ακολουθήσετε το κυνήγι και να πάρετε τον κωδικό κουπονιού, καν ‘το.

Αποκτήστε το “Web Hosting” με αποκλειστική προσφορά iPage (έκπτωση 75%)

Φιλοξενία Ιστού iPage

Το iPage προσφέρει μέγιστη έκπτωση για χρήστες IsItWP. Με αυτήν την αποκλειστική προσφορά iPage, εξοικονομείτε πολλά στην αγορά web hosting.

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, να ξεκινήσετε το ιστολόγιό σας ή να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ισχυρούς πόρους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα εργαλεία ανάλυσης στον πίνακα φιλοξενίας σας για να παρακολουθείτε την απόδοση του ιστότοπού σας.

Τιμές φιλοξενίας ιστοσελίδων iPage: Ξεκινά από 1,99 $ / μήνα.

Εξαργύρωση του κουπονιού Web Hosting του iPage: Δεν χρειάζεται να αντιγράψετε τον κωδικό. Για να διεκδικήσετε τη συμφωνία, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.

Αποκτήστε τώρα το iPage Web Hosting

Αποκτήστε το “WordPress Hosting” με τον κωδικό κουπονιού iPage (έως 50% ΕΚΠΤΩΣΗ)

iPage WordPress Φιλοξενία

Το iPage WordPress Hosting έχει δημιουργηθεί για όλους τους χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο ή να ξεκινήσουν ένα blog. Η φιλοξενία WordPress είναι ασφαλής και διαθέτει προεγκατεστημένα πρόσθετα, θέματα και έναν απλό πίνακα ελέγχου.

Θα λάβετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα, ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, δωρεάν διεύθυνση email, 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών, πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, δυνατότητα μεταφοράς ιστότοπου και πολλά άλλα.

Αποκτήστε τώρα το iPage WordPress Hosting

Αποκτήστε το “VPS Hosting” με αποκλειστικό κωδικό κουπονιού iPage (έως 20% ΕΚΠΤΩΣΗ)

iPage VPS

Το iPage VPS Hosting συνοδεύεται από προηγμένες επιλογές προσαρμογής. Σας δίνει προαιρετική πρόσβαση root για να προσαρμόσετε το περιβάλλον φιλοξενίας και να εγκαταστήσετε τις απαραίτητες εφαρμογές ή λογισμικό.

Με ημι-ιδιωτικούς πόρους, έχετε τη μέγιστη ταχύτητα και αξιοπιστία διακομιστή. Προσφέρει απρόσκοπτες επιλογές μετεγκατάστασης με πλήρη επεκτασιμότητα cloud για να διευρύνετε τον ιστότοπό σας με άνεση.

Αποκτήστε τώρα το iPage VPS Hosting

Λάβετε “Dedicated Hosting” με τον κωδικό προσφοράς iPage (έως 20% ΕΚΠΤΩΣΗ)

Αφιερωμένο στο iPage

Το iPage Dedicated Server Hosting είναι εξαιρετικά επαγγελματικό και διαχειρίζεται από τους ειδικούς. Έρχεται με πολλά προεγκατεστημένα σενάρια για προγραμματιστές για τη δημιουργία δυναμικών ιστότοπων σε περιβάλλον ανοιχτού κώδικα.

Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των πόρων του διακομιστή χωρίς διακοπή. Οι διακομιστές έχουν βέλτιστη ασφάλεια, υψηλή ταχύτητα και εγγυημένο χρόνο λειτουργίας. Είναι επίσης πλήρως κλιμακούμενο για να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Αποκτήστε τώρα την αποκλειστική φιλοξενία iPage

Παίρνω 75% ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ στο iPage Hosting και ΔΩΡΕΑΝ Domain

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο παραπομπής έκπτωσης iPage από το IsItWP για να λάβετε αποκλειστική έκπτωση 75%.

