17 Plugin Bentuk Terbaik untuk WordPress pada tahun 2020 (Sebilangan besar Percuma!)

plugin borang hubungan terbaik berbanding


Adakah anda bosan menggunakan borang hubungan WordPress buggy di laman web anda?

Sangat mudah untuk dibanjiri oleh ribuan pemalam borang kenalan di repositori WordPress. Oleh kerana setiap plugin mempunyai kebaikan dan keburukan, sukar untuk mencari yang sesuai untuk keperluan anda.

Sekiranya anda tertanya-tanya plugin bentuk WordPress mana yang harus anda pilih untuk laman web anda, maka anda berada di tempat yang tepat. Dalam panduan ini, kami akan membandingkan pemalam borang hubungan WordPress terbaik, supaya anda dapat mencari yang tepat yang sesuai dengan keperluan anda.

Adakah WordPress mempunyai Borang Kenalan Built-In??

Tidak! WordPress tidak disertakan dengan borang hubungan terpasang. Untuk membina borang, anda perlu memasang pemalam WordPress.

Setiap laman web WordPress memerlukan pemalam bentuk WordPress, tanpa mengira kedudukannya.

Menggunakan borang WordPress memudahkan pengunjung laman web anda menghubungi anda. Anda boleh mengintegrasikan borang kenalan WordPress anda dengan perkhidmatan pihak ketiga untuk e-mel, pembayaran, dan keperluan lain.

Memilih Plugin Bentuk Terbaik untuk WordPress

Tidak semua plugin borang hubungan dibuat sama. Oleh kerana setiap plugin mempunyai kebaikan dan keburukannya, penting bagi anda untuk memahami plugin mana yang terbaik untuk keperluan anda.

Sebagai contoh, penerbit mungkin memerlukan plugin yang membolehkan penyatuan dengan alat pemasaran e-mel kegemaran mereka seperti MailChimp, Constant Contact, Drip, dll. Namun, pedagang eCommerce mungkin perlu membuat borang pendaftaran tersuai, borang log masuk, dan borang pembayaran. Sebaliknya, organisasi bukan untung perlu membuat borang sumbangan khusus untuk mengumpulkan dana secara dalam talian.

Inilah yang anda perlukan untuk melihat pemalam borang kenalan.

 • ciri-ciri: Plugin borang hubungan WordPress yang baik membolehkan anda membuat sebarang jenis borang dalam talian, seperti borang hubungan, borang pembayaran, borang pendaftaran pengguna, borang langganan, dan sebagainya..
 • Kemudahan penggunaan: Antara muka pengguna yang intuitif menjadikan pembuatan borang web menjadi mudah, walaupun anda tidak mahir dalam bidang teknologi. Semakin rendah keluk pembelajaran, semakin baik.
 • Mesra Mudah Alih: Semua borang yang anda buat mestilah 100% responsif dan berfungsi dengan baik pada semua peranti atau anda akan ketinggalan.
 • Harga: Sebelum mencuba pemalam, anda perlu mempertimbangkan apakah pelaburan ini bernilai lama.
 • DokumentasiSebaiknya, dokumentasi harus cukup luas sehingga mudah memandu anda melalui pelbagai ciri pemalam.
 • Sokongan: Anda juga ingin memilih plugin yang dikembangkan oleh pasukan dengan reputasi yang baik dan terkenal kerana memberikan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa.

Pemalam Bentuk Terbaik untuk WordPress

Berikut adalah ringkasan ringkas pemalam bentuk terbaik untuk WordPress.

