15 Plugin Perisian Sembang Langsung Terbaik Berbanding (2020)

Perisian Sembang Langsung Terbaik


Adakah anda ingin berkomunikasi dengan pelawat laman web anda semasa mereka berada di laman web anda? Menambah kotak sembang langsung di laman web anda membantu anda mengarahkan pengunjung laman web anda ke arah yang betul dengan memberikan bantuan segera. Dalam artikel ini, kami akan membandingkan beberapa perisian sembang langsung terbaik dan membantu anda memutuskan mana yang merupakan penyelesaian yang tepat untuk keperluan anda.

Menggunakan Perisian Sembang Langsung untuk Laman Web Anda

Menambah kotak sembang langsung di laman web anda membantu anda berhubung dengan pengunjung laman web anda. Dengan kotak sembang langsung, anda dapat memberikan jawapan segera untuk pertanyaan pelawat anda yang membuat mereka tidak mengambil tindakan yang diinginkan, seperti membeli produk anda.

Terdapat beberapa perkara yang perlu diingat semasa memilih perisian sembang langsung untuk laman web anda.

Tujuan:

Anda perlu mengetahui mengapa anda menambahkan kotak sembang langsung di laman web anda. Beberapa kegunaannya adalah:

 • Meningkatkan jualan: Berkomunikasi dengan pelanggan anda dan fahami apa yang membuat mereka tidak dapat membeli produk anda. Berikan bantuan segera untuk menjana lebih banyak penjualan dan pendapatan.
 • Penjanaan plumbum: Gabungkan kotak sembang anda dengan perkhidmatan pemasaran e-mel dan dapatkan petunjuk. Walaupun pengguna anda tidak bersedia untuk berniaga dengan anda dengan segera, anda masih boleh menindaklanjuti mereka untuk menukarnya kemudian.
 • Ukur skor penganjur bersih (NPS): NPS adalah metrik penting yang mengukur kesetiaan pelanggan anda. Setelah berbual, pujuk pengguna anda untuk menghantar tinjauan NPS untuk memahami kemungkinan pelanggan anda akan mengesyorkan produk anda kepada rakan mereka.

ciri-ciri:

Bandingkan pelbagai ciri yang ditawarkan oleh perisian sembang langsung yang berbeza untuk menentukan mana yang sesuai dengan keperluan anda.

Kesepaduan:

Sebelum memilih plugin sembang langsung WordPress, anda perlu memastikan bahawa ia menawarkan penyatuan yang lancar dengan aplikasi web kegemaran anda. Anda mungkin juga ingin memeriksa sama ada terdapat integrasi asli yang membantu anda menambahkan kotak sembang langsung WordPress ke laman WordPress anda.

Baca lebih lanjut: Cara Membuat Laman Web Secara Percuma

1. LiveChat

sembang langsung

LiveChat adalah alat sembang langsung terbaik. Ini membolehkan anda menghubungi pengunjung laman web anda dan mengarahkan mereka ke arah yang betul.

Harga berdasarkan jumlah ejen yang boleh masuk ke akaun LiveChat anda pada masa yang sama. Walau bagaimanapun, anda boleh membuat seberapa banyak akaun ejen yang anda perlukan untuk mengatur ahli pasukan anda. Segala perkara yang ditaip oleh pelanggan dapat dilihat dengan serta-merta di tetingkap sembang, yang membantu anda memberikan bantuan pantas kepada pelanggan anda.

Alat ini juga dilengkapi dengan laporan dan analitik terbina dalam yang kuat. Anda bahkan boleh mengintegrasikannya dengan akaun Analitis Google anda untuk mengukur kesan LiveChat terhadap perniagaan anda. Mereka juga menawarkan plugin sembang langsung WordPress percuma untuk dipasang di laman web anda.

LiveChat, Inc. menyokong penyatuan dengan semua aplikasi web kegemaran anda.

Mulakan dengan LiveChat hari ini.

2. Sembang Sendinblue

Sendinblue

Sendinblue adalah rangkaian pemasaran digital all-in-one yang membolehkan anda menyediakan kotak sembang, senarai e-mel dan banyak lagi.

Sendinblue Chat adalah plugin sembang langsung premium untuk berkomunikasi dengan pelanggan dan pelanggan anda dalam masa nyata. Dengan Sendinblue Chat, anda boleh menyediakan kotak sembang yang disesuaikan sepenuhnya dengan nama dan logo anda.

Ini membolehkan anda mengatur pasukan anda dan membuat aliran kerja untuk menetapkan sembang dengan ejen.

Menggabungkan perisian sembang langsung dengan perkhidmatan Sendinblue lain seperti pemasaran e-mel dan SMS, anda dapat membina kepercayaan di kalangan pengguna dengan cepat.

