7 Plugin Halaman Pendaratan WordPress Terbaik Yang Ditukar (2020)

pemalam halaman pendaratan wordpress terbaik


Adakah anda ingin membuat halaman arahan penukaran tinggi? Menggunakan pemalam halaman pendaratan WordPress adalah pilihan terbaik yang tersedia kerana mudah dan, baik, sempurna. Tidak kira tahap kemahiran teknikal yang anda miliki, anda boleh belajar cara menggunakan pemalam halaman pendaratan dengan serta-merta dan membina halaman dengan cara yang anda mahukan.

Dalam artikel ini, kami akan membandingkan beberapa pemalam halaman pendaratan WordPress terbaik untuk membantu anda mengenal pasti mana yang paling sesuai untuk keperluan anda.

Kepentingan Plugin Halaman Pendaratan WordPress

Pertama sekali, mari kita bincangkan apa itu halaman arahan. Dengan kata mudah, laman web (biasanya satu halaman) di mana anda mahu khalayak sasaran anda mendarat, melihat kandungan anda, dan mengambil tindakan tertentu seperti membeli produk, melanggan senarai anda, dll..

Halaman arahan membantu anda mempamerkan dan menonjolkan satu produk atau perkhidmatan tertentu dengan cara yang menarik. Halaman pendaratan yang direka dengan baik menarik perhatian pengguna dengan cepat dan mendorong mereka untuk mengambil tindakan yang anda mahukan. Dalam kebanyakan kes, halaman arahan berfungsi sebagai mesin penukaran.

Jadi, bagaimana anda membuat halaman arahan?

Ketika itulah anda memerlukan pemalam halaman pendaratan WordPress. Dengan pemalam halaman pendaratan, anda boleh membuat halaman pendaratan dengan penukaran tinggi dengan mudah walaupun anda tidak mahir teknologi. Sebilangan besar pemalam halaman pendaratan menawarkan antara muka seret dan lepas untuk membina halaman bersama dengan banyak templat yang telah dirancang untuk dipilih.

Periksa juga: Pembina Halaman WordPress Teratas

Lebih-lebih lagi, kebanyakan plugin ini menawarkan elemen halaman pendaratan dan blok kandungan seperti butang, borang, tajuk, gambar unggulan, video, pautan dan lain-lain sehingga anda boleh membuat halaman pendaratan dengan penukaran tinggi dalam masa yang singkat.

Adakah Anda Benar-benar Memerlukan Plugin Halaman Pendaratan?

optinmoster-generasi-plumbum

Itu bergantung.

Membina halaman pendaratan membolehkan anda mempersempit fokus pengunjung anda ke kempen yang anda promosikan, sehingga dapat meningkatkan penukaran seperti mendaftar ke buletin anda, membeli produk baru anda, dll..

Halaman arahan mungkin merupakan pilihan terbaik untuk anda jika anda memperoleh petunjuk dari sumber luaran seperti kempen berbayar, promosi buletin, sumber rujukan, dll.

Tetapi jika anda ingin menukar pelawat laman web anda yang ada yang kebetulan berada di laman web anda dengan alasan apa pun, seperti membaca catatan blog, maka anda mungkin ingin menggunakan optin 2 langkah dan bukannya halaman arahan.

Optin 2 langkah adalah kempen yang membolehkan anda mengubah gambar atau pautan menjadi pop timbul. Apabila pengunjung mengklik pautan, ada pop timbul yang meminta mereka melanggan atau membeli.

Oleh kerana pop timbul muncul di halaman yang sama, ia menghilangkan drop-off semula jadi yang biasanya berlaku ketika pengunjung diarahkan ke halaman arahan lain untuk menyelesaikan tindakan.

OptinMonster adalah alat penghasil petunjuk terbaik kerana ia membolehkan anda membuat berpuluh-puluh kempen, termasuk optin 2 langkah, dengan cepat dan mudah. Anda boleh membuat borang optin yang menarik secara visual dengan pembangun seret dan lepas.

Yang terbaik ialah, anda boleh menggunakan OptinMonster di samping pemalam halaman pendaratan untuk meningkatkan penukaran anda lebih jauh.

Baca ulasan OptinMonster lengkap kami.

Mulakan dengan OptinMonster hari ini!

1. Pembina Beaver

pemalam-pembangun-wp-plugin

Beaver Builder mungkin merupakan plugin pembangun halaman WordPress terbaik untuk membuat halaman pendaratan WordPress dengan mudah tanpa pengekodan. Ia menyediakan antara muka seret dan lepas yang mudah di mana anda dapat membina laman web dengan mencampurkan dan memadankan blok kandungan, widget, dan elemen lanjutan.

Ia dilengkapi dengan berpuluh-puluh templat halaman arahan yang menakjubkan sehingga anda tidak perlu selalu bermula dari awal. Anda boleh memilih dari templat halaman arahan yang menarik perhatian, menambah kandungan, dan menerbitkan halaman baru. Senang kacang!

