Μάρκετινγκ για λογιστές: Πώς να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες

Μάρκετινγκ για λογιστές μπορεί να είναι ένα απλό καθήκον εάν ρυθμίσετε μια εισερχόμενη στρατηγική μάρκετινγκ. Τα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με χρήσιμες πληροφορίες που αναζητούν οι υποψήφιοι πελάτες σας και να διαχωριστείτε από τον ανταγωνισμό.


Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και να προσθέσετε ενημερωτικές, ενεργές πληροφορίες που αυξάνουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Ξεκινήστε μια λίστα email και όταν έχετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, θα έχετε περισσότερες εγγραφές μέσω email. Καθώς αυτά τα άτομα εγγράφονται στη λίστα email σας, μπορείτε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε μαζί τους σε τακτική βάση σχετικά με την επιχείρησή σας.

Όσο περισσότερα άτομα επικοινωνείτε με τη λίστα email σας, τόσο πιθανότερο είναι να μετατραπούν σε πελάτες για τη λογιστική σας επιχείρηση.

Ας δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία.

Ξεκινήστε με έναν ιστότοπο επαγγελματικής αναζήτησης

Εάν θέλετε το μάρκετινγκ για τη λογιστική σας  για να δουλέψετε, πρέπει να ξεκινήσετε με έναν εύχρηστο ιστότοπο που προσανατολίζεται προς τη λογιστική βιομηχανία.

Μην κολλήσετε σε αυτό το βήμα και νομίζετε ότι πρέπει να ξοδέψετε χιλιάδες δολάρια σε έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο. Αντ ‘αυτού, δημιουργήστε έναν καταπληκτικό ιστότοπο γρήγορα χρησιμοποιώντας το WordPress ως πλατφόρμα ιστότοπου.

Όταν χρησιμοποιείτε το WordPress, μπορείτε να ενημερώσετε τον ιστότοπο μόνοι σας χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από έναν προγραμματιστή κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε τον ιστότοπό σας.

Μόλις ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας, επιλέξτε ένα θέμα που φαίνεται επαγγελματικό. Έχουμε δημιουργήσει το Θέμα λογιστικής ειδικά για τον λογιστή για να διευκολύνει την προβολή τι μπορείτε να κάνετε για τους πελάτες σας.

Για να κάνετε όλη αυτή τη διαδικασία ακόμα πιο εύκολη, όταν αγοράζετε το θέμα Λογιστική, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας Ρύθμιση ιστότοπου WordPress δωρεάν, εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθείτε στη λήψη περισσότερων πελατών για τη λογιστική σας εταιρεία.

Γράψτε τακτικά για την εταιρεία λογιστικής σας

Κάνετε τακτικά ιστολόγια για τη βιομηχανία σας και μην ανησυχείτε αν αισθάνεστε ότι δεν έχετε τίποτα να πείτε. Χρησιμοποίησε το δικό σου συνήθεις ερωτήσεις  οι πελάτες σας ζητούν και τα δημοσιεύουν τακτικά.

Κατά τη σύνταξη, μην σχολιάζετε τις απαντήσεις. Είστε ο ειδικός και γνωρίζετε όλες αυτές τις πληροφορίες, αλλά κάποιος που αναζητά τις υπηρεσίες σας δεν γνωρίζει τίποτα. Πραγματικά αναλύστε τις πληροφορίες σε λεπτομερείς και ενημερωτικές δημοσιεύσεις.

Οι μεγαλύτερες δημοσιεύσεις κατατάσσονται επίσης υψηλότερες στο Google.

περιεχόμενο πλήθους λέξεων

Πριν από αρκετά χρόνια θα μπορούσατε να ξεφύγετε από τη σύνταξη σύντομων άρθρων με 250-600 λέξεις, αλλά τώρα θέλετε να προσπαθήσετε για υψηλότερο αριθμό λέξεων και πιο σε βάθος άρθρα που ωφελούν τους αναγνώστες σας.

