10 Plugin Penyiasatan WordPress Terbaik untuk Mengumpul Maklum Balas Pengguna (Berbanding)

plugin tinjauan wordpress terbaik berbanding


Adakah anda ingin menambahkan borang tinjauan di laman web anda dan mengumpulkan maklum balas pengguna untuk produk atau perkhidmatan anda? Di WordPress, anda boleh menggunakan plugin tinjauan untuk membuat tinjauan dalam talian dengan mudah di laman web anda. Walau bagaimanapun, kehadiran beberapa pemalam di pasaran boleh menjadikannya sukar untuk mengenal pasti pemalam terbaik untuk keperluan anda.

Itulah sebabnya kami memilih plugin tinjauan WordPress terbaik untuk membantu anda mengumpulkan maklum balas pengguna. Sama-sama.

Memilih Plugin Penyiasatan WordPress Terbaik

Plugin tinjauan yang baik menjadikan borang anda kelihatan menarik bagi pengguna. Antara muka yang mudah digunakan sama pentingnya sehingga anda dapat mengkonfigurasi tinjauan anda dengan mudah.

Dengan membuat tinjauan dalam talian yang berkesan, anda dapat mengumpulkan pendapat pengguna anda dan mengetahui dengan tepat bagaimana mereka mendapat perkhidmatan anda. Kemudian, dengan mengumpulkan maklumat, anda boleh membuat penambahbaikan dan mengoptimumkan laman web anda untuk lebih banyak penukaran.

Tetapi itu mungkin hanya apabila tinjauan anda menarik, menyeronokkan dan mesra pengguna. Untuk mendapatkan penyertaan pengguna yang maksimum, anda perlu memastikan bahawa borang tinjauan anda kelihatan baik dan masuk akal. Oleh itu, anda memerlukan pemalam yang membolehkan anda melakukan semua itu.

Anda juga perlu memilih plugin tinjauan yang membolehkan anda menyampaikan laporan tinjauan anda dengan indah. Sekiranya anda ingin memaparkan hasilnya di laman web anda, anda memerlukan pemalam yang membolehkan anda memasukkan hasil tinjauan anda. Begitu juga, pilihan eksport juga penting jika anda ingin menggunakan maklumat yang dihantar pengguna di platform lain menggunakan spreadsheet atau perisian CRM.

Plugin dalam senarai ini dikumpulkan dengan mempertimbangkan ciri-ciri yang sepatutnya dimiliki oleh plugin tinjauan. Mari kita menerokainya sekarang.

1. WPForms

wpforms

WPForms adalah plugin borang hubungan WordPress terbaik yang terdapat di pasaran. Ini adalah plugin pembuat borang seret dan lepas yang mudah dan mesra pengguna yang membolehkan anda membuat borang tinjauan cantik serta borang hubungan mudah dan borang lanjutan seperti borang pesanan, borang sumbangan, borang pembayaran, dll..

WPForms dilengkapi dengan mudah digunakan, namun hebat, Tinjauan dan Undian addon yang membolehkan anda membuat tinjauan WordPress yang sangat menarik dalam masa yang singkat. Anda boleh menggunakan pembangun borang seret dan lepas untuk menambahkan bidang dengan hanya beberapa klik.

Plugin ini menawarkan bidang tinjauan pintar untuk membuat tinjauan yang menarik dan kompleks. Anda boleh menggunakan medan teks, medan dropdown, butang radio, kotak pilihan, penilaian (permulaan, jantung, jempol), skala Likert, dan banyak lagi dalam borang tinjauan anda. Lebih-lebih lagi, ia mempunyai ciri logik bersyarat pintar untuk membolehkan anda menyaring dan memperibadikan soalan berdasarkan jawapan sebelumnya.

Yang terpenting, WPForms adalah yang terbaik dalam ciri laporan tinjauan terbaik di kelasnya. Walaupun kebanyakan plugin tinjauan di pasaran tidak mempunyai fitur analisis dan pelaporan yang tepat, WPForms dilengkapi dengan laporan visual masa nyata untuk borang anda. Anda boleh menunjukkan hasil tinjauan di mana-mana halaman di laman web anda dengan kod pendek dan juga mengeksport laporan dan membagikannya di media sosial atau persembahan PowerPoint.

Juga, periksa perbandingan antara,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms vs FormStack

Baca panduan langkah demi langkah lengkap kami mengenai cara menggunakan WPForms untuk membuat tinjauan.

2. Polldaddy

polldaddy-wordpress-survey-

Polldaddy adalah pemalam WordPress yang popular untuk tinjauan dan tinjauan. Ini adalah produk WordPress.com jadi anda perlu membuat akaun WordPress.com untuk mendapatkan API pemalam. Tidak seperti pemalam lain dalam senarai, ini bukan pemalam borang kenalan sehingga anda tidak dapat menggunakannya untuk membuat jenis bentuk lain.

