Πώς να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή WordPress (8 θέσεις)

Πώς να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή WordPress


Θέλετε να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή WordPress?

Οι ιστότοποι WordPress είναι εύκολο να δημιουργηθούν. Ωστόσο, καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, ίσως θελήσετε να λάβετε κάποια επαγγελματική βοήθεια για τη συντήρηση ή την προσαρμογή του ιστότοπού σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικούς από τους καλύτερους πόρους για να προσλάβουμε έναν επαγγελματία προγραμματιστή WordPress για τον ιστότοπό σας.

Πρόσληψη επαγγελματικού προγραμματιστή WordPress

Δεδομένου ότι το WordPress είναι ένας δημοφιλής δημιουργός ιστότοπων, πολλές εταιρείες και άτομα του WordPress προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες ανάπτυξης WordPress.

Προτού προσλάβετε έναν προγραμματιστή WordPress, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα απαιτήσεων για τον ιστότοπο ή το έργο σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με πιθανούς προγραμματιστές στο διαδίκτυο, να αγγίξετε τη βάση μαζί τους, να καθορίσετε τις απαιτήσεις σας και να προσλάβετε έναν από αυτούς που πιστεύετε ότι ταιριάζει καλύτερα στο έργο σας.

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που προσλαμβάνετε έναν προγραμματιστή WordPress, είναι προς το συμφέρον σας να μεταβείτε σε έναν ανεξάρτητο ιστότοπο ή σε μια αγορά υπηρεσιών αντί να κάνετε μια απλή αναζήτηση στο Google για την εύρεση ενός προγραμματιστή WordPress. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να δείτε το πραγματικό χαρτοφυλάκιο και το είδος του έργου στο οποίο εργάστηκε κάθε προγραμματιστής. Μπορείτε επίσης να μάθετε πόσο θα κόστιζε να προσλάβετε κάποιον για το έργο σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους δημοφιλείς ιστότοπους για να προσλάβουμε έναν επαγγελματία προγραμματιστή WordPress.

1. Κωδικοποιήσιμος

Κωδικοποιήσιμος

Το Codeable είναι η πιο δημοφιλής αγορά για την πρόσληψη ενός επαγγελματία προγραμματιστή WordPress. Σας επιτρέπει να βρείτε και να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και μεγάλα πρακτορεία. Καλύπτει όλα τα είδη έργων WordPress όπως ανάπτυξη προσθηκών, επιδιορθώσεις σφαλμάτων, καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ..

Λειτουργεί σε 3 εύκολα βήματα: Εξηγήστε τις προδιαγραφές σας, συνδεθείτε με τον σωστό προγραμματιστή και ξεκινήστε τη συνεργασία προσλαμβάνοντας τον προτιμώμενο προγραμματιστή σας. Το καλύτερο μέρος για το Codeable είναι ότι δεν υπάρχει υποχρέωση ενοικίασης και είναι 100% χωρίς κίνδυνο. Εάν δεν σας αρέσει ο ιστότοπος στο τέλος, θα λάβετε τα χρήματά σας πίσω. Είναι μια ιδιαίτερα συνιστώμενη πλατφόρμα για να ολοκληρώσετε την ανάπτυξη του ιστότοπού σας.

2. Λάτρεις του WP

Λάτρεις του WP

Εάν αναζητάτε υπηρεσίες συντήρησης και διαχείρισης ιστότοπων WordPress, το WP Buffs είναι η τέλεια επιλογή. Λειτουργούν σε πολλές πτυχές του ιστότοπού σας, όπως εβδομαδιαίες ενημερώσεις, βελτιστοποίηση ταχύτητας, αλλαγές ιστότοπου, παρακολούθηση και άλλα. Θα λάβετε μια λεπτομερή αναφορά για την απόδοση του ιστότοπού σας.

Το WP Buffs συνδυάζεται με premium υπηρεσίες τρίτων και σας παρέχει περισσότερες δυνατότητες όπως ασφάλεια και υποστήριξη. Σε αντίθεση με άλλες λύσεις σε αυτήν τη λίστα, είναι μια απλή πλατφόρμα για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας ομαλή.

3. Ελεύθερος επαγγελματίας

Ελεύθερος επαγγελματίας

Το Freelancer είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για την πρόσληψη ενός προγραμματιστή WordPress. Είναι ένα ευέλικτο δίκτυο ειδικευμένων επαγγελματιών που εργάζονται σε πολλές κατηγορίες, όπως ανάπτυξη ιστότοπων, σχεδιασμό, μάρκετινγκ, SEO κ.λπ. Μπορείτε να βρείτε χιλιάδες προγραμματιστές WordPress που είναι έτοιμοι να εργαστούν στον ιστότοπό σας.

