Κωδικός κουπονιού StackPath (2020)

StackPath


Ψάχνετε για κωδικό κουπονιού StackPath; Το StackPath (πρώην MaxCDN) είναι ένα δημοφιλές δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) με προστασία DDoS και παρακολούθηση ιστότοπων για απεριόριστους ιστότοπους. Το StackPath είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress ώστε να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας. Έρχεται με 45 τοποθεσίες που βοηθούν στη γρήγορη φόρτωση του περιεχομένου σας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Το StackPath CDN έχει αναλογία επίσκεψης cache 80%, αποκλειστικό ιδιωτικό δίκτυο, εκτεταμένα API, πύλη πελατών 1 κλικ και άλλα. Είναι χωρίς διακομιστή με μηδενικό χρόνο προθέρμανσης, πράγμα που σημαίνει ότι όλο το περιεχόμενο του ιστότοπού σας φορτώνεται γρήγορα. Αν αναζητάτε έναν κωδικό προσφοράς StackPath για να ξεκινήσετε με την καλύτερη δυνατή τιμή, βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Στο IsItWP, εργαζόμαστε σκληρά για τη διαπραγμάτευση αποκλειστικών εκπτώσεων εκ μέρους σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία StackPath.

Αποκτήστε την καλύτερη προσφορά στην υπηρεσία StackPath CDN

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού StackPath για να λάβετε την καλύτερη τιμή!

Λάβετε προσφορά »

Αποκτήστε την καλύτερη προσφορά στην υπηρεσία StackPath CDN
Δεν απαιτείται κωδικός. Κάντε κλικ στο κουμπί για να διεκδικήσετε συμφωνία.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ HTTPS://WWW.ISITWP.COM/REFER/STACKPATH-CDN/

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να πάρετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία με τον αποκλειστικό κωδικό κουπονιού StackPath.

Αρχικά, επισκεφθείτε τον ιστότοπο StackPath χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής. Από εκεί, μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και να κάνετε κλικ στο Ξεκίνα κουμπί.

Ιστότοπος StackPath

Στην επόμενη σελίδα, μπορείτε να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης και να κάνετε κλικ στο Δημιουργία λογαριασμού κουμπί.

Προσθήκη κωδικού πρόσβασης

Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε μια υπηρεσία. Προσφέρει υπηρεσίες ιστότοπου και εφαρμογών, καθώς και υπηρεσίες υπολογισμού αιχμής.

Επιλέξτε υπηρεσία

Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε το Δέσμη παράδοσης Edge επιλογή για λήψη όλων των δυνατοτήτων, όπως CDN, WAF, DNS και παρακολούθηση ως πακέτο.

Επιλέξτε το πακέτο Edge Delivery

Τώρα, θα δείτε τη σελίδα τιμολόγησης. Για το βασικό πρόγραμμα, θα λάβετε 1 μήνα δωρεάν δοκιμής για να δοκιμάσετε την υπηρεσία προτού λάβετε μια απόφαση.

Κάνε κλικ στο Επιλέγω κουμπί κάτω από το σχέδιο που θέλετε να αγοράσετε.

Επιλέξτε σχέδιο

Στη συνέχεια, μπορείτε να επαληθεύσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από τον σύνδεσμο που αποστέλλεται στον λογαριασμό email σας και θα σας ανακατευθύνει στη σελίδα πληρωμής.

Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε τον κωδικό προσφοράς StackPath. Απλώς ακολουθήστε τον σύνδεσμό μας στο StackPath και η καλύτερη τιμολόγηση θα εφαρμοστεί αυτόματα.

Πληρωμή και αγορά

Τέλος, πρέπει να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής, να προσθέσετε τα στοιχεία της εταιρείας σας και να κάνετε κλικ στο Να συνεχίσει κουμπί για να ολοκληρώσετε την αγορά.

Ελπίζουμε ότι θεωρήσατε χρήσιμο τον κωδικό κουπονιού StackPath. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σελίδα κουπονιών μας για περισσότερες εκπτώσεις.

Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τον κωδικό κουπονιού StackPath

Δεν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με το StackPath ακόμα; Εδώ θα απαντήσουμε σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουμε σχετικά με την έκπτωση StackPath.

1. Τι είναι το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου?

Το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να προβάλλετε γρήγορα το περιεχόμενο του ιστότοπού σας στους επισκέπτες προσθέτοντας πολλές τοποθεσίες διακομιστή και ένα ισχυρό σύστημα προσωρινής αποθήκευσης. Είναι μια προηγμένη μέθοδος για τη μείωση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας σας και παρέχει καλύτερη εμπειρία χρήστη στους επισκέπτες του ιστότοπού σας.

2. Πόσο είναι για ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου κάθε μήνα?

Με τον κωδικό έκπτωσης StackPath, η τιμή τους ξεκινά από $ 20 το μήνα. Θα λάβετε επίσης δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και απεριόριστα πιστοποιητικά SSL.

3. Ποια είναι τα οφέλη ενός δικτύου παράδοσης περιεχομένου?

Το ισχυρό δίκτυο παράδοσης περιεχομένου όπως το StackPath θα σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους:

 • Blazing Fast Delivery: Το StackPath παρέχει περιεχόμενο σε οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο με εκπληκτική γρήγορη ταχύτητα. Χρησιμοποιεί μια μέθοδο χωρίς διακομιστή για να μειώσει το χρόνο φόρτωσης της σελίδας στο ελάχιστο επίπεδο.
 • Ασφάλεια περιεχομένου: Με το StackPath, έχετε τη μέγιστη ασφάλεια για το περιεχόμενό σας. Έρχεται με ένα ενσωματωμένο επίπεδο προστασίας DDoS και μια υπηρεσία παρακολούθησης ιστότοπου.
 • Ευελιξία: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το StackPath σε απεριόριστους ιστότοπους με κατάλληλο εύρος ζώνης για να παρέχετε αδιάκοπο περιεχόμενο στους χρήστες.

4. Είναι το StackPath καλό για μικρές επιχειρήσεις?

Ναι, ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου όπως το StackPath είναι ιδανικό για οποιοδήποτε μέγεθος ιστοτόπου επιχείρησης ή ιστολογίου. Έρχεται με 45 τοποθεσίες, εγκατάσταση χωρίς διακομιστή, πύλη πελατών 1 κλικ και δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να δοκιμάσετε την υπηρεσία σε απεριόριστους ιστότοπους.

5. Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου?

Το StackPath είναι μια κορυφαία υπηρεσία δικτύου παράδοσης περιεχομένου στην αγορά. Για περισσότερες επιλογές, δείτε την πλήρη λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες CDN για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map