10 Plugin Bar Pemberitahuan WordPress Terbaik untuk Meningkatkan Penglibatan

pemalam bar pemberitahuan, bar pemberitahuan wordpress


Adakah anda ingin menambahkan bar pemberitahuan ke laman web WordPress anda?

Menambah bar pemberitahuan ke laman web anda boleh menjadi cara yang baik untuk memberi tahu orang tentang peristiwa, produk, atau perkhidmatan penting, dll tanpa mengganggu pengalaman menyemak imbas mereka.

Dengan menggunakan bar pemberitahuan, anda juga dapat meningkatkan penjualan anda, meningkatkan penglibatan pelawat anda dan alami penjanaan petunjuk yang lebih baik untuk perniagaan anda.

Ini sangat berguna jika anda menjalankan promosi, melancarkan produk baru atau mengadakan hadiah untuk pengunjung anda. Anda boleh menggunakan bar pemberitahuan untuk memberi tahu orang tentangnya tanpa usaha tambahan.

Dalam artikel hari ini, kami akan memberitahu anda tentang beberapa pemalam bar pemberitahuan terbaik yang dilengkapi dengan ciri-ciri yang cemerlang. Tetapi sebelum itu, mari kita lihat beberapa contoh ketika anda dapat menggunakan bar pemberitahuan.

Plugin Bar Pemberitahuan WordPress Terbaik – Sebilangan Kes Penggunaan

Terdapat beberapa keadaan ketika menggunakan bar pemberitahuan dapat membantu anda. Berikut adalah beberapa daripadanya –

 • paparkan mesej di seluruh laman web
 • tawarkan kod promo
 • mewujudkan urgensi
 • menukar pelanggan menjadi pelanggan
 • mempromosikan laman media sosial dan meningkatkan pengikut
 • meningkatkan navigasi laman web dengan sepanduk CTA
 • menangkap e-mel
 • dan banyak lagi …

  Jadi sekarang, jika anda sudah bersedia, mari lihat senarai pemalam bar pemberitahuan WordPress kami.

  1. OptinMonster

  OptinMonster

  OptinMonster adalah salah satu perisian pemerolehan pelanggan dan generasi pelanggan yang paling popular yang membolehkan anda menambahkan pelbagai jenis pemberitahuan ke laman web anda. Selain memberi tahu pengunjung anda tentang acara atau promo yang akan datang, ini membantu anda memperoleh petunjuk dengan banyak pilihan penyasaran. Ia dilengkapi dengan pembangun halaman seret dan lepas yang mudah digunakan yang memudahkan anda membuat dan merancang bar navigasi anda.

  Anda boleh menggunakannya untuk membuat pop timbul kotak cahaya, bar terapung, kotak tatal slaid-in dan banyak lagi.

  Yang terbaik, anda boleh menggunakannya untuk menjalankan kempen sensitif pada masa dan tarikh dan memaparkan mesej kepada pelawat anda pada waktu yang tepat untuk meningkatkan penukaran. Dengan pemasa undur, anda juga dapat mewujudkan rasa mendesak yang seterusnya meningkatkan penjualan dan pendapatan anda.

  OptinMonster menawarkan beberapa ciri lain seperti pengesanan rujukan, penargetan lokasi geo, pengesanan blok iklan, pilihan tag pintar dan banyak lagi.

  2. Bar Pemberitahuan WP

  Sekiranya anda ingin memaparkan bar pemberitahuan yang rapi di laman web anda, WP Notification Bar adalah pilihan terbaik untuk anda. Ini adalah pemalam bar pemberitahuan WordPress yang dioptimumkan SEO yang sangat responsif dan membantu anda meningkatkan strategi pemasaran anda. Anda juga dapat menyesuaikan warnanya agar sesuai dengan keseluruhan penampilan laman web anda. Anda boleh memberikan pilihan kepada pengguna untuk menyembunyikan bar pemberitahuan.

  Selain itu, ia membolehkan anda melakukan ujian split untuk melihat versi mana yang paling sesuai untuk anda. Anda juga dapat mengesan jumlah paparan dan klik yang diterima bar dalam jangka masa tertentu. Plugin ini membolehkan anda menggabungkan bar navigasi dengan perkhidmatan pemasaran e-mel kegemaran anda juga.

