Πώς να δημιουργήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Blast the Right (Non-Spam) Way

email-έκρηξη


Αναρωτιέστε πώς να δημιουργήσετε μια έκρηξη email; Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να φαίνεται ως ο καλύτερος τρόπος για να μεταδώσετε το μήνυμά σας σε πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα. Όμως, υπάρχει ένας σωστός και λανθασμένος τρόπος να κάνετε μια έκρηξη μέσω email.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον σωστό τρόπο (χωρίς ανεπιθύμητη αλληλογραφία), ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσπάθειες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να διατηρήσετε τους συνδρομητές email σας ευχαριστημένους.

Ας αρχίσουμε.

Τι είναι μια έκρηξη μέσω email?

Η έκρηξη email είναι απλώς ένα μεμονωμένο μήνυμα email που αποστέλλεται ταυτόχρονα σε μια μεγάλη ομάδα παραληπτών. Με μια έκρηξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι παραλήπτες δεν στοχεύουν συνήθως με στρατηγικό τρόπο – μάλλον, όλοι αποστέλλονται το ίδιο γενικό μήνυμα. Εξαιτίας αυτού, οι εκρήξεις μέσω email δεν αποτελούν πλέον βέλτιστη πρακτική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συχνά συνδέονται ως ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επομένως, για να αποφύγετε την “ανατινάξεις” των συνδρομητών σας με ευρεία, άσχετα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να τους ενοχλήσετε με μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, πρέπει να κάνετε ανατινάξεις μέσω email με διαφορετικό τρόπο.

Στην επόμενη ενότητα, θα εξετάσουμε μερικούς από τους διαφορετικούς τύπους εκρήξεων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να στείλετε και πώς να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Τύποι εκρήξεων μέσω email

Όπως αναφέραμε, οι εκρήξεις μέσω email δεν αποτελούν βέλτιστη πρακτική μάρκετινγκ μέσω email. Ωστόσο, θα θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε αποτελεσματικά ένα σημαντικό μήνυμα ταυτόχρονα σε μια μεγάλη ομάδα συνδρομητών σας. Εκεί μπαίνει η τμηματοποίηση email.

Η τμηματοποίηση email είναι βασικά όταν διαιρείτε τους συνδρομητές email σας σε μικρότερα τμήματα με βάση καθορισμένα κριτήρια όπως τοποθεσία, φύλο, προηγούμενες αγορές, στάδιο του κύκλου πωλήσεων, συχνότητα αγοραστή και πολλά άλλα. Η τμηματοποίηση email χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της εξατομίκευσης του μάρκετινγκ email σας. Σας επιτρέπει να στείλετε ένα πιο σχετικό μήνυμα email σε μια ομάδα συνδρομητών σας. Επειδή το μήνυμα είναι πιο σχετικό και εξατομικευμένο σε αυτά, δεν θα θεωρείται ανεπιθύμητο και οι συνδρομητές θα είναι πιο πιθανό να δώσουν προσοχή και να λάβουν μέτρα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι “εκρήξεων email” που μπορείτε να στείλετε στους συνδρομητές σας. Με την τμηματοποίηση της λίστας email σας, μπορείτε να κάνετε τις καμπάνιες σας μέσω email να είναι πιο αποτελεσματικές. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα:

Παράδειγμα Email Blast 1: Πωλήσεις

Μια πώληση σε ολόκληρο το κατάστημα είναι συνήθως κάτι για το οποίο θέλετε να ενημερώσετε όλους τους συνδρομητές email σας. Ωστόσο, με ορισμένες πωλήσεις, θα θέλετε να τμηματοποιήσετε τη λίστα email σας.

Για παράδειγμα, εάν έχετε πώληση χειμερινών εργαλείων όπως χειμερινά μπουφάν, χειμερινές μπότες, γάντια και καπέλα, οι συνδρομητές σας που βρίσκονται σε θερμότερες περιοχές δεν θα ενδιαφέρονται γι ‘αυτό. Έτσι, τμηματοποιήστε τη λίστα email σας με βάση την τοποθεσία για να βεβαιωθείτε ότι οι συνδρομητές που βρίσκονται σε γεωγραφικά πιο ψυχρές περιοχές θα είναι αυτοί που λαμβάνουν το μήνυμα.

