10 Pemalam WordPress Terbaik untuk Pembangun Web (Berbanding)

Pemalam WordPress Terbaik untuk Pembangun Web


Adakah anda mencari plugin WordPress terbaik untuk pembangun web? Banyak pencinta kod mempunyai set alat pilihan mereka sendiri; namun, ketika menggunakan WordPress, set plugin yang tepat dapat membuat pengembangan web menjadi cepat. Terdapat plugin tertentu yang mesti dimiliki untuk mana-mana kotak alat pembangun web.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi 10 pemalam WordPress terbaik untuk pembangun web yang anda tidak boleh hidup tanpa.

1. UpdraftPlus

Updraft Plus

UpdraftPlus adalah pemalam yang sangat baik bagi mereka yang ingin memastikan bahawa mereka tidak akan pernah kehilangan kemajuan setelah membuat perubahan besar pada laman web mereka. Plugin ini memudahkan untuk membuat sandaran laman web anda ke pelbagai program, termasuk Dropbox, Rackspace Cloud, Amazon S3, dan bahkan Google Drive.

Sekarang ini, pemalam ini mempunyai lebih dari satu juta pengguna aktif. Pembangun memuji kemudahan akses, serta ciri hebat yang tidak ditawarkan oleh program lain. Terdapat fungsi yang membolehkan anda masuk dan mengatur jadual sehingga anda tahu anda akan sentiasa mempunyai sandaran selamat dari laman web WordPress anda yang tidak ternilai harganya.

Memandangkan penggodam selalu berusaha mencari jalan masuk ke laman web nama besar, pastinya tidak ada salahnya memiliki salinan lengkap halaman anda di tempat lain sekiranya berlaku kecemasan.

Mulakan dengan UpdraftPlus Hari Ini!

2. Sucuri

Sucuri

Kebanyakan orang mempunyai aplikasi antivirus / anti-malware di desktop mereka, jadi mengapa anda tidak mempunyai plugin keselamatan yang melindungi laman web anda? Pembangun menggunakan pemalam Sucuri untuk melindungi laman web mereka daripada orang dan program yang paling keji di internet.

Sucuri pakar dalam keselamatan WordPress dan plugin mereka dilengkapi dengan pelbagai ciri, menjadikannya tidak ternilai bagi semua orang dari blogger kasual hingga pembangun laman web berjuta-juta dolar.

Setelah memasang pemalam ini, anda akan disambut dengan pelbagai pilihan termasuk pengimbas perisian hasad laman web, jam tangan keselamatan masa nyata, jam tangan senarai hitam, dan akses ke firewall mewah dengan versi premium. Ini hanya beberapa ciri terbaik yang terdapat dalam pemalam ini. Anda juga akan mendapat akses kepada pilihan keselamatan pasca-hack sekiranya anda memuat turunnya setelah anda diserang.

Mulakan dengan Sucuri Hari Ini!

3. Wira CSS

Wira CSS

CSS Hero adalah salah satu plugin WordPress terbaik yang memberi pemaju akses ke semua alat yang mereka perlukan untuk menyesuaikan laman web mereka. Ia memerlukan proses penulisan kod yang rumit dan menyediakan anda semua alat dan sumber yang anda perlukan untuk mengedit halaman anda dalam masa nyata.

Ciri plugin yang paling ketara ialah ia membolehkan anda membuat kerja khas untuk setiap peranti. Pada kebiasaannya, WordPress akan menyesuaikan laman web anda agar sesuai dengan peranti yang digunakan. CSS Hero membolehkan anda membuat kod penampilan desktop, tablet, dan mudah alih anda agar semuanya kelihatan berbeza, tanpa gaya dan perubahan bertindih dan menyebabkan kesalahan.

Mulakan dengan Wira CSS Hari Ini!

4. Bar Debug

debug bar

Debug Bar adalah alat kecil tetapi hebat untuk semua pembangun yang serius. Daripada melayari semua pekerjaan anda mencari notis dan amaran PHP, anda boleh memasang pemalam yang mudah digunakan ini.

Setelah anda mendapatkan Bar Debug di laman WordPress anda, bar tersebut akan muncul di bar pentadbir anda. Sepintas lalu akan memberi anda pelbagai maklumat berharga. Anda akan dapat mengenal pasti pilihan cache, serta masalah dari dalam pangkalan data.

Akhirnya, anda boleh melampirkan alat tambah pada Alat Debug untuk mendapatkan lebih banyak pandangan. Anda boleh mengetahui tentang kod pendek, penapis, jenis catatan berdaftar dan banyak lagi!

Mulakan dengan Debug Bar Hari Ini!

5. Pemeriksaan Kesihatan

pemeriksaan kesihatan

Alat seterusnya, Pemeriksaan Kesihatan, bukan untuk pengguna WordPress pemula. Setelah dipasang, plugin ini menjalankan pemeriksaan penuh pada sistem dan konfigurasi anda.

Anda akan dapat melihat maklumat mengenai versi PHP dan MySQL anda untuk kemas kini dan kesilapan. Selanjutnya, ia akan berjalan melalui laman web anda dari depan ke belakang sehingga anda dapat melihat sebarang masalah di bahagian penyahpepijatan plugin ini.

Akhirnya, alat ini mempunyai ciri penyelesaian masalah yang membolehkan anda menjalankan laman web anda di “vanilla WordPress.” Dengan kata lain, anda akan bermula dengan halaman anda dalam format tanpa tulang dan kemudian anda perlahan-lahan dapat menambahkan kod, pemalam dan banyak lagi di belakang tabir. Ini memberi anda kemampuan untuk bereksperimen dengan kombinasi yang berbeza untuk melihat apakah ada sesuatu yang bertentangan di laman web anda. Penyelesai masalah membantu anda memilih perkara yang menyebabkan anda menghadapi masalah, dan membolehkan anda membina laman web anda dengan berkesan.

