12 Plugin WordPress PayPal Terbaik untuk Mengumpul Pembayaran Di Tapak (Berbanding)

Pemalam WordPress PayPal Terbaik


Adakah anda mencari pemalam WordPress PayPal terbaik?

PayPal adalah penyelesaian pembayaran dalam talian yang paling popular di dunia. Ini memudahkan anda menerima pembayaran dari laman web anda untuk produk dan perkhidmatan anda. Anda boleh menemui beberapa pemalam WordPress PayPal untuk mengumpulkan pembayaran, yang menyukarkan pemula untuk memilih yang sempurna untuk laman web mereka.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi beberapa plugin PayPal WordPress terbaik untuk mengumpulkan pembayaran dari laman web anda.

Memilih Plugin PayPal WordPress Terbaik

Terdapat puluhan plugin PayPal percuma dan berbayar yang tersedia di repositori WordPress. Untuk menerima pembayaran di laman web anda, anda boleh memilih pemalam berdasarkan keperluan anda.

Kami menyenaraikan beberapa faktor utama yang harus anda cari dalam pemalam WordPress PayPal:

 • Borang kutipan pembayaran yang mudah
 • Penyelesaian pembayaran yang cepat dan selamat
 • Langganan pembayaran berulang
 • Keserasian dengan tema dan pemalam WordPress
 • Gaya tersuai untuk butang PayPal
 • Sokongan pelbagai bahasa
 • Integrasi dengan perkhidmatan pemasaran e-mel

Plugin WordPress PayPal terbaik boleh menawarkan banyak lagi. Itu bergantung pada keperluan dan keperluan anda untuk pungutan pembayaran dalam talian.

Mari kita lihat beberapa plugin PayPal WordPress terbaik yang membantu anda mengumpulkan pembayaran di laman web anda.

1. WPForms

WPForms

WPForms adalah plugin borang hubungan WordPress yang paling mesra pemula. Ia dilengkapi dengan form form drag and drop yang membolehkan anda membuat semua jenis bentuk di WordPress. Anda boleh menggunakan plugin ini untuk membuat borang PayPal tersuai dan menerima pembayaran dalam talian.

Dengan WPForms, anda boleh menggabungkan gerbang pembayaran dengan mudah seperti PayPal dan Stripe. Plugin ini membolehkan anda menghubungkan akaun PayPal anda dengan sebarang bentuk.

Anda juga dapat menyesuaikan sepenuhnya bentuk dan butang agar sesuai dengan tema laman web anda. Ini memberi anda kawalan penuh terhadap warna, fon, dan latar belakang. Apabila pengguna menyerahkan borang, anda dapat mengalihkannya ke halaman arahan mana pun, atau halaman terima kasih khusus.

Medan borang mudah disesuaikan. Selain itu, anda boleh menambahkan maklumat / perincian di sebelah setiap bidang. Ia mempunyai pilihan untuk membuat bidang yang wajib diisi pengguna. Untuk pembayaran, anda boleh menunjukkan jumlah yang telah ditentukan atau membiarkan pengguna memilih jumlah khusus. Ini sangat berguna bagi organisasi bukan untung untuk mengumpulkan derma.

Untuk maklumat lebih lanjut, anda harus membaca ulasan WPForms lengkap kami. Ini adalah plugin premium dan pengguna IsItWP dapat menggunakan kod kupon WPForms kami untuk mendapatkan diskaun BESAR.

2. PayPal Pro dan PayPal Express

PayPal Pro dan Express

PayPal Pro dan PayPal Express adalah tambahan WordPress PayPal premium untuk plugin Muat turun Digital Mudah yang popular. Alat tambah tersebut membantu pengguna membuat pembayaran dengan selamat setelah membayar pembelian mereka.

Anda boleh menggunakan addon ini untuk pembayaran berulang, pelbagai mata wang, dan pembayaran dalam konteks.

Untuk keterangan lebih lanjut, anda tidak boleh melewatkan tinjauan Muat turun Digital Mudah kami yang lengkap.

3. PayPal Mudah WordPress

PayPal Mudah WP

PayPal Mudah WordPress adalah plugin PayPal yang sangat baik untuk laman web eCommerce WordPress. Ini membolehkan anda menambahkan butang ‘Tambahkan ke Troli’ ke halaman produk, catatan dengan produk, dan halaman mana pun di WordPress. Anda boleh menggunakan plugin ini untuk menukar laman web mudah anda menjadi kedai eCommerce dengan cepat.

Plugin ini sangat sesuai untuk kedai dalam talian kecil yang memerlukan penyelesaian mudah untuk menerima pembayaran tanpa masalah.

4. Butang Beli Sekarang PayPal

Butang Beli Sekarang PayPal

Butang Beli Sekarang PayPal adalah plugin WordPress PayPal yang ringkas. Anda boleh menggunakan plugin ini untuk menambahkan butang beli sekarang ke halaman atau catatan WordPress anda atau di mana sahaja anda ingin menjual sesuatu. Pengguna boleh menghubungkan akaun PayPal mereka untuk membuat pembayaran dengan mudah.

Ini juga membolehkan pengguna anda membayar menggunakan kad kredit atau debit mereka. Bahagian terbaiknya ialah anda tidak perlu membuat kedai dalam talian untuk menjual produk anda. Sebaliknya, yang harus anda lakukan ialah memasang plugin ini dan menanamkan butang beli sekarang di mana sahaja di laman web anda.