Εδώ είναι ένα άλλο παράδειγμα από τον Fred Perry. Θέλουν να ανακοινώσουν μια πώληση αναδυόμενου καταστήματος στη Νέα Υόρκη. Για έναν συνδρομητή που ζει στο αντίθετο άκρο της χώρας, ή ακόμα και σε διαφορετική χώρα, αυτό το μήνυμα δεν θα είναι σχετικό με αυτούς. Έτσι, θα τμηματοποιούσαν τη λίστα email τους και θα στείλουν αυτό το μήνυμα μόνο στους συνδρομητές email που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και τις γύρω περιοχές.

fred-perry-προωθητικό email

Η κατάτμηση των email πωλήσεων θα εξατομικεύσει την πώληση στον συνδρομητή. όταν μια πώληση μοιάζει να έγινε για αυτούς, είναι πιο πιθανό να αγοράσουν. Επιπλέον, δεν θα ενοχλείτε τους συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν ενδιαφέρονται ή δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην πώληση.

Email Blast Παράδειγμα 2: Νέα προϊόντα

Η ανακοίνωση ενός νέου προϊόντος είναι συναρπαστική. Θα μπείτε στον πειρασμό να εκτοξεύσετε όλους τους συνδρομητές email σας για να τους ενημερώσετε για τα συναρπαστικά νέα. Αλλά θυμηθείτε, δεν θα ενδιαφέρονται απαραίτητα όλοι οι συνδρομητές σας για το νέο προϊόν.

Για παράδειγμα, εάν το νεότερο προϊόν σας είναι μια νέα σειρά ανδρικών παπουτσιών, οι γυναίκες συνδρομητές σας δεν θα ενδιαφέρονται για την ανακοίνωση. Μπορείτε να τμηματοποιήσετε τη λίστα email σας για να ανακοινώσετε το νέο προϊόν μόνο στους συνδρομητές email που είναι πιθανότερο να αγοράσουν.

Σε μια άλλη περίπτωση, μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων θα στείλει ένα email στη λίστα email τους ανακοινώνοντας το τελευταίο μοντέλο. Αλλά αν στείλουν αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε καταναλωτές που μόλις αγόρασαν ένα νέο αυτοκίνητο πρόσφατα, ενδέχεται να ενοχληθούν με το μήνυμα.

email αυτοκινήτου

Αντ ‘αυτού, μπορούν να τμηματοποιήσουν τη λίστα email τους για να στείλουν το μήνυμα μόνο σε άτομα που ενδέχεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου σύντομα.

Παράδειγμα e-mail Blast 3: Υπενθυμίσεις τελευταίας πιθανότητας

Με μια προσφορά περιορισμένου χρόνου, θα θέλατε να υπενθυμίσετε σε όλους τους συνδρομητές σας να πραγματοποιήσουν μια αγορά πριν να είναι πολύ αργά στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “τελευταία ευκαιρία”. Αυτό το ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ θα κάνει τους συνδρομητές σας να πηδούν στην ευκαιρία να λάβουν μια συμφωνία πριν χάσουν. Όμως, πρέπει να τμηματοποιήσετε τη λίστα email σας, έτσι ώστε τα σωστά άτομα να λαμβάνουν το μήνυμα.

Όπως στο παρακάτω παράδειγμα, το Font Shop λέει στους συνδρομητές του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ότι είναι η τελευταία μέρα τους για να λάβουν σημαντική έκπτωση.

γραμματοσειρά-κατάστημα-email

Ωστόσο, δεν θέλετε να στείλετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους συνδρομητές σας, ειδικά στους συνδρομητές που έχουν ήδη αγοράσει το προϊόν, θα τους ενοχλήσει μόνο.

Αντ ‘αυτού, τμηματοποιήστε τη λίστα email σας και στείλτε το μήνυμα μόνο στους συνδρομητές που δεν έχουν κάνει ακόμα αγορά.

Η κατάτμηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί της αποστολής ευρείας έκρηξης email θα σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα. Οι καταναλωτές δεν θα ανοίξουν, δεν θα κάνουν κλικ ή θα αλληλεπιδράσουν με τα email σας, εάν δεν είναι εξατομικευμένα για τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.

