10 Pemalam Masuk dan Pendaftaran Pengguna Terbaik untuk WordPress (2020)

pemalam masuk dan pendaftaran pengguna terbaik


Ingin menjadikan proses log masuk dan pendaftaran pengguna lebih lancar daripada sebelumnya? Kemudian anda perlu menggunakan pemalam masuk dan pendaftaran pengguna yang betul.

Terdapat beratus-ratus pemalam ini yang boleh anda pilih. Dan dengan sedikit kajian, anda akan menyedari bahawa masing-masing mengaku sebagai pilihan terbaik untuk anda. Di situlah bermulanya kekeliruan. Tapi jangan risau.

Untuk membantu anda memilih yang terbaik, kami telah menyediakan senarai pemalam masuk dan pendaftaran pengguna terbaik WordPress yang akan menjadikan tugas anda lebih mudah.

Semua pemalam dalam senarai ini telah dimuatkan dengan ciri-ciri yang luar biasa dan membolehkan anda membuat borang anda hanya dalam beberapa langkah cepat dan mudah. Oleh itu, mari kita lihat.

1. WPForms

WPForms, pemalam pendaftaran pengguna, pemalam log masuk pengguna

WPForms adalah salah satu plugin pembangun borang WordPress yang paling popular yang membolehkan anda membuat pelbagai jenis borang di laman web anda. Plugin ini dilengkapi dengan templat pra-binaan yang dapat disesuaikan dengan mudah untuk memenuhi keperluan anda.

Dengan menggunakan WPForms, anda boleh membuat borang pendaftaran khas yang indah dengan ciri perlindungan spam. Plugin berfungsi dengan lancar dengan plugin popular lain tanpa masalah keserasian.

Berkaitan: Cara mengembangkan senarai e-mel anda CEPAT.

Selain daripada borang log masuk dan pendaftaran, anda juga dapat mengintegrasikan pilihan pembayaran, mengaktifkan pemberitahuan segera, membuat borang berbilang halaman, menambah logik bersyarat dan melakukan banyak lagi dengannya. Anda boleh membeli plugin ini dengan harga serendah $ 39.

2. MonsterInsights

pandangan raksasa

MonsterInsights adalah salah satu plugin terbaik yang membolehkan anda memantau cara pengguna anda berinteraksi dengan laman web anda.

Dengan memasang pemalam ini, anda dapat mengesan aktiviti pengguna yang anda log masuk dan mengetahui tingkah laku mereka di laman web anda. Ini juga membolehkan anda melacak pandangan dan penyerahan borang pendaftaran dan log masuk tersuai anda.

Berikut adalah beberapa ciri penjejakan MonsterInsights yang anda anggap berguna:

 • Penjejakan muat turun
 • Penjejakan iklan
 • Penjejakan pautan afiliasi
 • Penjejakan halaman AMP

3. Member Ahli

Member Ahli

Plugin MemberPress WordPress adalah produk yang sangat baik yang membantu anda membuat laman web keahlian tanpa menulis kod baris. Ini membolehkan anda membuat log masuk pengguna dan borang pendaftaran di laman keahlian anda dengan mudah. Sama ada anda pemula atau pengguna WordPress lanjutan, anda akan menjumpai pemalam ini secara intuitif.

Plugin ini menyokong penyatuan yang lancar dengan plugin BBPress, yang membolehkan anda mengintegrasikan forum ke laman web keahlian anda.

4. Profil Tekan

ProfilePress, plugin login pengguna, plugin pendaftaran

ProfilePress adalah satu lagi plugin menakjubkan yang membolehkan anda membuat borang pendaftaran WordPress yang cantik dan responsif di laman web anda. Anda bahkan boleh menggunakannya untuk membuat borang log masuk khusus, borang tetapan semula kata laluan depan, halaman profil pengguna dan banyak lagi.

Plugin ini menyokong penyatuan yang lancar dengan banyak plugin popular, termasuk WooCommerce, BuddyPress, bBPress dan banyak plugin lain yang mungkin anda gunakan di laman web anda. Anda bahkan boleh membenarkan pengguna memuat naik avatar dari bahagian depan.

5. Log masuk & Akses oleh Tema Ink

Log masuk & Akses pemalam wordpress

Log Masuk & Akses plugin WordPress oleh InkThemes membolehkan anda membuat borang log masuk yang disesuaikan dengan Captcha, jadi anda boleh membenarkan pengguna log masuk di bahagian depan laman web anda tanpa perlu bimbang tentang log masuk spam automatik. Plugin ini sangat mudah dipasang, dikonfigurasi dan digunakan. Ia serasi di semua penyemak imbas dan dengan semua tema WordPress moden.

Selain membuat borang log masuk dan pendaftaran, plugin ini memungkinkan anda menambahkan butang ajakan bertindak yang menarik, seperti butang Daftar ke borang anda.

Anda boleh membiarkan pengguna membuat kata laluan mereka sendiri dan mengalihkannya ke halaman mana pun yang anda inginkan setiap kali mereka log masuk atau log keluar. Plugin menyokong video di halaman log masuk dan membolehkan pengguna anda log masuk melalui akaun sosial mereka seperti Facebook, Twitter, dll.

