15 Pemalam WordPress Terbaik untuk Sidebars dan Widget

Pemalam WordPress terbaik untuk bar sisi dan widget


Adakah anda mencari plugin WordPress terbaik untuk bar sisi dan widget?

Widget bar sisi membantu anda memasukkan maklumat di laman web anda yang mungkin tidak sesuai. Tema WordPress dilengkapi dengan susun atur bar sisi dan widget khusus yang membolehkan anda memaparkan maklumat di laman web anda. Untuk pilihan widget tambahan, anda boleh menggunakan bar sisi dan pemalam widget.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi beberapa plugin WordPress terbaik untuk bar sisi dan widget.

Memilih Plugin WordPress Terbaik untuk Sidebars dan Widget

Berikut adalah beberapa contoh biasa untuk bar sisi dan widget WordPress yang mungkin ingin anda tambahkan ke laman web anda:

 • Navigasi segera: Menu navigasi bar sisi membantu pengguna menavigasi ke halaman penting di laman web anda.
 • Borang hubungan: Widget borang hubungan membolehkan pengguna anda berhubung dengan anda dengan cepat. Anda dapat menambahkan widget ini di bar sisi, footer, atau area siap widget di laman web anda.
 • Peraduan dan hadiah: Cara terbaik untuk menjalankan giveaway adalah dengan memaparkannya sebagai widget bar sisi
 • Sepanduk iklan: Anda boleh menggunakan widget iklan khusus untuk mempromosikan jenama berkaitan khusus dan menjana wang dalam talian.
 • Peta: Anda boleh menemui beberapa pemalam WordPress untuk menambahkan peta ke bar sisi anda. Peta ini berguna untuk memberi idea mengenai lokasi anda kepada pengguna.
 • Testimoni pengguna: Testimoni bertindak sebagai bukti sosial yang memupuk kepercayaan di kalangan penonton anda

1. WPForms

WPForms

WPForms adalah plugin borang hubungan WordPress yang paling mesra pemula yang disertakan dengan widget borang khusus untuk bar sisi anda dan kawasan widget lain.

Plugin ini juga dilengkapi dengan form form drag and drop dan add Templates Form untuk membuat sebarang bentuk bentuk dengan mudah. Ini membolehkan anda menyesuaikan tetapan widget untuk borang anda secara berasingan.

Dapatkan pemalam WPForms hari ini!

2. RafflePress

RafflePress

RafflePress adalah plugin pemberian dan peraduan WordPress terbaik yang menawarkan widget peraduan khusus untuk bar sisi, footer, dan kawasan widget anda yang lain.

Ini membantu meningkatkan lalu lintas laman web anda dan melibatkan pengguna untuk meningkatkan kedudukan halaman anda. Ia berfungsi dengan lancar dengan pembangun halaman untuk menambahkan hadiah ke halaman laman web anda.

Dapatkan pemalam RafflePress hari ini!

3. Bundle Widget SiteOrigin

Kumpulan Widget SiteOrigin

Kumpulan Widget SiteOrigin adalah plugin WordPress percuma untuk bar sisi dan widget. Muncul dengan sekumpulan widget khusus yang dapat Anda tambahkan di kawasan widget di laman web anda.

Widget yang paling terkenal termasuk widget Peta Google, widget butang, widget gambar, widget ajakan bertindak, widget jadual harga, dan banyak lagi. Anda juga boleh menggunakan pembangun halaman seret dan lepas untuk menggunakan widget di halaman arahan.

Dapatkan pemalam SiteOrigin Widgets Bundle hari ini!

4. Kelayakan

Adsanity

Adsanity adalah plugin pengurusan iklan WordPress yang membolehkan anda memaparkan iklan yang dihoskan sendiri dan juga berdasarkan rangkaian di banyak kawasan, termasuk kawasan widget anda.

Plugin ini juga memberi anda gambaran tentang bagaimana prestasi iklan anda dengan memaparkan statistik grafik dalam papan pemuka WordPress.

Dapatkan pemalam Adsanity hari ini!

5. Raja

Raja

Monarch adalah pemalam perkongsian media sosial WordPress oleh Tema Elegan. Plugin ini membolehkan anda memaparkan ikon perkongsian sosial di beberapa tempat, termasuk bahagian atas dan bawah pos, bilah terapung, kawasan widget bar sisi, dan banyak lagi.

Plugin ini membolehkan anda memilih dari lebih dari 20 rangkaian sosial untuk dipaparkan di laman web anda di kawasan widget anda. Anda boleh memilih orientasi ikon dan warna tersuai.

Dapatkan pemalam Monarch hari ini!

6. Suapan Foto Sosial Balon Smash

Belon Smash

Smash Balloon Social Photo Feed adalah plugin WordPress untuk mengimport suapan dari saluran sosial seperti Facebook, Twitter, Instagram, dll. Ia dilengkapi dengan pelbagai pilihan untuk memaparkan suapan sosial di laman web anda, termasuk widget bar sisi, kod pendek, dan tag templat.

Ini memberi anda kawalan penuh untuk menampilkan umpan dan membolehkan anda menyesuaikannya agar sesuai dengan tema anda.

Dapatkan pemalam Smash Balloon Social Photo Feed hari ini!

7. Sidebars Isi Kandungan

Sidebars Isi Kandungan

Sidebars Isi Kandungan adalah pemalam kawasan widget WordPress percuma. Ini membolehkan anda membuat bar sisi dan kawasan widget khusus ke laman web anda tanpa menulis kod apa pun.

