19 Plugin WordPress Terbaik untuk Bukan Untung & Amal

plugin wordpress terbaik untuk bukan keuntungan


Adakah anda mahukan pemalam WordPress terbaik untuk organisasi bukan untung untuk menambahkan ciri di laman web anda? Organisasi bukan untung memerlukan pemalam WordPress yang dapat menyokong tujuan mereka dan membantu mereka membina laman web dengan anggaran yang ketat. Plugin yang sempurna membolehkan organisasi bukan untung melancarkan laman web mereka tanpa menyewa pembangun, jadi mereka dapat menjimatkan wang untuk perkara yang benar-benar penting: penyebabnya.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi pemalam WordPress terbaik untuk organisasi bukan untung untuk menyokong usaha anda.

Kami juga membuat senarai plugin WordPress yang paling popular dan terbaik yang mesti anda gunakan di laman web anda. Periksa juga.

Membuat Laman Web Bukan Untung dengan WordPress

WordPress adalah pembina laman web yang paling popular di dunia. Anda mungkin menyedari banyak jenama terbesar di dunia menggunakan WordPress secara aktif di laman web mereka.

Semasa memulakan, anda akan menemui 2 jenis laman WordPress: WordPress.com, yang merupakan platform yang dihoskan; dan WordPress.org, yang merupakan penyelesaian yang dihoskan sendiri. Lihat perbandingan terperinci kami antara WordPress.com vs WordPress.org untuk maklumat lebih lanjut.

Untuk laman web anda, kami mengesyorkan menggunakan WordPress.org yang dihoskan sendiri kerana ia mempunyai semua ciri dan pilihan yang anda perlukan. Sekiranya anda sudah menggunakan WordPress.com, maka anda dapat memindahkan laman web anda dari WordPress.com ke WordPress.org.

Tetapi, pertama, anda memerlukan nama domain dan hosting web.

Kami mengesyorkan Bluehost. Ia disyorkan secara rasmi oleh inti WordPress, dan 1 syarikat hosting web yang popular di dunia.

Nasib baik, mereka menawarkan nama domain percuma, sijil SSL percuma, dan diskaun besar untuk hosting web kepada pengguna kami.

buat blog di bluehost

Klik Di Sini untuk Mendapatkan Tawaran Bluehost Eksklusif Ini »

Setelah dibeli, anda boleh mengikuti panduan langkah demi langkah kami tentang cara membuat laman web.

Sekarang, mari kita lihat plugin WordPress terbaik untuk organisasi bukan untung yang boleh anda gunakan di laman WordPress anda.

1. WPForms

WPForms

WPForms adalah pemalam bentuk hubungan WordPress terbaik. Sangat fleksibel dan dilengkapi dengan ciri-ciri hebat untuk menambahkan borang hubungan, borang sumbangan, dan borang berguna lain di laman WordPress anda.

WPForms Lite adalah versi plugin percuma. Ia boleh digunakan oleh laman web perniagaan kecil, organisasi nirlaba, dan blog untuk menambahkan borang hubungan mudah dengan mudah. Versi berbayar mereka dilengkapi dengan lebih banyak ciri dan pilihan seperti tambahan pembayaran.

WPForms bergabung dengan semua perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik seperti AWeber, MailChimp, Constant Contact, dan banyak lagi.

Ia juga berfungsi dengan baik dengan perkhidmatan pembayaran seperti PayPal dan Stripe untuk mengumpulkan derma dalam talian.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights adalah penyelesaian analisis WordPress terbaik di pasaran. Ia menunjukkan statistik lalu lintas laman web anda di papan pemuka WordPress anda. MonsterInsights mempunyai banyak tambahan yang kuat untuk menyesuaikan laporan Google Analytics untuk laman web anda.

Mereka menawarkan pelbagai rancangan harga untuk laman web kecil hingga besar yang bermaksud anda boleh menggunakan MonsterInsights dengan mudah di laman web bukan untung anda untuk menambahkan Google Analytics di WordPress.

3. BeriWWP

BeriWP

GiveWP adalah plugin bukan untung WordPress yang sangat baik. Ia dilengkapi dengan semua ciri yang anda perlukan untuk menerima sumbangan dalam talian, menguruskan wang yang diberikan, dan banyak lagi di papan pemuka WordPress anda. Anda boleh membuat borang sumbangan dengan mudah dan menyatukan gerbang pembayaran untuk mengumpulkan derma dari pengguna.