Λοιπόν, πώς μπορείτε να τμηματοποιήσετε εύκολα τη λίστα email σας και να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Χρειάζεστε ένα λογισμικό έκρηξης email.

Επιλέξτε ένα λογισμικό Email Blast

Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε ένα λογισμικό έκρηξης email που σας επιτρέπει να τμηματοποιήσετε τη λίστα email σας.

Εάν μόλις ξεκινήσετε με το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα θελήσετε να επιλέξετε μια υπηρεσία έκρηξης email που είναι εύχρηστη. Η υπηρεσία έκρηξης email που θα επιλέξετε θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε εύκολα υπέροχα email καθώς και να τμηματοποιήσετε τη λίστα email σας με λίγα μόνο κλικ. Θα πρέπει επίσης να διαθέτει δυνατότητες αυτοματισμού για την αυτοματοποίηση των καμπανιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και, φυσικά, η τιμή πρέπει να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Ας δούμε τις κορυφαίες επιλογές μας για την καλύτερη υπηρεσία έκρηξης email.

Σταθερή επαφή

εργαλεία συνεχούς επαφής-καλύτερα-email-αυτοματισμού

Το Constant Contact είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες έκρηξης email στην αγορά. Είναι ιδανικό για αρχάριους και μικρές επιχειρήσεις, γιατί καθιστά εύκολο το ισχυρό μάρκετινγκ μέσω email.

Προσφέρουν πάνω από 100 εύχρηστα πρότυπα email για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκπληκτικά email για τους συνδρομητές σας γρήγορα.

Το Constant Contact έρχεται επίσης στοιβασμένο με δυνατότητες αυτοματισμού email όπως:

 • Χαιρετίστε αυτόματα νέους συνδρομητές με ένα email καλωσορίσματος
 • Ενεργοποιήστε σειρές email με βάση το πού κάνει κλικ ένας χρήστης
 • Αποστολή αυτόματα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άτομα που δεν ανοίγουν
 • Τμηματοποιήστε τις επαφές για να στέλνετε τα σωστά μηνύματα στα σωστά άτομα κάθε φορά
 • Όμορφη φόρμα ενημερωτικών δελτίων email
 • Κι αλλα

Το Constant Contact προσφέρει επίσης εξαιρετική διαχείριση τμημάτων. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τμήματα για μεταγενέστερες καμπάνιες, να ανανεώσετε λίστες για να βεβαιωθείτε ότι στέλνετε μόνο σε επαφές που εξακολουθούν να πληρούν τα κριτήρια και να επεξεργάζεστε και να ενημερώνετε εύκολα τα κριτήρια ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Constant Contact δωρεάν για 60 ολόκληρες ημέρες. αυτή είναι μια πολύ μεγαλύτερη δωρεάν δοκιμαστική περίοδος από άλλες προσφορές υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, η συνδρομή Constant Contact ξεκινά από 20 $ / μήνα για έως και 500 συνδρομητές.

Ξεκινήστε με το Constant Contact σήμερα.

Σεντίν Μπλου

sendinblue-best-email-automation-εργαλεία

Μια άλλη κορυφαία επιλογή για τις καλύτερες υπηρεσίες έκρηξης email είναι το SendinBlue. Το SendinBlue έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα. Μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε εκπληκτικά email χωρίς τεχνικές δεξιότητες χρησιμοποιώντας τα μπλοκ σχεδίασης drag and drop και τα δωρεάν πρότυπα απόκρισης.

Προσφέρουν επίσης δυναμικές δυνατότητες εξατομίκευσης, ώστε να μπορείτε εύκολα να εισάγετε πληροφορίες από τη βάση δεδομένων επαφών σας στα μηνύματά σας, όπως όνομα, προτίμηση φύλου, ημερομηνία γέννησης και άλλα.

Επιπλέον, η τμηματοποίηση είναι εύκολη με το SendinBlue. Η μηχανή τμηματοποίησης του SendinBlue, μπορείτε εύκολα να διαχωρίσετε και να διαιρέσετε τις επαφές σας και, στη συνέχεια, να τις ομαδοποιήσετε ξανά σε νέες λίστες, ώστε να μπορείτε να στέλνετε πιο σχετικά email. Μπορείτε να τμηματοποιήσετε με βάση τα δημογραφικά στοιχεία, όπως τον τόπο κατοικίας ή εργασίας, ή με κριτήρια συμπεριφοράς, όπως σελίδες που επισκέφτηκαν στον ιστότοπό σας, προηγούμενες αγορές και άλλα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με το SendinBlue δωρεάν έως και 300 email ανά ημέρα και απεριόριστες επαφές. Τα προγράμματα πληρωμής από το SendinBlue ξεκινούν από 25 $ / μήνα χωρίς ημερήσιο όριο αποστολής.

