Grammarly εναντίον Hemingway εναντίον Jetpack (συγκριτικά τα καλύτερα ορθογραφικά τεστ)

καλύτεροι ορθογραφικοί έλεγχοι


Αναζητάτε το καλύτερο λογισμικό ελέγχου γραμματικής; Είτε γράφετε αναρτήσεις ιστολογίου είτε γράφετε αντίγραφο για τον ιστότοπό σας για μικρές επιχειρήσεις, είναι σημαντικό να έχετε τέλεια γραμματική και σημεία στίξης. Η κακή γραμματική και τα σημεία στίξης θα κάνουν τον ιστότοπό σας να φαίνεται μη επαγγελματικό. Δεν είναι όλοι ισχυροί ορθογράφοι, αλλά αυτό είναι εντάξει. Ακόμα και οι πιο έμπειροι συγγραφείς κάνουν λάθη. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία ορθογραφικού ελέγχου για να σας βοηθήσουν.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάποιου από τα καλύτερα προγράμματα γραμματικής ελέγχου και θα δούμε ποιο εργαλείο βγαίνει στην κορυφή στη μάχη του Grammarly εναντίον Hemingway εναντίον Jetpack.

Ας αρχίσουμε.

Γραμματικά

λογισμικό γραμματικής-καλύτερη-γραμματική-ελεγκτής

Η γραμματική είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο ορθογραφικού ελέγχου και γραμματικής που διατίθεται στο Διαδίκτυο. Ο βοηθός γραφής που χρησιμοποιεί η γραμματική του AI, εντοπίζει λάθη γραφής καθώς πληκτρολογείτε και προτείνει τρόπους για να τα διορθώσετε.

Αυτό το εργαλείο ελέγχου γραμματικής υπογραμμίζει ξεκάθαρα τα λάθη σας με κόκκινο χρώμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη λέξη για να λάβετε προτάσεις για να διορθώσετε το σφάλμα σας και με 1 κλικ το εργαλείο θα διορθώσει το λάθος σας.

Μπορείτε επίσης να διορθώσετε τα λάθη στο έγγραφό σας χρησιμοποιώντας τον βοηθό του. Αυτό σας επιτρέπει να λάβετε μια λεπτομερή περίληψη όλων των ορθογραφικών και γραμματικών σφαλμάτων στη γραφή σας και παρέχει πιο λεπτομερείς εξηγήσεις και λύσεις για τα λάθη σας.

βοηθός γραμματικής

Κατά την εγγραφή σας στο Grammarly, μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε το εργαλείο για τις ακριβείς ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε ποια είναι τα περισσότερα από τα γραπτά σας για το αν πρόκειται για εργασία, σχολείο ή άλλα έργα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το επίπεδο δεξιότητας γραφής σας από αρχάριους, ενδιάμεσους ή προχωρημένους.

γραμματική-εξατομίκευση

Αυτή η εξατομίκευση διασφαλίζει ότι λαμβάνετε την ακριβή βοήθεια γραφής που χρειάζεστε.

Χαρακτηριστικά

Όχι μόνο η Γραμματική διορθώνει τα ορθογραφικά και γραμματικά λάθη καθώς γράφετε, εντοπίζοντας και διορθώνοντας αμέσως περισσότερους από 150 τύπους σφαλμάτων γραμματικής, αλλά προσφέρει μια σειρά από άλλες εντυπωσιακές λειτουργίες στην τυπική και προηγμένη έκδοση, όπως επίσης:

Τυποποιημένα χαρακτηριστικά:

 • Πρόσβαση στα έγγραφά σας σε πολλές συσκευές
 • Παρακολουθήστε τα ορθογραφικά λάθη και τα γραμματικά λάθη
 • Δείτε εξηγήσεις για τους κανόνες γραμματικής
 • Προσθέστε λέξεις στο προσωπικό σας λεξικό
 • Δείτε τους ορισμούς και τα συνώνυμα κάνοντας διπλό κλικ
 • Λάβετε στατιστικά στοιχεία απόδοσης μέσω email

Προχωρημένα χαρακτηριστικά:

