10 Plugin Pemapar PDF Terbaik untuk WordPress (Berbanding)

Pemalam PDF untuk WordPress


Adakah anda mencari pemalam PDF untuk laman web WordPress anda? Format fail PDF membolehkan pengguna anda membuka, menyemak dan mencetak dokumen yang diterbitkan di laman web anda.

Dengan format PDF, anda boleh memampatkan fail berkualiti tinggi ke fail yang lebih kecil, seterusnya menjimatkan lebar jalur anda semasa pengguna memuat turunnya. Anda bahkan boleh mengaktifkan perlindungan kata laluan pada dokumen PDF anda untuk menyekat akses yang tidak dibenarkan.

Malangnya, WordPress tidak membenarkan anda menghasilkan atau memasukkan fail PDF dalam catatan atau halaman secara lalai. Nasib baik WordPress menawarkan banyak plugin yang luar biasa untuk melihat fail PDF dari laman web anda tanpa mengekod satu baris.

Apa yang Dilakukan oleh Plugin Pemapar PDF PDF?

Dengan pemalam PDF, anda boleh memasukkan penampil PDF WordPress penuh ke dalam pos atau halaman WordPress. Apabila pengguna masuk ke laman web anda, mereka dapat melihat fail ini dalam bentuk buku dengan membalik halamannya. Mereka juga boleh memperbesar untuk mencatat dan mencetak halaman ini.

Fail PDF sangat berguna ketika anda ingin menerbitkan dokumen besar di laman web anda. Dengan pemalam PDF PDF, anda boleh memasukkan fail pdf yang dapat dilihat, dimuat dan dicetak oleh pengguna dengan satu klik.

Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda beberapa pemalam PDF terbaik dan membandingkan ciri-cirinya sehingga anda dapat memutuskan mana yang terbaik untuk laman web anda.

1. PDF Viewer untuk WordPress

Pemapar PDF untuk WordPress

PDF Viewer adalah salah satu plugin PDF WordPress premium terlaris yang membolehkan anda menanam dan memaparkan fail PDF di laman web anda dengan mudah. Plugin ini sangat fleksibel dari segi penyesuaian juga. Ini menjadikan anda senang untuk melihat penampilan siaran atau halaman anda.

Anda boleh menambah pilihan seperti Cari, Muat turun, Kongsi, E-mel ke Rakan, Navigasi Halaman, Zum, Cetak, Buka, dll. Untuk meningkatkan pengalaman menggunakan PDF. Sekiranya anda mempunyai laman web WooCommerce, anda boleh memaparkan senarai harga produk, brosur, dan risalah atau membuat invois dengan PDF. Ini boleh dilakukan di halaman produk atau di mana-mana pos atau halaman di laman web anda.

Plugin menyokong penanda halaman dan pautan dan juga berbilang bahasa. Plugin PDF ini didokumentasikan dengan baik dan menawarkan sokongan hebat.

2. dFlip PDF FlipBook WordPress Plugin

pemalam PDF dFlip

Sama seperti namanya, dFlip PDF Flipbook menawarkan pengalaman flipbook 3D yang indah kepada pembacanya. Dengan menggunakan pemalam ini, anda boleh membuat buku flip PDF dengan mudah dalam beberapa minit tanpa pengekodan.

Buku-buku ini boleh berdasarkan teks atau gambar. Ia menawarkan sokongan hebat untuk gambar dan anda bahkan tidak memerlukan penukar PDF ke Imej tradisional. Sekiranya PDF anda dibuka dalam penyemak imbas yang tidak menyokong 3D, plugin menguruskannya untuk anda dengan membuatnya kelihatan menakjubkan seperti yang akan muncul pada penyemak imbas yang disokong 3D.

Plugin PDF ini dikuasakan sepenuhnya oleh CSS. Oleh itu, walaupun fail anda mengandungi teks yang berat, anda tidak perlu berkompromi dengan kualitinya.