Mulakan dengan sembang Sendinblue hari ini.

3. Olark

olark

Olark adalah salah satu alat sembang langsung yang paling mudah, namun cukup komprehensif untuk menawarkan pengalaman berbual dengan lancar untuk pelawat dan pasukan anda. Olark membolehkan anda menyesuaikan widget kotak sembang anda dengan cara yang sesuai dengan jenama anda sehingga anda dapat menawarkan pengalaman yang konsisten di seluruh laman web anda.

Dengan fungsi pesanan automatiknya, anda boleh menghantar mesej berdasarkan tingkah laku pelawat anda. Dengan cara itu, anda dapat menyampaikan mesej yang tepat pada waktu yang tepat dengan usaha yang minimum.

Harga berdasarkan bilangan akaun ejen yang ingin anda sediakan.

Mulakan dengan Olark hari ini.

4. Sembang Zendesk

sembang zendesk

Zendesk Chat, yang sebelumnya dikenali sebagai Zopim, adalah salah satu perkhidmatan sembang langsung terkemuka di pasaran. Ini memberi anda kemampuan untuk bercakap dengan pelanggan anda melalui sembang langsung. Ia dilengkapi dengan rancangan percuma dengan ciri terhad yang membolehkan sesiapa sahaja menambah kotak sembang langsung di laman web mereka.

Anda boleh mengatur sembang automatik dengan mudah dan memberikan pengalaman sembang khusus kepada pengunjung berdasarkan tingkah laku mereka.

Anda juga dapat memantau pengunjung laman web anda di papan pemuka Zendesk Chat atau mengintegrasikannya dengan akaun Analitis Google anda untuk analisis lebih lanjut.

Mulakan dengan Zendesk Chat hari ini.

5. Sembang Langsung Comm100

comm100

Comm100 adalah perkhidmatan sembang langsung peringkat perusahaan yang membantu anda menukar pengunjung laman web anda menjadi pelanggan dengan menawarkan sokongan masa nyata.

Dengan ciri Chatbotnya, anda dapat memberikan respons automatik untuk pertanyaan biasa dan mempunyai kawalan penuh terhadap soalan dan jawapan yang dikendalikan oleh Chatbot anda. Chatbot membantu anda memendekkan masa pengendalian anda, mengurangkan kos perkhidmatan, dan meningkatkan ejen anda.

Anda bahkan boleh menawarkan sembang audio / video semasa sesi sembang langsung, yang menawarkan pengalaman pelanggan pra-penjualan terbaik di laman web anda. Di atas semua itu, Comm100 membolehkan anda mengakses dan mengawal desktop pengunjung dari jarak jauh setelah diberi kebenaran mereka.

6. SnapEngage

snapengage

SnapEngage adalah perkhidmatan sembang langsung lain yang boleh anda siapkan dengan mudah di laman web anda. Ia menawarkan integrasi yang lancar dengan ratusan perkhidmatan pihak ketiga, termasuk puluhan alat CRM, meja bantuan, pengurusan projek, dan penyelesaian pemasaran.

Selain menawarkan sembang langsung di laman web anda, ini memberi anda kemampuan untuk memberikan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik melalui SMS. Apabila pelanggan menghantar pesanan teks, ejen anda dapat bertindak balas melalui portal sembang SnapEngage.

Anda juga dapat melihat sekilas apa yang ditaip oleh pelanggan sebelum mereka menekan butang kirim.

Mulakan dengan SnapEngage hari ini.

7. Bilik Sembang

bilik berbual

Bilik berbual adalah plugin sembang langsung WordPress yang membolehkan anda membuat ruang sembang di laman web WordPress anda dan mengadakan perbualan langsung dengan pengguna yang log masuk.

Berbanding dengan penyelesaian sembang langsung WordPress lain yang terdapat di sini, Ruang Sembang berfungsi berbeza. Ini tidak dibina dengan menawarkan sokongan langsung untuk semua pengunjung anda. Sebagai gantinya, ini membolehkan anda membuat ruang sembang di laman web WordPress anda secara eksklusif untuk pelawat yang masuk.

Dengan Ruang Sembang, anda tidak perlu membuat akaun di laman web pihak ketiga mana pun. Plugin Ruang Sembang adalah penyelesaian yang tepat untuk laman web anda jika anda menjalankan laman web yang dikendalikan oleh komuniti dan ingin menyediakan saluran komunikasi langsung untuk pengguna yang log masuk.

Mulakan dengan Bilik Sembang hari ini.

8. Sembang Pantas

sembang pantas

Sembang Pantas adalah plugin WordPress percuma yang membolehkan anda menambahkan kotak sembang langsung WordPress langsung di laman web anda dan bertindak balas terhadap mesej langsung dari papan pemuka WordPress anda. Ini adalah penyelesaian sembang yang dihoskan sendiri, jadi anda tidak perlu membuat akaun di platform pihak ketiga mana pun.