 • Πάνω από 100 επιπλέον σύνθετοι έλεγχοι για στίξη, γραμματική, περιβάλλον και δομή προτάσεων
 • Έλεγχοι στυλ γραφής για κάθε είδος
 • Προτάσεις βελτίωσης λεξιλογίου
 • Ανιχνευτής λογοκλοπής που ελέγχει περισσότερους από 16 δισεκατομμύρια ιστότοπους

Ολοκληρώσεις

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης της γραμματικής είναι η δυνατότητα ενσωμάτωσής της με σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή ή πλατφόρμα που μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πού γράφετε στο διαδίκτυο, το λογισμικό ελέγχου γραμματικής της Γραμματικής θα είναι εκεί για να βρει τα λάθη γραφής σας για εσάς.

γραμματικές ενοποιήσεις

Η γραμματική ενσωματώνεται απρόσκοπτα με εφαρμογές και πλατφόρμες όπως:

 • Gmail
 • Αποψη
 • Facebook Messenger
 • Yahoo
 • Χαλαρότητα
 • Microsoft Word
 • Έγγραφα Google
 • Πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το LinkedIn και το Twitter
 • WordPress
 • Και πολλά άλλα

Εάν έχετε ιστολόγιο ή ιστότοπο στο WordPress, η ενσωμάτωση της γραμματικής στο WordPress είναι υπέροχη. Καθώς δημιουργείτε μια ανάρτηση ιστολογίου μέσα στο WordPress Post Editor ή γράφετε αντίγραφο για τις σελίδες του ιστότοπού σας, η Γραμματική θα εντοπίσει τα ορθογραφικά και γραμματικά λάθη για εσάς. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δημοσίευση μιας ανάρτησης ιστολογίου με τυχόν λάθη γραφής.

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εάν γράφετε ένα μεγάλο άρθρο, επειδή θα πρέπει να κάνετε κύλιση μέχρι την αρχή για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εργαλεία στη γραμμή εργαλείων..

Τιμολόγηση

Μπορείτε να εγκαταστήσετε δωρεάν την επέκταση του προγράμματος περιήγησης Grammarly για το Google Chrome, το Firefox και το Microsoft Edge, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες στο Πρότυπο πρόγραμμα.

Αν θέλετε πρόσβαση στις προηγμένες δυνατότητές τους, μπορείτε να εγγραφείτε στον λογαριασμό Premium. Μπορείτε να επιλέξετε τη συχνότητα πληρωμής για λογαριασμό Premium.

λογισμικό γραμματικής-καλύτερη-γραμματική-ελεγκτής

Μπορείτε να πληρώνετε μηνιαία για 29,95 $ / μήνα, ανά τρίμηνο για 59,95 $ / τρίμηνο (19,98 $ / μήνα) ή Ετήσιο για 139,95 $ / έτος (11,66 $ / μήνα).

Ξεκινήστε με τη γραμματική σήμερα »

Χέμινγουεϊ

hemingway-best-grammar-checker-tool

Το Hemingway είναι ένα άλλο γνωστό εργαλείο online ορθογραφικού ελέγχου. Αυτό το εργαλείο ελέγχου γραμματικής βασίζεται στον ιστό, οπότε δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο WordPress ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Έτσι, δυστυχώς, εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο, δεν μπορείτε να διορθώσετε και να επεξεργαστείτε τις αναρτήσεις σας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress με αυτό το εργαλείο ορθογραφικού ελέγχου.

Για να χρησιμοποιήσετε το Hemingway, απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενό σας στην εφαρμογή τους και το εργαλείο θα ελέγξει τη γραφή σας για ορθογραφικά και γραμματικά σφάλματα.

Η διεπαφή χωρίς απόσπαση της προσοχής σάς επιτρέπει να εντοπίζετε γρήγορα σφάλματα, ώστε να μπορείτε να δημοσιεύσετε το στιλβωμένο περιεχόμενό σας το συντομότερο δυνατό.

Χαρακτηριστικά

Το Hemingway όχι μόνο ελέγχει τη γραφή σας για ορθογραφικά λάθη και λάθη γραμματικής, αλλά είναι επίσης και στιλ. Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί ένα εντυπωσιακό, χρωματικά κωδικοποιημένο σύστημα για να επισημάνει λέξεις, σύνθετες λέξεις, παθητική φωνή και επιρρήματα.

