Πώς να δημιουργήσετε επικερδείς διαφημίσεις Facebook με τη λίστα email σας

Πώς να δημιουργήσετε επικερδείς διαφημίσεις στο facebook


Θέλετε να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα διαφήμιση στο Facebook?

Σύμφωνα με μια έκθεση της Wall Street Journal, τα ποσοστά διαφήμισης του Facebook μειώθηκαν τους τελευταίους μήνες, καθώς η πανδημία COVID-19 οδήγησε σε μείωση της ζήτησης για το απόθεμα διαφημίσεων του κοινωνικού δικτύου. Επιπλέον, το κόστος ανά μίλι (CPM) μειώθηκε 15% σε 20% επειδή δεν το χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις αυτή τη στιγμή.

Αυτό σημαίνει τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε τη διαφήμιση στο Facebook και να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα με ελάχιστο προϋπολογισμό.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις διαφημίσεις στο Facebook και πώς μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους μάρκετινγκ.

Ας ξεκινήσουμε.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις στο Facebook?

Διαφήμιση στο Facebook

Με 1,52 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά, είναι πολύ πιθανό ότι το κοινό-στόχος σας είναι ήδη στο Facebook. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους με τις σωστές καμπάνιες.

Ωστόσο, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της αφοσίωσης και της χρηστικότητας, το Facebook μειώνει συνεχώς την προβολή των επιχειρηματικών σελίδων στη ροή ειδήσεων των χρηστών. Στην πραγματικότητα, ίσως έχετε ήδη παρατηρήσει ότι μόνο λιγότερο από 0,5% των θαυμαστών σας στο Facebook θα βλέπουν πραγματικά τις ενημερώσεις της επιχείρησής σας.

Τότε, πώς θα φτάνατε στο κοινό σας στο Facebook?

Με διαφημίσεις στο Facebook.

Μερικά οφέλη των διαφημίσεων Facebook είναι:

 • Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αυξήσετε την προβολή της επιχείρησής σας.
 • Σε αντίθεση με το AdWords, η ρύθμιση διαφημίσεων Facebook είναι εξαιρετικά εύκολη.
 • Μπορείτε να ορίσετε τον δικό σας προϋπολογισμό και να αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δαπανήσετε για την εμπορία της επιχείρησής σας.
 • Εάν έχετε ήδη μια λίστα email, μπορείτε να τις στοχεύσετε ακριβώς στο Facebook

Ποιες είναι οι διαφημίσεις στο Facebook για την καλύτερη?

Όποιος έχει μια σελίδα FB για την επιχείρησή του και θέλει να την προωθήσει επεκτείνοντας την προσέγγισή του μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφημίσεις FB.

Οι διαφημίσεις FB λειτουργούν αναρωτιέται αν έχετε μια ισχυρή λίστα email. Σας βοηθά να στοχεύσετε το κοινό με βάση τη λίστα σας. Αυτό καθιστά δυνατή την προσέγγιση με το ακριβές κοινό-στόχο που μπορεί να ενδιαφέρεται για την επιχείρησή σας.

Οφέλη από τη χρήση της λίστας email σας για την εκτέλεση μιας διαφήμισης στο Facebook

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την προβολή διαφημίσεων FB χρησιμοποιώντας μια λίστα email. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

 • Γνωρίζετε ήδη το κοινό-στόχο σας.
 • Αυτοί οι χρήστες ενδιαφέρονται ήδη για την επωνυμία σας.
 • Η στόχευσή τους θα τους ενθαρρύνει να αλληλεπιδράσουν ξανά με την επωνυμία σας.

Δημιουργία διαφημίσεων Facebook βάσει της λίστας email σας

Μπορείτε να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας στο Facebook με διάφορους τρόπους. Μπορείτε είτε να συνδεθείτε στο Facebook και να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας διαφήμισης είτε να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα μάρκετινγκ all-in-one που σας επιτρέπει να τη ρυθμίσετε αυτόματα.

Για τις διαφημίσεις σας στο Facebook, καθώς πρόκειται να στοχεύσετε κοινό βάσει της λίστας email σας, συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο μάρκετινγκ all-in-one που προσφέρει τόσο μάρκετινγκ email όσο και ρύθμιση διαφημίσεων Facebook.

Βήμα 1: Δημιουργία λογαριασμού με το Sendinblue

Το Sendinblue είναι μια πλατφόρμα all-in-one που σας επιτρέπει να κάνετε μάρκετινγκ email και ρύθμιση διαφημίσεων Facebook.

Σε σύγκριση με ένα άλλο δημοφιλές εργαλείο μάρκετινγκ all-in-one, το Mailchimp, το Sendinblue είναι φθηνότερο και πιο αποτελεσματικό. Ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Mailchimp για περισσότερες λεπτομέρειες.

Απλώς μεταβείτε στο Sendinblue και μετά κάντε κλικ στο ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ κουμπί.

sendinblue, εγγραφή για sendinblue, διαφημίσεις στο facebook

Τώρα θα βρίσκεστε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα της εταιρείας σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης για να ξεκινήσετε. Μόλις προσθέσετε όλες τις λεπτομέρειες κάντε κλικ στο Ξεκίνα κουμπί.