  3. Hello Bar

  Hello Bar adalah plugin pemberitahuan popular yang dilengkapi dengan ciri-ciri yang luar biasa. Anda boleh menggunakannya untuk menambahkan pemberitahuan ke laman web anda tanpa mengekod satu baris. Pluginnya sangat mudah dan cepat digunakan. Oleh itu, walaupun anda tidak mempunyai pengalaman sebelumnya menggunakannya, anda boleh mengatasinya seperti seorang profesional.

  Dengan menggunakan plugin ini, anda juga boleh menambahkan slaid pemberitahuan dan loceng amaran ke laman web anda. Sekiranya anda ingin mengintegrasikan pemalam anda dengan penyedia perkhidmatan pemasaran e-mel, itu mungkin juga. Ia menyokong pelbagai perkhidmatan untuk memudahkan anda. Sebagai tanda penghargaan, anda juga dapat menambahkan halaman terima kasih tersuai. Dan jika anda tidak pasti sama ada bar pemberitahuan anda cukup baik untuk membantu anda menukar, teruskan dan lakukan ujian split.

  4. PushEngage

  PushEngage adalah satu lagi plugin pemberitahuan WordPress yang membolehkan anda menghantar pemberitahuan push web kepada pelawat anda secara automatik. Anda boleh menyesuaikan pemberitahuan ini dan mencetuskannya berdasarkan tindakan pelanggan anda. Sekiranya pengunjung memberi respons kepada CTA yang anda gunakan pada pemberitahuan ini, anda juga mempunyai pilihan untuk menghantar respons automatik kepada mereka. PushEngage juga berfungsi dengan baik di pelayar dan peranti yang berbeza.

  Anda boleh menjadualkan pemberitahuan dengan mudah pada waktu pilihan anda. Untuk menjadikan mesej anda lebih menarik dan jelas, ini membolehkan anda menggunakan gambar dan emoji yang besar juga.

  5. Bar Pengumuman

  Themify Announcement Bar adalah pilihan terbaik anda jika anda ingin menambahkan bar pemberitahuan ke laman web anda. Ini menjadikan kerja dengan pemberitahuan begitu mudah sehingga anda hanya akan menyukainya. Sama ada untuk menjadualkan pemberitahuan anda, menggayakannya atau memaparkannya di laman web anda, anda dapat melakukan segalanya dengan cepat.

  Ini membolehkan anda menambahkan pemberitahuan ini ke widget anda sebagai bar melekit atau anda bahkan boleh menggunakan kod pendek yang dihasilkannya dan menambahkannya di mana sahaja anda mahu di laman web ini.

  Ini membolehkan anda meletakkan bar dengan cara yang anda mahukan. Anda juga boleh menggunakan fon, warna dan gayanya dan menambah beberapa gaya tatal agar kelihatan menarik. Selain itu, plugin ini serasi dengan pelbagai plugin moden dan maju yang lain.

  6. Bar Kaki – Bar Pemberitahuan WordPress

  Sama seperti namanya, bar pemberitahuan Footbar membolehkan anda menambahkan bar kaki tanpa had ke laman web anda. Anda mempunyai fleksibiliti untuk membuatnya kelihatan berbeza di setiap halaman atau memberikan pandangan yang konsisten di mana sahaja, mengikut kehendak anda. Anda boleh menyesuaikan lebar bar ini dengan mudah dan menggunakan logik bersyarat untuk halaman anda juga.

  Plugin ini juga dilengkapi dengan fitur canggih seperti pemilih warna yang menjadikan bar pemberitahuan anda berpadu dengan tema WordPress anda. Pilihan cantik lain yang disertakan adalah slider angka. Ini sangat berguna apabila anda ingin memberitahu pengguna dengan mesej yang disertakan dengan banyak angka. Untuk mendorong orang untuk berkongsi halaman anda, anda juga boleh menambahkan pelbagai ikon sosial.