Bercakap mengenai pintu masuk pembayaran, GiveWP dapat dihubungkan dengan mudah dengan perkhidmatan pembayaran yang paling popular, seperti PayPal. Di samping itu, anda juga boleh menghubungkan borang sumbangan anda dengan perkhidmatan e-mel yang popular, termasuk AWeber dan MailChimp.

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster adalah plugin generasi utama WordPress yang terbaik di dunia. Anda boleh menggunakan pemalam ini di laman web bukan untung anda untuk memastikan pelawat menyumbang kepada tujuan anda sebelum meninggalkan laman web anda.

Ia menawarkan pelbagai gaya pop timbul termasuk slaid in, sidebar, lightbox, dan banyak lagi. OptinMonster telah membantu banyak perniagaan dan organisasi bukan untung untuk meningkatkan pelanggan mereka dengan pesat.

5. Muat turun Digital yang Mudah

Muat turun Digital Mudah

Muat turun Digital Mudah adalah salah satu pemalam eCommerce WordPress yang paling popular. Ini membolehkan anda menjual muat turun digital, seperti eBook, untuk mengumpulkan wang untuk tujuan bukan untung anda.

Muat turun Digital Mudah mempunyai tambahan yang kuat untuk menggabungkan gerbang pembayaran, perkhidmatan, dan banyak lagi.

Ia berfungsi dengan baik pada semua tema WordPress terbaik. Fleksibel dan mudah disediakan di laman web anda.

6. WP Super Cache

WP Super Cache

WP Super Cache adalah plugin caching yang popular untuk laman WordPress. Percuma untuk memuat turun dan menggunakan. Ia dilengkapi dengan ciri cache yang luar biasa yang akan membantu anda meningkatkan prestasi laman web bukan untung anda.

WP Super Cache menawarkan cache halaman, sokongan CDN, pra-muat cache, pemampatan gzip, dan banyak lagi. Sangat mudah untuk disiapkan dan semua tetapan mesra pemula.

7. Sucuri

Sucuri

Sucuri adalah pemalam keselamatan WordPress teratas. Ini mewujudkan tembok yang selamat antara pengguna dan laman web anda untuk melindungi anda daripada pengunjung yang tidak diingini. Sucuri mempunyai ciri luar biasa yang akan memastikan laman web anda selamat dari perisian hasad dan penggodam.

Ini adalah pemalam yang disyorkan untuk laman web bukan untung yang menerima sumbangan dalam talian untuk menjaga keselamatan penderma anda.

8. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus adalah plugin sandaran yang popular untuk laman WordPress. Ini membolehkan anda membuat sandaran laman WordPress anda dengan mudah.

Sebaik sahaja anda membuat laman web bukan untung, anda pasti memastikan laman web itu sentiasa berjalan dan sentiasa berjalan. UpdraftPlus membantu anda mengekalkan sandaran tetap laman web anda. Ini juga membolehkan anda memulihkan laman web anda dari sandaran dengan mudah bila-bila masa yang anda perlukan.

9. SEO Yoast

Yoast SEO

Yoast SEO adalah plugin SEO WordPress yang paling popular di pasaran. Ini membantu anda mengoptimumkan laman web anda untuk enjin carian, jadi anda akan menarik pengunjung terbaik yang benar-benar ingin menyokong tujuan anda. Yoast SEO mempunyai banyak ciri yang dapat digunakan untuk meningkatkan kedudukan mesin pencari anda.

10. Galeri Envira

Galeri Envira

Galeri Envira adalah salah satu pemalam galeri gambar WordPress teratas. Banyak organisasi bukan untung ingin menunjukkan gambar mereka kepada pelawat baru untuk meyakinkan mereka untuk menderma, itulah sebabnya Envira Gallery adalah pemalam penting untuk laman web bukan untung.

Ia membolehkan anda mempersembahkan foto anda di galeri gambar profesional yang indah. Ia mempunyai ciri-ciri luar biasa seperti pop timbul lightbox, galeri batu, kesan polaroid, dan banyak lagi.