Ξεκινήστε με το SendinBlue σήμερα.

Αφού επιλέξετε μια υπηρεσία έκρηξης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μια λίστα έκρηξης email, να τμηματοποιήσετε τη λίστα email σας και να στείλετε την καμπάνια μάρκετινγκ email.

Βήμα 1: Δημιουργία λίστας έκρηξης email

Εάν μόλις ξεκινήσετε, ενδέχεται να μην έχετε μια λίστα έκρηξης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή μηνυμάτων. Επομένως, πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα έκρηξης email. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια λίστα email χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το OptinMonster.

OptinMonster είναι ένα δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας δυνητικών πελατών που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικές προσφορές για να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να συμμετάσχουν στη λίστα email σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αριθμό διαφορετικών τύπων καμπάνιας, όπως αναδυόμενα παράθυρα lightbox, χαλάκια καλωσορίσματος πλήρους οθόνης, πλαίσιο κύλισης διαφανειών, κυλιόμενες γραμμές και πολλά άλλα. Η δημιουργία της προσφοράς σας είναι εύκολη χρησιμοποιώντας τα προκατασκευασμένα πρότυπα του OptinMonster και το drag and drop builder.

Δείτε τη λίστα των καλύτερων αναδυόμενων προσθηκών WordPress.

optinmonster-build-email-blast-list

Το OptinMonster διαθέτει επίσης έναν αριθμό ενεργοποιητών καμπάνιας, έτσι ώστε να μπορείτε να εμφανίζετε το email optin σας την κατάλληλη στιγμή. Οι ενεργοποιήσεις καμπάνιας περιλαμβάνουν τη σκανδάλη κύλισης, τον έλεγχο της προβολής με χρονικό διάστημα, τον αισθητήρα αδράνειας, την πρόθεση εξόδου και άλλα.

Η τεχνολογία εξόδου-πρόθεσής τους είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική επειδή είναι σε θέση να παρακολουθεί πότε ένας χρήστης πρόκειται να εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας και να εμφανίσει ένα στοχευμένο μήνυμα την κατάλληλη στιγμή. Έτσι, αντί να τα χάσετε για πάντα, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε συνδρομητή email.

Θυμηθείτε να προσφέρετε στους επισκέπτες του ιστότοπού σας κάτι φοβερό σε αντάλλαγμα για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

αναδυόμενο παράθυρο optinmonster-lightbox

Οι άνθρωποι λατρεύουν να παίρνουν ένα δωρεάν δώρο. Όταν προσφέρετε έκπτωση ή αναβάθμιση περιεχομένου, δεν θα διστάσουν να εγγραφούν στη λίστα email σας.

Ξεκινήστε με το OptinMonster σήμερα.

Βήμα 2: Τμηματοποίηση της λίστας έκρηξης email

Αφού δημιουργήσετε μια λίστα έκρηξης email, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε την τμηματοποίηση. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι τμηματοποίησης της λίστας των email σας. Ο τρόπος τμηματοποίησης της λίστας σας εξαρτάται από τον τύπο του email που στέλνετε και από ποιος είναι ο στόχος της αποστολής του email.

Ας δούμε μερικούς από τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τμηματοποιήσετε τη λίστα email σας.

1. Νέοι συνδρομητές:

Όταν ένας χρήστης εγγραφεί στη λίστα email σας, θέλετε να τον υποδεχτείτε στο κλαμπ με ένα email καλωσορίσματος. Προφανώς, εάν σας στείλατε ένα email καλωσορίσματος σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα άτομα που σας έχουν εγγραφεί εδώ και πολύ καιρό θα λάβουν ένα μήνυμα καλωσορίσματος, το οποίο δεν είναι αυτό που θέλετε. Έτσι, τμηματοποιήστε τη λίστα email σας στους συνδρομητές που έχουν εγγραφεί πρόσφατα. Το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο καλωσορίσματος μπορεί να εισαγάγει νέους συνδρομητές σε εσάς ή την εταιρεία σας και να τους ενημερώσει για το τι να περιμένουν από την αρχή.