Μόλις γράψετε αναλυτικές αναρτήσεις σχετικά με τις συχνές ερωτήσεις σας, ρίξτε μια ματιά σε άλλους ιστότοπους λογιστών.

Για τι γράφουν άλλες λογιστικές εταιρείες και πόσες κοινωνικές μετοχές έλαβαν για αυτά τα άρθρα; Ήταν ένα δημοφιλές θέμα που αντηχούσε στους αναγνώστες; Εάν ναι, μπορείτε γράψτε ένα καλύτερο άρθρο με περισσότερες πληροφορίες ή καλύτερες περιπτωσιολογικές μελέτες?

Αλλάξτε τους τύπους του άρθρου σας

ιδέες για δημοσίευση ιστολογίου

Εάν αισθάνεστε ότι μπαίνετε σε μια γραφή και ότι κάθε ανάρτηση είναι η ίδια, αναζητήστε τρόπους για να αλλάξετε τους τύπους των δημοσιεύσεων.

Εδώ είναι 50 ιδέες για δημοσίευση ιστολογίου για να διατηρήσετε τα θέματα σας φρέσκα και ελκυστικά για τους επισκέπτες σας.

Δομήστε τα άρθρα σας με περιγραφικούς τίτλους κεφαλίδας, σύντομες παραγράφους και εικόνες βοηθήστε τον αναγνώστη να αφομοιώσει τις πληροφορίες.

Ο ιστός έχει αλλάξει τον τρόπο που διαβάζουμε. Πλέον Οι επισκέπτες του ιστότοπου σαρώνουν ένα άρθρο οπότε πρέπει να ξεδιπλώσετε τα θέματα σας για να οδηγήσετε τα μάτια σας στα σημαντικά μέρη για τα οποία γράφετε.

Δημιουργήστε έναν συναρπαστικό τίτλο

Όταν αρχίζετε να γράφετε άρθρα, θα θέλατε να δημιουργήσετε έναν έξυπνο τίτλο. Αλλά αν οι αναγνώστες δεν γνωρίζουν για τι μιλάτε στον τίτλο, πιθανότατα δεν θα κάνουν κλικ για να το διαβάσουν.

Πρέπει να έχετε ένα τίτλος που τραβάει την προσοχή για να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας σχετικά με το άρθρο σας και να τους ενθαρρύνετε να κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας.

Προσθέστε οπτικά στοιχεία σε κάθε ανάρτηση

γρανάζια και εικόνα μεγεθυντικού φακού

Χωρίστε όλο το γράψιμο με εικόνες. Μην ανησυχείτε εάν δεν έχετε δεξιότητες σχεδιασμού. Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι φωτογραφικής μετοχής εκεί έξω όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν φωτογραφίες για προσθήκη στον ιστότοπό σας.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εικόνες, χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία όπως Κάναβα για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εικόνες για όλες τις αναρτήσεις σας, βρείτε διαφορετικά σχήματα για να βάλετε την ιδέα σας σε εικόνες, συνδέοντας οπτικά με τους αναγνώστες σας.

Σκεφτείτε ότι είναι πάρα πολύ δουλειά και αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο?

Η δημιουργία ενός ιστότοπου για τη λογιστική σας επιχείρηση θα χρειαστεί λίγη ώρα, αλλά πολλές μικρές επιχειρήσεις που έχουν αφιερώσει χρόνο για να δημιουργήσουν αυτό το εισερχόμενο πρόγραμμα μάρκετινγκ επωφελήθηκαν από το μειωμένο κόστος διαφήμισης, μείωσαν τους κύκλους πωλήσεων και έχουν πελάτες που δεν είναι τόσο ευαίσθητοι στις τιμές.

Απλώς πάρτε την ιστορία του Marcus Sheridan. Αυτός άρχισε να γράφει για την εταιρεία του από fiberglass pool από όλα τα πράγματα και γύρισε την επιχείρησή του κατά τη διάρκεια του ύψους της στέγης το 2008-2009.