Anda boleh mendapatkan pemalamnya dalam versi percuma dan juga versi premium. Walaupun anda dapat memulai dengan versi gratis, ia mempunyai fitur yang terbatas, dan juga kelemahannya akan menunjukkan logo Polldaddy dalam borang tinjauan anda.

Polldaddy mempunyai antara muka seret dan lepas yang sederhana untuk membuat tinjauan WordPress. Anda boleh menggunakan pelbagai jenis soalan termasuk pilihan ganda, teks percuma, dan skala Likert dalam tinjauan anda. Sebaik sahaja anda membuat borang tinjauan, anda boleh membagikannya di laman web anda, e-mel langsung, atau akaun media sosial dan mengumpulkan maklumat. Yang terpenting, ini membolehkan anda menghasilkan dan berkongsi laporan yang mudah dibaca.

3. Bentuk-bentuk yang boleh dibentuk

bentuk yang sukar dikawal

Formidable Forms merupakan satu lagi plugin borang hubungan WordPress yang kuat yang membolehkan anda membuat borang yang sederhana hingga maju dengan mudah. Plugin ini menyediakan sekumpulan bidang bentuk yang siap digunakan termasuk skala Likert, medan kotak centang, butang radio, drop down, dll. Dan antara muka seret dan lepas yang sederhana untuk membina borang tinjauan yang kompleks.

Formidable Forms sangat bagus dalam memberikan pilihan untuk menunjukkan hasil tinjauan dalam carta dan grafik. Anda boleh membuat grafik, jadual, histogram, carta pai, dan lain-lain yang menarik untuk memasukkannya ke halaman dan catatan anda. Ini menjadikannya sangat mudah untuk berkongsi laporan tinjauan anda dengan khalayak laman web anda.

Di samping itu, jika anda ingin berkongsi laporan dengan senarai e-mel anda, mudah dengan tambahan pemasarannya seperti ActiveCampaign, AWeber, dll..

Lihat cara mengembangkan senarai e-mel anda, NYATA CEPAT.

4. Bentuk Ninja

bentuk ninja

Ninja Forms merupakan satu lagi plugin borang hubungan popular yang terdapat di pasaran. Plugin ini menawarkan sejumlah peluasan yang boleh anda gunakan untuk membina semua jenis bentuk WordPress, termasuk borang tinjauan.

Plugin teras percuma untuk dimuat turun dan digunakan (anda boleh memuat turun secara langsung dari WordPress.org); namun, anda perlu membeli sekurang-kurangnya dua sambungan: Logik Bersyarat dan Bentuk Pelbagai Bahagian untuk membuat borang tinjauan. Sambungan tersebut boleh dibeli secara individu atau dengan rancangan mereka.

Dengan menggunakan borang berbilang halaman, anda dapat memperkenalkan pengguna pada tinjauan di halaman pertama dan kemudian menunjukkan soalan di halaman dua. Ini menjadikan tinjauan lebih interaktif. Walau bagaimanapun, pemalam tidak mempunyai ciri pelaporan dan persembahan data.

5. Kuiz dan Guru Ukur

kuiz-dan-tinjauan-master

Kuiz dan Survey Master adalah plugin eksklusif untuk menambahkan tinjauan dan kuiz di laman WordPress. Tidak seperti plugin pembangun borang semua-dalam-satu yang kami tampilkan dalam senarai ini, pemalam ini dikembangkan khusus untuk membuat tinjauan. Oleh itu, ia mempunyai banyak ciri berguna untuk borang tinjauan.

Plugin asas percuma dan boleh dimuat turun dari repositori plugin WordPress rasmi. Dengan menggunakan versi plugin percuma, anda boleh membuat tinjauan dalam talian berbilang halaman dan menambahkannya di laman WordPress anda. Setelah tinjauan selesai oleh pengguna, ia akan menghantar e-mel terima kasih kepada pengguna kerana telah menyelesaikan tinjauan.

Walau bagaimanapun, ciri pelaporan dan analisis tidak tersedia dalam versi percuma. Anda perlu membeli addon premium mereka untuk mendapatkannya.

6. Pembentuk borang oleh WD

form-by-wd

Form Maker by WD adalah satu lagi plugin pembangun borang WordPress yang boleh anda gunakan untuk membuat tinjauan. Plugin ini dilengkapi dengan sekumpulan bidang borang termasuk pilihan ganda, penilaian, bintang, nilai, dan lain-lain untuk membina borang tinjauan. Dengan menggunakan alat tinjauannya, anda boleh membuat borang tinjauan berbilang halaman dengan logik bersyarat.