Η διαδικασία είναι απλή. Μπορείτε να δημοσιεύσετε το έργο WordPress στη σχετική κατηγορία και να λάβετε δωρεάν προσφορές από προγραμματιστές. Επιλέξτε το καλύτερο άτομο για τη δουλειά και ξεκινήστε με την πρόσληψή τους. Η πλατφόρμα Freelancer σάς επιτρέπει να συνομιλείτε με τον προγραμματιστή σας και να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εργασία που σας έχει ανατεθεί. Θα πληρώσετε μόνο όταν ολοκληρωθεί το έργο.

4. Επεξεργασία

Εργασία

Το Upwork είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος για την πρόσληψη προγραμματιστή ή freelancer παγκοσμίως. Λειτουργεί παρόμοια με το Freelancer, αλλά προσφέρει περισσότερες κατηγορίες και δεξιότητες. Μπορείτε να δημοσιεύσετε την εργασία στο Upwork και να ελέγξετε τις προτάσεις από πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις προσφορές και να επιλέξετε τον καλύτερο προγραμματιστή για την εργασία.

Μόλις συνεργαστείτε, μπορείτε να συνδεθείτε με τον προγραμματιστή σε βιντεοκλήση ή ζωντανή συνομιλία για να παρακολουθείτε το έργο σας. Προσφέρει πολλές επιλογές για πληρωμές, όπως ωριαία ή σταθερή τιμή.

5. Fiverr

Fiverr

Το Fiverr είναι μια άλλη ελεύθερη λύση με χιλιάδες προγραμματιστές WordPress. Επικεντρώνεται σε μικρές εργασίες, όπως διορθώσεις σφαλμάτων, αφαίρεση της λευκής οθόνης θανάτου από ιστότοπους WordPress, ζητήματα σύνδεσης, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας WordPress κ.λπ..

Εάν υπάρχει διαφωνία με έναν προγραμματιστή, η ομάδα υποστήριξης πελατών της Fiverr σας καλύπτει. Μόλις συζητηθεί η τιμή και οι όροι, μπορείτε να ξεκινήσετε το έργο με τον προγραμματιστή σας.

6. Toptal

Toptal

Το Toptal είναι ένα premium δίκτυο κορυφαίων ελεύθερων επαγγελματιών στον κόσμο. Εάν μπορείτε να πληρώσετε υψηλές τιμές για ένα έργο ιστότοπου, τότε αυτή η πλατφόρμα είναι για εσάς.

Για να ξεκινήσετε το έργο σας, πρέπει να το συζητήσετε με την ομάδα της Toptal και θα βρουν τον ιδανικό προγραμματιστή για τη δουλειά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και να συνεργαστείτε με μηδενικούς κινδύνους.

7. WPhired

WPhired

Το WPhired είναι ένας πίνακας εργασίας που εστιάζει στο WordPress και σας επιτρέπει να προσλάβετε τον κατάλληλο προγραμματιστή WordPress για τον ιστότοπό σας. Σε αντίθεση με τους περισσότερους πίνακες εργασίας, η απόσπαση εργασίας στο WPhired είναι δωρεάν. Μόλις δημοσιευτεί η καταχώρισή σας, θα αρχίσετε να λαμβάνετε προτάσεις από προγραμματιστές.

Λειτουργεί διαφορετικά από άλλες λύσεις σε αυτήν τη λίστα. Το WPhired διαθέτει τόσο ελεύθερους επαγγελματίες όσο και προγραμματιστές πλήρους απασχόλησης, οπότε μπορείτε είτε να προσλάβετε κάποιον για μια συγκεκριμένη εργασία ή να τον πάρετε ως μέλος της ομάδας στην εταιρεία σας.

8. Εργασίες WordPress

Εργασίες WordPress

Το WordPress Jobs είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα για την πρόσληψη ενός προγραμματιστή. Τρέχει και διαχειρίζεται η βασική ομάδα του WordPress. Ωστόσο, οι εργασίες που δημοσιεύονται σε αυτήν την πλατφόρμα δεν επιτρέπονται από το WordPress.org, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε την εργασία σας με τον προγραμματιστή που προσλαμβάνετε από αυτόν τον ιστότοπο.

Είναι μια δωρεάν λύση δημοσίευσης θέσεων εργασίας και μπορείτε να ελέγχετε πλήρως τον τρόπο σύνδεσης με τον προγραμματιστή. Όλες οι εργασίες κατηγοριοποιούνται επαρκώς και μπορούν να φιλτραριστούν με ημερομηνία δημοσίευσης, τύπο εργασίας κ.λπ..

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να μάθετε πώς να προσλαμβάνετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή WordPress για τον ιστότοπό σας. Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τον οδηγό μας για το πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μικροεφαρμογών όπως το Fiverr ή μπορείτε να διαβάσετε τον εκτενή οδηγό μας για τη δημιουργία ενός ιστότοπου βήμα προς βήμα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map