Για παράδειγμα, το Hemingway προτείνει να αφαιρέσετε επιρρήματα για να κάνετε το γράψιμό σας πιο δυνατό και θα επισημάνει τα επιρρήματα με μπλε χρώμα.

best-grammar-checker-software-hemingway

Το Hemingway θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε την αναγνωσιμότητα του γραψίματός σας, δίνοντάς σας μια βαθμολογία αναγνωσιμότητας και να παρέχει προτάσεις για βελτίωση.

Είναι σημαντικό το περιεχόμενό σας να είναι ευανάγνωστο, διαφορετικά, κανείς δεν θα θέλει να το διαβάσει. Έτσι, αυτό το εργαλείο ελέγχου γραμματικής είναι ιδανικό για να σας βοηθήσει να γράψετε περιεχόμενο για το ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας που είναι εύκολα κατανοητό για τους αναγνώστες σας.

Τιμολόγηση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Hemingway που βασίζεται στον ιστό για να ελέγξετε τη γραφή σας για λάθη δωρεάν – δεν θα σας κοστίσει τίποτα για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό διαδικτυακού ελέγχου γραμματικής.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια έκδοση για υπολογιστές για Windows και Mac με μόνο 19,99 $.

τιμολόγηση

Η αγορά της έκδοσης επιτραπέζιου Hemingway θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε απευθείας στο WordPress, να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο και να εισαγάγετε και να εξαγάγετε εύκολα από άλλα προγράμματα όπως το Microsoft Word.

Ξεκινήστε με το Hemingway σήμερα »

Jetpack

jetpack-best-grammar-checker-software

Το Jetpack είναι ένα από τα πιο δημοφιλή plugins WordPress όλων των εποχών. Είναι ένα πρόσθετο all-in-one για σχεδιασμό, μάρκετινγκ και ασφάλεια. Γνωρίζατε όμως ότι είναι επίσης ένα από τα καλύτερα προγράμματα γραμματικής ελέγχου?

Το Jetpack καλεί το λογισμικό ελέγχου γραμματικής τους Μετά την προθεσμία και είναι διαθέσιμο ακριβώς μέσα στην προσθήκη Jetpack.

Απλώς κατεβάστε το δωρεάν πρόσθετο Jetpack. Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις. Στο Γραφή ενότητα, ενεργοποιήστε το Ελέγξτε την ορθογραφία, το στυλ και τη γραμματική κουμπί. Μόλις το ενεργοποιήσετε, μπορείτε επίσης να ορίσετε επιπλέον επιλογές για αυτό που θέλετε να ελέγξει το εργαλείο.

jetpack-best-grammar-checker-software

Αφού ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση ορθογραφικού ελέγχου και ορίσετε τις προτιμήσεις σας, τότε θα δείτε ένα κουμπί επιλογής στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος επεξεργασίας WordPress. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί για να ελέγξετε για ορθογραφικά και γραμματικά λάθη στην ανάρτηση ιστολογίου ή τη σελίδα.

jetpack-best-grammar-checker-software

Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε χρωματικό κωδικοποιημένο, υπογραμμισμένο σφάλμα που βρίσκει το εργαλείο για να δείτε προτάσεις για την επίλυση της ορθογραφίας ή της γραμματικής.

jetpack-προτάσεις

Το μόνο μειονέκτημα του λογισμικού ελέγχου γραμματικής του Jetpack είναι ότι δεν λειτουργεί προς το παρόν με το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας Gutenberg WordPress. Με το πρόγραμμα επεξεργασίας του Gutenberg, δεν υπάρχει πλέον σύμβολο σήματος ορθογραφίας στην οθόνη σας όπως στο κλασικό πρόγραμμα επεξεργασίας και το πρόσθετο Jetpack δεν λαμβάνει σφάλματα καθώς πληκτρολογείτε.

Έτσι, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Jetpack για να βρείτε σφάλματα στις αναρτήσεις ιστολογίου και στον ιστότοπο του WordPress, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Gutenberg και να επιστρέψετε στον κλασικό επεξεργαστή στο WordPress.

