Δωρεάν εργαλείο ανάλυσης θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πώς λειτουργεί ο αναλυτής γραμμής θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο Αναλυτής Γραμμής Θέματος Email σάς επιτρέπει να γράφετε ακαταμάχητες γραμμές θέματος που ανοίγουν και διαβάζουν τα email σας. Δείτε πώς λειτουργεί το εργαλείο μας.


Βήμα 1: Εισαγάγετε μια γραμμή θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να προσδιορίσετε πόσο κλικ είναι η γραμμή θέματος του email σας, υποβάλετε την επιθυμητή γραμμή θέματος για ανάλυση.

Βήμα 2: Ελέγξτε τη γραμμή θέματος του email σας

Μόλις υποβάλετε τη γραμμή θέματος, θα δείτε μια λεπτομερή ανάλυση για το πόσο δελεαστικό είναι και προτάσεις για να το κάνετε πιο αξιόλογο.

 • Συνολική βαθμολογία: Για καλύτερα αποτελέσματα, αγωνιστείτε για 70 ή παραπάνω.
 • Υπόθεση: Οι γραμμές θέματος του τίτλου τείνουν να αποδίδουν καλύτερα από μια μικρή γραμμή θέματος
 • Καταμέτρηση λέξεων: Οι γραμμές θέματος με 4-6 λέξεις είναι γνωστό ότι αποδίδουν καλύτερα με το υψηλότερο ανοιχτό ποσοστό
 • Αριθμοί: Η γραμμή θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αριθμούς αποδεικνύεται ότι ανοίγει περισσότερο.
 • Αριθμός χαρακτήρων: Συνιστάται να διατηρήσετε τον χαρακτήρα σας περίπου 20 για καλύτερα αποτελέσματα.
 • Καταμέτρηση Emoji: Η χρήση emoji στη γραμμή θέματος κάνει τη γραμμή θέματος να ξεχωρίζει στα εισερχόμενα.
 • Λέξεις δύναμης: Χρησιμοποιήστε λέξεις δύναμης συναισθηματικής ενεργοποίησης στη γραμμή θέματος που αυξάνει το ανοιχτό ρυθμό.

Βήμα 3: Βελτιώστε τη γραμμή του θέματος με βάση την ανάλυση

Με βάση τον αναλυτή γραμμής θέματος email, τροποποιήστε και βελτιώστε τη γραμμή θέματος μερικές φορές έως ότου λάβετε μια καλή συνολική βαθμολογία. Ο γενικός κανόνας είναι να αγωνιστούμε για ένα συνολικό σκορ 70 ή μεγαλύτερο.

Πώς να γράψετε μια ακαταμάχητη γραμμή θέματος για να αυξήσετε το ανοιχτό ποσοστό

Γνωρίζατε ότι λαμβάνει ένας μέσος συνδρομητής email 13 εμπορικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα και μόνο το 20% περίπου είναι ανοιχτά (πάνω από 2 ανά ημέρα)?

Αυτό σημαίνει ότι, εκτός εάν οι θεματικές σας γραμμές είναι αρκετά σαγηνευτικές, τα email σας θα αποθηκευτούν στα εισερχόμενα των παραληπτών σας, χωρίς να παρατηρηθούν.

Λοιπόν, πώς θα γράφατε μια ακαταμάχητη γραμμή θέματος email που ξεχωρίζει?