δημιουργήστε acc με sendinblue

Θα λάβετε τώρα ένα email επιβεβαίωσης, οπότε μεταβείτε στα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που έχετε λάβει. Στη συνέχεια, συμπληρώστε το προφίλ σας προσθέτοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Πληροφορίες Sendinblue

Λάβετε υπόψη ότι το Sendinblue σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε μια λίστα email δωρεάν με περιορισμένες δυνατότητες. Ωστόσο, για να δημιουργήσετε μια διαφήμιση, θα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα από τα premium σχέδια τους.

Βήμα 2: Έχετε πρώτα μια λίστα email

Υποθέτουμε ότι έχετε ήδη μια λίστα email. Εάν όχι, προχωρήστε και ξεκινήστε τη δημιουργία της λίστας email σας. Ακολουθούν μερικά άρθρα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

 • Γιατί και πώς να δημιουργήσετε μια λίστα email
 • Δημιουργήστε την πρώτη σας καμπάνια μάρκετινγκ μέσω email
 • Μερικοί τρόποι για να αναπτύξετε τη λίστα email σας πιο γρήγορα.

Ρύθμιση 3: Συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Facebook με το Sendinblue

Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook με το Sendinblue. Για αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ στο Διαφημίσεις στο Facebook καρτέλα στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας.

Sendinblue_Dashboard, εκτελέστε διαφημίσεις fb με sendinblue

Τώρα κάντε κλικ στο Δημιουργήστε μια διαφήμιση στο Facebook κουμπί.

Δημιουργήστε διαφημίσεις fb

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τις διαφημίσεις σας. Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στο Συνδεθείτε στο Facebook κουμπί.

συνδεθείτε στο fb

Αυτό θα σας ανακατευθύνει στο λογαριασμό σας στο Facebook όπου θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε το Sendinblue να έχει πρόσβαση στις διαφημίσεις σας στο Facebook. Τώρα θα δείτε 5 διαφορετικές καρτέλες.

 • Ρύθμιση
 • Περιεχόμενο
 • Κοινό
 • Προϋπολογισμός
 • Επιβεβαίωση

Βήμα 4: Δημιουργία των διαφημίσεων στο Facebook

Στην καρτέλα ρύθμισης, μπορείτε να δώσετε ένα όνομα στη διαφήμισή σας. Το όνομα διαφήμισης σάς επιτρέπει να διακρίνετε ο ένας τον άλλον, οπότε επιλέξτε το σωστό όνομα για κάθε διαφήμιση. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Επόμενο βήμα στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Facebook_Ads

Θα είστε τώρα στο Περιεχόμενο σελίδα όπου μπορείτε να επιλέξετε μια μορφή και να προσθέσετε το διαφημιστικό σας κείμενο.

fb διαφημίσεις, sendinblue

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα και προσθέστε μια εικόνα και μια διεύθυνση URL που θέλετε να προωθήσετε. Έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε ένα CTA στη διαφήμισή σας.

Ρυθμίσεις Facebook_Ads

Μόλις προστεθούν όλα, κάντε κλικ στο Επόμενο βήμα κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Τώρα θα πρέπει να επιλέξετε ποιος μπορεί να δει τη διαφήμισή σας.

Facebook_Ads

Μπορείτε είτε να στοχεύσετε μόνο τη λίστα email σας, να στοχεύσετε άτομα που είναι παρόμοια με τις επαφές σας ή να στοχεύσετε τόσο τη λίστα email σας όσο και το lookalikes.

Για χάρη αυτού του σεμιναρίου, ας επιλέξουμε Σέικαλικς. Αυτό θα επεκτείνει νέες επιλογές όπου μπορείτε να επιλέξετε μια χώρα. Έχετε επίσης την επιλογή να επιλέξετε μια λίστα. Με αυτόν τον τρόπο, θα στοχεύσει όλες τις επαφές στη λίστα σας εκτός από τη στιγμή που θα στοχεύσει με βάση την τοποθεσία που θα επιλέξετε.

Διαφημίσεις στο facebook, διαφημίσεις sendinblue fb

Εάν θέλετε μόνο να στοχεύσετε ένα συγκεκριμένο τμήμα της λίστας σας με τις διαφημίσεις σας στο Facebook, αυτό είναι επίσης δυνατό.

Facebook_Ads με sendinblue

Τώρα προχωρήστε στο επόμενο βήμα πατώντας το Επόμενο βήμα κουμπί. Στο επόμενο βήμα, μπορείτε να ορίσετε τον προϋπολογισμό σας.

Διαφημίσεις Sendinblue

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τη διαφήμισή σας με ημερομηνία έναρξης και λήξης. Εκτός αυτού, σας επιτρέπει επίσης να ορίσετε το ποσό που θέλετε να δαπανήσετε στη διαφήμισή σας.

Βήμα 5: Επιβεβαίωση και δημοσίευση της διαφήμισής σας στο Facebook

Πριν δημοσιεύσετε τη διαφήμισή σας, ελέγξτε ξανά αν οι πληροφορίες που έχετε εισαγάγει είναι σωστές. Μόλις είστε έτοιμοι, πατήστε το Υποβολή και πληρωμή κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Και αυτό είναι. Η καμπάνια σας πρέπει τώρα να είναι ζωντανή.

Facebook_Ads

Ελπίζουμε να σας άρεσε το άρθρο μας σχετικά με τη δημιουργία μιας κερδοφόρας διαφήμισης στο Facebook.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τις καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για το WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map