Πώς να δημιουργήσετε ένα δωρεάν επιχειρηματικό email σε λιγότερο από 5 λεπτά

δημιουργήστε δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησης


Θέλετε να δημιουργήσετε μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιχειρήσεις?

Μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησης δίνει στην επιχείρησή σας μια αίσθηση αξιοπιστίας και κάνει τους πελάτες σας να αισθάνονται ότι είστε εδώ για να μείνετε και σοβαροί για την επιχείρησή σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε ένα δωρεάν επιχειρηματικό email σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Contents

Τι είναι μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησης?

Μια διεύθυνση email επιχείρησης χρησιμοποιεί το όνομα τομέα σας (example.com) για το email σας, αντί για τον τομέα του παρόχου υπηρεσιών email, όπως gmail.com ή yahoo.com.

Για παράδειγμα, το [email protected] είναι ένα καλό επιχειρηματικό email, ενώ το [email protected] είναι ένα γενικό, μη επαγγελματικό.

Είτε εκτελείτε έναν ιστότοπο επιχείρησης είτε απλώς ένα ιστολόγιο χόμπι, θα πρέπει να ρυθμίσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησης.

Ακριβώς όπως ένας ιστότοπος παρέχει μια μοναδική ταυτότητα στην επιχείρησή σας, μια προσαρμοσμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησης σάς επιτρέπει να παρουσιάζετε την επωνυμία σας στο γραμματοκιβώτιο ατόμων με μοναδικό τρόπο.

Εκτός αυτού, μια διεύθυνση email επιχείρησης μαζί με ένα τηλέφωνο επιχείρησης παρέχει μια πιο επαγγελματική ατμόσφαιρα και βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης σε σύγκριση με ένα προσωπικό email.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε μια όμορφη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρησή σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε ένα δωρεάν επιχειρηματικό email με τον πάροχο φιλοξενίας σας και γιατί προτείνουμε το Bluehost.

Δωρεάν επιχειρηματικό email: GSuite εναντίον δωρεάν λογαριασμών email Bluehost

Υπάρχουν δύο δημοφιλείς τρόποι για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό email για τον ιστότοπό σας, μέσω

 1. Επαγγελματική υπηρεσία email, όπως γραμματοκιβώτιο GSuite ή Office 365
 2. Ρύθμιση email μέσω του παρόχου φιλοξενίας σας, όπως το Bluehost.

Το GSuite είναι μια premium υπηρεσία email από το Gmail που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιχειρήσεις. Το GSuite διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες του Gmail και σας επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές Google, όπως το Google Drive, το Ημερολόγιο κ.λπ. για την επιχείρησή σας.

Το γραμματοκιβώτιο του Office 365 είναι μια παρόμοια υπηρεσία της Microsoft.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές διαφορές μεταξύ του GSuite και της ρύθμισης email μέσω του παρόχου φιλοξενίας, όπως το Bluehost.

Κόστος: Το GSuite είναι ένα premium προϊόν, ξεκινώντας από 6 $ / μήνα / χρήστη που σας παρέχει πολλές επιχειρηματικές λειτουργίες, όπως πρόσβαση στις Εφαρμογές Google για επιχειρήσεις. Ωστόσο, με το Bluehost, μπορείτε να δημιουργήσετε ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμούς email επιχειρήσεων.

Χρήση: Με το GSuite, μπορείτε να διαχειριστείτε το email της επιχείρησής σας πραγματοποιώντας σύνδεση στο Gmail. Αντιστρόφως, εάν ρυθμίσετε δωρεάν επιχειρηματικά email από τον πάροχο φιλοξενίας σας, θα πρέπει να διαχειριστείτε τα email σας μέσω του λογαριασμού φιλοξενίας σας.

Σχετίζεται με: Καλύτερες υπηρεσίες email συναλλαγών SMTP.

Μήπως η Bluehost προσφέρει δωρεάν λογαριασμούς email για επαγγελματικούς λόγους?

Η σύντομη απάντηση είναι ΝΑΙ.