Για οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό πώς να απενεργοποιήσετε το Gutenberg και να διατηρήσετε τον κλασικό επεξεργαστή στο WordPress.

Σχετικά: Εναλλακτικές λύσεις Jetpack

Χαρακτηριστικά

Το λογισμικό ελέγχου γραμματικής του Jetpack είναι αρκετά βασικό στο σύνολο χαρακτηριστικών του, κυρίως επειδή το λογισμικό ελέγχου γραμματικής δεν είναι το κύριο επίκεντρο αυτής της προσθήκης.

Ωστόσο, παρόλο που το σύνολο δυνατοτήτων είναι βασικό, η προσθήκη εξακολουθεί να διαθέτει πολλές δυνατότητες που θα διευκολύνουν τον έλεγχο των αναρτήσεων ιστολογίου σας για σφάλματα, όπως:

 • Χρωματική κωδικοποίηση για την εύκολη αναγνώριση ορθογραφίας, λανθασμένων λέξεων, γραμματικής και σφαλμάτων στυλ.
 • Επιλογή αυτόματης εκτέλεσης του διορθωτή πριν από τη δημοσίευση ή την ενημέρωση μιας ανάρτησης.
 • Η ικανότητα να αγνοείς τα λάθη 1 φορά ή πάντα.
 • Διατίθεται στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά.
 • Προηγμένες επιλογές ελέγχου γραμματικής, όπως γλώσσα προκατάληψης, κλισέ, διπλά αρνητικά, παθητική φωνή, φράσεις προς αποφυγή και άλλα.

Τιμολόγηση

Το Jetpack είναι ένα δωρεάν πρόσθετο WordPress. Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τη γραμματική και την ορθογραφία σας χωρίς κανένα κόστος για εσάς.

Ωστόσο, προσφέρουν μια σειρά από προγράμματα επί πληρωμή που σας δίνουν πρόσβαση σε μια σειρά προηγμένων λειτουργιών. Αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν Προσωπικά για 3,50 $ / μήνα, Premium για $ 9 / μήνα και Professional για $ 29 / μήνα.

τιμολόγηση jetpack

Ωστόσο, η αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή με το Jetpack δεν θα σας προσφέρει προηγμένες δυνατότητες ελέγχου γραμματικής. Τα προγράμματα επί πληρωμή προορίζονται για αύξηση της απόδοσης, της ασφάλειας, της επισκεψιμότητας και των εσόδων, της δραστηριότητας του ιστότοπου και των λειτουργιών υποστήριξης.

Για μια πιο λεπτομερή ματιά σε αυτό το πρόσθετο, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη αναθεώρηση Jetpack.

Ξεκινήστε με το Jetpack σήμερα »

Grammarly εναντίον Hemingway εναντίον Jetpack: Ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό γραμματικής ελέγχου?

Μετά τη σύγκριση μας, πιστεύουμε ότι το Grammarly είναι το καλύτερο λογισμικό γραμματικής ελέγχου.

Ενώ το Hemingway και το Jetpack είναι και τα δύο υπέροχο λογισμικό ελέγχου γραμματικής, και οι δύο έχουν ορισμένους περιορισμούς που δεν χρησιμοποιεί η Γραμματική.

Η δυνατότητα εύκολης ενσωμάτωσης της Γραμματικής με τόσες πολλές διαφορετικές πλατφόρμες και εφαρμογές είναι ένα από τα σαφή οφέλη που θέτει αυτό το εργαλείο ελέγχου γραμματικής πάνω από τα υπόλοιπα. Ανεξάρτητα από το εάν γράφετε μια ανάρτηση ιστολογίου στο WordPress ή ενημερώσετε το προφίλ σας στο LinkedIn, η Γραμματική θα είναι εκεί για να εντοπίσει οποιοδήποτε λάθος γραφής.

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό ελέγχου γραμματικής για τις ανάγκες σας. Τώρα το να γράφεις για τον ιστότοπό σου και να γράφεις αναρτήσεις στο blog θα είναι πολύ εύκολο. Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ρίξτε μια ματιά στο άλλο μας άρθρο σχετικά με τα καλύτερα εργαλεία και πρόσθετα μάρκετινγκ περιεχομένου για το WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map