12 Pemalam Media Sosial WordPress Terbaik untuk Penglibatan (2020)

Pemalam Media Sosial Terbaik untuk WordPress


Ingin mendorong lebih banyak lalu lintas dari media sosial? Dengan set plugin media sosial yang tepat, adalah mungkin untuk menjadikan kandungan anda menjadi viral dan meningkatkan trafik media sosial ke laman web anda.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi pemalam media sosial WordPress terbaik dan membantu anda memutuskan sama ada anda perlu menambahkannya ke kotak alat media sosial anda untuk meningkatkan lalu lintas anda.

Memilih Plugin Media Sosial WordPress Terbaik

Media sosial adalah salah satu sumber lalu lintas terbesar yang boleh anda manfaatkan. Anda boleh menggunakan media sosial untuk meningkatkan kesedaran jenama, meningkatkan pendedahan anda, dan mendorong lalu lintas. Dengan strategi dan set alat yang betul, anda dapat menggunakan peluang media sosial untuk mengembangkan perniagaan dalam talian anda.

Dalam artikel ini, anda akan menemui pemalam media sosial WordPress terbaik yang membolehkan anda:

 • Tambahkan butang bahagian media sosial dan paparkan jumlah perkongsian sosial pada catatan blog anda.
 • Jadualkan catatan blog untuk dikongsi di media sosial terus dari papan pemuka WordPress anda.
 • Paparkan ikon media sosial yang memaut ke profil media sosial anda.
 • Buat log masuk sosial di laman web anda supaya pengguna dapat mendaftar dengan cepat ke laman web anda dan masuk ke laman web anda dengan ID sosial mereka yang ada.

1. Kiraan Berkongsi

Plugin Kiraan Berkongsi

Shared Counts adalah plugin media sosial yang ramping untuk laman WordPress anda yang dengan cepat mengambil, menyimpan cache dan memaparkan pelbagai jumlah perkongsian sosial dengan menggunakan SharedCount.com API. Sejauh ini, ini adalah pemalam perkongsian sosial terpantas di pasaran. Sebilangan besar pemalam saham lain melambatkan laman web anda, tetapi ini ditulis oleh pemaju yang mempunyai reputasi tinggi yang menghargai prestasi.

Ia dibina agar mesra pemaju, jadi anda dapat menyesuaikannya dengan mudah agar sesuai dengan keperluan laman web anda.

Ia menyokong jumlah perkongsian untuk Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (menggunakan API NewShareCount), Stumbleupon, dan juga menyokong perkongsian e-mel.

Mulakan dengan Jumlah Dikongsi hari ini.

2. Raja

raja

Monarch adalah pemalam perkongsian media sosial premium untuk WordPress yang dikembangkan oleh Elegant Themes, hab premium untuk tema dan pemalam WordPress. Dengan Monarch, anda boleh menambahkan butang kongsi di 5 lokasi berbeza: bar sisi terapung, kandungan di atas atau di bawah, pada gambar dan video, pop timbul automatik, dan fly-in automatik.

Selain perkongsian sosial, Monarch membolehkan anda meletakkan butang ikuti sosial anda di bar sisi anda atau menggunakan kod pendek di dalam halaman / kandungan siaran anda.

Ia sangat disesuaikan dan membolehkan anda memilih bentuk butang, warna, dan kesan hover.

Mulakan dengan Monarch hari ini.

3. Perang Sosial

perang sosial

Social Warfare adalah satu lagi plugin media sosial WordPress yang cantik dan kaya dengan ciri. Ini memberi anda kawalan terhadap apa yang orang kongsi di rangkaian sosial dan cara mereka membagikannya. Anda dapat menambahkan gambar khusus, judul khusus, dan deskripsi khusus untuk catatan anda untuk meningkatkan klik dan meningkatkan lalu lintas ke laman web anda.

Beberapa ciri tambahan Social Warfare adalah:

 • Widget catatan popular: Paparkan catatan blog anda yang paling popular dalam widget berdasarkan jumlah perkongsian sosial.
 • Penjejakan analisis: Anda dapat mengesan prestasi saham sosial anda menggunakan akaun Analitis Google anda.
 • Pemulihan saham: Anda dapat memulihkan jumlah bahagian semasa menukar struktur permalink.

