7 Plugin dan Alat Uji Perpecahan WordPress A / B Terbaik (2020)

Plugin dan Alat Uji Perpecahan WordPress A / B Terbaik


Adakah anda mencari plugin ujian split A / B WordPress terbaik?

A / B / pengujian membolehkan anda membandingkan dua atau lebih versi laman web, e-mel, dan lain-lain dengan hanya satu elemen berbeza untuk mengetahui variasi terbaik dari segi penukaran.

Dalam artikel ini, kami akan berkongsi senarai terpilih dari plugin dan alat pengujian split A / B WordPress terbaik kami.

Memilih Plugin Uji Split A / B WordPress Terbaik

Ujian split A / B membolehkan anda memaparkan pelbagai versi bahan pemasaran anda kepada pengguna anda, sehingga anda dapat memantau mana yang paling disukai oleh pengunjung anda.

Oleh kerana terdapat puluhan plugin dan alat pengujian split A / B WordPress di pasaran, memilih plugin terbaik boleh membingungkan.

Inilah yang perlu anda cari dalam plugin ujian split WordPress:

 • Memenuhi keperluan anda: Tidak setiap plugin pengujian A / B dibuat sama, jadi pastikan plugin yang anda dapat membantu memenuhi keperluan anda. Contohnya, jika anda ingin menguji borang optin, pastikan plugin yang akan anda beli menawarkan pengujian borang optin.
 • Penyediaan yang mudah: Elakkan pemalam dengan segala kos yang memerlukan anda melonjak banyak halangan hanya untuk membuat ujian A / B
 • Keputusan ujian: Pastikan pemalam mengisytiharkan pemenang itu sendiri dan bukan sekadar menunjukkan statistik.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster adalah plugin generasi petunjuk WordPress terbaik yang dilengkapi dengan ciri ujian split A / B yang kuat untuk memahami apa yang sesuai untuk pengguna anda.

Dengan OptinMonster, bukan sahaja Anda dapat membuat bentuk optin yang menakjubkan dan kempen pemasaran lain, tetapi juga memberi anda analisis penukaran terperinci dan hasil pengujian A / B.

Sekiranya anda seorang penerbit, OptinMonster membolehkan anda mengetahui bagaimana prestasi kempen pemasaran anda untuk segmen khalayak yang berbeza, seperti mudah alih berbanding desktop dan lokasi geografi yang berbeza.

Untuk pedagang eCommerce, OptinMonster dapat digunakan untuk memisahkan kempen ujian yang bertujuan:

 • Mencapai lebih banyak jualan
 • Menarik pelanggan untuk program kesetiaan
 • Mendapatkan respons tinjauan dari pelanggan

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights adalah plugin Analitis Google WordPress terbaik yang memberikan integrasi yang lancar dengan Google Optimize supaya anda dapat mengoptimumkan melakukan ujian split A / B tanpa mengedit kod.

Dengan MonsterInsights, mudah untuk menyiapkan Google Optimize di laman web anda dan menjalankan ujian A / B. Hasil ujian perpecahan muncul di papan pemuka WordPress anda, dan anda boleh mengambil tindakan untuk memperbaiki laman web anda dengan segera.

3. Perisian Nelio

Ujian Nelio A / B

Nelio A / B Testing Software adalah penyelesaian ujian split A / B WordPress yang sangat baik di pasaran. Ia dilengkapi dengan alat ujian perpecahan utama di papan pemuka WordPress anda.

Perisian ini mempunyai sistem automatik untuk mengemas kini laman web anda dan menampilkan variasi pemenang. Inilah yang boleh anda uji dengan Perisian Pengujian Nelio A / B:

 • Halaman
 • Catatan
 • Produk
 • Jenis pos tersuai
 • Tajuk utama
 • Widget
 • Menu navigasi
 • Peta Panas
 • Dan banyak lagi.

Ia juga menawarkan perkhidmatan pengoptimuman penukaran asli untuk pengguna WordPress maju. Perisian Nelio berfungsi hebat dengan semua syarikat hosting WordPress yang popular.

4. Platform Pengalaman VWO

Platform Pengalaman VWO

Platform Pengalaman VWO adalah perkhidmatan ujian split A / B WordPress yang hebat. Ini membolehkan anda memaparkan 2 versi laman web anda kepada pengguna yang berbeda pada waktu yang sama, dan memantau varian mana yang mengubah lebih banyak pengunjung menjadi pelanggan.

Inilah yang dapat anda uji A / B di laman web anda dengan Platform Pengalaman VWO:

 • Tajuk utama
 • Sarikata
 • Reka bentuk dan susun atur
 • Menu navigasi
 • Bentuk
 • Seruan untuk bertindak
 • Bukti sosial

VWO menunjukkan keputusan ujian perpecahan dalam pelbagai format, termasuk peningkatan peratusan, tahap keyakinan, kesan langsung dan tidak langsung, dan lain-lain. Anda boleh mencari pemenang dari 2 varian anda dan kemudian melaksanakan perubahan untuk meningkatkan prestasi laman web anda.

5. Penguji Halaman Ringkas

Penguji Halaman Ringkas

Penguji Halaman Ringkas adalah plugin ujian split A / B WordPress percuma. Ini memungkinkan anda membuat ujian perpecahan di laman web anda dalam 3 langkah mudah: Edit halaman, siapkan ujian perpecahan, dan nyatakan varian pemenang.

Ia sesuai dengan matlamat Google Analytics untuk mengesan pelawat unik dari setiap variasi, sehingga anda dapat mengenal pasti versi laman web anda yang menarik lebih banyak pengguna. Terdapat juga versi plugin premium dengan lebih banyak ciri seperti penjejakan penukaran dan analisis statistik yang lengkap.

6. Ujian A / B untuk WordPress

Ujian A / B Untuk WordPress

Ujian A / B untuk WordPress adalah satu lagi plugin ujian perpecahan percuma untuk laman web anda. Ia membolehkan anda membuat ujian split A / B menggunakan editor teks Klasik di WordPress.

Ia menyokong kod pendek untuk menambahkan ujian perpecahan pada halaman, catatan, dan jenis catatan tersuai anda dengan mudah. Plugin menunjukkan hasil statistik yang lengkap, jadi anda boleh menentukan varian pemenang dan kemudian membuang kod pendek ujian A / B hanya dengan satu klik.

7. Hotjar

Hotjar

Hotjar adalah alat ujian perpecahan A / B premium untuk bereksperimen dengan pelbagai varian laman web anda dan memaparkan apa yang paling sesuai dengan khalayak anda. Sebaiknya anda mengenal pasti sama ada warna atau gaya susun atur tertentu berfungsi untuk pelawat laman web anda atau tidak.

Ia dilengkapi dengan banyak ciri lain untuk mengumpulkan data dan meningkatkan pengalaman pelanggan di laman web anda. Anda juga boleh meminta pengunjung memberikan maklum balas mengenai versi laman web anda yang berbeza.

Kami harap artikel ini membantu anda mengetahui plugin dan alat pengujian split A / B WordPress terbaik. Anda mungkin juga ingin melihat artikel kami mengenai bagaimana menguji split A / B borang WordPress anda untuk meningkatkan penukaran.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map