10 Pemalam Terbaik untuk Rangkaian Multisite WordPress (2020)

pemalam rangkaian multisite wordpress terbaik


Adakah anda mencari pemalam rangkaian multisite WordPress terbaik?

Plugin WordPress boleh digunakan untuk memperluas ciri di rangkaian multisite anda. Tetapi, kerana terdapat ribuan plugin percuma dan premium, sukar bagi pemula untuk mencari yang terbaik. Anda memerlukan pemalam yang akan memastikan rangkaian multisite anda berkembang dan berkembang secara profesional, tetapi anda mungkin merasa kecewa jika anda tidak tahu bagaimana mencarinya.

Itulah sebabnya, dalam artikel ini, kami akan menjimatkan masa dan kekeliruan dengan berkongsi 10 plugin penting untuk rangkaian multisite WordPress yang akan membawa laman web anda ke tahap seterusnya.

1. WPForms

WPForms

WPForms adalah pemalam bentuk hubungan WordPress terbaik di dunia. Ia boleh digunakan untuk membuat borang pendaftaran pengguna, borang log masuk, borang perbualan, borang berbilang halaman, dan banyak lagi. Anda memerlukan plugin borang yang mantap yang dapat memenuhi keperluan semua sub-laman web di rangkaian multisite anda.

Ia mempunyai antara muka seret dan lepas yang sederhana untuk menambahkan bidang ke borang anda. Anda dapat menyesuaikan font, warna, latar belakang, dan lain-lain bidang. WPForms juga menawarkan templat borang terbina dalam yang dapat digunakan untuk menambahkan borang kontak, atau bentuk lain yang biasa digunakan, ke laman web anda dengan cepat. Ia menyokong kod pendek dan tag templat untuk memaparkan borang di halaman anda.

Anda harus menyemak tinjauan WPForms lengkap kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pemalam ini.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights adalah pemalam Analitis Google terbaik untuk rangkaian multisite WordPress. Ini dapat digunakan untuk memantau sumber lalu lintas untuk rangkaian dan sub-laman web anda. Setelah dipasang, MonsterInsights menunjukkan persembahan grafik lalu lintas laman web anda di papan pemuka WordPress anda. Pada rangkaian multisite, ia dapat digunakan untuk memantau lalu lintas semua sub-laman web anda di satu tempat.

Lihat artikel ini di cara menyediakan Google Analytics pada rangkaian multisite WordPress untuk tutorial langkah demi langkah mengenai cara memulakan dengan MonsterInsights. Ia membolehkan anda mengaktifkan atau mematikan papan pemuka MonsterInsights untuk setiap sub-laman web individu. Anda boleh menggunakan tetapan rangkaian untuk mengawal status pemalam.

Jangan terlepas tinjauan MonsterInsights kami untuk maklumat lebih berguna.

3. SEO Yoast

Yoast

Yoast SEO adalah pemalam SEO WordPress yang paling popular di dunia. Ini dapat digunakan untuk mengoptimumkan sub-laman web anda untuk mesin pencari. Anda boleh mengkonfigurasinya untuk menambahkan metadata untuk setiap sub-laman web secara berasingan. Ini juga membolehkan anda menambahkan maklumat meta untuk catatan dan halaman anda secara berasingan.

Petunjuk pemalam pada halaman membantu anda meningkatkan kualiti kandungan anda. Anda boleh menyediakan peta laman XML dengan 1 klik. Yoast SEO menyokong URL kanonik untuk mengelakkan kandungan pendua di laman web anda dan menyelamatkan anda dari kemungkinan hukuman. Ini juga menyarankan untuk menambahkan pautan dalaman dalam siaran anda untuk meningkatkan lalu lintas laman web anda.

Lihat tinjauan SEO Yoast kami untuk memanfaatkan pemalam SEO yang mesti dimiliki ini.

4. Roket WP

Roket WP

WP Rocket adalah plugin caching WordPress yang sangat baik dan hebat. Ini dapat meningkatkan masa memuatkan laman web anda dengan beberapa klik. Plugin dilancarkan setelah pengaktifan di laman WordPress anda. Ini memudahkan cache halaman, pramuat cache, pemampatan fail statik, pemuatan gambar malas, dan banyak lagi. WP Rocket meningkatkan kelajuan laman web anda tanpa merosakkan kandungan atau halaman.

Ia berfungsi dengan bijak untuk memuatkan kandungan dan fail di laman web anda, jadi apabila pengguna mengunjungi laman web anda, mereka akan melihat kandungan anda dimuat dalam sekejap. Ini adalah pemalam yang sangat disyorkan untuk rangkaian multisite WordPress.

5. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster adalah perisian penghasil plumbum dan pengoptimuman penukaran yang paling kuat di dunia. Ini dapat digunakan untuk membuat kampanye optin di sub-laman web anda. Anda boleh mengaktifkan rangkaian plugin ini untuk membuat kempen yang berbeza di setiap sub-laman web. Ia mempunyai antara muka pengguna berasaskan drag and drop yang sederhana dengan pelbagai jenis kempen termasuk slaid-in, lightbox popup, tikar selamat datang skrin penuh, floating bar, dan banyak lagi.