Mulakan dengan Social Warefare Pro hari ini.

4. Hidupkan semula Old Post

menghidupkan semula jawatan lama

Revive Old Post membolehkan anda berkongsi catatan baru dan lama anda secara automatik di akaun media sosial anda. Ini membolehkan anda berkongsi kandungan anda di pelbagai platform termasuk Facebook, Twitter, dan LinkedIn. Ia juga membolehkan anda mengesan klik dan mengetahui apa yang paling sesuai dengan pengikut anda.

Ini membolehkan anda menetapkan selang perkongsian untuk catatan blog anda dan memilih jumlah catatan yang akan dikongsi. Anda juga boleh menghantar dengan gambar unggulan dalam tweet anda untuk meningkatkan kadar klik-tayang anda.

Mulakan dengan Revive Old Post hari ini.

5. Perkongsian Sosial Sassy

bahagian sosial sassy

Sassy Social Share adalah salah satu plugin media sosial WordPress yang popular yang membantu pengunjung laman web anda berkongsi kandungan anda di laman media sosial kegemaran mereka. Pada masa ini, Sassy Social Share menyokong 100+ media sosial dan laman web penanda buku.

Plugin ini bergerak pantas, jadi ikon media sosial anda dapat disesuaikan dengan skrin peranti pelawat anda.

Sassy Social Share adalah plugin ringan yang dioptimumkan untuk rendering halaman berkelajuan tinggi. Walaupun menjadi pemalam percuma, pasukan sokongan mereka yang bersemangat telah mempertahankan rekod prestasi yang baik untuk penyelesaian pertanyaan sokongan cepat.

Mulakan dengan Sassy Social Share hari ini.

6. AddToAny

tambah pada mana-mana

AddToAny adalah salah satu platform perkongsian sosial sejagat yang paling popular. Dengan pemalam AddToAny untuk WordPress, anda boleh membenarkan pengguna berkongsi kandungan anda melalui butang kongsi. Anda tidak perlu mendaftarkan akaun ke laman web pihak ketiga untuk menjadikannya berfungsi. Plugin ini menyokong lebih dari 100 laman web dan aplikasi media sosial.

Ia dilengkapi dengan kaunter serta butang saham terapung responsif yang boleh anda letakkan di lokasi paling optimum di laman web anda. Yang terbaik, anda dapat mengukur penglibatan pengguna anda dengan pemalam perkongsian melalui penyatuan Google Analytics. Anda juga boleh menjejaki pautan yang dikongsi dengan pemendek URL Google.

Mulakan dengan AddToAny hari ini.

7. WordPress untuk Penyangga

wordpress to buffer pro

Sekiranya anda menginginkan plugin media sosial WordPress yang menghantar kemas kini ke akaun Buffer anda untuk penerbitan berjadual ke rangkaian sosial, maka WordPress to Buffer adalah pilihan yang tepat.

Tidak seperti kebanyakan pemalam lain yang terdapat dalam siaran ini, WordPress to Buffer tidak memaparkan jumlah kongsi atau kaunter butang kongsi di laman web anda. Sebaliknya, ini membantu anda menentukan status media sosial untuk laman WordPress anda dan menjadualkan kandungan anda di akaun Penyangga anda secara langsung di dalam papan pemuka WordPress anda.

Mulakan dengan WordPress ke Buffer hari ini.

8. Ikon Sosial Ringkas

ikon sosial sederhana

Ikon Sosial Mudah adalah pemalam media sosial yang mudah digunakan untuk WordPress yang membolehkan anda memaparkan ikon media sosial yang memaut ke profil sosial anda dari bar sisi laman web anda. Plugin percuma ini dikembangkan oleh StudioPress, sebuah syarikat tema WordPress terkemuka.

Anda boleh menambah atau menyusun semula ikon mengikut pilihan anda. Anda juga dapat menyesuaikan ukuran dan warna ikon anda dan menyelaraskannya dengan cara yang anda mahukan.

Mulakan dengan Ikon Sosial Mudah hari ini.

9. Widget Ikon Sosial oleh WPZoom

widget ikon sosial oleh wpzoom

Widget Ikon Sosial adalah pemalam lain yang membolehkan anda dengan cepat menambahkan ikon media sosial ke bar sisi anda menggunakan widget dan menghubungkannya ke profil media sosial masing-masing.