Pemasangan PluginRatingPriceActive
1. WPFormsPlugin Bentuk Terbaik untuk WordPressdari $ 39.5 / tahun2+ juta
2. RumitPlugin Bentuk WordPress Lanjutandari $ 49 / tahun200,000+
3. Bentuk NinjaAddons Bentuk WordPress Terbaikdari $ 29 / tahun1+ juta
4. FormstackPembina Bentuk Dalam Talian Paling Mudahdari $ 19 / bulanTidak ada
5. Hubungi Borang 7Plugin Borang Kenalan PopularPercuma5+ juta
6. Bentuk KalderaPlugin Borang Hubungan PercumaPercuma200,000+
7. WufooPembina Borang Dalam Talian PercumaPercumaTidak ada

1. WPForms

wpforms

WPForms adalah pemalam borang hubungan yang paling mesra pemula untuk WordPress. Dengan pembangun drag and drop yang kuat, anda dapat membuat bentuk WordPress yang indah hanya dalam beberapa minit tanpa menyentuh satu baris kod.

WPForms mempermudah untuk membuat borang dalam talian yang kompleks, termasuk borang pesanan, borang tinjauan, borang sumbangan, borang langganan e-mel, borang yang diamankan dengan perlindungan kata laluan, dan lain-lain. Walaupun anda seorang pemula mutlak, anda akan dapat langsung masuk.

Setiap bentuk yang anda buat akan mesra 100% mudah alih, yang bermaksud ia akan kelihatan hebat di mana-mana peranti (komputer, mudah alih atau tablet). Ia juga merangkumi puluhan templat borang pra-binaan yang sangat sesuai dengan aliran kerja anda dan menjimatkan lebih banyak masa.

Ciri terkenal lain termasuk penyerahan borang tanpa memuat semula halaman.

wpforms-drag-and-drop-builder

Lihat perbandingan antara kepala dan kepala antara,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack

Sekiranya anda menginginkan plugin borang WordPress yang mudah digunakan dan mempunyai semua ciri canggih yang anda perlukan, maka jangan cari WPForms lagi. Lebih 1 juta laman web mempercayainya!

Versi percuma / ringanYa

Harga premium: $ 39 – $ 499

Mulakan dengan WPForms Pro hari ini.

Ingin memulakan dengan versi percuma? Cuba WPForms Lite.

Bonus: Pengguna IsItWP mendapat potongan 10% untuk WPForms. Cukup gunakan kupon WPForms kami: SAVE10

2. Rumit

bentuk yang sukar dikira

Formidable adalah plugin bentuk WordPress yang maju yang membolehkan anda membina borang WordPress yang kompleks dengan mudah. Daripada hanya mengumpulkan data dari pengguna, Formidable membolehkan anda memaparkan penyerahan di bahagian depan laman web anda.

Dengan Formidable, anda dapat mengumpulkan, memaparkan, mengedit, dan menyaring data yang dihantar pengguna tanpa tambahan.

Walaupun anda boleh membina borang hubungan WordPress asas dengan Formidable, rata-rata pengguna mungkin menganggapnya sebagai penyelesaian kembung dengan terlalu banyak ciri yang tidak diingini. Tidak mesra pemula.

Sama seperti Ninja Forms, Formidable juga menjual add-on secara berasingan. Ini boleh menjadi sempurna untuk laman web kecil tetapi menjadi mahal semasa anda berkembang.

pembentuk bentuk yang hebat

Sekiranya anda seorang pembangun WordPress profesional dan ingin membina borang yang rumit, anda harus mencuba Formidable. Ia dilengkapi dengan banyak ciri hebat untuk membuat borang yang rumit untuk laman web anda atau aplikasi web berdasarkan data.

Versi percuma / ringanYa

Harga premium: $ 49- $ 399

Mulakan dengan Borang yang Boleh Dibentuk hari ini.

3. Bentuk Ninja

bentuk ninja

Ninja Forms adalah satu lagi plugin borang hubungan WordPress yang membolehkan anda membina borang hubungan WordPress dengan mudah. Plugin ini dibina oleh WPNinja, sebuah pasukan pengembangan WordPress yang telah mencipta beberapa plugin WordPress yang terkenal.

Plugin inti adalah percuma untuk digunakan. Anda boleh meningkatkan fungsi Ninja Forms dengan memasang add-on premium apabila diperlukan. Plugin ini dilengkapi dengan beratus-ratus fungsi dan kait, yang membolehkan pemaju memperbaikinya dengan ciri khas dengan mudah.

buat-bentuk-ninjaforms

Sekiranya anda ingin menggunakan pemalam borang kenalan percuma di laman web anda dan meningkatkan ciri dengan membeli alat tambahan yang diperlukan, maka Ninja Forms adalah penyelesaian terbaik.