Ia dilengkapi dengan kuat Exit-Intent® teknologi yang membantu mengubah pelawat laman web anda yang ditinggalkan menjadi pelanggan dan pelanggan. OptinMonster mempunyai integrasi yang lancar dengan ribuan plugin, perkhidmatan, dan perisian untuk meningkatkan penglibatan pengguna di laman web anda.

Untuk maklumat lebih lanjut, anda mesti melihat Ulasan OptinMonster yang lengkap ini dari pakar kami.

6. Peningkatan Multisite

Peningkatan Multisite

Seperti namanya, Multisite Enhancements adalah plugin WordPress yang kuat untuk mengoptimumkan kawasan pentadbir rangkaian multisite WordPress anda. Ia memaparkan maklumat tambahan mengenai sumber daya sub-laman web anda di papan pemuka rangkaian, termasuk pemalam aktif di laman web individu, tema aktif dan tema anak. Anda juga boleh memperibadikan pentadbir rangkaian

Ini juga meningkatkan pengalaman bagi admin sub-laman web. Plugin Multisite Enhancements menunjukkan maklumat yang paling berguna untuk pentadbir dan menyembunyikan butiran yang tidak diperlukan dari backend. Yang terbaik antara semua? Plugin berguna ini adalah percuma untuk dimuat turun dan digunakan.

7. Pertukaran Pengguna

Pertukaran Pengguna

Peralihan Pengguna adalah pemalam WordPress percuma untuk rangkaian multisite. Ini membolehkan anda beralih ke sub-laman web anda tanpa log masuk atau log keluar dari pentadbir rangkaian beberapa kali. Ini membantu menguji tema dan pemalam di sub-laman web anda. Anda juga boleh menguji ciri lain dan peranan pentadbir pengguna di setiap laman web individu.

Setelah selesai dengan ujian, anda selalu dapat kembali ke pentadbir rangkaian tanpa log masuk. Ia sepenuhnya selamat dan memastikan bahawa moderator sub-laman web tidak mendapat akses ke kawasan pentadbir rangkaian multisite anda.

8. BenihProd

BenihProd

SeedProd adalah mod penyelenggaraan terbaik dan plugin WordPress segera hadir di pasaran. Ia dapat digunakan untuk membuat mod penyelenggaraan dan segera muncul halaman di sub-laman web anda selama tempoh pengembangannya. Ia sangat berguna dan berguna apabila anda ingin memberikan kesan profesional kepada mana-mana pengunjung laman web yang tiba semasa laman web anda masih dalam proses.

Anda boleh menyesuaikan sepenuhnya halaman yang akan datang. Ini juga membolehkan anda memaparkan pemasa undur untuk memberi tahu pengunjung kapan laman web anda akan siap. SeedProd mesra pemula dan sangat mudah disediakan.

Untuk maklumat lebih lanjut, lihat ulasan SeedProd lengkap kami.

9. Sentuhan Tetap

Hubungan Tetap

Constant Contact adalah pemasaran automatik e-mel dan perkhidmatan automatik e-mel. Ia bergabung dengan mudah dengan rangkaian multisite WordPress untuk menghantar ribuan e-mel dalam 1 klik. Anda boleh menambahkan borang langganan yang indah di laman web anda dan membina senarai e-mel untuk berkongsi kemas kini dengan pelawat anda.

Selain itu, Constant Contact membolehkan anda menjadualkan e-mel, membuat kempen automasi pemasaran, dan banyak lagi. Ini adalah penyelesaian lengkap untuk mempromosikan laman web anda dengan cara yang betul.

Lihatlah ulasan Kontak Tetap ini dari pakar kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan pemasaran e-mel yang sangat berkesan ini.

10. UpdraftPlus

Updraftplus

UpdraftPlus adalah pemalam sandaran WordPress yang kuat. Rangkaian multisite mungkin mempunyai puluhan atau ratusan sub-laman web dan penting untuk menggunakan pemalam sandaran untuk memastikan semua laman web anda selamat. UpdraftPlus dapat membuat sandaran automatik dari semua laman web anda, jadi anda boleh bereksperimen dengan fitur baru.

Ini membolehkan anda menyimpan sandaran pada komputer atau pemacu awan. Bukan sahaja membuat sandaran, tetapi anda juga dapat menggunakan plugin ini untuk memulihkan laman web dalam 1 klik. Ia selamat dan kukuh, memberikan semua yang anda perlukan untuk menguruskan sandaran laman web anda dengan selamat.

Anda boleh melihat tinjauan UpdraftPlus kami untuk maklumat lebih lanjut.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari plugin yang paling penting untuk rangkaian multisite WordPress. Anda mungkin juga ingin melihat senarai plugin WordPress terbaik kami untuk meningkatkan pendapatan dalam talian anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map