Ia membolehkan anda menambah seberapa banyak ikon sosial yang diperlukan. Ia dilengkapi dengan pemilih warna yang memungkinkan Anda mengubah warna, dan mengarahkan warna, dari semua ikon anda.

Mulakan dengan Widget Ikon Sosial hari ini.

10. Log Masuk Sosial WordPress

log masuk sosial wordpress

Login Sosial WordPress membolehkan pengunjung laman web anda dengan mudah mendaftarkan akaun ke laman web anda dengan menggunakan ID akaun sosial mereka yang ada. Dengan cara itu, pengguna dapat dengan mudah mendaftar untuk akaun di laman web anda hanya dengan beberapa klik. Mereka bahkan tidak perlu mengingat nama pengguna / kata laluan yang berasingan hanya untuk laman web anda.

Dengan Login Sosial WordPress, anda bahkan dapat mengimport senarai kenalan pengguna anda dari Gmail, Facebook, Windows Live, dan LinkedIn.

Mulakan dengan Login Sosial WordPress hari ini.

11. Suapan Instagram

suapan instagram

Suapan Instagram membolehkan anda memaparkan foto Instagram dari mana-mana akaun Instagram bukan peribadi. Mengintegrasikan suapan Instagram anda dengan laman web anda adalah penjimat masa, jadi anda tidak perlu menyiarkan semula foto anda secara manual di laman web anda dari Instagram. Setiap kali anda menyiarkan di Instagram, catatan akan dipaparkan secara automatik.

Plugin ini juga membolehkan anda memasukkan butang ikuti di sebelah foto anda yang dapat membantu anda meningkatkan pengikut Instagram anda.

Mulakan dengan Instagram Feed hari ini.

12. Klik Lebih Baik untuk Tweet

klik-untuk-tweet yang lebih baik

Klik yang lebih baik untuk Tweet membolehkan anda membuat kandungan Tweetable dengan mudah untuk pembaca anda. Yang mesti anda buat ialah menambahkan kod pendek di sekitar kandungan yang ingin anda jadikan Tweetable. Apabila pelawat anda mengklik pada kandungan Tweetable, pop timbul akan muncul meminta pengguna menyerahkan Tweet tersebut.

Klik yang lebih baik untuk Tweet menyokong pemendek URL, yang memberi anda kemampuan untuk menggunakan sebilangan maksimum watak yang mungkin. Ia juga membolehkan anda mengesan keterlibatan kandungan Tweetable anda.

Terdapat tambahan premium yang membolehkan anda memilih dari pelbagai pilihan gaya.

Mulakan dengan Better Click to Tweet hari ini.

Memilih Plugin Media Sosial Terbaik untuk WordPress

Sekiranya anda mahukan cara mudah untuk menunjukkan jumlah perkongsian sosial pada catatan blog anda, maka Kiraan Berkongsi plugin adalah pilihan terbaik. Ia bukan sahaja mesra pemaju tetapi dioptimumkan untuk kelajuan juga. Ini bermaksud plugin sangat fleksibel tanpa menjejaskan prestasi.

Sekiranya anda mencari plugin premium yang menyediakan perkongsian sosial yang lancar untuk pengguna anda dan juga menawarkan sokongan pelanggan yang sangat baik, maka anda harus melihat Social Warfare.

Sekiranya anda mahukan pemalam perkongsian sosial yang mempunyai pop timbul, slaid-in, dan ciri-ciri lain, maka anda harus menggunakan Monarch. Selain perkongsian sosial, ini juga memungkinkan anda memaparkan butang ikuti di bar sisi anda.

Berkaitan: 11 Alternatif Buku Pantas Terbaik untuk Perniagaan Kecil

Kami harap artikel ini membantu anda mencari beberapa plugin media sosial WordPress terbaik untuk laman web anda.

Sekiranya anda mencari cara lain untuk mendorong lalu lintas ke laman web anda, lihat artikel kami mengenai alat SEO terbaik untuk meningkatkan lalu lintas laman web anda dengan CEPAT dan menjadikan laman web anda SEO mesra!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map