Pada mulanya, membeli alat tambah mungkin kelihatan seperti strategi yang berguna kerana anda hanya perlu membayar untuk apa yang anda perlukan. Namun, apabila keperluan anda bertambah, Ninja Forms akan menjadi lebih mahal daripada plugin lain dalam senarai ini.

Versi percuma / ringanYa

Harga tambah individu: $ 29 – $ 129 setiap satu

Harga rancangan premium: $ 99 – $ 499

Mulakan dengan Ninja Forms Pro hari ini.

4. Formstack

formstack

Formstack adalah pembangun bentuk premium untuk WordPress yang membolehkan anda membuat borang dalam talian yang hebat dalam beberapa saat dengan antara muka seret dan lepas. Ia juga berintegrasi dengan banyak aplikasi pihak ketiga. Anda boleh memuat turun plugin integrasi percuma dari repositori WordPress untuk memasukkan borang web Formstack ke dalam catatan, halaman, atau bar sisi anda.

pembentuk formstack

Antara muka pengguna Formstack lebih bersih dan lebih moden daripada Wufoo, menjadikan bentuk bangunan menyeronokkan dan mudah. Walau bagaimanapun, Formstack tidak dibina untuk laman WordPress secara khusus, jadi anda akan menemui banyak batasan dalam membuat borang baru.

Formstack tidak menawarkan rancangan percuma, tetapi anda boleh mencubanya secara percuma selama 14 hari.

Pelan percumaTidak

Harga: $ 19 – $ 249

Mulakan dengan Formstack hari ini.

5. Hubungi Borang 7

borang hubungan 7

Tanpa keraguan, Contact Form 7 adalah plugin borang paling popular untuk WordPress di pasaran. Memandangkan Formulir Kenalan 7 telah wujud selama lebih dari satu dekad, tidak hairanlah plugin ini mempunyai lebih dari 5 juta pemasangan aktif.

Borang Hubungan 7

Sekiranya anda ingin membuat borang hubungan mudah di laman web anda, maka Borang Kontak 7 adalah pilihan yang tepat. Anda juga boleh menemui beberapa tambahan pihak ketiga percuma dan premium yang berfungsi dengan baik dengan pemalam ini.

Antara muka pengguna sama sekali tidak mudah digunakan, dan ini memerlukan anda mengetahui beberapa tag HTML asas untuk membuat borang hubungan.

Versi percuma / ringanYa

Tiada versi premium

Mulakan dengan Borang Kenalan 7 hari ini.

6. Bentuk Kaldera

bentuk kaldera

Caldera Forms adalah pemalam bentuk pembangun yang membantu dalam membina bentuk kompleks dengan cepat. Dengan antara muka pengguna intuitif dan editor seret dan lepas, anda boleh membuat borang responsif untuk laman web anda dalam masa yang singkat. Plugin pembangun borang ini juga dihantar dengan pelbagai templat untuk menyiapkan borang dengan lebih cepat.

Caldera Forms mendakwa mempunyai lebih banyak ciri percuma daripada plugin pembangun borang WordPress yang lain. Ciri-ciri percuma ini termasuk logik bersyarat, borang pelbagai bahagian, bidang pengiraan, muat naik fail, dan susun atur lajur langsung dari kotak. Dengan versi percuma mereka, anda akan mempunyai semua yang anda perlukan untuk membuat borang hubungan yang ringkas namun hebat. Anda boleh menggunakan perkhidmatan captcha pihak ketiga untuk menambahkan penapisan spam.