11. Widget Testimoni

Widget Testimoni

Testimoni Widget adalah plugin testimoni WordPress percuma. Penting bagi laman web bukan untung untuk memaparkan testimoni daripada penderma mereka. Plugin ini mesra pemula dan senang disediakan.

Ia membolehkan anda menunjukkan testimoni di mana sahaja, termasuk catatan, halaman, dan kawasan yang siap untuk widget. Anda boleh menambahkan widget testimoni di bar sisi, footer, atau bahagian lain yang disokong widget di WordPress.

12. Soalan Lazim Pantas dan Mudah

Soalan Lazim Pantas dan Mudah

Seperti namanya, FAQ Pantas dan Mudah adalah pemalam FAQ WordPress yang mudah digunakan. Anda boleh menggunakan plugin ini untuk menambahkan soalan yang sering diajukan, dengan jawapan, ke laman web bukan untung anda. Ini menjimatkan masa untuk anda dan pengunjung anda. Plugin mempunyai banyak templat untuk mempersembahkan Soalan Lazim dengan indah.

13. Meja Tekan

Tekan Jadual

TablePress adalah plugin WordPress percuma untuk menambah jadual, menggunakan antara muka seret dan lepas yang mudah, di laman web anda. Anda boleh menggunakan jadual ini di laman web bukan untung anda untuk memaparkan carta sumbangan dan statistik lain kepada pelawat anda.

14. Kalendar Ringkas

Kalendar Ringkas

Simple Calendar adalah plugin Google Calendar yang membolehkan anda membuat acara dan memaparkannya di laman web bukan untung anda. Ini membolehkan pelawat anda melanggan kalendar, dan mereka akan mendapat pemberitahuan untuk acara baru.

15. Lupakan Butang Kod Pendek

Lupakan Mengenai Butang Kod Pendek

Forget About Shortcode Buttons adalah plugin WordPress percuma untuk menambah butang yang menakjubkan ke laman web bukan untung anda. Anda perlu menambahkan banyak butang ajakan bertindak di halaman dan catatan yang berbeza untuk membuat orang mengunjungi halaman arahan atau borang sumbangan anda. Plugin unik ini akan membantu anda menambah butang dengan mudah tanpa bantuan kod pendek.

16. Polylang

Polylang

Polylang adalah plugin WordPress yang menawarkan sokongan dwibahasa dan pelbagai bahasa. Ini membolehkan anda membuat laman web bukan keuntungan pelbagai bahasa, sehingga sesiapa sahaja di dunia dapat membaca dan mengikuti kandungan anda dalam bahasa mereka sendiri. Ini membolehkan pelawat anda menukar bahasa laman web ke bahasa mereka dengan mudah.

17. Bar Sosial Terapung

Bar Sosial Terapung

Sekiranya anda ingin menambahkan butang perkongsian sosial ke laman WordPress anda dengan gaya yang indah dan moden, maka anda memerlukan plugin Floating Social Bar. Ini adalah pemalam perkongsian sosial percuma untuk laman web bukan untung untuk berkongsi tujuan mereka dengan mudah di platform media sosial. Pelawat anda dapat berkongsi halaman dan catatan di saluran media sosial dengan cepat hanya dengan 1 klik.

18. Hidupkan semula Old Post

Hidupkan semula Pos

Revive Old Post adalah satu lagi plugin WordPress yang menarik yang secara automatik berkongsi catatan lama anda di media sosial. Ini menjimatkan masa anda melalui proses automasi. Anda harus menggunakan pemalam ini di laman web bukan untung anda untuk mempromosikan catatan lama anda dan memastikan laman sosial anda tetap terlibat.

19. MapPress Peta Google

Peta Google MapPress

Peta Google MapPress adalah pemalam WordPress untuk berkongsi lokasi pusat bukan untung anda. Ia mempunyai peta yang mudah disisipkan yang boleh anda letakkan di halaman dan catatan WordPress anda. Ia membolehkan anda menandai destinasi, menambah arah dan banyak lagi.

Kami harap artikel ini dapat membantu anda mencari pemalam WordPress terbaik untuk organisasi bukan untung. Anda juga harus melihat tema WordPress responsif terbaik kami yang terpilih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map