Plugin mempunyai antara muka seret dan lepas untuk membina bentuk yang menjadikan penciptaan mudah dan cepat. Sekiranya anda ingin menambahkan gaya tambahan pada borang anda, anda boleh menggunakan pilihan penyunting CSS Tersuai. Selain itu, terdapat beberapa templat formulir yang telah dibina untuk memenuhi keperluan reka bentuk anda.

Bila-bila masa anda mahukan lebih banyak ciri dan pilihan, anda boleh membeli tambahan premium mereka. Walaupun pemalam ini bagus untuk membuat tinjauan, ia kehilangan pilihan pelaporan.

7. Pengundian WP

wp-polls-wordpress-plugin

WP-Polls adalah alat asas untuk membuat tinjauan pendapat di WordPress. Ini membolehkan anda mengumpulkan respons pengguna yang mudah melalui kotak pilihan dan butang radio. Apabila pengguna mengambil bahagian dalam tinjauan anda, ia akan segera menunjukkan hasilnya secara automatik. Tidak seperti pemalam lain dalam senarai, ini bukan pembuat borang.

Membuat tinjauan pendapat menggunakan pemalam ini sangat mudah dan langsung. Anda hanya pergi ke Undian menu dari papan pemuka WordPress anda dan buat soalan tinjauan dan tambahkan pilihan jawapan. Kemudian, anda boleh menambahkan tinjauan di laman web anda sama ada menggunakan kod atau sebagai widget.

Ini adalah alat yang sangat mudah yang boleh anda gunakan untuk tinjauan kepuasan tahap paling asas.

8. Borang oleh CaptainForm

bentuk-demi-captaion-bentuk

Forms by CaptainForm adalah plugin pembangun borang WordPress dengan pelbagai ciri dan fleksibiliti. Plugin ini membolehkan anda membuat sebarang jenis borang, termasuk borang hubungan mudah, borang tinjauan, borang pendaftaran acara, borang pembayaran, dll..

Plugin ini menawarkan antara muka yang mudah dan mesra pengguna untuk membuat borang. Kemudian, anda boleh menyiarkannya di catatan blog, halaman, bar sisi, atau pop timbul untuk mengumpulkan maklum balas pengguna. Ia mempunyai banyak bidang bentuk dan merangkumi logik bersyarat untuk menyaring soalan.

Sebagai pemilik laman web, anda akan menerima pemberitahuan e-mel dan SMS selepas setiap penyertaan. Anda juga dapat melihat laporan masa nyata untuk borang tinjauan anda.

Berkaitan: Perkhidmatan Pemasaran E-mel Terbaik.

9. Pengundian Sosial

tinjauan-tinjauan-kuiz-plugin-untuk

Social Polls adalah plugin WordPress oleh Opinion Stage. Ini adalah pilihan yang baik jika anda ingin menambahkan pelbagai jenis kandungan interaktif termasuk tinjauan pendapat, tinjauan, kuiz, tayangan slaid, dll di laman WordPress anda.

Anda boleh menambahkan gambar dan video ke tinjauan anda untuk menjadikannya lebih menarik. Plugin menyokong pelbagai jenis soalan termasuk satu atau beberapa pilihan, soalan terbuka, dll. Juga, anda boleh menambahkan ajakan bertindak pada akhir tinjauan untuk mengumpulkan petunjuk untuk laman web anda.

Membuat tinjauan, tinjauan pendapat, atau kandungan interaktif lain menggunakan pemalam ini sangat mudah. Apabila borang tinjauan dibuat, anda boleh menambahkannya di lokasi yang berbeza di laman web anda (catatan, halaman, bar sisi).

10. Undian YOP

plugin yop-poll

YOP Poll membantu anda membuat tinjauan dan tinjauan WordPress sederhana untuk mengumpulkan maklum balas anda. Kemudian anda boleh menambahkan tinjauan pendapat di laman web anda menggunakan kod pendek atau widget, dan menjalankan beberapa tinjauan secara serentak di laman web anda.

Undian yang anda buat dapat diklon atau diedit dengan mudah, jadi anda dapat menjimatkan masa untuk tugas lain. Begitu juga, pilihan penjadwalan pungutan suara membolehkan anda menyelesaikan kerja anda lebih awal dengan membantu anda menjadualkan pemilihan anda satu demi satu.

Bonus: Jangan ketinggalan untuk melihat plugin pemberian WordPress kami untuk membuat hadiah yang berjaya.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari plugin tinjauan WordPress terbaik. Anda mungkin juga ingin melihat panduan kami tentang cara membuat bentuk gaya Jenis Jenis di WordPress dan pemalam pengurusan iklan WordPress terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map