Καθώς αύξησε τον αριθμό των ποιοτικών άρθρων στον ιστότοπό του, κατάφερε να μεταμορφώσει τη διαδικασία πωλήσεών του και πήγε από το να πηγαίνει σε κάθε σπίτι ιδιοκτητών σπιτιού με την ελπίδα να πραγματοποιήσει την πώληση, να τους στείλει πρώτα πολύτιμες πληροφορίες, φροντίζοντας να το διαβάσει.

Μόνο αφού διάβαζαν όλες τις πληροφορίες του, θα συναντούσε μαζί τους. Και ο ρυθμός κλεισίματος του ανέβηκε στα ύψη. Μείωσε επίσης τον ετήσιο προϋπολογισμό μάρκετινγκ. Αντί να ξοδεύουμε 250.000 $ για να βγάλουμε 4 εκατομμύρια $ με το μάρκετινγκ περιεχομένου ξόδεψε 18.000 $ για να κερδίσει 5 εκατομμύρια $.

Συλλέξτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπό σας

Γιατί χρειάζεστε μια λίστα email για να δημιουργήσετε την προσωπική σας επωνυμία

Ο πρώτος στόχος σας για την εμπορία του λογιστικού σας ιστότοπου είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας. Ο επόμενος στόχος σας είναι να συλλέξετε διευθύνσεις email.

Γιατί?

Μόλις ξοδέψατε όλο αυτό το χρόνο δημιουργώντας αυτά τα υπέροχα άρθρα για να λάβετε επισκεψιμότητα. Κοιτάξατε τα analytics σας για να δείτε πόσους επισκέπτες επιστρέφουν; Κατά μέσο όρο, λιγότεροι από 20% επιστρέφουν.

Χρειάζεστε έναν τρόπο μείνετε συνδεδεμένοι με τους επισκέπτες σας μέχρι να γίνουν πελάτες σας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλετε να κάνετε στον ιστότοπό σας είναι να προσθέσετε μια φόρμα εγγραφής μέσω email. Στην αρχή δεν θα λαμβάνετε πάρα πολλές εγγραφές επειδή δεν λαμβάνετε καμία επισκεψιμότητα, αλλά θέστε το σε εφαρμογή νωρίς.

Στη συνέχεια, καθώς τα άρθρα δημοσιεύονται και κοινοποιούνται, η επισκεψιμότητά σας θα αυξηθεί και η λίστα των email σας θα αυξηθεί.

Για να το κάνετε αυτό, εγγραφείτε με μια υπηρεσία email όπως το SendinBlue, η οποία είναι μια φθηνή εναλλακτική λύση στο MailChimp. Η αρχική τους υπηρεσία είναι δωρεάν για τα πρώτα 2000 email στη λίστα σας.

Προσθέστε μια φόρμα συλλογής δυνητικών πελατών μέσω email

OptinMonster

Για να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπής εγγραφής μέσω email, προσθέστε μια υπηρεσία λήψης email στον ιστότοπό σας. Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία όπως το OptinMonster που έχει δείξει αύξηση της εγγραφής μέσω email για ιστότοπους κατά περισσότερο από 600%.

Μετά προσθέτοντας το OptinMonster στον ιστότοπό σας, δημιουργήστε μια αναφορά ή μια μελέτη περίπτωσης, κάτι που οι επισκέπτες σας θα ήθελαν να διαβάσουν, να το μετατρέψουν σε pdf και να το δώσουν σε αντάλλαγμα για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Ακόμα καλύτερα, κρατήστε ένα διαδικτυακό σεμινάριο όπου οι επισκέπτες χρησιμοποιούν το OptinMonster για να εγγραφούν σε μια ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση που φιλοξενείτε.

Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου καλύπτουν σημαντικές λογιστικές πληροφορίες για την περιοχή σας και προσθέστε επιπλέον χρόνο μετά το σεμινάριο για να απαντήσετε σε μεμονωμένες ερωτήσεις. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη λίστα email για να παρακολουθήσετε τους συμμετέχοντες.