Versi percuma / ringanYa

Harga tambah individu: $ 164.89 – $ 549.89 setiap satu

Harga rancangan premium: $ 14.99 – $ 549.89

Mulakan dengan Borang Caldera hari ini

7. Wufoo

wufoo

Wufoo adalah pembangun bentuk bebas platform yang membolehkan anda menerbitkan borang di mana-mana laman web, termasuk laman web WordPress. Wufoo menawarkan rancangan percuma yang membolehkan anda membuat lima borang web, tetapi ia akan dinyahaktifkan setelah melebihi 100 penyertaan sebulan.

Dengan menggunakan borang pembentuknya, anda boleh menyiapkan dan menjalankan borang dalam talian dengan cepat dan mudah. Anda boleh menggabungkan borang hubungan anda dengan banyak alat dalam talian yang sudah anda gunakan dan sukai.

perbandingan wufoo

Wufoo menawarkan lebih banyak integrasi daripada pembangun bentuk WordPress yang lain. Namun, ia tidak dapat membuat borang masuk atau borang pendaftaran pengguna di laman web anda.

Pelan percuma: Ada

Harga premium: $ 19 – $ 99

Mulakan dengan Wufoo hari ini.

8. SMP WP Mel

SMP Mel WP

SMP Mel WP adalah penyampaian e-mel dan plugin SMTP WordPress yang paling popular. Ia dibina oleh pasukan pakar yang sama yang berada di belakang WPForms. Plugin ini sangat sesuai untuk menyelesaikan semua masalah penghantaran e-mel anda dan menyimpan log semua e-mel yang dihantar dari laman WordPress anda.

Ia perlu digunakan bersama dengan pembangun borang kenalan anda untuk menghantar e-mel dengan serta-merta. Anda boleh menyambungkan WTP Mail SMTP ke salah satu penyedia SMTP yang selamat mengikut anggaran anda. Ia melewati penapis spam dan memastikan bahawa e-mel anda masuk ke peti masuk.

SMP Mel WP

Versi percuma / ringan: Ya

Pelan premium: $ 49 – $ 99

Mulakan dengan WP Mail SMTP hari ini.

9. Borang Jetpack

Borang Jetpack

Jetpack adalah plugin kuat yang dibina untuk laman WordPress. Ia dilengkapi dengan beberapa fungsi yang luar biasa, termasuk borang hubungan untuk WordPress. Anda boleh membuat pelbagai bentuk dan mempamerkannya di pelbagai bahagian laman web anda. Ia menggunakan tetapan WordPress umum anda seperti e-mel untuk menghantar pemberitahuan setelah pengguna anda menghantar borang. Anda juga dapat mengatur e-mel khusus untuk menerima pemberitahuan.

Ia mempunyai editor seret dan lepas untuk menambah, mengedit, dan menyusun semula bidang borang. Ciri terkenal lain termasuk perkhidmatan penapisan spam, pemberitahuan papan pemuka, dll.

Versi percuma / ringan: Percuma dengan pemalam Jetpack.

Pelan premium: $ 3.50 – $ 29 sebulan

Mulakan dengan Jetpack Forms hari ini.

10. Pembentuk Bentuk Visual

Pembentuk Bentuk Visual

Pembentuk Bentuk Visual adalah plugin WordPress percuma untuk membuat semua jenis bentuk. Ia membolehkan anda menambah medan borang dalam satu klik. Anda boleh menggunakan drag and drop editor untuk menyusun semula medan. Ia menyimpan entri borang di pangkalan data WordPress anda secara automatik. Anda juga boleh menguruskan entri borang di papan pemuka WordPress anda dan mengeksportnya dalam fail CSV.

Ia menawarkan sistem anti-spam untuk menyaring penghantaran borang anda. Anda dapat menyesuaikan sepenuhnya mesej pengesahan dan menghantar penghantaran borang ke beberapa alamat e-mel. Ia menyokong kod pendek untuk memaparkan borang di mana sahaja di laman WordPress anda.

Versi percuma / ringan: Ya

Harga premium: $ 29 – $ 199

Mulakan dengan Pembentuk Bentuk Visual hari ini.