Mulakan dengan Pemeriksaan Kesihatan Hari Ini!

6. Pemeriksaan Tema

semak tema

Adakah anda jenis pembangun yang suka memeriksa secara berkala untuk memastikan bahawa semua yang anda lakukan mengikuti piawaian ketat dan khusus yang disediakan oleh WordPress? Sekiranya demikian, plugin Pemeriksaan Tema adalah tambahan yang sempurna untuk senarai pemalam WP semasa anda.

Ringkasnya, Theme Check adalah plugin yang mudah dipasang dan senang digunakan yang membolehkan anda menjalankan tema WordPress semasa anda melalui alat ujian automatik. Pengimbas menentukan sama ada tema semasa anda sesuai dengan standard WordPress terkini atau tidak.

Sekiranya ada masalah, mereka akan muncul di laporan setelah pengimbas selesai. Anda boleh masuk, memperbaiki kesalahan, dan menjalankan pengimbas sekali lagi untuk memastikan semuanya berjalan lancar.

Mulakan dengan Pemeriksaan Tema Hari Ini!

7. Monitor Pertanyaan

monitor pertanyaan

Query Monitor adalah satu lagi plugin debugging yang sangat baik untuk laman WordPress anda. Alat ini sedikit lebih maju daripada Debug Bar yang disebutkan sebelumnya.

Sebab utama anda ingin menggunakan pemalam ini adalah jika anda bekerja dengan panggilan AJAX dan permintaan REST API. Sebaik sahaja anda mengaktifkan pemalam, anda akan melihat senarai semua pertanyaan pangkalan data. Anda boleh menggunakan maklumat ini untuk mengetahui apakah plugin, tema, atau add-on lain tidak berfungsi.

Anda akan mendapat akses ke lembar data lengkap yang menunjukkan kepada anda apa yang berfungsi dengan baik, dan apa yang perlu diperbaiki. Mungkin memerlukan beberapa percubaan dan ralat, tetapi anda dapat menyahpepijat laman WordPress anda dan menjadikannya berfungsi dengan lancar sekali lagi dalam masa yang singkat!

Mulakan dengan Monitor Pertanyaan Hari Ini!

8. Gaya Panduan

panduan gaya

Sekiranya anda mencari kaedah untuk merancang fon dan warna tersuai untuk laman web WordPress anda, jangan cari plugin StyleGuide.
Setelah memasang pemalam ini, anda akan dapat melalui dan menyesuaikan setiap aspek teks di laman WP anda. Anda akan menemui 45 Fon Google paling popular yang boleh anda gabungkan dan padan pada masa lapang.

Apa yang digunakan oleh StyleGuide ke senarai plugin WordPress terbaik kami untuk pembangun web adalah hakikat bahawa ia berfungsi dengan sempurna dengan semua tema WordPress. Sebaik sahaja anda menemui tema yang anda suka, buka StyleGuide dan ubah fon dan warna sehingga anda mempunyai laman web yang sesuai untuk diterbitkan. Anda bahkan dapat melihat perubahan anda dalam mod pratonton langsung untuk memastikan bahawa anda menyukai perubahan yang anda buat.

Mulakan dengan StyleGuide Hari Ini!

9. Pertukaran Pengguna

pertukaran pengguna

Plugin Peralihan Pengguna adalah tambahan yang sempurna untuk laman WordPress anda jika anda mempunyai banyak akaun pengguna yang sering anda bertukar. Plugin boleh dipasang dan siap digunakan dalam beberapa saat.

Setelah anda menggunakannya dan berjalan, anda boleh bertukar antara pengguna berdaftar anda dalam beberapa saat. Anda juga tidak perlu risau untuk meletakkan keselamatan anda. Selama proses pertukaran, tidak ada kata laluan yang dinyatakan untuk mana-mana akaun.

Tambahan pula, hanya mereka yang mempunyai akses pentadbir penuh ke akaun WordPress anda yang boleh menggunakan pemalam tersebut. Sekiranya ada pengguna lain yang mempunyai akaun terhad, mereka tidak akan dapat mengakses alat ini.

Mulakan dengan Pertukaran Pengguna Hari Ini!

10. Notis Tidak Digunakan Log

Notis Tidak Digunakan Log

Plugin pembangun terakhir yang akan kita lihat hari ini disebut Not Deprecated Notices. Pada dasarnya, plugin ini digunakan dalam kombinasi dengan plugin WP_DEBUG untuk mencari fail dan fungsi yang tidak digunakan lagi.

Anda boleh masuk dengan mudah dan melihat senarai fail yang tidak digunakan lagi dan mengetahui apakah ada penyelesaian yang mudah untuk masalah ini. Alat Debug membantu pemalam asas berfungsi dengan lebih berkesan kerana mengesan ralat yang mungkin diabaikan.

Sebab yang paling umum orang memuat turun alat ini adalah jika mereka ingin membersihkan fail, atau jika mereka mempunyai tema atau pemalam yang ketinggalan zaman di laman web mereka. Ini membuat halaman anda mengikuti semua amalan WordPress terkini dan panduan pengekodan terperinci.

Mulakan dengan Notis Tidak Digunakan Log Hari Ini!

Kami harap artikel ini membantu anda menemui pemalam WordPress terbaik untuk pembangun web!

Sekiranya anda menyukai artikel ini, anda mungkin juga menikmati senarai pemalam cache WordPress terbaik kami.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map