Αλλά… η Bluehost δεν αναφέρει τους δωρεάν λογαριασμούς email τους στα προγράμματα τιμολόγησης. Ο λόγος θα μπορούσε να είναι ότι ήθελαν να αναβαθμίσουν τα ακριβά σχέδιά τους όπως το Plus ή το υψηλότερο πακέτο όπου προσφέρουν 1 λογαριασμός γραμματοκιβωτίου Office 365 δωρεάν για 30 ημέρες.

Όπως το GSuite, το γραμματοκιβώτιο του Office 365 δεν είναι εντελώς δωρεάν. Μετά τη δωρεάν δοκιμή, θα πρέπει να πληρώνετε μηνιαία χρέωση για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το γραμματοκιβώτιο του Office 365.

Ωστόσο, εάν αναζητάτε έναν δωρεάν επαγγελματικό λογαριασμό email και δεν χρειάζεστε τις πλήρεις δυνατότητες του GSuite ή του Office 356 Mailbox (π.χ. OnDrive, Word, Excel), εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό email με το Bluehost.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Bluehost για δωρεάν επαγγελματικό email

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε δωρεάν λογαριασμούς email επιχειρήσεων. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι το Bluehost ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους για μερικούς λόγους:

 • Δωρεάν τομέας email: Προσφέρεται ένα δωρεάν όνομα τομέα με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως το www.example.com
 • Δωρεάν διευθύνσεις email επιχείρησης: Με οποιοδήποτε πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού, μπορείτε να δημιουργήσετε 5 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησης, όπως [email protected], [email protected] κ.λπ..
 • Δωρεάν φιλοξενία email: Φυσικά, δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον για τη φιλοξενία ή τη διαχείριση των λογαριασμών email σας.
 • Αξιόπιστη φιλοξενία: Το Bluehost είναι ένας από τους επίσημα προτεινόμενους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων από το WordPress.org.

Bluehost-ξεκινήστε-τώρα

Το Bluehost είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας WordPress για τη δημιουργία ιστότοπων στο WordPress. Προσφέρει αξιόπιστα και ασφαλή προγράμματα φιλοξενίας WordPress σε προσιτή τιμή. Ανάμεσα στα προνόμια της χρήσης του Bluehost, δωρεάν επαγγελματικά email είναι ένα από τα πολλά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά.

bluehost-pricing-βασικό σχέδιο

Δωρεάν επιχειρηματικά email: Ποιο σχέδιο Bluehost είναι σωστό?

ο Βασικός το πακέτο με τιμή 2,75 $ το μήνα προσφέρει 1 δωρεάν τομέα και 5 δωρεάν λογαριασμοί email ενώ όλα τα άλλα σχέδια σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε απεριόριστοι δωρεάν λογαριασμοί email επιχειρήσεων. Η χωρητικότητα αποθήκευσης email είναι 100 MB για «βασικούς» χρήστες του προγράμματος, ενώ είναι απεριόριστη για άλλα προγράμματα.

Η υπηρεσία email της Bluehost διαθέτει προηγμένη προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα με το Spam Hammer και το Spam Assassin. Επιπλέον, διαθέτει μια premium υπηρεσία φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων που ονομάζεται «postini» για προηγμένη προστασία από τα ανεπιθύμητα.

Επιπλέον, το Bluehost προσφέρει εύκολη ρύθμιση και διαμόρφωση email. Μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικούς λογαριασμούς email, να διαχειριστείτε, να ρυθμίσετε την προώθηση email και πολλά άλλα με ευκολία.

Δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμούς email με το Bluehost »

1. Δημιουργία ενός δωρεάν επαγγελματικού λογαριασμού email χρησιμοποιώντας το Bluehost

Για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό email, πρέπει πρώτα να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου Bluehost.

Σημείωση: Εάν δεν διαθέτετε ιστότοπο, μεταβείτε στο Bluehost, επιλέξτε ένα κατάλληλο πρόγραμμα και εγγραφείτε πρώτα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο μενού “Email” στα αριστερά.