6. Login Sosial Nextend

, pemalam masuk pengguna, pemalam pendaftaran

Nextend Social Login adalah pemalam masuk dan pendaftaran pengguna yang responsif untuk WordPress yang membolehkan pengguna anda masuk ke laman web anda menggunakan platform sosial mereka. Pada masa ini, ia menyokong kemasukan sosial melalui Facebook, Twitter, dan LinkedIn.

Manfaatnya ialah pengguna anda tidak perlu mengisi butiran untuk mendaftar ke laman web anda. Sebagai gantinya, mereka boleh log masuk menggunakan salah satu platform ini di mana mereka sudah menyediakan akaun.

Anda boleh menambahkan pilihan apa pun yang anda inginkan untuk membiarkan pengguna anda masuk dan juga memilih lokasi di mana anda ingin memaparkan butang log masuk sosial.

7. WPBrigade Login Tekan

Log Masuk Tekan Pemalam, pemalam log masuk pengguna, pemalam pendaftaran

WPBrigade LoginPress adalah plugin log masuk percuma yang membolehkan anda menambahkan borang log masuk tersuai ke laman web WordPress anda. Plugin ini dilengkapi dengan banyak ciri yang luar biasa sehingga anda dapat melakukan lebih banyak daripada sekadar menambahkan borang yang ringkas.

Dari menggunakan templat yang telah dirancang sebelumnya, menambahkan logo, memaparkan mesej ralat masuk tersuai dan banyak lagi, ia menawarkan pilihan hebat anda untuk membuat borang log masuk yang menakjubkan di laman web anda. Anda juga boleh menggayakan latar belakang bentuk anda dengan warna atau gambar yang hebat.

Pilihan Google Recaptcha membantu anda menjaga keselamatan borang anda daripada semua ancaman keselamatan. Plugin ini juga menyokong log masuk automatik, log masuk sosial, pengalihan masuk, dan bahkan membolehkan anda mengehadkan pilihan masuk juga.

8. Kod Pendaftaran dan Jemputan CM

pemalam masuk pengguna, pemalam pendaftaran, Pendaftaran CM dan kod Jemputan

Dengan Pendaftaran CM dan Kod Jemputan, anda boleh mendapatkan beberapa borang log masuk dan pendaftaran pengguna yang menakjubkan untuk laman web anda. Dengan menggunakan borang ini, anda boleh menguruskan siapa yang boleh mendaftar di laman web anda.

Ini membolehkan anda membuat log masuk dan borang pendaftaran pop timbul berdasarkan Ajax tanpa perlu anda membuat kod satu baris. Kelebihan log masuk Ajax ialah pengguna anda boleh terus berada di halaman yang sama semasa log masuk tanpa perlu memuat semula halaman. Plugin ini juga dilengkapi dengan pilihan untuk membolehkan anda menghantar pengesahan e-mel dan menghantar e-mel yang dapat disesuaikan sepenuhnya.

Plugin ini menyokong banyak plugin WordPress canggih lain dan serasi dengan tema WordPress apa pun.

9. Penyesuai Halaman Log Masuk Custom

CustomizerPage Login Custom

Penyesuai Halaman Log Masuk Custom adalah alat yang bagus untuk menyesuaikan halaman log masuk anda langsung dari Penyesuai WordPress anda. Ini bermakna anda dapat melihat perubahan sebelum anda memasukkan halaman ke laman langsung.

Anda juga dapat menggunakan Customizer Page Login Custom bersama dengan plugin lain yang ingin Anda gunakan di laman web anda. Plugin ini juga sesuai dengan versi terkini WordPress.

Plugin ini juga sering menerima kemas kini dan sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang mahukan reka bentuk moden untuk borang log masuk mereka.

10. Depan Pengguna WP

Depan Pengguna WP

Bahagian Depan Pengguna WP adalah salah satu pemalam masuk dan pendaftaran pengguna percuma yang membolehkan anda melakukan lebih daripada sekadar membuat borang log masuk. Dengan pemalam ini, anda boleh membenarkan pengguna menghantar catatan untuk semakan anda dari bahagian depan laman web anda.

Plugin ini disertakan dengan pembuat drag-and-drop, jadi anda dapat melihat pratinjau bentuk anda dengan serta-merta tanpa perlu beralih antara pratonton dan pembangun. Plugin ini serasi dengan editor Gutenberg juga.

Ini bahkan membolehkan anda melampirkan fail, mengirimkan barang dari front-end, menetapkan status posting, menghantar mesej dan mengemas kini teks di butang kirim.

Bonus: Lihat plugin pemberian WordPress terbaik.

Ini adalah beberapa plugin yang boleh anda gunakan untuk menambahkan borang masuk dan pendaftaran pengguna ke laman web anda. Sekiranya anda menyukai artikel ini, anda mungkin ingin melihat cara membuat halaman log masuk tersuai di WordPress dengan betul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map