3. Invois PDF WooCommerce & Slip Pembungkusan

Plugin WooCommerce PDF Invoices & Packing

Invois PDF WooCommerce & Slip Pembungkusan sangat berguna sekiranya anda menjalankan kedai dalam talian. Dengan pelanjutan ini, anda boleh menghantar invois PDF ke semua e-mel pengesahan pesanan yang dihantar kepada pelanggan anda. Ia menawarkan templat yang menarik untuk membuat invois anda kelihatan profesional. Sekiranya anda ingin mengedit dan menyesuaikan invois anda, itu juga mungkin.

Anda juga boleh menghasilkan invois PDF, nota kredit dan slip pembungkusan secara pukal. Sekiranya anda ingin membuat invois panjang, anda boleh menghitungnya mengikut urutan. Pilihan ini juga membolehkan anda memformat penomboran anda secara khusus. Invois PDF WooCommerce & Slip Pembungkusan menyokong pelbagai bahasa. Oleh itu, jika anda ingin melokalkan invois atau slip pembungkusan, ia dapat dilakukan dengan mudah.

Anda juga boleh memasukkan logo tersuai anda di tajuk invois ini, memilih ukuran kertas (huruf atau A4) dan bahkan mengubah data kedai / footer / penafian, dll. Pada invois & slip pembungkusan.

4. Penanam PDF

Pemadam PDF adalah satu lagi plugin PDF WordPress yang luar biasa yang boleh anda cuba. Sekiranya anda ingin menambahkan fail PDF di laman WordPress anda, plugin ini menjadikannya cepat dan mudah. Yang perlu anda lakukan ialah memuat naik fail PDF anda sama seperti anda memuat naik gambar anda dan anda sudah selesai. Plugin secara automatik akan berfungsi mengikut ukurannya dan anda juga mempunyai pilihan untuk menyesuaikan ukurannya.

Anda kemudian boleh menyisipkan kod pendek yang dihasilkan oleh pemalam dalam catatan dan halaman anda. Plugin ini juga membolehkan anda menambahkan Seterusnya / Sebelumnya butang untuk navigasi yang mudah.

Anda bahkan boleh membiarkan pengguna anda memperbesar jika mereka mahu. Versi percuma tidak menawarkan Muat turun pilihan. Untuk menambahkan pilihan itu, anda perlu menggunakan salinan premium.

5. PDF dan Cetak

Cetakan PDF oleh BestWebSoft

PDF dan Cetak adalah plugin PDF WordPress yang mesra pengguna dan fleksibel yang membolehkan anda membuat fail PDF yang boleh diarkibkan, dikongsi dan disimpan dengan mudah. Anda boleh menambahkan fail ini ke setiap pos atau halaman di laman web anda. Untuk menjadikan fail PDF anda kelihatan seperti yang anda mahukan, ia juga menawarkan pilihan penyesuaian.

Contohnya, anda boleh menjajarkan butang dengan mudah pada kedudukan yang berbeza, menambah butang ke widget, memilih jenis butang (gambar, teks, dll) dan banyak lagi. Anda juga boleh memilih tindakan PDF. Anda boleh membuat fail ini dimuat turun atau membuatnya terbuka di tetingkap baru. Pemalam ini menawarkan tetapan yang sangat mudah. Anda juga boleh melokalkannya dalam bahasa yang berbeza. Ia menyokong bahasa RTL.

6. WP Advanced PDF

Pemalam PDF WP Advanced

Sekiranya anda mahu pengguna anda membuat PDF dari catatan blog dan halaman anda, maka cuba gunakan WP Advanced PDF pasangkan. Ini adalah pilihan yang bagus untuk laman web yang menawarkan kelas dalam talian atau menerbitkan catatan berdasarkan pengetahuan. Anda juga dapat menggunakannya di laman keahlian dan menggunakan ciri-cirinya untuk menghadkan akses ke PDF kepada ahli sahaja.

Ini juga membolehkan anda menggunakan fon khusus untuk teks fail PDF anda, menambahkan logo di tajuk, menambahkan teks dan gambar tanda air ke PDF anda dan banyak lagi. Anda boleh mengubah margin dan penjajaran untuk meningkatkan penampilannya. Pemalam menawarkan Id Catatan sebagai nama fail lalai tetapi anda boleh menukarnya menjadi pdf jika anda mahu.