5. WP Bayaran Paypal Mudah Terima

WP Bayaran PayPal Mudah Terima

WP Bayaran PayPal Mudah Terima adalah plugin WordPress PayPal yang sangat fleksibel untuk menerima pembayaran di laman web anda. Ia hadir sebagai widget dan kod pendek untuk menambahkan PayPal beli sekarang atau butang derma di mana sahaja termasuk bar sisi, footer, post dan halaman.

Mengkonfigurasi pemalam ini sangat mudah. Ia menyokong pelbagai mata wang untuk menerima pembayaran dari pengguna anda. Pengguna juga dapat menentukan rujukan untuk pembayaran, menambahkan subjek pembayaran, dan memasukkan jumlah khusus terutama untuk sumbangan.

6. WordPress PayPal

PayPal WordPress

PayPal WordPress adalah plugin PayPal lain untuk laman WordPress untuk memulakan kedai eCommerce anda dengan cepat. Dengan kod pendek, anda boleh menambahkan butang pembayaran seperti Tambah ke Troli, Beli Sekarang, Sumbangan atau Langganan.

Plugin menyokong PayPal Sandbox untuk menguji ciri sebelum anda membaginya dengan pengguna sebenar. Anda boleh membuat akaun pembeli dan penjual ujian untuk membuat transaksi palsu dan memastikan semuanya berjalan dengan lancar.

7. Troli Belanja Paypal WordPress Ultra Simple

Troli Beli-belah WordPress Ultra Simple

Troli Beli-belah WordPress Ultra Simple Paypal adalah plugin WordPress PayPal untuk menambahkan keranjang belanja ke laman web anda. Ia membolehkan anda menjual produk digital atau fizikal. Anda juga boleh membenarkan pengguna memberikan komen khusus di halaman pembayaran.

Plugin ini juga dilengkapi dengan variasi harga, personalisasi antara muka, gaya butang, dan penyetempatan.

8. Acara PayPal

Acara PayPal

Acara PayPal adalah pemalam WordPress PayPal pintar yang membolehkan anda menjual tiket untuk acara anda. Ini membolehkan anda menambahkan butang pembayaran di halaman acara anda menggunakan kod pendek. Ia berfungsi dengan lancar untuk menghasilkan e-tiket untuk pengguna dengan kod QR. Anda boleh menggunakan mana-mana aplikasi pengimbasan QR di telefon bimbit anda untuk mengimbas tiket di acara tersebut.

Pemalam menghantar e-mel secara automatik kepada pembeli. Ia dilengkapi dengan pelbagai susun atur butang PayPal, tingkap PayPal, dan banyak lagi.

9. Sumbangan PayPal

Sumbangan PayPal

Sumbangan PayPal adalah plugin WordPress PayPal percuma untuk menambah butang derma ke laman web anda. Anda dapat menggunakan widget kod pendek atau bar sisi untuk memaparkan butang dan menerima sumbangan. Plugin melancarkan proses pengumpulan dana untuk menyokong tujuan anda.

Ini membolehkan anda menyesuaikan halaman tempat anda menambahkan butang sumbangan PayPal. Anda juga boleh menambahkan halaman ‘Terima Kasih’ untuk menunjukkan terima kasih kepada penderma anda.

10. Sumbangan PayPal

Sumbangan PayPal

Sumbangan PayPal adalah satu lagi plugin PayPal percuma untuk mengumpulkan derma dalam talian di laman web WordPress anda. Ini membolehkan pengguna anda memilih jumlah sumbangan dan membolehkan pembayaran berulang dengan akaun PayPal atau kad kredit mereka. Plugin dihantar dengan widget untuk menambahkan butang derma ke bar sisi atau kawasan widget anda.

Anda boleh membuat beberapa butang dalam pelbagai bahasa dan gaya. Plugin ini juga menyokong mata wang popular untuk menerima sumbangan dari seluruh dunia.

11. Pembayaran WooCommerce PayPal

WooCommerce PayPal Checkout

WooCommerce PayPal Checkout adalah plugin PayPal rasmi oleh WooCommerce, plugin eCommerce yang paling popular di pasaran. Ini membolehkan anda menjual produk anda dengan selamat dan mengumpulkan pembayaran melalui PayPal. Anda juga boleh menjual langganan menggunakan pembayaran dalam konteks mereka.

Ini membantu anda menyambungkan akaun PayPal anda dengan WordPress sehingga anda dapat menerima pembayaran terus di akaun anda. Plugin ini menawarkan pengalaman pembayaran yang sederhana kepada pelanggan anda.

12. Bayaran Ekspres PayPal

Bayaran Ekspres PayPal

Bayaran Ekspres PayPal adalah plugin WordPress PayPal percuma premium untuk pembayaran ekspres. Anda boleh memasang pemalam ini di kedai WooCommerce atau mana-mana laman web eCommerce WordPress untuk menjual produk. Ia melangkau halaman tinjauan atau ringkasan pesanan untuk menyelesaikan pembayaran dengan cepat.

Ini membolehkan pengguna anda membayar dengan kad kredit, kad debit, dan wang PayPal mereka.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari pemalam WordPress PayPal terbaik. Anda mungkin juga ingin melihat panduan kami mengenai plugin pembayaran Stripe terbaik untuk WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map