Λήψη κουπονιού »

Παίρνω 75% ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ στο iPage Hosting και ΔΩΡΕΑΝ Domain
Δεν απαιτείται κωδικός. Κάντε κλικ στο κουμπί για να διεκδικήσετε συμφωνία.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ IPAGE.COM

Οι χρήστες του IsItWP θα λάβουν μια αποκλειστική έκπτωση 75% στο webage iPage που θα μειώσει την τιμή από 7,99 $ σε 1,99 $ το μήνα. Απλώς ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να εξαργυρώσετε τον κωδικό κουπονιού iPage που θα σας βοηθήσει να λάβετε μέγιστες εκπτώσεις στη φιλοξενία ιστοσελίδων iPage.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του iPage. Εφόσον είστε χρήστης του IsItWP, ο κωδικός κουπονιού θα εφαρμοστεί αυτόματα.

Μπορείτε να δείτε την τιμή να μειώνεται στο banner. Προχωρήστε και κάντε κλικ στο Ξεκινήστε τώρα κουμπί.

Ιστότοπος iPage

Θα ανοίξει μια νέα σελίδα στην οποία πρέπει να εισαγάγετε το όνομα τομέα σας και να πατήσετε το Αναζήτηση κουμπί. Ο τομέας είναι δωρεάν για τον 1ο χρόνο με την ειδική προσφορά IsItWP.

Επιλογή τομέα iPage

Αφού επιλέξετε το όνομα τομέα, πρέπει να επιλέξετε το μήκος όρου για να λάβετε τη μέγιστη έκπτωση.

Διάρκεια τιμής iPage

Στο επόμενο βήμα, μπορείτε να προχωρήσετε και να ελέγξετε τη σύνοψη παραγγελιών σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πρόσθετα premium που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού σας.

Περίληψη παραγγελιών iPage

Τέλος, πρέπει να προσθέσετε τα στοιχεία χρέωσής σας και να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής. Κάνε κλικ στο Αγορά τώρα κουμπί για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Αγορά τώρα

Ελπίζουμε ότι θεωρήσατε χρήσιμο τον κωδικό κουπονιού iPage. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σελίδα κουπονιών μας για περισσότερες εκπτώσεις.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε έναν νέο ιστότοπο, μην χάσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επιλογής του καλύτερου καταχωρητή ονόματος τομέα.

Εξαργύρωση κωδικού κουπονιού iPage: Συχνές ερωτήσεις

Ακολουθούν μερικές από τις συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την αποκλειστική προσφορά iPage.

Πώς μπορώ να λάβω έκπτωση στο iPage Hosting?

Εάν είστε χρήστης του IsItWP, τότε θα λάβετε αποκλειστική έκπτωση 75% στην φιλοξενία ιστοσελίδων iPage. Περιλαμβάνει επίσης έναν δωρεάν τομέα, ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, δωρεάν διευθύνσεις email και 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών.

Απλά πρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο κωδικού έκπτωσης iPage για να αποκτήσετε αυτήν την εκπληκτική ειδική προσφορά iPage.

Η φιλοξενία iPage χρεώνεται κάθε μήνα?

Με το iPage, έχετε πολλές επιλογές πληρωμής. Σας επιτρέπει να πληρώνετε για 12 μήνες, 24 μήνες και 36 μήνες. Όσο περισσότεροι μήνες πληρώνετε, η επιπλέον έκπτωση θα έχετε σε όλα τα σχέδια.

Διάρκεια τιμής iPage

Εάν επιλέξετε το πρόγραμμα 36 μηνών, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το όνομα τομέα και το πιστοποιητικό SSL είναι δωρεάν μόνο για το πρώτο έτος (12 μήνες). Για να συνεχίσετε την υπηρεσία χωρίς διακοπή, πρέπει να πληρώσετε για το όνομα τομέα και το πιστοποιητικό SSL από το δεύτερο έτος.

Το iPage παρέχει συχνά προσφορές και εκπτώσεις?

Αυτή η αποκλειστική προσφορά iPage απευθύνεται σε χρήστες IsItWP που είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το iPage προσφέρει εκπτώσεις και προσφορές στην περίοδο των διακοπών κάθε χρόνο. Επωφεληθείτε από αυτήν την ειδική προσφορά iPage για να αποκτήσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού και να ξεκινήσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Το iPage προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων?

Ναι, με κάθε αποκλειστική προσφορά iPage, θα λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map