Τώρα, θα δείτε τη σελίδα “Λογαριασμοί email” στην οθόνη. Μπορείτε να προσθέσετε και να διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς email σας για όλους τους τομείς σας από αυτήν τη διεπαφή.

add-business-email-λογαριασμός

Για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό email, εισαγάγετε ένα όνομα λογαριασμού και έναν κωδικό πρόσβασης. Δημιουργήστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας κεφαλαίους και κεφαλαίους χαρακτήρες, αριθμούς και σύμβολα ή κάντε κλικ στην επιλογή «Δημιουργία» για έναν σύνθετο κωδικό που δημιουργείται από μηχανή.

Στη συνέχεια, καθορίστε τις ποσοστώσεις γραμματοκιβωτίου και κάντε κλικ στο «Δημιουργία λογαριασμού». Επιλέξτε το πλαίσιο «Αποστολή email καλωσορίσματος με οδηγίες διαμόρφωσης πελάτη αλληλογραφίας» πριν κάνετε κλικ στο «Δημιουργία λογαριασμού» εάν θέλετε ένα αυτοματοποιημένο email με οδηγίες διαμόρφωσης email.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό τομέα εάν διαχειρίζεστε πολλούς τομείς.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού email! Ναι, διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά!

Τώρα, μπορείτε να προσθέσετε λογαριασμούς email για τα μέλη της ομάδας σας ένα προς ένα μέσω της ίδιας διαδικασίας.

2. Προβολή όλων των λογαριασμών email

Για να δείτε όλους τους λογαριασμούς email, κάντε κλικ στην καρτέλα “Λογαριασμοί email” δίπλα στην καρτέλα “Προσθήκη λογαριασμού email” όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

όλους τους λογαριασμούς email

Μπορείτε να δείτε ή να διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς email σας σε αυτήν την καρτέλα.

3. Διαχείριση όλων των λογαριασμών email

Από την καρτέλα “Λογαριασμοί email”, μπορείτε να διαμορφώσετε έξι τύπους ενεργειών για κάθε λογαριασμό email.

email-λογαριασμός-ενέργειες

Εγώ. Πρόσβαση στο Webmail – Ελέγξτε το email σας

Για να δείτε τα εισερχόμενα email σας, κάντε κλικ στο «Πρόσβαση στο Webmail». Στη συνέχεια, θα σας ανακατευθύνει σε μια σελίδα webmail, όπως αυτή που φαίνεται παρακάτω, όπου μπορείτε να επιλέξετε μια εφαρμογή webmail για να ανοίξετε το email σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια εφαρμογή ως προεπιλογή.

επιλέξτε-webmail-εφαρμογή

Επιλέξτε οποιαδήποτε εφαρμογή και θα δείτε τα εισερχόμενά σας.

ορδή-email-inbox

ii. Δίσκος και δεδομένα

Εάν θέλετε να αλλάξετε το χώρο στο δίσκο για τους λογαριασμούς email σας ή να διαχειριστείτε τη χρήση του δίσκου, μπορείτε να μεταβείτε στην ενέργεια “Δίσκος και δεδομένα”.

δίσκος και δεδομένα

iii. Διαχείριση αναστολής

Αυτή η επιλογή έχει ρυθμίσεις αναστολής για τους λογαριασμούς email σας. Μπορείτε να επιτρέψετε ή να αναστείλετε για τρεις ενέργειες: Είσοδος, λήψη και αποστολή.

αναστολή-δράση

iv. Κωδικός πρόσβασης και έλεγχος ταυτότητας

Μπορείτε να αλλάξετε κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς email σας από αυτήν την επιλογή.

κωδικοί πρόσβασης

v. Σύνδεση συσκευών

Αυτή η επιλογή επιτρέπει δύο ενέργειες: 1) Ρύθμιση πελάτη αλληλογραφίας 2) Διαμόρφωση ημερολογίων και επαφών.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό email σας μέσω μιας εφαρμογής email όπως το Microsoft Outlook 2010 στη συσκευή σας, θα πρέπει να εκτελέσετε σενάρια διαμόρφωσης που παρέχονται από την αλληλογραφία. Μπορείτε να λάβετε τα σενάρια όταν ανοίγετε την επιλογή «Ρύθμιση πελάτη αλληλογραφίας».

vi. Διαγράφω

Μπορείτε να διαγράψετε τους λογαριασμούς email σας εύκολα από αυτήν την επιλογή.