7. Plugin Paparan Cahaya PDF WordPress

Plugin Paparan Cahaya PDF WordPress - pemalam WordPress

Plugin PDF WordPress seterusnya dalam senarai kami adalah Plugin Paparan Cahaya PDF WordPress. Ini adalah pilihan yang bagus untuk menambahkan fail pdf dengan saiz apa pun ke laman web anda. Tanpa mengira saiz dokumen anda, anda boleh memasukkannya dengan mudah dalam catatan dan halaman anda.

Anda kemudian boleh menambahkan pilihan pemalas malas, ciri zoom dan pilihan navigasi juga. Plugin menyokong terjemahan ke bahasa yang berbeza. Untuk memudahkan pengguna anda, anda juga boleh mengaktifkan pilihan muat turun. Ia juga mempunyai pilihan untuk membolehkan muat turun pdf pukal. Plugin ini mesra pemaju dan didokumentasikan dengan baik.

8. Hantar PDF untuk Borang Hubungan 7

Hantar PDF untuk Borang Hubungan 7

Hantar PDF untuk Borang Hubungan 7 adalah satu lagi pilihan hebat yang boleh anda cuba. Untuk menggunakan pemalam pemidang PDF WordPress ini, pertama sekali anda harus menggunakan pemalam Borang Kenalan 7. Plugin ini akan menambahkan logik bersyarat ke borang yang dihasilkan oleh Contact Form 7.

Dengan pemalam ini, anda boleh menghantar e-mel dengan pdf yang anda hasilkan. Plugin ini telah dimuat turun oleh lebih daripada 9k pengguna dan mendapat penilaian 4.8 bintang. Ia serasi di semua penyemak imbas dan pdf yang dihasilkannya kelihatan hebat di semua peranti.

9. Cetak, PDF, E-mel oleh PrintFriendly

Cetak E-mel PDF oleh PrintFriendly

Cetak, PDF, E-mel adalah plugin pdf yang hebat yang membolehkan anda membuat pautan pdf yang dapat diklik yang dapat disesuaikan mengikut ukuran kertas yang diperlukan. Setelah pdf dihasilkan, anda juga boleh menyesuaikannya. Anda boleh mengaktifkan atau mematikan pilihan cetak dan e-mel. Anda juga boleh menambahkan butang ke fail ini dan kemudian gaya seperti yang anda mahukan muncul.

Plugin mempunyai pilihan untuk membiarkan anda menambahkan hak cipta ke pdf anda. Anda juga boleh menggunakan CSS anda sendiri sekiranya anda ingin lebih kreatif. Perkara yang baik adalah bahawa plugin menyokong skrip Java dan Non-Java.

10. Graviti PDF

Gravity PDF - plugin WordPress, plugin PDF, plugin wordpress pdf

Dengan Graviti PDF, senang menghasilkan dokumen pdf digital. Plugin ini menawarkan 4 templat yang dirancang dengan indah yang boleh digunakan untuk menggayakan fail pdf anda. Untuk memberikan penampilan yang lebih baik, anda boleh menyesuaikannya dengan menukar warna, fon, dll.

Plugin ini juga menawarkan pilihan untuk memberi jenama fail pdf anda dengan menambahkan logo syarikat anda. Ia menyokong semua bahasa termasuk Cina, Jepun dan RTL. Anda boleh menggunakannya di samping plugin Gravity Forms dan mengaktifkan pilihan untuk menghantar e-mel pdf secara automatik kepada pengguna anda sebaik sahaja mereka mengisi borang.

Anda juga boleh menambah pilihan lanjutan seperti menyekat akses pdf sehingga pembayaran dibuat. Ciri ini sangat sesuai untuk laman keahlian atau laman web yang menjual produk digital seperti pdf.

Itu sahaja. Ini adalah beberapa plugin PDF terbaik untuk WordPress yang boleh anda cuba. Kami harap artikel ini berguna untuk anda. Sekiranya anda melakukannya, anda mungkin juga ingin melihat cara membuat kedai dalam talian.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map