Plugin memberi anda pilihan untuk memilih bar sisi dan widget untuk catatan secara berasingan. Mudah digunakan dan berfungsi dengan kebanyakan tema dan pemalam WordPress.

Dapatkan pemalam Content Aware Sidebars hari ini!

8. Sidebars Tersuai

Sidebars Tersuai

Sidebars Tersuai adalah plugin WordPress percuma untuk menggantikan bar sisi dan widget terbina dalam anda dengan pilihan tersuai. Ini membantu anda memaparkan bar sisi yang berbeza di halaman dan catatan anda.

Dengan bar sisi dan pengurus widget, ia bergabung dengan tetapan widget WordPress anda dengan lancar. Ia juga berfungsi dengan baik dengan rangkaian multisite WordPress.

Dapatkan pemalam Custom Sidebars hari ini!

9. Widget Peta untuk Peta Google

Widget Peta untuk Peta Google

Widget Peta untuk Peta Google adalah plugin WordPress untuk menambahkan Peta Google ke kawasan widget laman web anda. Ini membolehkan anda menambahkan judul widget dan alamat yang ingin anda tampilkan di peta.

Tetapan widget lain termasuk ukuran khusus, tahap zoom, warna pin, ukuran pin, skema warna peta, dan banyak lagi.

Dapatkan pemalam Peta untuk Peta Google hari ini!

10. Pencarian Lebih Baik

Pencarian yang Lebih Baik

Pencarian yang Lebih Baik adalah plugin carian WordPress dengan pilihan konfigurasi tambahan untuk mengalahkan enjin carian lalai anda. Plugin ini menyokong editor blog Gutenberg dan juga sesuai di kawasan widget bar sisi anda.

Ia menunjukkan lebih banyak hasil dan juga mempamerkan hasil carian dengan cara yang rapi. Ia sesuai dengan kata carian separa untuk menunjukkan hasil yang relevan dan mengelakkan halaman ralat.

Dapatkan pemalam Cari Lebih Baik hari ini!

11. Widget Pengarang Pintar

Widget Pengarang Pintar

Widget Pengarang Pintar adalah plugin WordPress yang ringkas untuk memaparkan perincian pengarang pos dalam widget. Ia menawarkan pilihan yang fleksibel untuk memperlihatkan perincian penulis dalam widget.

Plugin mengesan pengarang pos pada catatan tunggal secara automatik. Ini memiliki ukuran avatar khusus untuk menampilkan foto profil dan nama pengarang di widget. Anda juga boleh memautkan nama dan gambar ke arkib catatan pengarang.

Dapatkan pemalam Smart Author Widget hari ini!

12. Widget Testimoni

Widget Testimoni

Widget Testimoni adalah plugin WordPress percuma untuk memaparkan testimoni pengguna di bar sisi dan widget anda. Ia membolehkan anda menambahkan slaid rawak atau menyenaraikan testimoni secara manual.

Plugin ini dilengkapi dengan pelbagai pilihan paparan. Ia juga menawarkan peralihan karusel, pudar, dan slaid untuk menunjukkan testimoni anda dengan indah.

Dapatkan plugin Testimoni Widget hari ini!

13. Catatan Berkaitan Kontekstual

Catatan Berkaitan Kontekstual

Catatan Berkaitan Kontekstual adalah plugin yang kuat untuk memaparkan artikel berkaitan di bar sisi dan catatan. Ia dengan bijak memilih catatan rawak berdasarkan tajuk dan kandungan artikel anda.

Ia juga menyokong lakaran kecil, gaya CSS tersuai, dan jenis catatan. Plugin ini mempunyai widget dan kod pendek untuk memaparkan catatan yang berkaitan di bar sisi, footer, atau kawasan widget apa pun.

Dapatkan plugin Catatan Berkaitan Kontekstual hari ini!

14. Bentuk yang Boleh Dikemas

semakan borang yang hebat

Formidable Forms adalah plugin pembangun form drag and drop WordPress yang popular yang membolehkan anda menambahkan borang di bar sisi anda. Dengan pemalam ini, anda boleh membuat borang yang cantik dan maju dan menambahkannya di mana sahaja widget disokong. Anda juga boleh menambahkannya ke catatan dan halaman anda.

Formidable Form dilengkapi dengan banyak ciri canggih, seperti pengiraan yang membolehkan anda membuat form yang rumit dengan mudah.

Dapatkan plugin Formidable Forms hari ini!

15. Pilihan Widget

Pilihan Widget

Widget Options adalah plugin kawalan widget WordPress. Ini adalah penyelesaian sehenti untuk mengawal widget WordPress anda. Plugin ini juga membolehkan anda menyesuaikan widget dari segi keterlihatan halaman, keterlihatan peranti, penjajaran tersuai, dan banyak lagi.

Anda juga dapat menunjukkan / menyembunyikan widget pada tarikh tertentu atau julat tarikh. Dengan pilihan gaya tersuai, anda dapat menarik perhatian pengguna ke widget mudah anda dengan cepat.

Dapatkan pemalam Pilihan Widget hari ini!

Kami harap artikel ini membantu anda mencari plugin WordPress terbaik untuk bar sisi dan widget. Anda mungkin juga ingin melihat panduan kami mengenai pemalam peta Google terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map