Selain itu, anda boleh menyimpan reka bentuk anda sendiri sebagai templat dan menggunakannya semula di laman web anda atau mengeksportnya untuk digunakan di laman web lain.

Menggunakan pemalam Beaver Builder sangat mudah kerana dilengkapi dengan penyunting sebaris depan. Editor membolehkan anda mengubah semua elemen dengan pratonton langsung masa nyata dengan mengklik elemen tersebut secara langsung. Sekiranya anda ingin mengubah tajuk halaman pendaratan anda, anda boleh mengkliknya dan menaipnya secara langsung.

Tema Beaver Builder serasi dengan WordPress. Ia tersedia sebagai tema WordPress dan juga pemalam.

Baca ulasan lengkap Beaver Builder kami.

Mulakan dengan Beaver Builder hari ini!

2. Elemen

elementor-wordpress-page-builder-plugin

Elementor adalah satu lagi pembangun halaman WordPress yang popular untuk membuat semua jenis laman web, termasuk halaman pendaratan. Ia tersedia dalam versi percuma dan premium, jadi anda boleh mencuba versi percuma sepenuhnya sebelum membeli versi premium.

Ia mempunyai antara muka penyuntingan langsung yang pantas dan mesra pemula untuk membina halaman. Anda boleh menggunakan elemen seret dan lepas Elementor serta widget WordPress lalai.

Di samping itu, ia mempunyai lebih dari 300 templat yang direka dengan indah yang sesuai untuk halaman arahan di mana-mana ceruk. Anda boleh memilih templat, mengganti kandungan dengan kandungan asal dengan cepat, dan menerbitkannya. Selain itu, anda boleh menyimpan reka bentuk anda sebagai templat dan menggunakannya di laman web anda dan juga di laman web lain.

Elementor mempunyai kawalan reka bentuk responsif untuk membuat halaman arahan anda untuk desktop, tablet, dan peranti mudah alih secara berasingan. Dengan ciri ini, Anda dapat memilih apa dan bagaimana halaman akan muncul pada peranti yang berbeza.

Mulakan dengan Elementor hari ini!

3. Pembina Divi

pembina divi

Pembangun Divi adalah pembina halaman WordPress yang kuat oleh Tema Elegant. Pembangun dihantar dengan sebahagian besar tema WordPress mereka yang paling popular. Ia juga sesuai dengan tema dan pemalam lain.

Plugin ini menawarkan kemungkinan reka bentuk yang tidak berkesudahan dan dilengkapi dengan antara muka penyuntingan mesra pengguna terbaik. Ini membolehkan anda membina apa sahaja jenis reka bentuk yang boleh anda gambar menggunakan antara muka penyuntingan drag and drop yang ringkas.

Pembangun Divi dilengkapi dengan lebih daripada 20 templat halaman pendaratan yang indah, yang direka oleh pereka Tema Elegan profesional. Anda boleh menggunakan salah satu templat ini untuk membuat halaman arahan anda dengan serta-merta, kerana hanya memerlukan penggantian kandungan demo dengan yang anda miliki.

Plugin ini mempunyai 46 modul kandungan yang dibuat dengan baik yang merupakan blok bangunan laman web. Anda boleh menyeret dan melepaskan modul ini, menyusunnya mengikut keperluan anda, dan juga menyesuaikannya sepenuhnya. Anda boleh mengawal keseluruhan reka bentuk halaman tanpa menyentuh satu baris kod.

Mulakan dengan Divi hari ini.

4. Halaman Utama

halaman utama-pendaratan-halaman-alat

Leadpages adalah plugin WordPress yang luar biasa yang membolehkan anda membuat halaman arahan penukaran tinggi dalam masa yang singkat tanpa kod. Ia mempunyai antara muka seret dan lepas yang mudah digunakan untuk membina dan menyesuaikan halaman arahan.

Plugin ini mempunyai 150+ templat halaman arahan yang direka dengan pakar yang disasarkan pada industri yang berbeza. Dengan pakej templat yang begitu luas, jarang sekali anda tidak akan menemui templat yang sesuai dengan apa yang anda bayangkan dalam fikiran anda.

Leadpages lebih merupakan perisian generasi petunjuk daripada pembangun halaman pendaratan yang mudah. Terdapat templat yang dirancang untuk kempen yang berbeza seperti ebook, pengambilan petunjuk, optin, promosi, halaman arahan produk, dll. Pilih templat untuk kempen yang ingin anda jalankan dan mulailah menyesuaikan templat anda.

Selain itu, Leadpages menampilkan pembangun iklan Facebook segera, ujian A / B, integrasi alat pemasaran, dan banyak lagi untuk membantu anda berkembang dengan berani dan mantap.

Mulakan dengan Leadpages hari ini.