4. Προώθηση email

Από το μενού “Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο” στον πίνακα ελέγχου Bluehost, μπορείτε να δείτε ένα υπομενού που ονομάζεται “Forwarders”. Αυτό το υπομενού σας επιτρέπει να προωθείτε email σε άλλο λογαριασμό email.

προωθητές email

Για να προωθήσετε email, κάντε κλικ στο Προσθήκη Forwarder. Μια νέα σελίδα θα εμφανιστεί ως εξής:

πρόσθετης προώθησης

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email για να προωθήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τομέα σας. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τη διεύθυνση email στην οποία θα προωθηθούν τα μηνύματα και κάντε κλικ στο «Προσθήκη προώθησης». Τώρα τα email σας θα προωθηθούν σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σας.

Αυτό είναι χρήσιμο όταν πρέπει να μοιράζεστε ένα μήνυμα που λαμβάνετε από έναν λογαριασμό με πολλά άτομα στην ομάδα. Είναι επίσης χρήσιμο όταν χειρίζεστε περισσότερα από ένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στη συνέχεια, υπάρχει μια επιλογή “Domain Forwarder” που σας επιτρέπει να προωθείτε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν τομέα σε έναν άλλο.

domain-email-frowarder

Αρχικά, επιλέξτε έναν τομέα για να προωθήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον τομέα για να προωθήσετε τα email. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Προσθήκη τομέα προώθησης”.

5. Περισσότερες επιλογές Bluehost Mail Manager

Εκτός από τη δημιουργία και τη διαχείριση λογαριασμών email, υπάρχουν και άλλες χρήσιμες λειτουργίες και επιλογές στον διαχειριστή αλληλογραφίας Bluehost.

Αυτόματα ανταποκριτές: Οι Αυτόματοι ανταποκριτές σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε μηνύματα αυτόματης απόκρισης που αποστέλλονται αυτόματα όταν κάποιος στέλνει ένα email στη διεύθυνσή σας. Αυτό είναι χρήσιμο όταν δεν είστε διαθέσιμοι ή σε μεγάλες διακοπές και δεν μπορείτε να απαντήσετε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Φίλτρα email: Μπορείτε να φιλτράρετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε λογαριασμό στον τομέα σας και να διατηρήσετε τα εισερχόμενά σας καθαρά και ασφαλή.

Για να δημιουργήσετε φίλτρα, πρέπει να προσθέσετε πολλούς κανόνες για την αντιστοίχιση θεμάτων email, διευθύνσεων και άλλων τμημάτων ενός μηνύματος email. Στη συνέχεια, πρέπει να καθορίσετε ενέργειες φίλτρου για τους κανόνες που προστέθηκαν.

φιλτράρισμα email

6. Πώς να συνδέσετε το Bluehost Email με το Gmail

Το Gmail είναι αναμφίβολα ο ηγέτης μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών email σήμερα. Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail τις περισσότερες φορές, μπορείτε να συνδέσετε το email σας Bluehost με το Gmail και να αποκτήσετε πρόσβαση στα εισερχόμενά σας στο Gmail.

Για να συνδέσετε το email σας Bluehost με το Gmail, πρώτα, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Gmail.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» και κάντε κλικ στο «Λογαριασμοί και μενού εισαγωγής». Κάντε κύλιση προς τα κάτω «Έλεγχος αλληλογραφίας από άλλους λογαριασμούς: Προσθήκη λογαριασμού αλληλογραφίας» και κάντε κλικ στο «Προσθήκη λογαριασμού αλληλογραφίας».

gmail-λογαριασμοί-εισαγωγή-ρυθμίσεις

Στη συνέχεια, εισαγάγετε τη διεύθυνση email Bluehost από την οποία θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail.

add-mail-λογαριασμός

Στη συνέχεια, απαιτείται να εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης του Bluehost. Τέλος, ένας κωδικός επαλήθευσης αποστέλλεται στο email της Bluehost για επιβεβαίωση. Και, αφού εισαγάγετε τον κωδικό στο παράθυρο “Προσθήκη λογαριασμού” του Gmail, το email σας στο Bluehost θα συνδεθεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο email του Bluehost στο Gmail.

Αυτό είναι! Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να δημιουργήσετε δωρεάν επαγγελματικούς λογαριασμούς email επιχειρήσεων.