11. SMTP pos

SMTP pos

Postman SMTP adalah plugin SMTP mel WordPress yang lain. Ini memastikan penghantaran e-mel yang dihantar dari borang dan laman web WordPress anda. Ini mungkin bukan plugin borang kenalan, tetapi anda boleh menggunakannya sebagai alat untuk menghantar pemberitahuan e-mel dengan lancar. Postman SMTP mempunyai wizard penyediaan yang mudah dan tetapan konfigurasi yang kuat.

Ini membolehkan anda log dan menghantar semula semua e-mel yang menunjukkan punca sebenar e-mel yang gagal. Ini menyokong penerima paksa (cc, bcc, to) dan header e-mel tersuai. Anda boleh mengintegrasikan Postman SMTP dengan perkhidmatan pemasaran e-mel popular yang disokong oleh plugin borang hubungan anda (MailChimp atau Mailgun).

Versi percuma / ringan: Ya

Pelan premium: Tidak ada

Mulakan dengan Postman SMTP hari ini.

12. Bank Mel WP

Bank Mel WP

WP Mail Bank adalah plugin SMTP WordPress percuma untuk berjaya menghantar e-mel anda. Ia menyokong pelbagai perkhidmatan e-mel, termasuk Gmail, Yahoo, Mailgun, SendGrid, dll. Plugin ini sangat sesuai untuk berhubung dengan borang hubungan anda dan menghantar e-mel terus ke peti masuk pengguna anda..

Ia dilengkapi dengan logger e-mel yang memberikan maklumat mengenai semua e-mel anda. Anda juga boleh mengambil tindakan pada e-mel yang tidak dihantar untuk menghapusnya atau mengirimnya semula. Ia berfungsi dengan baik dengan rangkaian multisite WordPress.

Versi percuma / ringan: Ya

Pelan premium: € 29,99 – € 99,99 setahun

Mulakan dengan WP Mail Bank hari ini.

13. SMTP Gmail

SMTP Gmail

SMTP Gmail adalah plugin SMTP WordPress yang kuat untuk menghantar e-mel dengan akaun Gmail anda. Ia mempunyai pelayan SMTP yang sangat selamat untuk memastikan bahawa e-mel anda harus melewati penapis dan tidak pernah disekat. Ini juga menyiratkan langkah keselamatan lain seperti protokol OAuth 2.0 untuk membenarkan akses ke API Gmail, yang bermaksud anda tidak perlu memasukkan nama pengguna atau kata laluan.

Ia mempunyai susunan ringkas. Anda harus membuat akaun di Google Apps for Work untuk menggunakan pelayan SMTP Gmail dan menghantar e-mel tanpa had tanpa masalah. Plugin ini sangat sesuai untuk berhubung dengan borang hubungan anda di WordPress.

Versi percuma / ringan: Ya

Pelan premium: Tidak ada

Mulakan dengan Gmail SMTP hari ini.

14. Pembina Borang Hubungi

Hubungi Pembina Borang

Hubungi Pembina Borang adalah plugin borang hubungan WordPress percuma. Ia dilengkapi dengan pelbagai templat dan tema borang yang telah dibina sebelumnya. Ini bergabung dengan tema WordPress anda sedemikian rupa sehingga anda dapat menyesuaikan CSS dengan mudah untuk mencapai matlamat reka bentuk anda untuk borang hubungan.

Anda boleh menggunakan pemalam ini untuk membuat jenis bentuk lain seperti borang maklum balas, borang tinjauan, dan lain-lain. Ciri penting lain termasuk penapis spam, integrasi Peta Google, beberapa bidang borang, dan banyak lagi.

Templat pembina borang kenalan

Ia membolehkan anda menyusun semula bidang borang dengan butang mudah. Anda juga boleh mengedit dan melabelkan bidang untuk menjadikannya menonjol untuk pengguna anda.

Versi percuma / ringan: Ya

Pelan premium: $ 15 – $ 99

Mulakan dengan Pembentuk Borang Hubungan hari ini.