Plugin ini disertakan dengan widget sembang langsung WordPress cepat yang boleh anda masukkan dengan mudah di bar sisi WordPress anda. Anda kemudian boleh menjemput pelawat anda untuk berkomunikasi dengan anda.

Selain itu, anda juga boleh menambahkan ruang sembang tanpa had di laman web WordPress anda, yang hanya dibatasi oleh kemampuan pelayan web anda.

Mulakan dengan Sembang Pantas hari ini.

9. LivePerson

orang langsung

Orang Hidup adalah platform pesanan dan bot terkemuka yang membolehkan anda berkomunikasi dengan pelanggan anda di dalam dan di luar lokasi.

Pelawat anda dapat menghantar mesej melalui saluran pilihan mereka, termasuk laman web, web mudah alih, atau aplikasi anda.

Dengan penyepaduan Facebook Messengernya, anda dapat menawarkan perkhidmatan pelanggan satu-satu kepada pelanggan anda sambil mengikuti perbualan. Oleh kerana pengguna sudah terbiasa dengan Messenger, menambahkan LivePerson ke laman web anda adalah cara terbaik untuk memberikan pengalaman berbual yang biasa dan lancar bagi mereka.

Yang terbaik, profesional penjagaan pelanggan dapat melihat KPI prestasi harian mereka (Petunjuk Prestasi Utama), seperti penglibatan yang telah selesai dan panjang penglibatan rata-rata, langsung dari ruang kerja mereka.

Mulakan dengan LivePerson hari ini.

10. Berani360

berani360

Berani360 adalah rangkaian perisian komunikasi langsung yang merangkumi sembang, pengurusan e-mel, dan alat klik untuk panggil untuk memberi bantuan kepada pelawat dan pelanggan laman web anda. Ia menggabungkan penyelesaian kecerdasan buatan dan interaksi ejen untuk masa tindak balas yang lebih pantas.

Dengan pemahaman bahasa semula jadi tanpa gesekan, Bold360 AI memahami niat pelanggan anda dan sama ada menyediakan pautan ke dokumentasi berguna atau menghubungkan mereka dengan ejen langsung.

Ini juga membolehkan anda berbual dengan pelanggan menggunakan Facebook Messenger dan SMS sehingga anda dapat memberikan pengalaman perkhidmatan pelanggan terbaik.

Mulakan dengan Bold360 hari ini.

11. Interkom

perisian interkom-live-chat

Interkom adalah perisian sembang langsung all-in-one untuk penjualan, pemasaran, dan sokongan. Dengan Interkom, anda dapat menggunakan bot dan sembang langsung untuk memenuhi syarat dan menukar lebih banyak petunjuk secara automatik, mengirim e-mel yang disasarkan, dalam aplikasi, dan mendorong mesej untuk melibatkan pelanggan. Anda juga boleh mendapatkan meja bantuan dan pengetahuan yang bersepadu untuk membantu pelanggan menyelesaikan masalah dengan cepat.

Untuk perisian sembang langsung sahaja, Intercom menawarkan rancangan penting dengan harga $ 38 / bulan dan rancangan pro yang merangkumi ciri canggih seperti automasi pintar dengan harga $ 78 / bulan. Sekiranya anda mahukan akses ke semua penyelesaian Interkom untuk sokongan, penjanaan prospek, dan rancangan penglibatan pelanggan bermula dari $ 38 / bulan hingga $ 153 / bulan.

Sekiranya anda mencari alat sembang langsung, Interkom mungkin bukan pilihan terbaik untuk anda kerana ia mempunyai ciri pemasaran tambahan. Sekiranya anda tidak akan menggunakan ciri tambahan, anda lebih baik memilih perisian yang lebih berpatutan yang direka khas untuk sembang langsung.

Mulakan dengan Intercom hari ini.

12. KlikDesk

clickdesk-live-chat-perisian

KlikDesk adalah perisian sembang langsung yang tidak hanya menumpukan pada sembang langsung berasaskan teks, tetapi sembang langsung suara dan video juga. Oleh itu, selain daripada sembang langsung masa nyata, pelanggan anda boleh menggunakan suara atau videonya untuk berhubung dengan anda. Sembang suara dan sembang video juga berasaskan penyemak imbas, jadi tidak diperlukan pemasangan.

Ciri-ciri lain yang ditawarkan ClickDesk termasuk perisian meja bantuan yang disatukan secara automatik, bar alat sosial, integrasi 1-klik dengan aplikasi dan plugin kegemaran anda, dan aplikasi mudah alih untuk bercakap dengan pelanggan anda dalam perjalanan. Ia juga dilengkapi dengan pelaporan dan analisis.