2. Ενδιαφέροντα:

Δεν θα ενδιαφέρονται όλοι οι συνδρομητές email σας για το ίδιο ακριβώς πράγμα. Ειδικά αν ο ιστότοπός σας καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων ή πωλεί μια ποικιλία προϊόντων, για παράδειγμα. Έτσι, μπορείτε να τμηματοποιήσετε τη λίστα με τα email σας με βάση το ενδιαφέρον τους. Με την υπηρεσία email دھماکے μπορείτε να τμηματοποιήσετε τους χρήστες με βάση τη συμπεριφορά και τη δραστηριότητά τους στον ιστότοπό σας. Εάν ορισμένοι χρήστες ενδιαφέρονται μόνο για 1 πράγμα που έχετε να προσφέρετε, μπορείτε να τους στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αυτό το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει. Αυτό θα σας επιτρέψει να λάβετε τις πληροφορίες στα άτομα που είναι πιο πιθανό να αναλάβουν δράση.

Επίσης, ελέγξτε: Οι καλύτερες λύσεις του WordPress Analytics για παρακολούθηση της συμπεριφοράς των χρηστών.

3. Τοποθεσία:

Τμηματοποιήστε τους συνδρομητές σας με βάση την τοποθεσία τους. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, θέλετε να στείλετε στους συνδρομητές email που σχετίζονται με αυτούς. Μπορείτε να τμηματοποιήσετε τη λίστα έκρηξης email για να κάνετε τους χρήστες να γνωρίζουν τα επερχόμενα συμβάντα στην περιοχή τους. Εκτός αν περιμένετε ότι οι άνθρωποι θα ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα για την εκδήλωσή σας, μην εκτοξεύσετε συνδρομητές email για εκδηλώσεις βάσει τοποθεσίας που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν.

4. Ανοίγει

Με τα αναλυτικά στοιχεία της υπηρεσίας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να δείτε ακριβώς ποιος άνοιξε τα μηνύματά σας και ποιος όχι. Αυτό σας επιτρέπει να στέλνετε ξανά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε χρήστες που δεν άνοιξαν το προηγούμενο. Με αυτόν τον τρόπο, αν το έχασαν, έχετε μια άλλη ευκαιρία να τα μετατρέψετε – χωρίς να ενοχλήσετε τους χρήστες που έχουν ήδη ανοίξει και διαβάσουν το email σας.

5. Συμπεριφορά αγοράς

Η κατάτμηση της λίστας email σας με βάση τη συμπεριφορά αγοράς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τμηματοποίηση email για πελάτες προς πώληση ή πολλαπλές πωλήσεις. Εάν ένας πελάτης αγόρασε ένα αντικείμενο από εσάς στο παρελθόν, μπορείτε να τους στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σχετικά σχετικά προϊόντα που ενδέχεται να ενδιαφέρουν.

Βήμα 3: Στείλτε το email σας

Αφού τμηματοποιήσετε τη λίστα email σας, το τελευταίο βήμα είναι να στείλετε το email σας. Προτού αποστείλετε το email σας, θυμηθείτε να συμπεριλάβετε μια σαφή παρότρυνση για δράση. Μια παρότρυνση για δράση ενημερώνει τους χρήστες τι να κάνουν μετά την ανάγνωση του email σας. Είτε πρόκειται να συμπληρώσετε μια έρευνα, να υποβάλετε μια κριτική, να ελέγξετε την πιο πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου σας ή να πραγματοποιήσετε μια αγορά. Όταν προσθέτετε μια σαφή παρότρυνση για δράση στο email σας, οι συνδρομητές email σας θα είναι πιο πιθανό να αναλάβουν δράση.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να μάθετε τι είναι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πώς να δημιουργήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον σωστό τρόπο. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ρίξτε μια ματιά στις άλλες δημοσιεύσεις μας: Πώς να δημιουργήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 23 αποτελεσματικές συμβουλές για να λάβετε περισσότερους συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map