15. Pembentuk Bentuk

Pembuat borang

Pembuat borang adalah plugin pembina borang hubungan WordPress yang sangat baik. Ia dilengkapi pembangun borang seret dan lepas untuk merancang bentuk kompleks dengan cepat. Ia dilengkapi dengan puluhan jenis bidang bentuk untuk membolehkan anda membuat bentuk keperluan anda. Bahagian terbaik mengenai Pembuat Bentuk adalah bahawa ia membolehkan anda memaparkan borang sebagai pop timbul, bar atas, dan kotak tatal. Anda juga boleh memasukkan borang di halaman dan catatan anda.

Ini mempunyai templat bentuk siap pakai untuk mengatur bentuk dalam beberapa klik. Pembuat borang memberi anda pilihan untuk menetapkan balasan khas automatik kepada pengguna yang mengisi borang.

Contoh pop timbul Pembentuk borang

Ia juga menawarkan tema yang dapat disesuaikan untuk mengubah reka bentuk borang anda. Untuk penggayaan lebih lanjut, anda boleh menggunakan editor CSS yang dilengkapi dengan pemalam.

Versi percuma / ringan: Ya

Harga premium: $ 45 – $ 100

Mulakan dengan Pembuat borang hari ini.

16. weForms

weForms

weForms adalah plugin pembangun borang kenalan dan seret WordPress percuma. Ini membolehkan anda membuat borang tanpa had dan memaparkannya di mana sahaja di laman web anda. Anda juga dapat melihat pratinjau borang sebelum menerbitkannya untuk melihat bagaimana bentuknya akan muncul kepada pengguna anda.

Ia dilengkapi dengan templat borang khusus yang telah ditetapkan untuk menetapkan borang hubungan dengan cepat. Ia menawarkan ciri tamat tempoh borang untuk membuat borang tidak sah setelah tarikh tertentu. weForms mempunyai penyatuan yang kuat dengan penyelesaian e-mel dan perkhidmatan pihak ketiga yang lain.

pratonton weForms

Anda juga boleh membuat borang pembayaran dan mengintegrasikan PayPal atau Stripe untuk menerima pembayaran dalam talian. Plugin ini sesuai untuk mana-mana laman web atau kedai eCommerce.

Versi percuma / ringan: Ya

Harga premium: $ 39 – $ 399

Mulakan dengan weForms hari ini.

17. HappyForms

HappyForms

HappyForms adalah plugin borang hubungan WordPress yang ringkas dan percuma. Ia menawarkan pembentuk borang hubungan seret dan lepas dan menyokong Gutenberg. Anda dapat menambahkan borang ke halaman, catatan, fail templat, dan widget dengan mudah. Ini juga membolehkan anda menambahkan beberapa bentuk pada halaman yang sama.

Bahagian terbaik dari HappyForms ialah ia membolehkan anda membuat borang berbilang lajur dalam satu klik. Anda dapat menentukan pesanan khusus pada pengiriman borang dan juga mengarahkan pengguna ke halaman web mana pun. Ia menggunakan HoneyPot dan Google ReCaptcha untuk penapisan spam.

Pratonton HappyForms

Anda juga boleh membuat borang perbualan dan melihat pratonton langsung sebelum menambahkannya ke laman web anda. Ia mempunyai pilihan penyesuaian cepat dan beberapa jenis bidang borang.

Versi percuma / ringan: Ya

Pelan premium: $ 79

Mulakan dengan HappyForms hari ini.

Apakah plugin bentuk terbaik untuk WordPress?

Sekarang kami telah melihat penyelesaian pembentuk bentuk yang berbeza untuk WordPress, kini saatnya untuk menentukan mana yang sesuai untuk keperluan anda.

Sekiranya anda mencari plugin intuitif yang dilengkapi dengan semua ciri penting yang anda perlukan, cari WPForms. Ini adalah plugin pembentuk borang termudah untuk WordPress, dan ia juga mempunyai salah satu penilaian pengguna tertinggi.

Kami harap artikel ini membantu anda memilih pemalam bentuk terbaik untuk WordPress.

Anda juga mungkin ingin melihat cara membuat bentuk gaya Jenis Bentuk di WordPress dan penyelesaian analisis WordPress terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map