  7. Bar Pemberitahuan Apex

  Apex Notification Bar adalah plugin pemberitahuan WordPress yang cemerlang yang dilengkapi dengan 15 templat yang telah dirancang sebelumnya, masing-masing disesuaikan sepenuhnya untuk memenuhi keperluan anda. Anda boleh menggunakan pemalam ini untuk menambahkan beberapa bar pemberitahuan ke laman web anda. Anda juga boleh menambahkan pemasa undur untuk mewujudkan rasa mendesak dan bar carian. Plugin ini sangat fleksibel dari segi penyesuaian. Anda boleh menukar warna, fon, dan gayanya dengan mudah untuk menjadikannya menakjubkan secara visual.

  Plugin ini juga menyokong perkhidmatan pemasaran e-mel seperti Constant Contact yang merupakan alternatif yang lebih baik untuk MailChimp dan membolehkan anda menambahkan Contact Form 7 juga. Untuk memperibadikannya agar sesuai dengan jenama anda, ia memiliki bahagian logo khusus, di mana anda boleh memuat naik logo anda. Imej latar belakang dapat meningkatkan penampilannya dengan cepat dan pemalam juga mempunyai pilihan untuk itu. Semua ini dan banyak lagi datang tanpa mengekod satu baris. Namun, anda boleh mempunyai bar pemberitahuan yang paling profesional di laman web anda.

  8. WPFront

  pemalam bar pemberitahuan

  WPFront merupakan satu lagi pemalam bar pemberitahuan WordPress yang menjadikan anda sangat mudah untuk menambahkan bar pemberitahuan ke laman web anda. Pemalam ini adalah percuma. Dengan pemalam ini, anda boleh meletakkan bar mesej anda di bahagian atas atau bawah laman web anda. Anda juga mempunyai pilihan untuk memaparkannya ketika pengunjung anda mula menelusuri halaman.

  Bar boleh disesuaikan sepenuhnya ketika muncul. Anda juga boleh menyesuaikan ketinggian dan warnanya. Untuk membiarkannya hilang secara automatik, anda juga boleh menetapkan tarikh mula dan tarikh. Ini adalah pilihan yang bagus jika anda ingin membuat potongan harga terhad atau penjualan kilat. Sekiranya anda ingin membuat bar melekit, itu juga mungkin. Ini memastikan bahawa sesiapa sahaja yang mendarat di laman web anda dapat melihatnya walaupun mereka menatal ke bawah halaman.

  9. Bar Pemberitahuan WP

  Bar Pemberitahuan WP

  Plugin pemberitahuan WordPress percuma yang lain adalah Bar Pemberitahuan WP. Produk MYThemeShop ini adalah alat ringan, mesra pengguna dan responsif yang membolehkan anda menambahkan bar pemberitahuan ke laman web anda tanpa membuat satu baris. Setelah membuat bar anda, anda boleh memaparkannya di mana sahaja yang anda mahukan. Ini boleh di halaman tertentu, pos atau halaman utama anda untuk perkara itu.

  Ini juga membolehkan anda memilih siapa yang dapat melihat mesej anda. Sebaiknya, anda tidak perlu menghadapi masalah mengendalikan pemalam. Tetapi jika anda pernah melakukannya, anda boleh menghubungi pasukan sokongan, yang tersedia 24/7.

  10. Bar Teratas

  Plugin pemberitahuan Bar Atas

  Bar Teratas membolehkan anda menambahkan bar pemberitahuan di bahagian atas laman web anda. Anda boleh menggunakan bar ini untuk memaparkan mesej bersama dengan pautan khusus kepada pengunjung anda. Anda boleh menjadikan mesej anda dapat dilihat semasa pengunjung anda menelusuri halaman atau menjadikannya melekit.

  Ini juga membolehkan anda menyesuaikan bar anda dengan mengedit warnanya. Untuk penutur bahasa Inggeris bukan asli, plugin ini juga menyokong 3 bahasa yang berbeza.

  Jadi itu sahaja. Ini adalah beberapa plugin yang boleh anda periksa sama ada anda ingin menambahkan bar pemberitahuan ke laman web anda. Sementara itu, anda mungkin ingin melihat cara menerbitkan blog anda secara automatik di WordPress.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map