Δημιουργήστε μια σειρά email

Δεν αρκεί να πάρει μόνο το η λίστα email πηγαίνει. Πρέπει να διατηρήσετε επαφή με τους συνδρομητές σας. Ίσως να μην είναι έτοιμοι για τις υπηρεσίες σας, αλλά αν παρέχετε χρήσιμες πληροφορίες στα εισερχόμενά τους, τότε θα είστε πρώτος λογιστής στον οποίο φτάνουν όταν είναι έτοιμοι για αυτό το βήμα.

Για τη σειρά email, γράψτε για τα βήματα που λαμβάνουν οι πελάτες όταν επιλέγουν μια λογιστική εταιρεία προς πρόσληψη.

Υπάρχουν μια σειρά ερωτήσεων που θέτουν πρώτα; Έχουν αντιρρήσεις ή φόβους για την πρόσληψη ενός λογιστή για τον οποίο μπορείτε να γράψετε.

Πάρτε αυτές τις πληροφορίες και δημιουργήστε 5 έως 7 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα στείλετε σε όλους όσοι εγγράφονται στον ιστότοπό σας.

Αντιμετωπίστε το σαν χωνί πωλήσεων που ξεκινά με γενικές πληροφορίες σχετικά με το γιατί χρειάζονται λογιστή και καταλήγει σε λεπτομέρειες για το γιατί πρέπει να σας επιλέξουν ως λογιστή τους.

Στο κάτω μέρος κάθε email, δώστε τους μια παρότρυνση για δράση ή έναν λόγο να σας προσλάβουν. Στο τελευταίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σειράς, κάντε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περισσότερο από μια παρότρυνση για δράση για να σας καλέσουν ή να σας προσλάβουν. Στόχος σας είναι να αποκτήσετε έναν νέο πελάτη.

Σχετίζεται με: Καλύτερες πλατφόρμες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πόσο καιρό μέχρι να δω τα αποτελέσματα?

Πόσο καιρό μέχρι να δω τα αποτελέσματα

Καταλάβετε ότι ένα σύστημα σαν αυτό είναι μακροπρόθεσμη στρατηγική. Κάθε κλάδος είναι διαφορετική, αλλά σχεδιάστε να χρειαστούν 4-6 μήνες συνεπούς γραφής για να αρχίσετε να βλέπετε πραγματικά αποτελέσματα.

Όταν γράφετε πολύτιμο περιεχόμενο και το μοιράζεστε με τοπικές ομάδες, τα αποτελέσματά σας θα μπορούσαν να είναι πιο γρήγορα. Θα δείτε σίγουρα την επισκεψιμότητα που προέρχεται από τα άρθρα σας ως γρήγορα ως μία έως τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό που κάνει όμως αυτή η στρατηγική είναι ότι ενισχύει την ορμή καθώς πηγαίνετε. Θα αρχίσετε να περνάτε τροχαία, αλλά καθώς τα άρθρα σας εντοπίζονται από μηχανές αναζήτησης όπως το Google και καθώς το email σας μεγαλώνει, θα αρχίσετε να βλέπετε ένα εφέ χιονοστιβάδας όπου θα λαμβάνετε φρέσκα δυνητικά προϊόντα κάθε εβδομάδα και αυτό διαφέρει εντελώς από καθαρή διαφήμιση.

συμπέρασμα

Η οικοδόμηση του ιστότοπού σας είναι ένα κρίσιμο κομμάτι στο δικό σας σχέδιο μάρκετινγκ λογιστικής εταιρείας και αν γίνει σωστά θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια οφέλη για τους μακροπρόθεσμους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Αφιερώστε χρόνο για να εκπαιδεύσετε τους επισκέπτες σας ενώ αναζητούν τις υπηρεσίες σας και μείνετε συνεπείς με τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου στον ιστότοπό σας.

Ποιες άλλες τεχνικές θεωρήσατε αποτελεσματικές για την προσέλκυση νέων πελατών στη λογιστική σας επιχείρηση?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map