Sayangnya, dengan ClickDesk, penyesuaian reka bentuk terhad kepada beberapa tema yang telah dibuat sebelumnya, jadi anda tidak dapat menyesuaikan sembang langsung anda agar sesuai dengan jenama anda.

ClickDesk menawarkan versi percuma untuk 30 sembang setiap bulan setiap ejen. Pelan berbayar dengan julat sembang tanpa had harga dari $ 14,99 / bulan hingga $ 39,99 / bulan.

Mulakan dengan ClickDesk hari ini.

13. Freshchat

freshchat-live-chat

Freshchat by Freshworks adalah perisian sembang langsung moden untuk penjualan, pemasaran, dan perbualan sokongan. Dengan Freshchat, anda boleh membuat banyak utas sembang seperti penghantaran, harga, atau demo untuk memastikan perbincangan tetap teratur dan fokus. Ia juga memaparkan perincian pengguna seperti sejarah lengkap navigasi pelawat anda di laman web.

Freshchat menawarkan beberapa ciri lain, termasuk bot, utusan pelbagai bahasa, media kaya, dan integrasi ClearBit. Ia mempunyai IntellAssign yang mengarahkan perbualan berdasarkan tahap kemahiran ahli pasukan anda. Satu-satunya ciri Freshchat yang kurang adalah bahagian skrin.

Freshchat menawarkan rancangan percuma serta rancangan berbayar bermula dari harga dari $ 19 / bulan setiap ahli pasukan hingga $ 99 / bulan setiap ahli pasukan.

Mulakan dengan Freshchat hari ini.

14. SmartSupp

smartsupp-live-chat

SmartSupp adalah perisian sembang langsung Eropah yang popular yang memudahkan menjalin hubungan dengan pelanggan anda dan digunakan oleh hampir 300,000 syarikat di seluruh Eropah.

SmartSupp membolehkan anda menyesuaikan rupa sembang langsung anda untuk memadankannya dengan jenama anda. Anda juga boleh memuat naik foto peribadi untuk menunjukkan kepada pengunjung laman web anda bahawa ada orang sebenar di belakang laman web anda. Mereka juga menawarkan papan pemuka web sehingga anda dapat melihat siapa yang melayari laman web anda dan mempunyai semua maklumat pelawat anda di satu tempat.

SmartSupp juga dilengkapi dengan ciri seperti rakaman video, mesej automatik, aplikasi mudah alih, integrasi platform eCommerce, dan banyak lagi. Anda boleh menggunakan SmartSupp secara percuma untuk 3 ejen, perbualan sembang tanpa had, dan ciri utama. Untuk ciri yang lebih maju, anda perlu menaik taraf sama ada pelan Standard dengan harga $ 8 / bulan setiap ejen atau pelan Pro dengan harga $ 19 / bulan setiap ejen.

Mulakan dengan SmartSupp hari ini.

15. Drift

drift-live-chat

Drift adalah platform pemasaran perbualan yang menawarkan keupayaan sembang langsung dan juga chatbots. Dengan chatbots, anda boleh bercakap dengan pelanggan anda walaupun anda atau ejen anda tidak berada di sekitar. Oleh itu, chatbot Drift dapat melayakkan pengunjung anda secara automatik, mengenal pasti wakil penjualan yang harus mereka bicarakan, dan menempah mesyuarat.

Selain dari chatbots, Drift juga dilengkapi dengan ciri seperti pemasaran berasaskan akaun, kecerdasan pelawat tanpa nama, halaman arahan perbualan, integrasi pemasaran e-mel, dan banyak lagi.

Drift mungkin bukan pilihan terbaik untuk perniagaan kecil. Mereka menawarkan rancangan percuma untuk sembang langsung asas. Tetapi, untuk mendapatkan lebih banyak ciri, rancangan Standard berharga $ 50 / bulan. Untuk mendapatkan bot chat, anda harus memilih rancangan Pro yang berharga $ 500 / bulan.

Mulakan dengan Drift hari ini.

Yang merupakan Perisian Sembang Langsung Terbaik untuk Keperluan Anda?

Selepas perbandingan, kami dapati bahawa Sembang Langsung adalah perisian sembang langsung terbaik yang boleh anda miliki di laman web anda. Sembang Langsung dilengkapi dengan semua ciri dan integrasi untuk memudahkan anda berkomunikasi dengan pelawat laman web anda.

Kami menggunakan LiveChat di laman web saudari kami dan sangat mengesyorkannya.

Kami harap artikel ini membantu anda mencari perisian sembang langsung terbaik untuk keperluan anda.

Sekiranya anda menikmati artikel ini, anda mungkin juga ingin membaca 7 plugin penjanaan petunjuk WordPress terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map