Λοιπόν, δεν υπάρχει μαγικός τύπος για να γράψετε έναν. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί παράγοντες επιτυχίας που σημαίνουν τη διαφορά μεταξύ μιας γραμμής θέματος που οι συνδρομητές σας θα παρατηρήσουν – και θα ανοίξουν – και μια γραμμή θέματος που θα παραλείψουν αμέσως. Ας ρίξουμε μια ματιά στους παρακάτω παράγοντες επιτυχίας:

 • Σάρωση: Μια τέλεια γραμμή θέματος προσελκύει γρήγορα την προσοχή των χρηστών.
 • Τέλεια ισορροπία λέξεων: Η προσοχή είναι μόνο η μισή μάχη. Μια τέλεια ισορροπία λέξεων ενθαρρύνει τα κλικ και βελτιώνει τις ανοιχτές τιμές των email σας.
 • Κατευθείαν στο θέμα: Εξηγήστε εν συντομία τι υπάρχει στο email σας. Μην υπερβάλλετε και μην δημιουργείτε παραπλανητικές προσδοκίες, καθώς μπορεί να μειώσει την απόλυτη μετατροπή σας.

Κάντε τη γραμμή του θέματος σας με δυνατότητα σάρωσης

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα γίνεται αντιληπτό και θα διαβάζεται, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι η γραμμή θέματος σας προσελκύει την προσοχή των χρηστών καθώς περνούν μέσα από τα εισερχόμενα.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να τραβήξετε την προσοχή του χρήστη στα εισερχόμενα.

Χρησιμοποιήστε το Emoji:

Το emojipedia.org είναι ο καλύτερος πόρος για να βρείτε emoji για τα email σας. Απλώς αναζητήστε ένα emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και αντιγράψτε το στο email σας.

Χρησιμοποιήστε την υπόθεση τίτλου:

Οι γραμμές θέματος του τίτλου τείνουν να αποδίδουν καλύτερα από μια μικρή γραμμή θέματος. Υπάρχουν μερικά διαφορετικά στυλ κεφαλαιοποίησης, όπως το Associated Press, το APA, το Chicago Manual of Style ή το MLA Style.

Εάν θέλετε να κεφαλαιοποιήσετε αυτόματα τη γραμμή θέματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ανάλυσης επικεφαλίδων.

Χρησιμοποιήστε Power Words

Η προσοχή είναι μόνο η μισή μάχη. Το να διασφαλίσετε ότι τα email σας θα ανοίξουν είναι μια άλλη εξίσου σημαντική πτυχή των καμπανιών email σας. Χρησιμοποιώντας ισχυρές λέξεις στη γραμμή θέματος είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε τις ανοιχτές τιμές σας.

Με αυτά τα λόγια, είναι προς το συμφέρον σας να αποφύγετε τις υπερβολικές υποσχέσεις στις θεματικές σας γραμμές. Η υπερβολή των θεμάτων σας δημιουργεί αρνητικό αντίκτυπο στη φήμη σας και επηρεάζει αρνητικά τις τελικές μετατροπές.

Ελάτε με 2-3 γραμμές θέματος

Η πρώτη γραμμή θέματος μπορεί να μην είναι πάντα αρκετά πειστική.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι έξυπνοι έμποροι έρχονται πάντα με πολλές γραμμές θέματος για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Στην πραγματικότητα, η σύνταξη πολλών θεματικών γραμμών σας επιβάλλει να γράφετε καθεμία από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε την αρχική γραμμή θέματος και να την κάνετε πιο αξιόλογη.

Χρησιμοποιήστε το γκρέιντερ θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τώρα που έχετε χρησιμοποιήσει τον αναλυτή γραμμής θέματος email για να βρείτε πολλές γραμμές θέματος, φροντίστε να τις δοκιμάσετε με το γκρέιντερ θέματος email. Σας δίνει μια οπτική αναπαράσταση της γραμμής θέματος, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς θα εμφανίζεται στα εισερχόμενα των παραληπτών σας. Επιπλέον, αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει επίσης να αξιολογήσετε τις γραμμές του θέματος σε κλίμακα 1-100.

Θέλετε να μάθετε εάν η γραμμή θέματος σας είναι αρκετά πειστική για να αυξήσει τις ανοιχτές τιμές; Απλώς επιστρέψτε στον ελεγκτή γραμμής θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ξεκινήστε τη δοκιμή της γραμμής θέματος.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map