Συχνές ερωτήσεις για δωρεάν επιχειρηματικό email

Ακολουθούν μερικές από τις συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη δημιουργία ενός δωρεάν επαγγελματικού email.

Πώς μπορώ να λάβω μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησης?

Μπορείτε εύκολα να λάβετε μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησης χρησιμοποιώντας το Bluehost. Προσφέρουν 5 λογαριασμούς email με το βασικό τους σχέδιο και απεριόριστα προσαρμοσμένα email με τα άλλα σχέδιά τους.

Μπορώ να λάβω επαγγελματικό email χωρίς ιστότοπο?

Ναι, μπορείτε να λάβετε ένα επιχειρηματικό email χωρίς να δημιουργήσετε έναν ολόκληρο ιστότοπο. Ωστόσο, θα σας ζητηθεί να λάβετε ένα όνομα τομέα για τη δημιουργία email επιχείρησης. Το Bluehost προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα και μια αρκετά σταθερή υπηρεσία email δωρεάν.

Μπορώ να δημιουργήσω μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιχείρησης χωρίς τομέα?

Όχι, δεν είναι δυνατή η δημιουργία email επιχείρησης χωρίς όνομα τομέα. Αν και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό email χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία email όπως το Gmail, το Protonmail κ.λπ., αλλά θα σας ζητηθεί να λάβετε ένα όνομα τομέα για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό email.

Μπορείτε να ξεκινήσετε στο Bluehost με ένα δωρεάν όνομα τομέα και έως και 5 λογαριασμούς email με το αρχικό πακέτο τους.

Πώς μπορώ να βρω ένα διαθέσιμο όνομα τομέα?

Η απόκτηση ενός ονόματος domain είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για τη λήψη ενός email επιχείρησης. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα όνομα τομέα με οποιονδήποτε δημοφιλή καταχωρητή ή να το αποκτήσετε δωρεάν με το Bluehost.

Ποιο είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε: Office 365 ή Gsuite?

Το Microsoft 365 και το G Suite είναι και τα δύο δημοφιλή για την κορυφαία υπηρεσία email. Το G Suite είναι μοντέρνο και κατάλληλο για όσους προτιμούν φιλικές προς το χρήστη πλατφόρμες. Ενώ το Office 365 παρέχει σταθερή ενσωμάτωση με το MS Excel και ταιριάζει σε όσους έχουν την τάση να χρησιμοποιούν προϊόντα του Office όπως MS Word, MS Excel κ.λπ..

Χρησιμοποιήστε περισσότερα επαγγελματικά επαγγελματικά email με το G Suite

Το Bluehost παρέχει πολλές λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιχειρήσεις. Ωστόσο, δεν διαθέτει προηγμένα και πιο επαγγελματικά χαρακτηριστικά. Αν θέλετε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά email σας πιο επαγγελματικά και αποτελεσματικά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια premium υπηρεσία όπως το G Suite.

g-σουίτα

Το G Suite είναι μια πληρωμένη υπηρεσία Gmail, γνωστή και ως “Gmail για επιχειρήσεις”. Εκτός από τη δημιουργία επαγγελματικών επαγγελματικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το G Suite προσφέρει μια σειρά από πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων, αποθήκευσης, σύνδεσης και δημιουργίας ομάδων που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις επιχειρήσεις σας εκθετικά.

Διαθέτει διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Το βασικό πρόγραμμα κοστίζει 6 $ ανά χρήστη ανά μήνα και διαθέτει χωρητικότητα αποθήκευσης 30 GB.

gsuite

Πάνω απ ‘όλα, το G Suite προσφέρει πλήρως αφιερωμένη τεχνική υποστήριξη 24/7 και διατηρεί τους λογαριασμούς email της επιχείρησής σας πάντα προστατευμένους. Εάν έχετε προϋπολογισμό για την επωνυμία των email σας, το G Suite είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Για τη ρύθμιση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το GSuite, μπορείτε να διαβάσετε τα πλήρεις οδηγούς μας σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό επώνυμο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με το G Suite και να δημιουργήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον τρόπο χωρίς spam.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map