5. OptimizePress

optimizepress

OptimizePress adalah penyelesaian lain yang kuat untuk membina halaman pendaratan WordPress yang dioptimumkan. Ia tersedia sebagai tema dan pemalam. Anda boleh membina dan mengedit halaman anda dalam masa nyata dengan sistem LiveEditor mereka dan mengembangkan perniagaan anda dengan lebih pantas.

Ia responsif sepenuhnya dan mudah alih sehingga semua halaman pendaratan anda akan diselaraskan secara automatik dengan mana-mana peranti. Ia mempunyai lebih daripada 30 templat yang telah dibuat untuk memberi anda permulaan yang pantas. Cukup edit teks, dan elemen kandungan lain, tambahkan elemen tambahan dari penyemak imbas Element, dan reka halaman pendaratan anda yang indah. Semudah itu.

OptimizePress mempunyai lebih dari 40 elemen khusus untuk menambahkan fungsi yang berbeza ke halaman anda. Anda boleh meneroka pilihan penyesuaian untuk setiap elemen sepenuhnya kerana sangat fleksibel.

Ia mempunyai penyatuan yang kuat dengan kebanyakan perkhidmatan pemasaran e-mel kegemaran anda untuk kempen pemasaran yang cepat dan mudah.

Selain itu, OptimizePress juga memungkinkan anda membina laman web keahlian tanpa memerlukan plugin tambahan. Anda dapat melindungi kandungan anda, membuat dan menjual keahlian, dan menerima pembayaran dengan mudah.

Mulakan dengan OptimizePress hari ini.

6. Akan Datang Pro oleh SeedProd

datang-cepat-pro-oleh-benih

Coming Soon Pro oleh SeedProd adalah penyelesaian yang baik untuk membuat halaman mendatang dan halaman arahan mod penyelenggaraan. Ia mempunyai pilihan yang hebat untuk membina halaman yang sedang dibina dan menarik perhatian dan menangkap petunjuk sebelum laman web yang dibangunkan sepenuhnya disiarkan.

Ia mempunyai pemasa undur, borang langganan yang indah, perkongsian sosial, penjejakan rujukan, dll. Selain itu, ia mempunyai integrasi yang mendalam dengan semua penyedia pemasaran e-mel utama sehingga membuat senarai e-mel mudah.

Ini menyediakan pembina halaman masa nyata untuk membuat dan menyunting halaman. Walau bagaimanapun, ia bukan pembina bahagian depan seperti pemalam yang disebutkan di atas.

Plugin ini menawarkan beberapa addons yang berguna seperti addon halaman arahan, adds Unsplash.com, addon pelbagai bahasa, dan lain-lain. Anda boleh membina halaman pendaratan yang indah dengan menggunakan addon dan tema yang tersedia.

Juga, lihat senarai plugin WordPress terbaik yang akan datang ini.

Mulakan dengan Coming Soon Pro hari ini.

7. Halaman Pendaratan WordPress (Plugin Percuma)

wordpress-landing-pages

Halaman Pendaratan WordPress adalah penyelesaian percuma untuk membuat halaman arahan untuk menjadikan pengunjung laman web anda menjadi pelanggan dan pelanggan. Direka dengan amalan pemasaran masuk, pemalam memberikan anda pilihan untuk menukar lebih banyak petunjuk dari lalu lintas yang anda minati.

Plugin ini mempunyai pembangun halaman langsung sehingga anda dapat melihat perubahan dengan segera semasa anda membuatnya. Plugin inti dihantar hanya dengan beberapa templat. Anda hanya boleh memilih templat dan kemudian menyesuaikannya.

pemalam juga membolehkan anda memantau dan mengesan kadar penukaran. Di samping itu, anda boleh membuat halaman arahan, mengklonnya, dan menjalankan ujian pemisahan A / B.

Sekiranya anda ingin menambahkan lebih banyak ciri dan fungsi, ada tambahan tambahan yang tersedia.
Mulakan dengan Halaman Pendaratan WordPress hari ini.

Memilih Plugin Halaman Pendaratan WordPress Terbaik

Kesemua 7 plugin ini hebat dengan set ciri khas mereka. Walau bagaimanapun, jika anda perlu memilih yang terbaik, maka Beaver Builder adalah yang terbaik.

Beaver Builder menyediakan puluhan templat halaman pendaratan yang indah dan antara muka yang mudah digunakan untuk menyesuaikannya. Ia juga berfungsi dengan tema dan pemalam apa pun, jadi anda tidak perlu risau untuk merancang semula keseluruhan laman web anda agar berfungsi.

Periksa juga: Pembina Laman Web termudah

Sekiranya anda menikmati artikel ini, anda mungkin juga ingin melihat plugin generasi petunjuk terbaik untuk WordPress dan perkhidmatan telefon perniagaan VOIP terbaik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map